karubas13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 τι παιζει ρε μαγκες με το service της TOYOTA ; καινουργειο Aygo δεν το εχω ουτε ενα χρονο. μου βγαλε κατι προβληματα και τους πηρα τηλ στην λαμδα αε Για ελεγχο και μου ζητανε 150ευρω wtf μα το πρωτο service δεν ειναι τσαμπα ; τι λαλακιες μου ελεγε ο πωλητης οτι το πρωτο service ειναι free και αλλες μπαρουφες
nickolas Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ο έλεγχος και η επίλυση του όποιου προβλήματος καλύπτεται από την εγγύηση. Αν για προγραμματισμένη συντήρηση σου είπαν πως είναι δωρεάν, μίλησε με την αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασες. Δεν είναι κανόνας πάντως το πρώτο σέρβις να είναι δωρεάν και μην περιμένεις το όποιο συνεργείο της Toyota να το ξέρει εφόσον δεν το έχεις γραπτώς.
karubas13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Γιαυτο ρωταω φιλε Για να μαθω.. να ρωτησω και κατι ακομα αμα το παω εκτος ΤΟΥΟΤΑ για service τρεχει τιποτα ; ειμαι υποχρεωμενος να το παω Σ αυτους ; χανω την Εγγύηση ; ρωταω γιατι εξω μου ειπανε 50ευρω και στην ΤΟΥΟΤΑ 150
greekparot Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Γιαυτο ρωταω φιλε Για να μαθω.. να ρωτησω και κατι ακομα αμα το παω εκτος ΤΟΥΟΤΑ για service τρεχει τιποτα ; ειμαι υποχρεωμενος να το παω Σ αυτους ; χανω την Εγγύηση ; ρωταω γιατι εξω μου ειπανε 50ευρω και στην ΤΟΥΟΤΑ 150 Ναι χάνεις την εγγύηση αν δεν το πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Πήγαινε το απο εκει που το αγορασες για να πάρεις κ´ το "δωρεάν" σέρβις που σου είχαν πει όταν το αγορασες.
kage Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 απ οσο θυμαμαι τα aygo και οι κλονοι εχουν σερβις καθε 15χιλ κμ.αξιζει να μπεις σε ιστορια αμφισβητησης εαν θα σε καλυψει η αντ/πεια σε προβλημα στο μελλον επειδη δεν το πηγες σε αυτους? στην ουσια δεν χανεις εγγυηση αν το πηγαινεις σε αναγνωρισμενο συνεργειο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 μου βγαλε κατι προβληματα Τι προβλήματα έβγαλε;
imr Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μπερδευτικα για σερβις σου ειπαν τα λεφτα? Αν σου ειχαν πει το πρωτο σερβις δωρεαν πηγενε εκει που το αγορασες και απαιτησε το δωρεαν σερβις. Αν πηρες σε αλλη αντιπροσωπεια και η προσφορα του δωρεαν σερβις ειναι απο την αντιπροσωπεια που αγορασες λογικο να το πληρωσεις. Αν εχεις καποιο προβλημα και εισαι εντος εγγυησης φυσικα το πας και δεν πληρωνεις τιποτα για ελεγχο (βεβαια μπλεκει λιγο εφοσον η βλαβη σου καλυπτεται απο την εγγυηση η οχι) αλλα πες μας τουλαχιστον το προβλημα και τι σου ειπαν, σου ζητησαν λεφτα για τον ελεγχο η για επισκευη?
angmar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αυτό με την ακύρωση εγγύησης αν θυμάμαι καλά το είχαν βγάλει παράνομο και πλέον απλά πρέπει να κάνεις σέρβις σε πιστοποιημένο μηχανικό (όχι απαραίτητα της κατασκευάστριας εταιρίας, αρκεί να είναι μηχανικός και όχι μανάβης ας πούμε). Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνσου στο συνεργείο της γειτονιάς σου/φίλου σου, θα έχει το απαραίτητο χαρτομάνι που θα σε καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.