guardianx71 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Όσον αφορά τον topic starter , εγώ θα του δώσω το benefit of a doubt όπως λένε , καθώς αυτά που λέει για την κατάσταση της ζελατίνας και τους κυματισμούς του manual φέρνουν στο μυαλό έκθεσηυ σε υγρασία/ήλιο , που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα και τα σπασίματα στο κέντρο του δίσκου. Όσων αφορά το EBW θα συμφωνήσω με τον gherudos . Έχω πάρει πράγματα συνολικής αξίας κοντά στα 500 ευρώ , από δορυφορικά μέχρι ps2 Κτλ χωρίς πρόβλημα , με το τελευταίο μια κάρτα iEDGE που παρήγγειλα χθές και σήμερα έχει διασχύσει ήδη την μισή Ελλάδα με την γενική. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να διευκρίνηζαν λίγο καλύτερα το τί είναι original και τί china-clone. Όταν έψαχνα καρτούλα για το ds δηλαδή , είχε τις R4i αλλά δεν έλεγε πουθενά ότι είναι ότι νάναι και το κατάλαβα από το διαφορετικό πακέτο στις φωτό (και έχει κλείσει από προχθές και το site της εταιρίας που τις βγάζει)
JuSt)InSaNe Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Επίσης ένα καλο κατάστημα όπου εγω εμπιστεύομαι και έχει μόνο games είναι το activate στον Άγιο Αντώνιο στο περιστέρι
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 10 Μαρτίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 10 Μαρτίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κοιτάχτε guys μεταξύ μας. Δέν είναι ότι καλύτερο το ebw σε εξυπηρέτηση. 2 φορρές παράγγειλα online 2 φορρές μου βγήκε ξυνό και απο τότε δεν ξαναπάτησα εκει πέρα και μπορω να το αιτιολογήσω 1. Παραγγέλνω το playstation move starter pack, απο το site τους 45 ευρώ (την τιμη την είχα βρει μέσω skroutz και ήταν η πιο φτηνή) γράφομαι στο site τους και κάνω την παραγγελία. Με καλούνε να πάω να το παραλάβω απο το κατάστημα της Ν. Ιωνίας. μου λέει να το τσίμπατο.... αλλά ξέρεις έκαναν λάθος απο τα κεντρικά και κάνανε λάθος στην τιμή, αυτά που ήταν με 45 μου τελείωσαν και μου έστειλαν καινούργια αλλά με πιο αυξημένο τιμολόγιο οπότε 52 μπορώ να στο αφήσω!!!! (που τόσο το είχαν παντού σχεδόν) τι να κάνω και εγώ λέω μια και ήρθα τόσο δρόμο ας το πάρω.. (εκει τους βρήκα foul) 2. Έψαχνα σαν τρελός μια τιμονιέρα με vibration για το playstation 3 και να είναι και οικονομική και βρίσκω μία φοβερή που είχε και πετάλια (της logitek την force feedback), έψαχνα να υπάρχει κάπου διαθέσιμη και την βρίσκω μόνο στο ebw και ετοιμοπαράδοτη την παραγγέλνω και με παίρνουν την επόμενη μέρα το απόγευμα να πάω να την παραλάβω απο το κατάστημα στην Ν. Ιωνία, πηγαίνω και εγώ μέσα στην τρελή χαρα που την βρήκα. Φτάνω εκεί και μου λέει ο παλικαράς να την. Εγώ όμως τουλαχιστον πρίν παραλάβω κάνω ρε παιδάκι μου τον βασικό έλεγχο... και τι βλέπω force feedback για PC!!!!!!! του λεώ τι είναι αυτό ρε μάστορα εγώ για ps3 παράγγειλα..... γουρλόνει τις ματάρες του και λέει ά δεν το είδα εμένα αυτή μου στείλανε απο τα κεντρικά (τα κεντρικά φταίγανε πάλι) τι να σου