Haldol Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Link: http://mediatemple.net/. Θέλω να στήσω ένα site σε WordPress και βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα την πρόταση αυτής της εταιρείας για hosting. Μου δίνουν cloud server με 1-click deployment για το WordPress, 1TB bandwidth και 1000 GPU's (10% load στη CPU όλο το μήνα) για $20. Είναι μάλιστα certified partner του WordPress. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς για να μου πει εμπειρίες; Μου φάνηκε πολύ σοβαρή σαν εταιρεία, θέλω να πιστεύω πως δεν θα απογοητευτώ.
giorgos147 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Θέλω να στήσω ένα site σε WordPress και βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα την πρόταση αυτής της εταιρείας για hosting. Μου δίνουν cloud server με 1-click deployment για το WordPress, 1TB bandwidth και 1000 GPU's (10% load στη CPU όλο το μήνα) για $20. Είναι μάλιστα certified partner του WordPress. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς για να μου πει εμπειρίες; Μου φάνηκε πολύ σοβαρή σαν εταιρεία, θέλω να πιστεύω πως δεν θα απογοητευτώ. Μη ξεχάσεις στο επόμενο μήνυμα να δώσεις την εταιρία.
Haldol Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Sorry, θεώρησα ότι το όνομα και μόνο είναι αρκετό. Edited.
kinq1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αφού θες να ανεβάσεις μόνο ένα wordpress site, τι τα θες τα επιπλέον? Θα πληρώνεις πολλά λεφτά χωρίς να χρειάζεται κατά τη γνώμη μου. Οι απλοί hosters κοστίζουν $3-$6 το μήνα, ενώ αυτό που θες κοστίζει $20. Αυτό το προϊόν που θες να πάρεις, απευθύνεται είτε σε μεταπωλητές (μπορείς να ανεβάσεις αρκετά site επάνω του), είτε κάποιο μεγάλο portal, eshop, κλπ, είτε κάποιο game server.
Haldol Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Βασικά διαλέγω λύση cloud-hosting διότι θέλω το site να είναι όσο γίνεται future-proof. Δεν θα είναι απλά ένα WordPress. Το στήνω σε WordPress (αν και δεν το συμπαθώ) λόγω ανύπαρκτου περιθωρίου χρονικά. Με ορίζοντα εξαμήνου το site θα είναι custom-coded και θα περιλαμβάνει πλέον του blog και κάποιο forum, ένα σύστημα για λήμματα (όχι ακριβώς wiki) και αρκετά άλλα πράγματα. Το κλασσικό shared hosting τότε θα είναι απαγορευτικό. Το σκέφτομαι από τώρα για να αποφύγω τη μανούρα της αλλαγής. Καλύτερα να δώσω $50 παραπάνω παρά μετά από λίγο καιρό να τρέχω.
fastinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγω κάνω host τα site μου στο eboundhost δεν είχα ποτέ πρόβλημα και 24/7 εξυπηρέτηση
CyberCr33p Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παλαιότερα είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια για την MT και κυρίως για αργούς Mysql servers με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα σε δυναμικές ιστοσελίδες. Θα σου πρότεινα να κάνεις και μια έρευνα στο www.webhostingtalk.com ώστε να βρεις νεότερα σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.