ka8hghths Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα την προηγούμενη Τετάρτη 2 παιχνίδια ps3 από ένα EBW point. Ενώ το ένα ήταν οκ, είχα πρόβλημα με το δεύτερο παιχνίδι. Ήταν με μια ζελατίνα οχι και τόσο καλής ποιότητας, το manual είχε κάτι "κυματισμούς" και το χειρότερο ήτανε ότι δεν το διάβαζε το ps3 μου. Τους το πήγα πίσω και το απόγευμα με πήρανε τηλ. και μου είπανε ότι το δισκάκι είναι σπασμένο στο εσωτερικό μικρό κυκλάκι του και ότι μάλλον δεν θα το δεχτεί η εταιρία!!! Στο τέλος μετά από συνομιλία μας καταλήξαμε λέγοντάς μου ότι θα δούνε τι μπορoύνε να κάνουνε! Αυτοί θεωρούν ότι εγώ είμαι υπαίτιος για το σπάσιμο? Mα μια σοβαρή εταιρία αν τύχαινε κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να κάνει άμεση αντικατάσταση και μόνο στην σκέψη ότι ο πελάτης μπορεί να έχει δίκιο και το δισκάκι να ήτανε σπασμένο από πριν? Προτιμάνε να χάσουνε πελάτες από το να αντικαταστήσουνε ένα παιχνίδι των 26 ευρώ ( Beijing olympics 2008 )? Βέβαια ακόμα επίσημα δεν με έχουνε πάρει ακόμα!!! Τα συμπεράσματα δικά σας... Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο?
gherudos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εφόσον δεν το έσπασες εσύ όπως λές τότε πώς και δεν το παρατήρησες πρίν το βάλεις στο PS3 σου; Για να βγάλουμε τα δισκάκια από τις θήκες τους πατάμε στο κέντρο του δίσκου κάτι σαν κουμπάκι και σηκώνουμε ελαφρά από τις άκρες. Το σχόλιό σου είναι κακοπροέραιτο αν λάβουμε υπόψην ότι γράφτηκες μόλις χθές απλά για να καταγγείλεις το γεγονός.
skanjos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 αν μου είχε συμβεί εμένα κάτι αντίστοιχο και ήθελα να κράξω μια αλυσίδα καταστημάτων τουλάχιστον θα πόσταρα φωτογραφίες απο το δισκάκι για την εγγυρότητα του κραξίματος μου,1 ποστ ,νέο account κατα 99% είναι τρολλινγ ,έχουμε δεί άποιρες φορές διαφημήσεις και δυσφημίσεις,οχι οτι δεν συμβαίνουν παρόμοια πράγματα αλλα proof or it didnt happen.το ίδιο θα έλεγα για οποιοδήποτε μαγαζί (εκτός απο το πλαίσιο.κράξτε το όσο θέλετε χεχε)
gherudos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του http://ebw.gr και θα σου δώσουν νέο παιχνίδι, αν και είμαι κατά 99.9% σίγουρος ότι το έσπασες εσύ.
Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του http://ebw.gr και θα σου δώσουν νέο παιχνίδι, αν και είμαι κατά 99.9% σίγουρος ότι το έσπασες εσύ. Εσυ γιατι επικοινωνησες ομως; Εχεις κονε; Αμα ειναι να φτιαχνεις και εμας! Παντως γενικα για το Ebw δε εχω ακουσει και τα καλυτερα.. Ολα ειναι πιθανα! *Πως γινεται να το σπασει ο ιδιος απο τη πρωτη φορα που το επιασε; Τοσο ασταλος ειναι;*
glad1at0re Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 3 Σεπτεμβρίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 3 Σεπτεμβρίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δε ξέρω αν το έσπασες εσύ ή όχι, αλλά είναι γνωστό το θέμα του EBW.
cortaN@ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μακριά από αυτό το κατάστημα. Και από Πλαίσια κτλ... Καλό κατάστημα με το οποίο μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα στις αγορές μου είναι το visionstudio.gr
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ο ιδιος τοση ωρα γιατι δεν απανταει στα σχολια? Γιατί μπήκε για trolling, είναι από ανταγωνιστικό κατάστημα προφανώς. Επειδή έχω δουλέψει σε βίντεο κλάμπ, ξέρεις πόσους άτσαλους πελάτες έχω δεί να μην ξέρουν να βγάλουν το dvd από το case και να μας το φέρνουν σπασμένο; Τα τραβάνε χωρίς να ασκούν πίεση στη μέση.
karubas13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 καλα ρε μετοχες στο ebw εχετε ; εγω πριν 3 μηνες παρελαβα απο το ebw point ενα ps3 ολα .ο.κ δεν ειχα καποιο προβλημα δεν εχω πω κατι κακο για το καταστημα αλλα εσεις ρε το χεσατε . Ημαρτον αποκλειεται Δηλαδη να ειχε γινει καμια στραβη απο την εταιρια διανομης στην ελλαδα ; εγω πριν καποια χρονια ειχα παρει το gold fear για ps2 απο το carfoure και οταν ανοιξα το κουτι ελειπε το dvd απο μεσα εταιρια διανομης πρεπει να ηταν η Diaktis η λαλακες το ειχαν ανοιξει για να βαλουνε το μανουαλ και ξεχασανε το game
naruto14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 καλα ρε μετοχες στο ebw εχετε ; εγω πριν 3 μηνες παρελαβα απο το ebw point ενα ps3 ολα .ο.κ δεν ειχα καποιο προβλημα δεν εχω πω κατι κακο για το καταστημα αλλα εσεις ρε το χεσατε . Ημαρτον αποκλειεται Δηλαδη να ειχε γινει καμια στραβη απο την εταιρια διανομης στην ελλαδα ; εγω πριν καποια χρονια ειχα παρει το gold fear για ps2 απο το carfoure και οταν ανοιξα το κουτι ελειπε το dvd απο μεσα εταιρια διανομης πρεπει να ηταν η Diaktis η λαλακες το ειχαν ανοιξει για να βαλουνε το μανουαλ και ξεχασανε το game Δεν γίνονται αυτά! Λέτε και γω που ήθελα να αγοράσω κονσόλα απo carefour να λείπει η κονσόλα απο τη συσκευασία??