πώ... του λέω δεν ξέρω τι θα κάνεις πάρε τηλ τα κεντρικά σου να συννενοηθείς.. παίρνει και μιλάει με αποθήκη, και ο αποθηκάριος του εξήγησε ότι δεν υπήρχε για playstation 3 καθόλου αλλά σκέφτηκε σωστα να στείλει αυτή για το PC γιατί πιστευει (άκου τώρα) οτι θα παίξει κανονικά. Παίρνω ανάποδες τι είναι αυτά που μου λέτε εγώ παράγγειλα για playstation 3 και αυτήν θέλω... και να προσπαθεί ο ψιλέας να με πείσει να σκάσω 60 ευρώ για αυτην, του λέω αμα την πάρω και δεν παίζει θα μου γυρίσεις τα χρήματα πίσω και εκεί μάσαγε τα λόγια του, Του λέω στο τέλος μα καλά δεν ντρέπεσαι για τι με πέρασες για μ.... Πάρε την τιμονιερα και βάλτε την στον κ... σας είστε απαράδεκτοι άμα με δείτε να μου τριπήσετε την μύτη. Τα συμπεράσματα δικά σας και trolling μια φορά δεν κάνω!!! απλά λέω τι συνέβη σε μένα
skanjos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εγώ απο την άλλη έχω παραγγείλει πάρα πολλά απο το ebw και ήρθαν μια χαρά και ήταν αυτά που παρήγγειλα,απλά προσέχω τι παραγγέλνω. και απο εξωτερικό έχω παραγγείλει 38493184φορές και 1 φορά μόνο τώρα που παρήγγειλα κάρτα για το 3ds μου ήρθε χωρίς card reader ενώ έγραφε στην παραγγελεία οτι θα έχει.πιστέυω μερικές φορές γίνονται καταλάθος βλακείες απλά πρέπει να έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας για να συμβαίνει συνέχεια χεχε. για το ebw πάντος εγώ τους υποστιρίζω γιατί έχουν απίστευτη γκάμα προιόντων που δεν υπάρχουν αλλού στην Ελλάδα,απίστευτη ταχύτητα στις παραγγελείες και οι χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.το μόνο άσχημο είναι οτι έχει και πολλά μαιμού/κινέζικα προιόντα και μπερδέυεται ο κόσμος (ειδικά σε κάτι απάτη κινητά...).για να μην πέσεις σε κινέζικα/μαιμου κτλπ πρέπει να προσέξεις ,π.χ εγώ έψαχνα για την κάρτα acekard2i και παρατηρούσα να γράφει "genuine" γιατί αλλιώς ήξερα οτι θα ήταν μαιμού,και απο τις φωτογραφίες σε διάφορα e-shops φαινόταν οτι δεν πλασάραν την αυθεντική,θέλει να προσέχεις γενικά τι αγοράζεις. και στα 2 points του ο hernandez30 έχει δίκαιο φυσικά και τον πιστέυω,απλά τον θεωρώ λίγο γκαντέμη 2 στα 2 χεχε no offence .μου έχει συμβεί και μένα να παραγγείλω απο το plaisio ηχεία και να μου έρθουν με χαλασμένο μετασχηματιστή ,και μια άλλη φορα που παρήγγειλα ένα ποντίκι μου ήρθε εντελώς διαφορετικό απο αυτό που παρήγγειλα ,φυσικά και δεν ξανα πήρα τπτ απο το Plaisio(αν και έχω πάρει απο εκεί 2398293πράγματα,μία-δύο φορές να θυμώσεις τέλος) έτσι είναι αυτά,όπου την πατάς δεν ξαναπάς
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 10 Μαρτίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 10 Μαρτίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος Στο πρώτο κατά την άποψη έπρεπε να απαιτήσεις να στην δώσουν στην τιμή που έκλεισε η παραγγελία. Και εκτός αυτού κανονικά όταν σε πήραν τηλέφωνο - έστειλαν sms, έπρεπε νασε ενημερώσουν για την τιμή και όχι να κάνεις την διαδρομή και μετά. Πολύ λάθος σε αυτό το συγκεκριμένο κατάστημα-υπάλληλος. Όσο για την τιμονιέρα καλα τους τα είπες. Αν επιτρέπεις , πότε έγινε αυτό? Και τα δύο περιστατικά συννέβησαν περίπου πρίν 6 - 7 μήνες, απο τότε δεν έχω ξαναπατήσει, και δεν έχω ξαναμπεί στο site τους ούτε απο περιέργεια!!!!! Μακρυά απο δαύτους!!!! και στα 2 points του ο hernandez30 έχει δίκαιο φυσικά και τον πιστέυω,απλά τον θεωρώ λίγο γκαντέμη 2 στα 2 χεχε no offence .