Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστος.

Ο πατερας μου εχει μια επιχειρηση στην οποια απασχολει και 2-3 νομιμους μεταναστατες που βρισκονται στην ελλαδα εδω και χρονια με τις οικογενεις τους κτλ.

Τους εχει στα ωπα-ωπα,τους πληρωνει πολυ περισσοτερο απο οτι αξιζουν και τους παρεχει οτι προσταζει ο νομος για τους εργαζομενους.

Λοιπον απο αυτους το μονο που εχω ακουσει ολα αυτα τα χρονια οσο αφορα την Ελλαδα ειναι το εξης:

-Αλβανος: Τα Γιαννενα και η Ηπειρος ειναι δικα μας και θα ξαναγινουν δικα μας καποτε.

-Βουλγαρος: Η Θεσαλλονικη και η Μακεδονια ειναι δικα μας και θα ξαναγινουν δικα μας καποτε.

-Εγω: Μα δεν ειναι δικα σας.Τα συνορα ειναι οριοθετημενα με επισημες γραπτες συμφωνιες αναμεσα στα κρατη ενω δεν τιθεται καν θεμα μειονοτητας διοτι δεν υπαρχει.

-Αυτοι: Οχι,οχι ειναι δικα μας,μας ανηκουν.Εχει γυρισματα ο καιρος και θα τα ξαναπαρουμε πισω.Περιμενε και θα δεις.

-Εγω: Δηλαδη αν γινει πολεμος αναμεσα στις χωρες σας θα πατε τρεχωντας πισω στις πατριδες σας για να παρετε αυτα τα εδαφη πισω;

-Αυτοι: Φυσικα.

ενω προσφατα προσελαβε και εναν Πακινστανο του οποιου η αποψη για τις γυναικες στην Ελλαδα ηταν η εξης:

-Ειναι ολες π..ες.Αν ηταν καποια απο αυτες δικια μου γυναικα θα της σαπιζα στον ξυλο αν κυκλοφορουσε ετσι στον δρομο.

Θα μου πεις τωρα οτι πρεπει να θεωρηθει πως αυτοι αντιπροσωπευουν και το υπολοιπο της φυλης τους και πως ολοι ειναι ιδιοι οπως αυτοι;

Ενας wannabe προοδευτικος ανθρωπος θα το αρνιοταν κατι τετοιο,αλλα:

1.τετοις αποψεις τις εχω ακουσει και απο αλλους αλλοδαπους,νομιμους κατοικους της Ελλαδας.

2.οταν μια χωρα σε ταιζει,σε ντυνει και μαθαινει γραμματα στα παιδια σου,ακομα και αν εισαι αχαριρστος και απαξιωτικος μαζι της πρεπει να εχει τουλαχιστον το φιλοτιμο να κρατας τα προσχηματα απεναντι στους ανρθωπους αυτης της χωρας.

3.Οσο εθνικιστης και φυλετιστης ειναι ο ελληνας αλλο τοσο ειναι και ο αλλοδαπος διοτι στο τελος της ημερας και αυτος ανθρωπος ειναι που ερχεται απο μια πατριδα,μια φυλη.Οι ανθρωπινες αδυναμιες δεν κανουν εξαιρεσεις σε κανεναν και για τιποτα.

Επομενως ας μην στιγματιζουμε καποιον κατευθειαν ως ρατσιστη επειδη προτιμαει να ασκει μια πραγματιστικη σταση καχυποψιας απεναντι στους ξενους,κυριως τους μη νομιμους.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Killik.Η μεγαλη μαζα του προλεταριατου των Αλβανων και λοιπων Ανατολικοευρωπαικων λαων,ειναι στην πλειοψηφια τους ακραιοι εθνικιστες και ρατσιστες κυριως γιατι εχουν χαμηλοτατο μορφωτικο επιπεδο.Το ιδιο ισχυει και για τους Πακιστανους και στην περιπτωση τους η αναχρονιστικοτατη,μιλιταριστικη,εχθρικη προς αλλες θρησκειες και ειδικα προς τους αθεους,μουσουλμανικη τους θρησκεια,τους κανει εντελως ξενους προς εναν πολιτισμενο ευρωπαικο λαο.

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που ακριβώς εντοπίζεται το ανώτερο επίπεδο των Σουηδών?

Όπου εντοπίζεται το ανώτερο επίπεδο των Ελλήνων σε σχέση με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλβανούς κλπ. (έτσι λέγεται δλδ)

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

post-68908-0-98214400-1305836067_thumb.jpg

Sorry, αλλά και η σχιζοφρένεια έχει τα όριά της.