soso75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δεν γίνονται αυτά! Λέτε και γω που ήθελα να αγοράσω κονσόλα απo carefour να λείπει η κονσόλα απο τη συσκευασία?? Μπορεί να βρείς καμιά τοστιέρα μέσα ποτέ δε ξέρεις..
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 καλα ρε μετοχες στο ebw εχετε ; εγω πριν 3 μηνες παρελαβα απο το ebw point ενα ps3 ολα .ο.κ δεν ειχα καποιο προβλημα δεν εχω πω κατι κακο για το καταστημα αλλα εσεις ρε το χεσατε . Ημαρτον αποκλειεται Δηλαδη να ειχε γινει καμια στραβη απο την εταιρια διανομης στην ελλαδα ; εγω πριν καποια χρονια ειχα παρει το gold fear για ps2 απο το carfoure και οταν ανοιξα το κουτι ελειπε το dvd απο μεσα εταιρια διανομης πρεπει να ηταν η Diaktis η λαλακες το ειχαν ανοιξει για να βαλουνε το μανουαλ και ξεχασανε το game Μετοχές δεν έχω, είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος πελάτης. Αν το θέμα το άνοιγε ένα μέλος που ήταν γνωστό στο forum ή δεν είχε μόλις κάνει εγγραφή και το πρώτο του μήνυμα ήταν να τρολάρει τότε δεν θα έκανα καμία ένσταση. Και το προηγούμενο μήνυμα με τα κακά σχόλια για το ebw κάνει μπάμ ότι πρόκειται για τρολάρισμα, μιας και το θέμα ανοίχτηκε από νέο μέλος που μόλις γράφτηκε και το πρώτο του μήνυμα ήταν αυτό. Δυσφήμιση, τυχαίο; Δεν νομίζω!
karubas13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μετοχές δεν έχω, είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος πελάτης. Αν το θέμα το άνοιγε ένα μέλος που ήταν γνωστό στο forum ή δεν είχε μόλις κάνει εγγραφή και το πρώτο του μήνυμα ήταν να τρολάρει τότε δεν θα έκανα καμία ένσταση. Και το προηγούμενο μήνυμα με τα κακά σχόλια για το ebw κάνει μπάμ ότι πρόκειται για τρολάρισμα, μιας και το θέμα ανοίχτηκε από νέο μέλος που μόλις γράφτηκε και το πρώτο του μήνυμα ήταν αυτό. Δυσφήμιση, τυχαίο; Δεν νομίζω! gherudos φιλε μου νομιζω οτι εισαι υπερβολικος . θα δουμε αυριο αμα θα ξαναποσταρει ο φιλος τεσπα επειδη βλεπω οτι εχεις επικοινωνια με το ebw πες τους ρε συ να κανουνε κατι με τα ebw point και της αποδειξεις γιατι μαλλον θα εχουμε προβληματα στο μελλον. και για οσους δεν ξερουν τα ebw point ειναι καταστηματα που συνεργαζονται αλλα δεν εχουνε σχεσει με το αντικειμενο .εγω για παραδειγμα το ps3 το παρελαβα απο κατάστημα γραφικών τεχνων και η απόδειξη δεν αναφερει πουθενα ps3 αν εξαιρεσεις βεβαια την πισω μερια που το εχει γραψει με μαρκαδορο ο υπαλληλος Μπορεί να βρείς καμιά τοστιέρα μέσα ποτέ δε ξέρεις.. αμα παρει ps3 τοστιερα θα βρει στα σιγουρα
glad1at0re Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 άλλο troll, γράφτηκε μόνο για να καταγγείλει το ebw και εξαφανίστηκε. Είναι γνωστοί μέθοδοι δυσφήμισης. Γιατί μπήκε για trolling, είναι από ανταγωνιστικό κατάστημα προφανώς. Επειδή έχω δουλέψει σε βίντεο κλάμπ, ξέρεις πόσους άτσαλους πελάτες έχω δεί να μην ξέρουν να βγάλουν το dvd από το case και να μας το φέρνουν σπασμένο; Τα τραβάνε χωρίς να ασκούν πίεση στη μέση. Φαντάζομαι δεν μπήκες καν στο link με πληροφορίες που έδωσα πριν κατηγορήσεις και λες εμένα troll; 8 σελίδες κράξιμο στο EBW έχει το συγκεκριμένο thread. Όπως είχα ξαναπεί, είναι κατάστημα για ειδικές ανάγκες. Αν είσαι ψαγμένος και ξέρεις τι θες, μπορούν να σε εξυπηρετήσουν γιατί έχουν/κάνουν πράγματα που δεν έχει/κάνει άλλος στην Ελλάδα. Αν πας όμως σαν πρόβατο, το πιθανότερο είναι να γυρίσεις κουρεμένος. Προσωπικά και την έχω πατήσει με μαϊμού προϊόν αλλά κι έχω εξυπηρετηθεί αφού πρώτα είχα περάσει από αλλά 10 μαγαζιά (μετρημένα) που δεν είχαν αυτό που ήθελα. Είναι παράδεισος και κόλαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.