μου έχει συμβεί και μένα να παραγγείλω απο το plaisio ηχεία και να μου έρθουν με χαλασμένο μετασχηματιστή ,και μια άλλη φορα που παρήγγειλα ένα ποντίκι μου ήρθε εντελώς διαφορετικό απο αυτό που παρήγγειλα ,φυσικά και δεν ξανα πήρα τπτ απο το Plaisio(αν και έχω πάρει απο εκεί 2398293πράγματα,μία-δύο φορές να θυμώσεις τέλος) έτσι είναι αυτά,όπου την πατάς δεν ξαναπάς Καλά τα λές αδερφέ, έτσι είναι γκαντέμης όσο δεν πάει αλλα γενικά πολυ προχειρομάγαζο ρε αδερφέ με το που είχα μπεί στο κατάστημα σαν αποθηκούλα ήταν.... ξενέρα... έχουν κάνει προχειροδουλειά και οι υπεύθυνοι των καταστημάτων είναι λίγο στύλ σε έχω χεσμένο... (τουλάχιστον για αυτόν που με εξυπηρέτησε (και καλά) και τις 2 φορρές. Το μόνο που τον ένοιαζε από οτι κατάλαβα είναι να μπαίνουν τα χρήματα στο ταμείο!!! Όσο για το άλλο θέμα έχεις δίκιο ότι σε όλους μπορεί να κάτσει απο οποιοδήποτε κατάστημα συμφωνώ μαζί σου αλλά για τους συγκεκριμένους τις έχω καταλάβει μια χαρά τις προθέσεις τους.... Παραγγέλνω χρόνια online (ebay, amazon, plaisio, e-shop ktl) τέτοιο πράγμα και τέτοιο δόλο δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου
man_of_the_moon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Συνεργαζομαι με το καταστημα στο Μαρουσι περιπου 4 χρονια . Απο κινητα , κονσολες επισκευες τσιπ κλπ και μιλαμε για πολλες παραγγελιες . Ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα . Δεν κανω καμια διαφιμηση στο καταστημα . Εχουν τις καλυτερες τιμες το μονο κακο ειναι οτι καθυστερουν στην εξηπηρετηση λογου φορτου εργασιας οταν πας στο καταστημα .! Επειδη εχω δουλεψει με κοσμο .. και δουλευω .. οποιος ξερει να συνενοηθει βρισκει το δικιο ή το αδικο του . Αν εισαι στραβος και αναποδος δεν σου πετυχαινει τιποτα . Σχολια πηγα εκει μου εκανα αυτο ειναι trolling ..!
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φαντάζομαι δεν μπήκες καν στο link με πληροφορίες που έδωσα πριν κατηγορήσεις και λες εμένα troll; 8 σελίδες κράξιμο στο EBW έχει το συγκεκριμένο thread. Όπως είχα ξαναπεί, είναι κατάστημα για ειδικές ανάγκες. Αν είσαι ψαγμένος και ξέρεις τι θες, μπορούν να σε εξυπηρετήσουν γιατί έχουν/κάνουν πράγματα που δεν έχει/κάνει άλλος στην Ελλάδα. Αν πας όμως σαν πρόβατο, το πιθανότερο είναι να γυρίσεις κουρεμένος. Προσωπικά και την έχω πατήσει με μαϊμού προϊόν αλλά κι έχω εξυπηρετηθεί αφού πρώτα είχα περάσει από αλλά 10 μαγαζιά (μετρημένα) που δεν είχαν αυτό που ήθελα. Είναι παράδεισος και κόλαση. Αυτό κατάλαβες εσύ; Troll λέω αυτόν που ξεκίνησε το θέμα τον Αύγουστο του 2008.
