Προς το περιεχόμενο

Οδηγός Overclocking i7 920 @ 4Ghz

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1.25?

από d0 σε d0 παίζουν πάρα πολύ... για παράδειγμα εμένα ο c0 παίζει σταθερός (ναι θα πεις c0) στα 1,381 για τα 4.0 στα 1.375 μου κάνει ιστορίες και δεν μου το πάει και στα 1.381 είναι αστέρι. Δοκίμασε να θυμηθείς εάν είχες δει κανέναν βίντεο με d0 και ρυθμίσεις μπας και βρεις πόσο το είχες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να λέει ότι τα είχε τα 3,8 με λίγο ρεύμα θα έχει από τα κομμάτια που παίζουν 3,8 με 1.25 το πολύ!

Οι περισσότεροι D0 έτσι έπαιζαν..

1.25?

από d0 σε d0 παίζουν πάρα πολύ... για παράδειγμα εμένα ο c0 παίζει σταθερός (ναι θα πεις c0) στα 1,381 για τα 4.0 στα 1.375 μου κάνει ιστορίες και δεν μου το πάει και στα 1.381 είναι αστέρι. Δοκίμασε να θυμηθείς εάν είχες δει κανέναν βίντεο με d0 και ρυθμίσεις μπας και βρεις πόσο το είχες

Ποιον εχεις ? Εγω με τον 940 δεν μπορουσα να βρω ρευμα στα 3.9 κατω απο 1.35 αλλα μετα βγαζει τις τιμες σε κοκκινο στην deluxe και ψιλοχεζομαι να το ανεβασω στα 1.38 που λες εσυ .Μια φορα δοκιμασα αν και κακως και τον εβαλα στα 4ghz και το αφησα στο auto to vcore και qpi και ειδα οτι εγραψε 1.4v στο occt .Τωρα δεν ξερω αν αληθευει αυτο το ρευμα .Εντωμεταξυ για τιμες πανω απο 4ghz ολα στα auto και οι μνημες στα 1600 στο 1.5v το pc boot-αρε στο λογοτυπο των 8!!!Αυτο και αν ειναι κουλαμαρα.

I7 920 c0 εχω. Ειναι και με νερο και εχω idle 40 βαθμους με το pump στο τερμα χαμηλο. Αλλιως παει και 25 με 30. Imo κατω απο 1.40 παλευεται αλλα θελει καλη ψυξη. Soc δοκιμασε 1,25.

Οσο για τον 940 ειχα ακουσει οτι εκανε πολλα κουλα ανευ λογου

Sent from my iPhone using Insomnia

καλησπέρα παιδιά. μπορείτε να μου προτείνεται κάποιες ψύκτρες για τον 920? όχι silver arrow και nh-d14 γιατί δυστυχώς θα έχω πρόβλημα με τις μνήμες (dominator platinum).  budget μέχρι 70 euro. άντε λίγο παραπάνω αν κάτι όμως αξίζει πολύ. είδα και στις προηγούμενες σελίδες που είχατε προτείνει κάποιες αλλα σκέφτηκα ότι μιας και έχει περάσει τόσος καιρός μπορεί να έχει βγει κάτι καλύτερο Eυχαριστώ πολυ παιδες ;)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. την H80 δεν την βρίσκω πουθενά. η Η70 αξίζει τα 20 euro παραπάνω και τα 90 συνολικά πιστεύετε? θέλω να πάρω κάτι καλο :D

από άποψη χώρου αξίζει 100%, από άποψη ψύξης με push - pull είναι λίγο πιο καλή από το 90% των αερόψυκτρων. Η Η100 με push - pull πατάει όλες με αέρα κάτω (σχεδόν όλες νομίζω) και είναι πολύ κοντά και σε custom αν και ξεφεύγει λίγο στα λεφτά

ναι την ξέρω. ξεφεύγει όμως αρκετά. να φανταστείς ξεκίνησα για 50e max . πήγα στα 70  ,τώρα συζητάω για 90 :P ε το 110 είναι λίγο too much :D  , επίσης σκεφτόμουν να πάρω την silver arrow και να βγάλω το ανεμιστηράκι που είναι πάνω από τις μνήμες και να το βάλω από την άλλη μεριά. θα έχει σημαντική επίπτωση στην απόδοση? αν ναι. τότε να παω σε Η70?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...