Προς το περιεχόμενο

Windows Ultimate 7 προβλημα γλωσσας

PolonosJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες εχω τα Windows Ultimate 7 64bit απο τον θειο ..Θελω να κανω update την γλωσσα π.χ να προσθεσω τα ελληνικα αλλα τιποτα στο installing βγαζει error καμια βοηθεια??

Δημοσ.

Γεια σας παιδες εχω τα Windows Ultimate 7 64bit απο τον θειο ..Θελω να κανω update την γλωσσα π.χ να προσθεσω τα ελληνικα αλλα τιποτα στο installing βγαζει error καμια βοηθεια??

Βρες καλύτερη έκδοση,για να μην σου περνάει γλώσσα κάτι του λείπει ή κάποιο από τα αρχεία συστήματος είναι πειραγμένα.

Δημοσ.

Το εχει κανει και το παιδι που μου τα περασαι αλλα σε εκεινον μια χαρα εγινε!! δεν ξερω τι να κανω

Δημοσ.

Στα κανονικα windows 7 ultimate στα update στις πραιρετικες ενημερωσεις κατεβαζεις οποια γλωσσα θελεις.Στου θειου και δεν ξερω και δεν επιτρεπετε να το πουμε εδω.

Δημοσ.

Τι error σου βγάζει;

Και στου θείου στην περνάει τη γλώσσα με update, εκτός και αν είναι καμιά πετσοκομμένη έκδοση τύπου lite, netbook, κτλ.

Δημοσ.

Οχι ειναι η κανονικη εκδοση των Windows 7 ultimate 64 bit αλλα δεν ξερω εκει που παει να το κανει εγκατασταση με πεταει και λεει Faild

Και επισης μου βγαζει τον κωδικο σφαλματος ο οποιος ειναι 800B0100

Δημοσ.

Οχι ειναι η κανονικη εκδοση των Windows 7 ultimate 64 bit αλλα δεν ξερω εκει που παει να το κανει εγκατασταση με πεταει και λεει Faild

Και επισης μου βγαζει τον κωδικο σφαλματος ο οποιος ειναι 800B0100

Ρίξε μια ματιά εδώ

error 800B0100

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...