ka8hghths Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ο σκοπός του θέματος είναι η ενημέρωση του κόσμου και μόνο, έτσι ώστε να προσέχουνε από που αγοράζουνε και να είναι καχύποπτοι για το οτιδήποτε (εγώ προσωπικά πλέον θα κάνω οπτικό έλεγχο, εκτός και εντός συσκευασίας με το που παραλαμβάνω)! Γιατί τελικά η έλλειψη ενημέρωσης για πολλά ζητήματα, μας δημιουργεί προβλήματα στη καθημερηνότητά μας. Και απαντώ σε κάποιους: δηλαδή η εταιρία ήτανε σίγουρη 100% ότι το έσπασα εγώ? Τι δηλ. είχε ανοίξει το παιχνίδι και είχε δει ότι δεν ήτανε σπασμένο από πριν??? Εγώ έγραψα ότι "...Mα μια σοβαρή εταιρία αν τύχαινε κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να κάνει άμεση αντικατάσταση και μόνο στην ΣΚΕΨΗ ότι ο πελάτης μπορεί να έχει δίκιο και το δισκάκι να ήτανε σπασμένο από πριν?" Τώρα για το αν γνωρίζω να βγάζω cd, dvd από την θήκη του δεν το σχολιάζω καθόλου μια και έχω τελειώσει σχολή πληροφορικής εδώ και 10 χρόνια και το nickname μου συνεπάγεται καθηγητής πληροφορικής. Ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο ότι και αν έχω αγοράσει (ούτε από εφημερίδα). Όλα τα παιχνίδια του ps3 αν τα δείτε (καμιά 25) δεν έχουν ούτε δαχτυλιά... Επίσης έγραψα "το χειρότερο ήτανε ότι δεν το ΔΙΑΒΑΖΕ το ps3 μου. Τους το πήγα και το απόγευμα με πήρανε τηλ. και μου είπανε ότι το δισκάκι είναι σπασμένο". Οπότε πρώτον δεν το έχω εγώ το παιχνίδι (για να δείξω foto) τους το έδωσα και δεύτερον δεν είδα εγώ ότι είναι σπασμένο μου το είπανε (έβαλα το δισκάκι στο ps3 2-3 φορές το κοίταξα μια στα γρήγορα εντός δωματίου και το έβαλα στη θήκη του για επιστροφή). Φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι δυσδιάκριτο! Είχα ξανά ψωνίσει παιχνίδι από εκεί και δεν είχα πρόβλημα (ίσως επειδή ήτανε παλιό το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ τα άλλα ήτανε τελευταίας κυκλοφορίας?) αλλά τώρα που προέκυψε δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μου. Kαι ναι έκανα τώρα εγγραφή, όπως έκανα και σε άλλα forum...
nyne Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μην μασάς φίλε μου καλά έκανες και είπες την άποψη σου.τώρα γιατί κάποιοι καλοθελητές έτρεξαν με ζήλο να υπερασπηστουν το εν λόγω κατάστημα και να στην πουν εσενα το ξέρουν εκείνοι...
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εφόσον όπως λές είσαι καθηγητής πληροφορικής(συνεπώς σαν παιδί της πληροφορικής είσαι και πιο ψαγμένος) μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν παρατήρησες το δισκάκι πρίν το βάλεις στο PS3 σου ενώ αντιθέτως πρόσεξες καλά τους κυμματισμούς στο manual και το διαφορετικό περιτύλιγμα. Εγώ όπως και οι περισσότεροι όταν βλέπουμε ελλαφρώς παραλαγμένη συσκευασία ή διάφορα άλλα κουλά δεν αγοράζουμε το προιόν.
ka8hghths Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Όπως είπα πήρα 2 παιχνίδια. Το καλό παιχνίδι (nba2k11) ήτανε από πάνω και το προβληματικό από κάτω και ήταν κολλημένα μεταξύ τους με ζελοτέιπ από την πάνω μεριά. Δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο... Το θέμα δεν είναι γιατί δεν το είδα εγώ, το θέμα είναι η πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας (την ίδια αυτή πολιτική μπορεί να εφαρμόζουν όλες οι εταιρίες, είτε μικρή είτε μεγάλη, δεν το γνωρίζω) μιας ανερχόμενης εταιρίας στο χώρο που πρέπει να προσελκύει τους πελάτες της με την ποιότητα των προϊόντων της, την εξυπηρέτηση και το after sale. Και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε ιδιώτη επαγγελματία ότι "μαγαζί" κι αν έχει, γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί (δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα) και στο τέλος της κρίσης θα μείνουνε-δουλεύουνε οι σωστοί επαγγελματίες μόνο. ΥΓ Μια σειρά από ατυχή γεγονότα το τελευταίο εξάμηνο (από έλλειψη ενημέρωσης κατά κύριο λόγω) με οδήγησαν πλέον στο συμπέρασμα ότι σε αυτήν τη "μπανανία" χώρα Ελλάdα που ζούμε θα σταματήσω τη σιωπή και θα τα λέω πια όλα, γιατί κάποιος συνάνθρωπος μου μπορεί και να τη "γλυτώσει"...
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Όσον αφορά τον topic starter , εγώ θα του δώσω το benefit of a doubt όπως λένε , καθώς αυτά που λέει για την κατάσταση της ζελατίνας και τους κυματισμούς του manual φέρνουν στο μυαλό έκθεσηυ σε υγρασία/ήλιο , που μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα και τα σπασίματα στο κέντρο του δίσκου. Όσων αφορά το EBW θα συμφωνήσω με τον gherudos . Έχω πάρει πράγματα συνολικής αξίας κοντά στα 500 ευρώ , από δορυφορικά μέχρι ps2 Κτλ χωρίς πρόβλημα , με το τελευταίο μια κάρτα iEDGE που παρήγγειλα χθές και σήμερα έχει διασχύσει ήδη την μισή Ελλάδα με την γενική. Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να διευκρίνηζαν λίγο καλύτερα το τί είναι original και τί china-clone. Όταν έψαχνα καρτούλα για το ds δηλαδή , είχε τις R4i αλλά δεν έλεγε πουθενά ότι είναι ότι νάναι και το κατάλαβα από το διαφορετικό πακέτο στις φωτό (και έχει κλείσει από προχθές και το site της εταιρίας που τις βγάζει) κι εγω πηρα απο το συγκεκριμενο καταστημα περυσι την iEdge και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. btw βγηκε το καινουριο firmware. Επίσης ένα καλο κατάστημα όπου εγω εμπιστεύομαι και έχει μόνο games είναι το activate στον Άγιο Αντώνιο στο περιστέρι moi aussi. απ'τα καλυτερα με πολυ μεγαλη ποικιλία στα games.
king2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Παιδιά είναι απλά τα πράγματα.Το κάθε κατάστημα έχει τα καλά του έχει και τα κακά του.Βλέπω εδώ μέσα όλοι κράζουν το πλαισιο συνέχεια.20 φορές έχω παραγγείλει σε συνολική αξία περίπου 3000 ευρό και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Πάντα τα πράγματα πάνω απο 6 κιλά έρχονται έξω απο το σπίτι μου και τα υπόλοιπα στο ταχυδρομείο που είναι 2 βήματα και πάντα χωρίς έξοδα αποστολής(Χαλκιδική).Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω επειδή δηλαδή υπάρχει ένας που είχε πρόβλημα να σημαίνει ότι είναι χάλια αυτό το κατάστημα σε όλα.Μην είστε τόσο υπερβολικοί μερικοί.Κανείς δεν είναι τέλειως άνθρωποι έχουντ α καταστήματα δημιουργούνται και λάθη τι να κάνουμε.
ababapanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 παντως οσον αφορα το θεμα της εξυπηρέτησης μετα την αγορα το καταστημα περνει 0 απο εμενα, 4-5 φορες εχω παραγγειλει απο αυτους στις 4 ειχα προβληματα. μονο σε ενα θα αναφερθω για να καταλάβετε. ειχα παραγγείλει ενα καλωδιο HDMI που δεν δούλεψε ποτε. το εστειλα πισω, και προσπαθούσαν να με πείσουν οτι το ειχα χαλάσει εγω. Ελεος δηλαδη οτι χάλασα εγω το καλώδιο... ακομα το θυμάμαι και γελάω
ka8hghths Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του http://ebw.gr και θα σου δώσουν νέο παιχνίδι, αν και είμαι κατά 99.9% σίγουρος ότι το έσπασες εσύ. Έχουνε περάσει 2 βδομάδες και ακόμα περιμένω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.