NeuroN Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το ποστ αυτό εχει σκοπο να γίνει λινκ στα σχόλια του πωλητή μου προς ενημέρωση αυτων που θέλουν να κανουν καποια συναλλαγή μαζι του (ή και για να σχολιάσει κανεις το ποσο μλκς είμαι που δεν το είδα να έρχεται..) Δεν εκανε καμια τρελή κομπίνα, μια οθόνη μου έστειλε με χαλασμένα κουμπιά αλλα το ποσο πολύ επέμενε οτι έγινε στην μεταφορά και διάφορα άλλα δείχνουν την αναξιοπιστία και το θράσος του. Τσεκάρετε... ενδείξεις pre-mortem -το άτομο αυτό δεν ποστάρει ποτε στο φορουμ, συνολικά μηνύματα: 1, δεν έδωσα σημασια. -είχε 4 θετικά σχόλια ως αγοραστής σε αγγελίες, όλα τον τελευταίο μήνα και οι δύο απο τους σχολιαστές φίλοι του με θετικά σχόλια μονο απο αυτόν, φυσικά δεν το χα ψάξει τοτε. -το λινκ περιγραφής της οθόνης ήταν αυτό λολ ο τίτλος λέει "Έχω πρόβλημα με μια οθόνη LG FLATRON W1934S" (μόλις σήμερα το πρόσεξα ο .......) -ο αριθμός λογαρισμού που μου έδωσε ήταν λάθος... λεω εντάξει εκανε κινηση, μαλλον μπερδεύτηκε το παλικάρι, αφού μιλήσαμε και στο τηλ ας του στείλω χρήματα με λεφτά στο λεπτο να τελειώνουμε.. post-mortem -φτάνει η οθόνη, την ανοίγω, και έχει κατσαβιδιές πάνω απο κάθε κουμπί και κάτω απο τα κουμπιά στο πλαστικά της οθόνης -απο το τηλ δέχεται να την πάρει πίσω αλλα δεν μου κανει ποτε κατάθεση, δεν ξανασηκώνει το τηλ, και στελνει μονο ενα πμ. δε φταίω εγω δε σου επιστρέφω τα λεφτά -στο δεμα για αποστολέα έγραφε μονο όνομα και πόλη -εντομεταξύ ο σκατιάρης τι είχε κανει. άνοιξε τα δύο πλαστικά της οθόνης και έβαλε ενα φελιζολ ανάμεσα για να φαίνεται οτι χτυπήθηκε στη μεταφορά -απο της 27 Απρ που μου έστειλε την οθόνη έχουν προστεθει άλλα 4 θετικά σχόλια στο δυναμικό του αυτή την φορά απο "αγορστές". 1ος αγοραστής μα το φιλαράκι ο F1XER, οι καλοι λογαριασμοι.. -ζήτησε να διαγραφεί η αγγελία. Δεν έχει διαγραφεί ακόμα αλλα έκανε edit και τα έσβησε όλα. Για όσο θα είναι αποθηκευμένη στο cache της google φαίνεται εδω. δεκτο οποιοδήποτε μπινελίκι αλλα τι να κανω βιαζόμουνα
Mrboom Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ε και εσυ τώρα τι πας και παιρνεις σαπιες μεταχειρισμενες οθονες με 50 ε...Παρε μια uber σαπια αλλα καινούρια με 80 αν ειναι να πεσεις κάτω απο 100 ε
iwsifvitsos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΟΘΟΝΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ... ΤΩΡΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ,,, ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ pc ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ 'Η ΟΧΙ!!! ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ... ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ!!! ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΩΛΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ... ΕΔΩ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΑ! ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΕΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΛΚΙΕΣ....!!!
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καλα.εδω δε μπορει να γραψει και να βαλει μια υπογραφη,θα ξερει να λειτουργησει οθονη τζιζους
NeuroN Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ΤΩΡΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ,,, Αυτό στο είπα και στο τηλέφωνο, έχεις μεγάλο θράσος μετά απο όλο αυτό να το ρίχνεις σε μένα. Βέβαια δεν ξέρω αν μίλησα με εσενα συγκεκριμένα γιατι το παιδί στο τηλέφωνο μου είπε "Μπαινει ενας φίλος μου στο insomnia και απάνστησε αυτός" σε μια άσχετη απάντηση που πήρα. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ 'Η ΟΧΙ!!! ξαναδιάβασε το 1ο πόστ μου ή μάλλον διάβασε το μια φορά, γιατι καταλάβαμε οτι οι αξιολογήσεις σου δεν είναι και τόσο αξιολογησεις. ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ... ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ!!! Αν δεν έχεις ανάγκη τα 50ε δωστα μου πίσω.. εγω τα έχω ανάγκη. Μην μου πεις οτι θα σου μεινει η χαλασμένη οθόνη.. κανω κοπυ πειστ το πμ μου σε σενα: παλι τα ιδια λεμε το καταλαβες ε?και ετσι να ειναι παλι δικό σου είναι το λάθος. σου τονισα να κανεις καλό πακεταρισμα ωστε να αντεχει και κλωτσιές και μου λες "ξερω ξερω" θυμάσε? ε πως ξέρεις αμα λες οτι έσπασε στη μεταφορα?! μου χουν στείλει ενα μάτσο πράγματα και ποτε δεν εχει παθει τιποτε. τις μαιμουνιές αυτές αλου φίλε οχι σε μένα. ΕΔΩ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΑ! Αυτό είναι ψέμα, δεν το σχολιάζω. Ψέματα να λες για πάρτη σου και για αυτά που πουλάς αλλα ψέματα μην βάζεις στο στόμα μου κατάλαβες? Άντε σου αυξάνουν και τα συνολικά μηνύματα. Μην ξεχάσεις να φωνάξεις κανενα φίλο σου να μπει να με βρίσει.. Αν ξαναποστάρεις εδώ προτείνω να ειναι κατι σοβαρό, αλλα τι λέμε τωρα ε?
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Neuron τι οθόνη σου πούλησε φίλε μου? Πουλάω μια Asus VW202SR του κουτιού
NeuroN Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Neuron τι οθόνη σου πούλησε φίλε μου? Πουλάω μια Asus VW202SR του κουτιού XD 50e την έδινε γι αυτο την πηρα.. αν ήταν καμια καλή χαλαλι τα κουμπια αλλα απ οτι ειδα είναι η πιο φτηνή tft στα χρονικα!! Δεν το περίμενα με ψαρωσε το Flatron.
lary7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εντελως συμπτωματικα παλιοτερα και εγω ειχα ακριβως παρομοιο προβλημα με πωλητη απο Corfu και χρηστη του ινσομνια. Για δες συμπτωση, μαλλον κατι τους βαζουν στο νερο στο νησι αυτο, δεν εξηγειται αλλοιως.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εντελως συμπτωματικα παλιοτερα και εγω ειχα ακριβως παρομοιο προβλημα με πωλητη απο Corfu και χρηστη του ινσομνια. Για δες συμπτωση, μαλλον κατι τους βαζουν στο νερο στο νησι αυτο, δεν εξηγειται αλλοιως. ή ήταν ο ίδιος με άλλο account. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να φτιάξεις account και να κανεις 1 ολόκληρο ποστ.
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 μμμ...Πολυ ενδιαφέρον το θέμα... Το οτι ξεμαλλιάζεστε "δημοσίως" ειναι αλλο καπέλο.
Adon1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εγω εχω μια off topic απορία , με αφορμή το οτι ο πωλητής έχει 1 μόνο post στον λογαριασμό εγώ είμαι περίπου ενα χρόνο γραμμένος στο insomnia και εχω στείλει αρκετά μηνύματα , ωστόσο εμφανίζεται στο πλάϊ οτι έχω στείλει μόνο 8 !!! τι φταίει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.