alexiron Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 όχι δεν υπάρχει στο bios overclock recovery , θα δοκιμάσω το βραδυ που θα γυρίσω σπίτι να δώσω λίγο παραπάνω στο ΙΟΗ. το VTT το έχω στο auto...σε οποιαδήποτε άλλη επιλογή κάτω από το 1.50v μου βγάζει bsod 0x124. μπορεί να ρωτάω πολύ χαζη ερώτηση αλλα επειδή στο google δεν βρήκα κάτι. την τιμή που δίνει στο auto πως μπορώ να την βρω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Λογικα πρέπει να την διαβάζει το ΗWinfo . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 λοιπόν , όταν έχω το VTT σε auto σύμφωνα με το ΗWinfo τραβάει 1.27v . το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν παω και βάζω 1,27v σε manual τότε μου βγάζει bsod... :wacko: , πάντως ως τώρα δίνοντας λίγο παραπάνω στο ΙΟΗ ανοίγει με την μια χωρίς reset.βεβαια δεν το έκανε κάθε φορα. θα το προσέξω και θα ποστάρω. για άλλη μια φορα ευχαριστώ walker να 'σε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 μήπως έχει κανά πρόβλημα ο σίμος σου? (cmos) για δοκίμασε να του πετάξεις κανά καλό reset (βγάλε για 5-10 λεπτά μπαταρία) και πέρνα εκ νέου τις ρυθμίσεις μην κάπου έχει πρόβλημα... @ptz13 παίζω 4 - 4.2 με c0, με λένε Παύλο και είμαι καλά Με τι ρέυματα ρε θηρίο; Εγώ έχω απογοητευτεί λίγο από τον δικό μου πάντως. 1.36V ήθελε να να παίξει στα 3.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 'Εχω προσπαθήσει να τον πειράξω αλλά στα 3,8 με το που τρέχω το prime95 μετά από 10' ξεπερνά τους 80 βαθμούς και το σταματάω.Υπάρχουν τίποτα στάνταρντ-safe ρυθμίσεις για να μην ανέβει τόσο η θερμοκρασία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Με τι ψυξη εισαι; Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ptz13 1.385v είμαι, στα 4.-- 1.4 στα 4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 αυτά είναι παυλάρα χέχε. δεν ξέρω και πολλά αλλα απ το λίγο που έχω ασχοληθεί τον τελευταίο καιρό για c0 είσαι super. χέχε. btw το δικό μου θέμα με το boot παραμένει.πατάω το power , την πρώτη φορα ενώ ξεκινάνε τα ανεμιστηράκια κτλ δεν δείχνει τιποτα στην οθόνη ,με το που πατήσω reset ανοίγει κανονικότατα και ούτε γάτα ούτε ζημια. τσίμπησα λίγο παραπάνω το IOH αλλα δεν άλλαξε κάτι.το VTT είναι στο auto όπως ειπα και πιο πάνω μιας και για κάποιον λόγο οτιδήποτε manual τιμή και να βάλω κάτω από 1.50 οδηγεί σε bsod. (στο auto δίνει 1.27).τα αλλα τα εχω ,σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας. IOH και ICH ειναι σε 1.20 το Dram Voltage σε 1.60 ,το PLL 1.88 και τελος το vcore σε 1,25v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Με τι ψυξη εισαι; Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Coolermaster V8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 μήπως όπως στην δικια μου περίπτωση έχεις το vcore στο αυτό και δίνει περιττό ρεύμα στον επεξεργαστή με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 σκέψου ότι η περισσότερη θερμοκρασία (και μεγαλύτερη) ζημιά του επεξεργαστή έρχεται από ένα σημείο και μετά από το vcore που είναι στον θεό και όχι από το o/c του επεξεργαστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 καλησπερα ειπα και γω να πειραματιστω με το μηχανημα μου το οποιο ειναι I7-920 mobo asus p6t deluxe v2 Ram ocz ddr3 gold edition 6gb Psu corsair 750w HD vertex 3 + raptor 150gb sapphire 7950 3gb vapor-x oc και ψυκτρα http://www.scythe-usa.com/product/cpu/042/sckbt1000_detail.html εκανα αυτες τις ρυθμισεις CPU Ratio: 20BClk Frew: 190DDR: 1523UCLK Freq: 3047QPI: 6857CPU Volt: 1.25CPU PLL: 1.88QPI Volt: 1.25και κατα σειρα τα ρευματα1.101.501.201.501.64 βρηκα τις ρυθμισεις απο ενα φορουμ οπου ο τυπος ειχε την ιδια mobo με την δικια μου μετα απο 5 λεπτα χρηση του Prime95ing οι θερμοκρασιες πηγαινουν στο cpu-80 και core0-85 οταν παιζω bf3 κανενα 15λεπτο η θερμοκρασιες πηγαινουν στα 65. ειμαι ασφαλης με αυτες τις ρυθμισεις? πρεπει να αλλαξω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 core 85 ειναι ψηλα, βεβαια εξαρταται και ποσο πιεζεις τον επεξεργαστη σου μηπως να στοχευες για τα 3.6 (180x20) καλυτερα (χαμηλωνοντας και τη ταση ); οι ρυθμισεις σου καλες φαινονται, αλλα η ψυκτρα σου δε σε βοηθαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 την ταση ποσο να την χαμηλωσω στο περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Κοιτά επικίνδυνες της θερμοκρασίες για 920 δεν τις λες, ειδικά άμα σκεφτείς οτι το load του prime δύσκολα να το φτάσεις με νορμαλ εφαρμογές.. Και εγω κάπου εκεί είμαι με πάνω κάτω ίδιες ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα