SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 αν και θυμαμαι οτι εδινα παραπανω για 4.Καποιο αλλο προγραμμα καλο εκτος του occt για στρεσαρισμα [εχει βγει κανα καινουργιο?] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 κατι καινουργιο δεν έχω υπόψιν αλλα απο προγράμματα μπόλικα.... intel burn test linX prime95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ολα καλα ειναι. Ασε που βλεπω ρευματα κατω απο 1,3v για 4.0 και βγαζω καπνους που εγω ετσι δουλευω τα 2,66 και ο αλλος το παει στα 4 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ολα καλα ειναι. Ασε που βλεπω ρευματα κατω απο 1,3v για 4.0 και βγαζω καπνους που εγω ετσι δουλευω τα 2,66 και ο αλλος το παει στα 4 Sent from my iPhone using Insomnia AA to 1.48 που ειπα δεν ηταν απο τα bios.Απο occt ειναι 1.224.Εχω πεσει σε καλο cpu,Αν και για να παει εκει επρεπε να δωσω στις μνημες 1.6 αλλιως πεταγε μπλε οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 παίδες , έφτασα λοιπόν και εγώ τον δικό μου στα 3.8 , είμαι πραγματικά παρα πολύ ικανοποιημένος. έχω όμως μια ερώτηση. όντας noob , φοβήθηκα να πειράξω τα volts και το μονο που πείραξα ήταν το BCLK και άφησα όλα τα υπόλοιπα στο auto. στο prime5 δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και γενικά το σύστημα δείχνει παρα πολύ σταθερό χωρίς κωλύματα κτλ. Nα πειράξω κάτι άλλο??υγ: ενώ οι μνήμες μου υποστηρίζουν xmp για κάποιο λόγο όταν ανέβαζα το BCLK σε xmp profile μετά δεν άνοιγε το pc, τώρα που τα έχω ρυθμίσει με επιλογή το manual όλα δείχνουν να είναι άριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 παίδες , έφτασα λοιπόν και εγώ τον δικό μου στα 3.8 , είμαι πραγματικά παρα πολύ ικανοποιημένος. έχω όμως μια ερώτηση. όντας noob , φοβήθηκα να πειράξω τα volts και το μονο που πείραξα ήταν το BCLK και άφησα όλα τα υπόλοιπα στο auto. στο prime5 δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και γενικά το σύστημα δείχνει παρα πολύ σταθερό χωρίς κωλύματα κτλ. Nα πειράξω κάτι άλλο?? υγ: ενώ οι μνήμες μου υποστηρίζουν xmp για κάποιο λόγο όταν ανέβαζα το BCLK σε xmp profile μετά δεν άνοιγε το pc, τώρα που τα έχω ρυθμίσει με επιλογή το manual όλα δείχνουν να είναι άριστα Θερμοκρασίες έχεις τσεκάρει? Ποσο ρεύμα δίνει στο AUTO. Λογικό αυτό που συμβαίνει με το xmp απο την στιγμή που πειράζεις bclk! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μπραβο πολυ καλη δουλεια..και τα προτινομενα soft πολυ μπροστα μπραβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 θερμοκρασίες μετά από 40 λεπτά stress στο prime5 μου δίνει γύρω στους 85 βαθμούς max...έχοντας κάνει stress test και με την stock ψήκτρα χτύπαγε κατοστάρι (παναγια και χριστέ μου ) στο bios μου λέει ότι στο auto δίνει 1.42v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πολυ ρευμα και περιττό... βαλε 1,25 και δοκιμασε σταθεροτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ok. ευχαριστώ. το δοκιμάζω τώρα. θα αφήσω το stress test κάνα μισάωρο και θα ποστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλα μισάωρο δεν φτάνει για να είσαι σίγουρος αλλα θα έιναι μια ένδειξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλα μισάωρο δεν φτάνει για να είσαι σίγουρος αλλα θα έιναι μια ένδειξη! Να ξερεςι οτι αυτα που λεει το bios δεν ειναι ακριβως ,μπορει να ειναι λιγο πιο κατω η πραγματικη τιμη.85 βαθμοι ειναι αρκετοι για 3.8,λογικα δινει πολυ ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiron Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 σας ευχαριστώ και τους δυο παιδιά .να είστε καλά. μετά από 40 λεπτά stress test στα 3.8 ghz με 1.25v υπάρχει τεραστια διαφορα στην θερμοκρασία από ότι πριν. max έπιασε 70 βαθμούς. και σε γενικές γραμμές ήταν στους 65...!! αύριο θα αφήσω πιο πολύ ώρα το prime95 ώστε να το τσεκάρω πιο σωστά. πρέπει να κάνω κάτι άλλο η το αφήνω ως έχει?? σκέφτομαι να τον πάω στα 4ghz ώστε να κάνω καλύτερη αξιοποίηση της μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μπορει να πηγαινει ευκολα στα 4.Δοκιμασε το ,δεν χανεις τιποτα.Το oc θελει χρονο για τεσταρισματα δυστηχως.Αναλογος το chip που φοραει το cpu σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Απο εδώ και πέρα πολλά εξαρτώνται και απο την μητρική σου και το κατα πόσο μπορεί να παει απο 190 bclk και πανω. Κατα πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να πειράξεις και αλλα πράγματα πέρα απο bclk και vcore! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα