Προς το περιεχόμενο

Προσφορά στα καταστήματα Γερμανός ΟΤΕ 24mbps

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφέρεται για conn-x 24άρι χωρίς πακέτο ομιλίας από 23,26 έχει προνομιακή τιμή 14,90 για τους πρώτους 6 μήνες κ μετά στα 23,26.

Αφορά μόνο την 24άρα ταχύτητα κ δεν μπαίνει με ομιλιά.

(+πάγιο οτέ γύρω στα 15 το μήνα)

Δημοσ.

βεβαια σε εναν εναλλακτικο με 25 ευρω το μηνα θα ειχες μεχρι 24 και παλι:D.αλλα για οτε ναι ειναι προσφορα.

Δημοσ.

βεβαια σε εναν εναλλακτικο με 25 ευρω το μηνα θα ειχες μεχρι 24 και παλι:D.αλλα για οτε ναι ειναι προσφορα.

ΟΧΙ, γιατί στον εναλλακτικό ΔΕΝ πληρώνεις και 15 ευρώ πάγιο για την γραμμή. Στα 25 είναι όλα μέσα... :mrgreen:

Δημοσ.

ΟΧΙ, γιατί στον εναλλακτικό ΔΕΝ πληρώνεις και 15 ευρώ πάγιο για την γραμμή. Στα 25 είναι όλα μέσα... :mrgreen:

το ιδιο πραγμα λεμε.για τον οτε πραγματι ειναι φτηνη τιμη αν δεν τον συγκρινεις με εναλακτικους.αμα κανεις συγκριση με εναλακτικους που με 25 ειναι ολα μεσα ενω ο οτε μονο για το παγιο λεει 15 ευρω τοτε δεν ειναι προσφορα.απλα λεω ειναι προσφορα μονο για τον οτε με βαση τα προηγουμενα του πακετα.

Δημοσ.

Όντως, σχετικά με την αγορά και σε σύγκριση με τους άλλους παρόχους δεν είναι προσφορά.

24,90€, 24 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές η σύνδεσή μου (και συνδέομαι στα 18.434)

Δημοσ.

Σαφώς υπάρχουν φθηνότερα πακέτα στην αγορά το θέμα είναι ότι στον οτέ ξέρεις τι ταχύτητα θα πιάσεις πριν βάλεις τη γραμμή κ δεν το παίζεις κορώνα γράμματα. Σίγουρα αν κάποιος έχει άλλο πάροχο κ είναι ευχαριστημένος δεν έχει κανένα λόγω να ψάχνετε ξανά με οτέ. Ανέφερα Γερμανό γιατί δουλεύω σε κατάστημα γερμανός για να ευλογίσω τα γένια μου.. το θέμα είναι αν κάποιος ήθελε 24αρα οτέ κ την έπαιρνε πριν 3μέρες θα ήταν άτυχος, τώρα με την προσφορά συγνώμη αλλά είναι όντως καλή με συγκεκριμένες προυποθέσεις- να μην θέλεις ομιλία κ να ενδιαφέρεσαι μόνο για γρήγορο ιντερνετ..

ειδικά αν θέλεις κ connx tv συμφέρει ακόμα περισσότερο...

κ εννοείται ότι περιμένουμε κ το μπιλιετάκι από την επιτροπή ανταγωνισμού, όποιος προλάβει την προσφορά πρόλαβε!

iphone.png

Δημοσ.

η προσφορά ισχύει από όλα τα κανάλια πώλησης του ΟΤΕ και μέχρι τις 18-08-2011.

για όσους ήδη έχουν 24αρα γραμμή, μπορούν με κάποιες προυποθεσεις να μεταφερθούν στη νέα προσφορά, με ανανέωση της σύμβασής τους για ένα χρόνο.

δεν ισχύει για όσους θέλουν και πακέτο ομιλίας (π.χ. DP24)

γενικά είναι μια τίμια προσφορά...

Δημοσ.

Σαφώς υπάρχουν φθηνότερα πακέτα στην αγορά το θέμα είναι ότι στον οτέ ξέρεις τι ταχύτητα θα πιάσεις πριν βάλεις τη γραμμή κ δεν το παίζεις κορώνα γράμματα. Σίγουρα αν κάποιος έχει άλλο πάροχο κ είναι ευχαριστημένος δεν έχει κανένα λόγω να ψάχνετε ξανά με οτέ. Ανέφερα Γερμανό γιατί δουλεύω σε κατάστημα γερμανός για να ευλογίσω τα γένια μου.. το θέμα είναι αν κάποιος ήθελε 24αρα οτέ κ την έπαιρνε πριν 3μέρες θα ήταν άτυχος, τώρα με την προσφορά συγνώμη αλλά είναι όντως καλή με συγκεκριμένες προυποθέσεις- να μην θέλεις ομιλία κ να ενδιαφέρεσαι μόνο για γρήγορο ιντερνετ..

