firewalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Οι ακροάλλοι δεν βγαίνουν παγανιά για να δείρουν. Όχι, αλλά παίρνουν ταλαίπωρους και πεινασμένους και τους πηγαίνουν στο στόμα του λύκου με σκοπό να τους δαγκώσει ο λύκος και να έχουν να λένε. Και οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί και οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Όχι, αλλά παίρνουν ταλαίπωρο και πεινασμένο και τους πηγαίνουν στο στόμα του λύκου με σκοπό να τους δαγκώσει ο λύκος και να έχουν να λένε. Και οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί και οι λαθρομετανάστες πρέπει να απελαθούν. Σωστος.
status Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι ρε. Γιατί οι δικοί μας πλένονται, ξυρίζονται, διαβάζουν Άδωνη και Λιακό και οδηγάνε μπέμπα. Ναι ένα πράγμα, Απολλώνιες κορμάρες.. πλακα μας κανεις ? ζεις αλλου? τραβα σε πανεπιστημια, τραβα σε εστιες να θαυμασεις το μεγαλειο των ακροαριστερων μπαχαλακηδων που οποιος δε συμφωνει μαζι τους πρεπει να ριχτει στην πυρα.. Όπα, όπα δεν θα μου βάλεις πετάξεις τώρα το άσυλο γιατί αυτό οι παρατάξεις του έχουν γαμίσει τη μάνα. Άκου ρε φίλε, απαγορέψανε το κάπνισμα εντός των αμφιθεάτρων και ο άλλο καρκίνομα που λέγετε φοιτητηκές παρατάξεις ακόμα...
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 οι ακροδεξιοι μιλανε γιατι καποιοι ανοιξαν τις πορτες για να γεμισει η Ελλαδα δολοφονους εγκληματιες και οτι αλλο φανταστεις απο ασια, αφρικη κτλ. δε τα λενε επειδη ξυπνησαν ετσι ενα ωραιο πρωι. ολη αυτη η κατασταση οδηγει στην αντιδραση. ειδικα οταν ενα "κρατος" δεν κανει τπτ για αυτ την κατασταση.. αν δεν υπηρχαν οι μεταναστες δε θα υπηρχανο οι ακροδεξιοι ε?
spacefart Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 και οι επαγγελματιες ανθρωπιστες του ψυχικου μαζι τους. ολοι οι σαπιοι εξω
gnsX Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Οι ακροάλλοι δεν βγαίνουν παγανιά για να δείρουν. (άραγε ο ένας βγαίνει για να κλέψει επειδή πεινάει, και ο άλλος για διασκέδαση, λάθος άτομα μήπως θέλουμε να απελαθούν;;; ) το πλαίσιο ας πούμε μόνο του κάηκε (πάλι) και αυτόν ανάμεσά τους είναι και ένας Έλληνας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση στην πλατεία Βικτωρίας από ομάδα αλλοδαπών και αντεξουσιαστών επειδή φορούσε ένα καπελάκι με την ελληνική σημαία, οι οποίοι τον χτύπησαν με ξύλα με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση. τον έδειραν ΠΑΟΚτσήδες http://news.pathfinder.gr/greece/news/708812.html
QQTilt Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οι ΠΑΟΚτσηδες δεν είναι Έλληνες.. Άρα και πάλι ρατσιστική επίθεση εναντίον Έλληνα έχουμε..
green gordon Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μια ερώτηση μονο, μιας και θα παω να αγκαλιαστω με τον Μορφέα σε λίγο, ο περήφανος Ελληνικός στρατός που βολοδέρνει εδω και κάποια χρόνια? Σε κατι Αφγανιστάν-Ιρακ και δεν συμμαζεύεται... Οσο δικαίωμα εχει ο στρατός κατοχής να βρίσκεται εκει περα, τοσο και παραπάνω δικαίωμα εχουν αυτοι να βρίσκονται εδω πέρα. Πολυ σωστα ΔΕΝ θα επρεπε να ειναι εκει ομως εχε στο νου οτι οι αποστολες ειναι καθαρα υποστηρικτικες και δεν εχουν εμπλακει ποτε σε καμια μαχη.Μη σου πω κιολας οτι στοχευουν στην ανοικοδομηση και την διατηρηση της ειρηνης. Τωρα πως 30 ατομα στο αφγανισταν δινουν δικαιωμα σε τοσους πολλους να ερχονται εδω παρανομα μονο εσυ ξερεις. Τελικα poll θα γινει?
status Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το πλαίσιο ας πούμε μόνο του κάηκε (πάλι) και αυτόν Αυτανάφλεξη you know? Καλά τώρα δεν θα συζητήσουμε το πόσο γελοίοι είμαστε σαν λαός έτσι, τώρα μας φταίνε άλλοι.
devil-ji Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δε νομιζω σε καμια χωρα στην οποια πηγαιναν ελληνες μεταναστες οι ντοπιοι κατοικοι να φοβουνται να βγουν στο δρομο,ποσο μαλλον σε πλατεια ή κεντρο πολης. Οκ υπαρχουν μερικοι μεταναστες με οικογενειες κυριως που προσπαθουν να εγκληματιστουν, δε ζηταμε να αλλαξουν και τα ηθη τους κιολας. Αυτοι ειναι πολυ καλυτεροι και απο πολλους ελληνες. Η μεγαλυτερη μαζα ομως δημιουργει μονο προβληματα και κατι πρεπει να γινει τωρα που εχουμε θεμα,εστω κ με μη προβλεπομενους τροπους πιστευω.
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 και οι επαγγελματιες ανθρωπιστες του ψυχικου μαζι τους. ολοι οι σαπιοι εξω Με τι κριτηρια βγαζεις καποιον σαπιο ?
QQTilt Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Με τι κριτηρια βγαζεις καποιον σαπιο ? Μυρωδιά συνήθως..
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Γιατι αγαπητε μου φιλε που ξερεις οτι δεν κανω δημιουργικη χρηση στο PC μου?Εχεις δει ποτε τι εργασιες η χομπυ κανω?Το γεγονος οτι παει στα 4,6 GHz o επεξεργαστης μου,που κοστιζει 180 ευρω ,που για εναν εργαζομενο ανθρωπο δεν ειναι απογορευτικο κοστος σε πειραξε? Μα εφοσον ισχυριζεσαι οτι ξερεις απο τεχνολογια σιγουρα θα ξερεις οτι παει σε αυτην την συχνοτητα πολυ ευκολα λογω της αρχιτεκτονικης του.Εγω με την μια τον πηγα εκει και τον αφησα.Δεν εχασα ουτε ενα λεπτο με αυτην την υποθεση. Επισης θα σε κανω αναφορα γιατι εγω δεν σε εβρισα αλλα εσυ με αποκαλεις σχιζοφρενη.Αλλα δεν περιμενα τιποτε καλυτερο απο σενα γιατι εχω δει ποιος εισαι απο αυτα που γραφεις. Με αυτή τη λογική εσύ χαρακτήρισες ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του insomnia, χωρίς να τους ξέρεις προσωπικά έναν έναν. Να κόψουμε λίγο την υποκρισία μπας και μιλήσουμε σοβαρά? οι ακροδεξιοι μιλανε γιατι καποιοι ανοιξαν τις πορτες για να γεμισει η Ελλαδα δολοφονους εγκληματιες και οτι αλλο φανταστεις απο ασια, αφρικη κτλ. δε τα λενε επειδη ξυπνησαν ετσι ενα ωραιο πρωι. ολη αυτη η κατασταση οδηγει στην αντιδραση. ειδικα οταν ενα "κρατος" δεν κανει τπτ για αυτ την κατασταση.. Το ότι συμβαίνουν αυτά δε δικαιολογεί το να αντιδράμε σαν δεκάχρονα παιδάκια που τους κλέψανε τις τάπες. Γιατί η λογική μου λέει πως το να βγαίνουμε να ρίχνουμε κλωτσιές και μπουνιές στο πρώτο μαυριδερό που θα πετύχουμε μπροστά μας δεν έχει και κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το αντίθετο μάλιστα, ειδικά αν αναλογιστείς πως είναι άνθρωποι που δεν έχουν και πολλά να χάσουν. Το πρόβλημα ξεκινάει απ'τους πολιτικούς, και μόνο μέσα απ'τη πολιτική μπορεί λυθεί.
Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δε γινεται να τους βαλουμε σε ενα καραβακι ( ή σε 1000 ) και να τους στειλουμε διπλα στην Ιταλια; Απλα στη μεση της διαδρομης θα βουλιαξουν ξαφνικα.. Βεβαια τι φταινε τα καημενα τα ψαρακια να τους βρωμισουν τη θαλασσα τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.