qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 το geekbench μου φαινεται μεγαλη ηλιθιοτητα αν κρινω απο τα σκορ pc /κινητων δηλαδη ενα συστημα με 920 ειναι απλα 4 φορες πιο γρηγορο απο ενα nexus 10 ? κοροιδευομαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Έχω τον παλαίμαχο πλέον Ι7 920 πάνω σε rampage 2 gene, με 3x2 corsair 1600hz. Τροφοδοσία 800w της tagan και γραφικά gxt 600oc. Έχω παραγγείλει την zalman 9900 max μπας και καταφέρω τίποτα γιατί το geekbench στο hackintosh είναι απογοήτευση!! 8967 μόνο! Οπότε θέλω να ανέβω λίγο αλλά μιλάμε για 24/7...και πολλά βράδια που κατεβάζω..οπότε 12/24/7(περίπου) Δεν το κατέχω όμως πολύ..κανένα παλικάρι να με βοηθήσει υπάρχει??????? Στο 50αρι που μαλλον αγόρασες την zalman υπαρχουν πολυ καλύτερες ψύκτρες. Για να κλοκαρεις την θερμαστρα τον 920 είναι απαραιτητη μια πολυ καλή ψυκτρα και η 9900 δεν... Ακυρωσε την παραγγελία και παρε τουλαχιστον μια τετοια .... http://www.skroutz.gr/s/1565297/Scythe-Ninja-3.html http://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html http://www.skroutz.gr/s/417116/CoolerMaster-Hyper-612S.html http://www.skroutz.gr/s/417157/Thermalright-HR-02-Macho.html Και μετα το συζηταμε για το oc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μπορει θερμαστρα και παλαιμαχος αλλα αν την πας 4 με 4,2 πιστεψε με παταει πολλα νεα i5 μωρα και amd για πλακα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μπορει θερμαστρα και παλαιμαχος αλλα αν την πας 4 με 4,2 πιστεψε με παταει πολλα νεα i5 μωρα και amd για πλακα Sent from my iPhone using Insomnia Αν παρατηρησεις λίγο καλα τις φοτο της υπογραφης μου θα καταλαβεις ότι και εγώ 1366 έχω... i5 στα ίδια κλοκια παντως κατω δεν πατάει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 stock i5 με o/c i7 λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 stock i5 με o/c i7 λέω Συγκριση στοκ με oc δεν στέκει και πολύ γτ να μην ανεβει και ο i5 εαν είναι Κ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 γιατί απλά ψάχνεις λόγους να μην σουτάρεις την παλιά σου cpu μαζί με την μητρική και να ωφεληθείς όσο μπορείς από κάτι που μπορεί να χρυσοπλήρωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Και μονο το γεγονος ότι ο 920 δεν προκειται να κολώσει πουθενά αποτελει λόγο απο μονο του.... Αλλες δικαιολογιες δεν χρειάζονται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Είδα όλες τις ψήκτρες που μου σύστησες αλλά μην ξεχνάς την micro-atx..οπότε παίζει και το μέγεθος..επίσης το κουτί μου είναι το aerocool hi-tech 7..οπότε είναι και χωροταξικό το θέμα!! Άσε που σε πάνω από 10 bench και reviews η zalman πάει πολύ καλά... Θα ήθελα να πάρω την Noctua d-14..αλλά είναι σχεδόν όσο η μητρική!!! Είδα αυτόν τον οδηγό και σας τον παραθέτω..αν θέλει ας μου πει κάποιος αν είναι σωστός για να τον ακολουθήσω http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/22106-core-i7-overclocking-guide-beginners.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ποση αποσταση έχεις απο την επιφάνεια του επεξεργαστή μεχρι τον πλαινο ανεμηστήρα του κουτιού? Το μεγεθος της μητρικής παντως δεν παιζει κανενα ρόλο! Η zalman δεν προκειται να την παλέψει με τον 920... εδώ η Η50 που έχω και δεν την παλεύει μία! Ο οδηγος btw ειναι μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Θα μετρήσω την απόσταση και θα σου πω. Πάντως δεν θέλω να το πάω και τέρμα..σταθερό τον θέλω Αντε το πολύ μέχρι 3,5.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 για 3,5, αν είναι d0, παιζουν συνήθως στα 1,15 με 1,20 βολτ που με την zalman μεταφράζεται σε θερμοκρασίες περίπου γύρω στους 75 - 80 βαθμούς.... Εγω σε πολύ πιο ανετο κουτι (cosmos s) με 1,23 βολτ και Η50 με push and pull τερματίζει με καμια ώρα linx η κανενα 3ωρο prime στους 84 βαθμούς ... ετσι για να καταλάβεις για τι θερμάστρα μιλάμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλή φάση..είναι ακριβό το corsair h100 ..anyway..θα δούμε στην πράξη! Εσύ είσαι Αθήνα..στείλε κανα pm Δηλαδή αν χωράει στο κουτί..silver arrow ή noctua d14?? Αν χωράει πάντα...θα με κάνεις να πάω στο 70αρι...!! Μόλις ακύρωσα την zalman.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλή φάση..είναι ακριβό το corsair h100 ..anyway..θα δούμε στην πράξη!Εσύ είσαι Αθήνα..στείλε κανα pm Δηλαδή αν χωράει στο κουτί..silver arrow ή noctua d14?? Αν χωράει πάντα...θα με κάνεις να πάω στο 70αρι...!! Μόλις ακύρωσα την zalman.. Λίγο δύσκολο το κόβω να χωράνε ψυκτρες με ύψος άνω των 14εκ έκτος και αν αφαιρέσεις τον πλαϊνό ανεμηστηρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Και να το αφήσω ανοιχτό;; Κρίμα είναι γιατί κάνει δουλειά! Είδα κάτι reviews του κουτιού μου..ένας είχε μια Zalman 9500 πάνω..χωρούσε άνετα..αλλά είναι 13 εκ Και όχι 17 που είναι η silver arrow πχ... Αδιέξοδο λοιπόν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα