_chris_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 λοιπόν, τον οκτώβριο απολύθηκα από τη δουλειά μου και στη συνέχεια μετά από ~2 εβδομάδες η επιχείρηση έκλεισε. με τη βεβαίωση αποδοχών τι γίνεται τώρα; πως θα την πάρω; με τον εργοδότη δεν έχω καμία επαφή καθώς έχει χαθεί (μάλλον στο εξωτερικό). πρέπει να κάνω και τη φορολογική δήλωση
spacefart Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 απο τον λογιστη που ειχε αναλαβει τα βιβλια της εταιριας?
kfyros Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ψάχνεις να τους βρεις για να σου τη στείλουν όπως λέει ο φίλος (από το λογιστή).. Αν δεν μπορείς να τους βρεις, νομίζω κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία υπολογίζεις πόσα πήρες και αυτά δηλώνεις.. Το κακό είναι ότι δεν νομίζω ότι μπορείς να υπολογίσεις παρακρατηθέντα και αναλογούντα φόρο κλπ. ώστε να πάρεις πίσω επιστροφή . Ρώτα το λογιστή σου τι γίνεται .. Ίσως να πρέπει να ρωτήσεις και στο ΙΚΑ ή στην εφορία της εταιρίας για να βρεις τι έχουν κάνει..
_chris_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω με έναν πρώην συνάδελφο και μάλλον έβγαλα άκρη. μια άλλη απορία λίγο εκτός θέματος. να μην ανοίγω άλλο. στη φορολογική δήλωση εκτός τη βεβαίωση αποδοχών θα πρέπει να δηλώσω και το επίδομα ανεργίας; διότι μετά μπήκα στο ταμείο
scullyist Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 στη φορολογική δήλωση εκτός τη βεβαίωση αποδοχών θα πρέπει να δηλώσω και το επίδομα ανεργίας; διότι μετά μπήκα στο ταμείο Ναι και μαλιστα πρέπει να πας στον οαεδ να σου δωσουν αντίστοιχα και αυτοί τη δικη τους βεβαιωση αποδοχών.
scullyist Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εκεινη τη στιγμή το δίνουν, απλά να εχεις ταυτότητα και αφμ μαζι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.