butters Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Η ουσία με το Χ8: θα έχει δωρεάν GPS πλοηγό, το NDrive. Είτε γουστάρουμε το Λαζόπουλο είτε όχι. Και μάλιστα σε κινητό των €180 και όχι σε συσκευή 600 ευρώ. Το αν γουστάρουμε το Λαζόπουλο είναι κατά τη γνώμη μου off-topic. Για το xperia x10 ποτε θα γινει η αναβαθμηση ? Από το επίσημο blog της Sony Ericsson: http://bit.ly/iITpZq
Spark94 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 να μην ρωτησω για το x10 το mini..θα μεινει 2.1 για παντα ετσι?
didakos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 "100 χιλιόμετρρρα την ώρρρρρα; Γι όνομααα!" ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΙΩΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Makaros1994 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Προτειμούσα το GPS να είχε Ψινάκη. "Στρίψε δεξιά μωρή ηλίθια" κλπ. Ευθεια μωρη σιχαμενη! Χαχαχα! Κορυφη το σχολειο σου.
hackerW32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οχι εγω προτεινο να βαλουν τον μιτσοτακη οταν ξεκινας.. "καλη διαδρομη και να προσεεεχεις...."
dimitrisak Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εγω προσωπικα πηγα να κατεβασω το NDrive στο X8 μου και ενω ολα κατεβηκαν κανονικα μου λεει 30 ευρα για χαρτη της Ελλαδας!Παλι καλα που ειναι τσαμπα!
icsd08063 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Γιατί ρε παιδιά αργούν τόσο τα συγκεκριμένα updates; Από τα λίγα που ξέρω για Android, η 2.3 έκδοση κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, έτσι; Και γιατί τώρα και τόσο αργά ήρθε update και μάλιστα από τόσο μεγάλη εταιρεία; Δηλ. αυτή είναι η aftersales υποστήριξη μιας εταιρείας σε τόσο ακριβά μοντέλα (θυμάμαι πριν λίγο καιρό το Xperia X10 έκανε μια μικρή περιουσία); Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω.
Meraklis56 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Γιατί ρε παιδιά αργούν τόσο τα συγκεκριμένα updates; Από τα λίγα που ξέρω για Android, η 2.3 έκδοση κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, έτσι; Και γιατί τώρα και τόσο αργά ήρθε update και μάλιστα από τόσο μεγάλη εταιρεία; Δηλ. αυτή είναι η aftersales υποστήριξη μιας εταιρείας σε τόσο ακριβά μοντέλα (θυμάμαι πριν λίγο καιρό το Xperia X10 έκανε μια μικρή περιουσία); Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. Σιγά σιγά ξυπνάει η sony ericsson.Έφαγε τόσο κράξιμο με το xperia 10, που αναγκάστηκε να αναιρέσει αυτά που είχε πει,οτι το τελευταίο επίσημο λογισμικό θα ήταν το 2.1.Τελικά περιμένουμε επίσημη αναβάθμιση τέλη Ιουνίου σε 2.3.3 Ανεπίσημα,έχουμε 2.3 εδώ και 3-4 μήνες. και όσο για το θέμα: Γιατί να βάλουν τους 10 μικρούς μήτσους σε μια σοβαρή εφαρμογή gps?!Μήπως να βάλουμε και την Τζούλια,σε text-to-speech λογισμικό?...
Hal9000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εγω προσωπικα πηγα να κατεβασω το NDrive στο X8 μου και ενω ολα κατεβηκαν κανονικα μου λεει 30 ευρα για χαρτη της Ελλαδας!Παλι καλα που ειναι τσαμπα! Ισχύει μόνο για αγορά νέων συσκευών....
dr.sakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλυτερα να εβαζαν τον σερβετα να κανει την ΓΙΑΓΙΑ......
icsd08063 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Χμ... Δε ξέρω. Κάτι δε μου κάθεται καλά προσωπικά με όλη αυτή τη φάση Android. Δηλ. Αγοράζω ένα κινητό τηλέφωνο που κάνει super-duper wow πράγματα και μόλις βγει νέα έκδοση του λειτουργικού του, κάθομαι και περιμένω την εκάστοτε SE για να με αναβαθμίσει ( ; ). Είναι σαν να αγοράζω κάτι που δεν σου υπόσχεται τίποτα για aftersales υποστήριξη. "Θα δούμε και αν ποτέ..." Το κακό είναι ότι αναγκάζεσαι να ψάξεις για custom rom's και να βρεις μία που θα δουλεύει. Για εμένα, είναι ένα από τα κύρια μειονεκτήματα του λειτουργικού αυτού. Αν υπήρχε στη μέση η Google και μόνο, χωρίς κάθε χρήστης που κατέχει ένα τηλέφωνο τέτοιο να εξαρτάται από τις ορέξεις της εκάστοτε εταιρείας του (Samsung, HTC, SE,...) θα τα κοιτούσα διαφορετικά τα πράγματα.
Meraklis56 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Χμ... Δε ξέρω. Κάτι δε μου κάθεται καλά προσωπικά με όλη αυτή τη φάση Android. Δηλ. Αγοράζω ένα κινητό τηλέφωνο που κάνει super-duper wow πράγματα και μόλις βγει νέα έκδοση του λειτουργικού του, κάθομαι και περιμένω την εκάστοτε SE για να με αναβαθμίσει ( ; ). Είναι σαν να αγοράζω κάτι που δεν σου υπόσχεται τίποτα για aftersales υποστήριξη. "Θα δούμε και αν ποτέ..." Το κακό είναι ότι αναγκάζεσαι να ψάξεις για custom rom's και να βρεις μία που θα δουλεύει. Για εμένα, είναι ένα από τα κύρια μειονεκτήματα του λειτουργικού αυτού. Αν υπήρχε στη μέση η Google και μόνο, χωρίς κάθε χρήστης που κατέχει ένα τηλέφωνο τέτοιο να εξαρτάται από τις ορέξεις της εκάστοτε εταιρείας του (Samsung, HTC, SE,...) θα τα κοιτούσα διαφορετικά τα πράγματα. Για αυτό η htc έχει πολύ καλές πωλήσεις.Έχει εξαιρετικό after sales support(πολλά smartphones της είναι σε 2.2 και 2.3) σε αντίθεση με τη sony ericsson...Με το που βγαίνουν τα κινητά της είναι ήδη outdated,υπόσχονται νέα έκδοση,και όταν βγεί είναι ήδη outdated. Επίσης,για το δεύτερο που λες,πρόσφατα έκανε συμφωνία η google με 5 κατασκευαστές κινητών (HTC, Samsung, LG, Motorola και Sony Ericsson) οτι θα υποστηρίζονται για 18 μήνες απο την στιγμή που θα πρωτο-κυκλοφορήσουν. Αυτό μας συμφέρει όλους μας.
mariosCS Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Γιατί ρε παιδιά αργούν τόσο τα συγκεκριμένα updates; Από τα λίγα που ξέρω για Android, η 2.3 έκδοση κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, έτσι; Και γιατί τώρα και τόσο αργά ήρθε update και μάλιστα από τόσο μεγάλη εταιρεία; Δηλ. αυτή είναι η aftersales υποστήριξη μιας εταιρείας σε τόσο ακριβά μοντέλα (θυμάμαι πριν λίγο καιρό το Xperia X10 έκανε μια μικρή περιουσία); Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. 2.3.2 Φοράει το ARC/Play τώρα αν τα αγοράσεις. Η είδηση αναφέρει αναβάθμιση στην 2.3.4. Οπότε, ναι, πουλάει τηλέφωνο με μία έκδοση από τις τελευταίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα