ntaryl Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καλησπερα Παιδια εδω και αρκετο διαστημα προσπαθω να φτιαξω μια client-Server εφαρμογη που το Server κομματι να ειναι Full MultiThread Ψαχνοντας και διαβαζοντας σχετικα με αυτο το θεμα εβρισκα οτι η Visual basic δεν υποστηριζει Threads . Υπαρχει καποιος τροπος για Multithreading με την χρηση καποιου Com(commercial(ThreadFactory,AsyncThread).Υπαρχει και η χρηση Activex αυτο δεν ειναι ακριβως MultiThreading . Δοκιμασα το Async Thread αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος αφου με ενδιεφερε να μην υπαρχει extra αρχειο εκτος απο το Main. Τελικα με αρκετο ψαξιμο μπορεσα να Χρησιμοποιησω την CreateThread Επισυναπτω μερικα Scrennshots Το παραδειγμα δεν εχει τελειοποιηθει ακομα . 1) Μπορει να δει κανεις την δημιουργια 53 Threads Χρησιμοποιειτε ProcessExplorer 51 =New Clients 1=Main thread 2 =Listening Thread 2)Μπορουμε να δουμε 1000 Client Threads 1=Main thread 2 =Listening Thread Υ.γ =Ειναι δοκιμασμενο σε Xp sp3
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 LoL http://thedailywtf.com/ Μπορεις να τα καταφερεις με winapi οπως εκανες αλλα δε ξερω να σου πω περισσότερα... Συχρονισμό κτλ χρειάζεσαι η όχι; Επισης να κανεις 1 thread για κάθε συνδεση ειναι overσκοτωμα... Συνηθως γινεται μια πισίνα απο thread... Υπάρχει καποιος λογος που πρεπιε να γινει με vb6;
ntaryl Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 καλησπερα Φιλε μου Ναι εχω Χρησιμοποιησει WinApi και ολα πανε καλα Ηθελα να αποφυγω το να κανω threading Pool και γι αυτο το εφτιαξα με ενα Thread για καθε νεα συνδεση .. Μολις κανω αρκετο τεσταρισμα θα ποσταρω λεπτομερειες VB6 Ασχολουμε με αυτη αρκετα χρονια και μου αρεσει να πειραματιζομαι ... χιχιχιχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.