ειδικά αν θέλεις κ connx tv συμφέρει ακόμα περισσότερο...

κ εννοείται ότι περιμένουμε κ το μπιλιετάκι από την επιτροπή ανταγωνισμού, όποιος προλάβει την προσφορά πρόλαβε!

ουτε με τον οτε ξερεις απο πριν τι θα πιασεις.τι ειναι το adsl?παιρνεις τηλ τον οτε και τους λες συνδεσε με και πες μου ποσα θα πιασω και αμα δεν πιασω αυτο που θελω δεν ενεργοποιω?και ειδικα στην ελλαδα μπορει στην ιδια αποσταση στο ιδιο σπιτι ο ενας να παιζει 15 Mbit και ο αλλος να εχει χαλια κεντρικο και να παιζει 5.οποτε σε καμια περιπτωση και ποτε δεν ξερεις τι ταχυτητα θα παιξεις ειτε ειναι οτε ειτε οχι.απλα ο οτε ισως εχει λιγο το προτερημα οτι αμα δεν παιξεις θα σου πει μεγαλη αποσταση και οκ αλλα αυτο παλι θα γινει οταν ηδη εχεις κανει αιτηση ενεργοποιησης.πιο πριν και να τους ρωτησεις δεν μπορει να σου πει καποιος κατι παρα μονο εμπειρικα.και εγω δουλευω σε αλλο Isp και αμα καποιος μου πει οτι θελω να ενεργοποιησω γραμμη στην παλαια πεντελη κοντα στο 414 θα του πω οκ δεν θα παιξεις γιατι δεν παιζουν.και δευτερον κατι που ειναι για 6 μηνες προσφορα εγω δεν το θεωρω καν προσφορα .αφου παλι μετα τους 6 μηνες θα την πληρωνω κανονικη τιμη.τι να το κανω?να γλυτωσω 50 ευρω σε ενα 6 μηνο και μετα να τα σκαω διπλα στον οτε για μια γραμμη????

Δημοσ.

Όντως, σχετικά με την αγορά και σε σύγκριση με τους άλλους παρόχους δεν είναι προσφορά.

24,90€, 24 Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές η σύνδεσή μου (και συνδέομαι στα 18.434)

ποια εταιρια;

Δημοσ.

ποια εταιρια;

Είχα 4thnet μόνο internet 24Mbps,που το είχα πετύχει προσφορά πρόπερσι (ενεργοποίηση μέχρι 31/12/09) με 14,90/μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 24,90 τους υπόλοιπους 6 (αστικές και υπεραστικές χρεωνόταν κανονικά).

Έκλεισα χρόνο και όσοι είχαν γενικά στην 4thnet πάνω από ένα χρόνο δικαιούνταν προσφορά -> αναβάθμιση της υπηρεσίας με το πακέτο των αστικών και υπεραστικών χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. (δλδ για όλο το χρόνο 24,90 αντί για 39,50 αν δεν κάνω λάθος στο ποσό)

Αρκετά κwλόφαρδος στο timing και αρκετά καλές οι τότε προσφορές.

Για την ιστορία η μετατροπή της υπηρεσίας μου έγινε 3/3/11.

Δημοσ.

Είχα 4thnet μόνο internet 24Mbps,που το είχα πετύχει προσφορά πρόπερσι (ενεργοποίηση μέχρι 31/12/09) με 14,90/μήνα για το πρώτο εξάμηνο και 24,90 τους υπόλοιπους 6 (αστικές και υπεραστικές χρεωνόταν κανονικά).

Έκλεισα χρόνο και όσοι είχαν γενικά στην 4thnet πάνω από ένα χρόνο δικαιούνταν προσφορά -> αναβάθμιση της υπηρεσίας με το πακέτο των αστικών και υπεραστικών χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. (δλδ για όλο το χρόνο 24,90 αντί για 39,50 αν δεν κάνω λάθος στο ποσό)

Αρκετά κwλόφαρδος στο timing και αρκετά καλές οι τότε προσφορές.

Για την ιστορία η μετατροπή της υπηρεσίας μου έγινε 3/3/11.

για ενα χρονο ακομα δεν ηταν αυτη η τιμη???μετα ξαναγυρνουσες παλι στα 39,90

Δημοσ.

για ενα χρονο ακομα δεν ηταν αυτη η τιμη???μετα ξαναγυρνουσες παλι στα 39,90

Ναι το συμβόλαιο με την προσφορά έχει ετήσια ισχύ.

Προσωπικά από τη στιγμή που το σταθερό το χρησιμοποιώ ελάχιστα (ντελίβερυ και κανα τηλ στους γονείς στην πατρίδα) όταν είναι να λήξει η προσφορά θα το μετατρέψω πάλι σε ADSL.

Εκτός αν βγάλει πάλι καμιά προσφορά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...