Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχω ανοιχτό το turbo boost ναι παιζει μεταξύ 19 και 20!

Δεν ξέρω τι παίζει με την ASUS σου αλλά πράγματα που βοηθάνε να κλειδώνει στον μαξ πολλαπλασιαστή που δίνει το τουρμπο... είναι η απενεργοποίηση EIST και C1E και επίσης καποιες μητρικες έχουν επιλογή για turbo boost always on οπως η δική μου... αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο σε εμένα δεν λειτουργει!

Δημοσ.

Τα έχω απενεργοποιήσει αυτά ρε συ

και το θέμα είναι ότι έχω κάνει disable και το turbo boost και μου το κάνει και με 19x

Δημοσ.

Τότε μπορεί να είναι λανθασμένη ένδειξη των προγραμμάτων.. γενικά έχω δεί πολλά κουλά στα report πολλών προγραμμάτων με τους i7 9XX... Το μονο που εμπιστεύομαι λίγο είναι το AIDA!

Δημοσ.

Δέν νομίζω να φταίει αυτό γιατί και με την μαθηματική άποψη 19x211=4009

οπότε καλά το δείχνει στο cpuz, το θέμα είναι γιατί δέν βγάζει το ίδιο και στις ιδιότητες..

Edit: Να σου πώ, εσύ τον έχεις με 20x?

Δημοσ.

Ναι με 20Χ τον έχω... αλλά έχω και το turbo boost ανοιχτό για να πίανω τα 4Ghz!

Δημοσ.

20x200??

Καλά δέν με απασχολεί το ότι λέει 3.82 στις ιδιότητες αλλα σήμερα το παρατήρησα και μου φάνηκε περίεργο!

Δημοσ.

20x200??

Καλά δέν με απασχολεί το ότι λέει 3.82 στις ιδιότητες αλλα σήμερα το παρατήρησα και μου φάνηκε περίεργο!

20X190

21X190 με το τοθρμπο ανοιχτό

Δημοσ.

τις εξοικονομήσεις τις κρατάς disabled εσυ?

Οχι δεν υπάρχει λόγος να καίμε περισσότερο ρεύμα.. τις εχω disabled μονο όσο ψαχνω για σταθερότητα και πλεον μονο στο 3D benchmarking profile που τον έχω στα 4300!!

Δημοσ.

Ωραίος οπότε τα ίδια έχουμε, απλά μου φάνηκε κάπως αυτό με τις ιδιότητες και είπα να ρωτήσω

Edit: με πόσο vCore σου είναι σταθερός στα 4.3?

Δημοσ.

Με 1.38 - 1.4V αλλά έχω τρελές θερμοκρασίες οπότε είναι μονο για benches!!!

Γενικά είναι τραγικό το scaling των i7 9XX εκει που τα 4 τα έχει με 1.25 απο εκεί και πέρα για ελάχιστα Mhz ζητάνε δυσανάλογα πολύ ρεύμα! Μοναδική λύση η απενεργοποίηση του HT αλλά δεν έχει νόημα διοτι είναι ένα από τα χαρακτηριστηκα που χρυσοπληρώσαμε σε αυτό τον επεξεργαστή!

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο δέν την παλεύουν πάνω απο τα 4

Μοναδική λύση η απενεργοποίηση του HT αλλά δεν έχει νόημα διοτι είναι ένα από τα χαρακτηριστηκα που χρυσοπληρώσαμε σε αυτό τον επεξεργαστή!

Σωστός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...