Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την είσοδο μικροφώνου

leopas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Έχω ένα lenovo G550 και προσπαθώ να συνδέσω ένα μικρόφωνο. Ενώ control panel -> ήχοι μου δειχνει ότι υπάρχει ήχος δεν μπορώ να τον ακούσω ταυτόχρονα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όταν βάλω κάποιο πρόγραμμα ηχογράφησης πχ cubase ή audition δεν μου αναγνωρίζει καμμιά είσοδο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ηχογραφήσω τίποτα. (Μιλάμε για πολύ απλή ηχογράφηση γιατι η κάρτα ήχου δεν είναι για πολλά). Παρακαλώ βοηθήστε με !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Έχω ένα lenovo G550 και προσπαθώ να συνδέσω ένα μικρόφωνο. Ενώ control panel -> ήχοι μου δειχνει ότι υπάρχει ήχος δεν μπορώ να τον ακούσω ταυτόχρονα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όταν βάλω κάποιο πρόγραμμα ηχογράφησης πχ cubase ή audition δεν μου αναγνωρίζει καμμιά είσοδο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ηχογραφήσω τίποτα. (Μιλάμε για πολύ απλή ηχογράφηση γιατι η κάρτα ήχου δεν είναι για πολλά). Παρακαλώ βοηθήστε με !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ

Πηγαινε κατω δεξια στο εικονιδιο του ηχου και κανε δεξι κλικ. Επελεξε συσκευες εγγραφης και δες αν σου αναγνωριζει το μικροφωνο αλλα και αν ειναι η προεπιλεγμενη συσκευη.

Δημοσ.

Εκεί μου το αναγνωρίζει. Απλά όταν πάω να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα ηχογράφησης μου βγάζει no input. Σε άλλα λαπτοπάκια όταν ανοίξεις τα προγραμματα αυτά λειτουργούν κανονικά. Δοκίμασα να βάλω και asio drivers αλλα τίποτα. Μόνο με το πρόγραμμα των windows μπορεί να κάνει ηχογράφηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...