Δημοσ.

Όσο για τον Πακιστανό, έχει ανατραφεί με άλλες αξίες, άλλους κανόνες και άλλους θεσμούς. Στην χώρα του οι γυναίκες θεωρούνται κατώτερες από τους άντρες και το θεωρεί σωστό, γι' αυτό και το πρεσβεύει και στην Ελλάδα.

αμα θελει να πρεσβευει τετοια παλαιοληθικα χουντικα "πιστευω" τοτε εινα ι ελευθερος να παει απο εκει που ηρθε οταν ερχεται σε μια χωρα (εστω και παρανομα) ειναι υποχρεωμενος να ΣΕΒΑΣΤΕΙ τους νομους και τους θεσμους της χωρας που βρισκεται. αμα εχει καποιο προβλημα με αυτο που βλεπει παλι, ελευθερος ειναι να την κανει. δεν τον κραταμε εδω.. βαρος μας ειναι. ευχαριστουμε που μας διαλεξαν σαν προορισμο αλλα Bye bye.

ο λαζοπουλος ξεφτιλιστηκε με τις μπουρδες που ελεγε περι "ελληνων δραστων" και θαθελα να βγει και η "μαρτυρας" που τους ακουσε να μιλανε καθαρα ελληνικα (μαρτυρας 5 τα ξημερωματα που ακουγε και καθαρα την συζητηση των δολοφονων.. ο λαλακης νομιζει οτι απευθυνεται στο κοινο του που τους ποτιζει ουζακι κατα την διαρκεια για να γελανε)

Δημοσ.
Η μεγαλη μαζα του προλεταριατου των Αλβανων και λοιπων Ανατολικοευρωπαικων λαων,ειναι στην πλειοψηφια τους ακραιοι εθνικιστες και ρατσιστες κυριως γιατι εχουν χαμηλοτατο μορφωτικο επιπεδο

φανταζομαι ξερεις οτι το ιδιο ισχυει για τους ελληνες.

Δημοσ.

Όπου εντοπίζεται το ανώτερο επίπεδο των Ελλήνων σε σχέση με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλβανούς κλπ. (έτσι λέγεται δλδ)

Έγραψα κάπου για ανώτερο επίπεδο των Ελλήνων?

Δημοσ.
Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί, Αφγανοί υπήκοοι, ηλικίας 27 και 20 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2011/05/blog-post_5022.html

Δημοσ.

αμα θελει να πρεσβευει τετοια παλαιοληθικα χουντικα "πιστευω" τοτε εινα ι ελευθερος να παει απο εκει που ηρθε οταν ερχεται σε μια χωρα (εστω και παρανομα) ειναι υποχρεωμενος να ΣΕΒΑΣΤΕΙ τους νομους και τους θεσμους της χωρας που βρισκεται. αμα εχει καποιο προβλημα με αυτο που βλεπει παλι, ελευθερος ειναι να την κανει. δεν τον κραταμε εδω.. βαρος μας ειναι. ευχαριστουμε που μας διαλεξαν σαν προορισμο αλλα Bye bye.

Γιατί οι δικοί μας ακροδεξιοί δεν έχουν παροχημένες αντιλήψεις και είναι κουλ παιδία.

Δημοσ.

Γιατί οι δικοί μας ακροδεξιοί δεν έχουν παροχημένες αντιλήψεις και είναι κουλ παιδία.

σωστά,μόνο οι ακρο-δεξιοί,οι ακοροάλλοι είναι οκ

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

post-68908-0-98214400-1305836067_thumb.jpg

Sorry, αλλά και η σχιζοφρένεια έχει τα όριά της.

Γιατι αγαπητε μου φιλε που ξερεις οτι δεν κανω δημιουργικη χρηση στο PC μου?Εχεις δει ποτε τι εργασιες η χομπυ κανω?Το γεγονος οτι παει στα 4,6 GHz o επεξεργαστης μου,που κοστιζει 180 ευρω ,που για εναν εργαζομενο ανθρωπο δεν ειναι απογορευτικο κοστος σε πειραξε? Μα εφοσον ισχυριζεσαι οτι ξερεις απο τεχνολογια σιγουρα θα ξερεις οτι παει σε αυτην την συχνοτητα πολυ ευκολα λογω της αρχιτεκτονικης του.Εγω με την μια τον πηγα εκει και τον αφησα.Δεν εχασα ουτε ενα λεπτο με αυτην την υποθεση.

Επισης αντιθετα με αλλους.εγω δεν εχω παει να ποσταρω βαθμολογιες του μηχανηματος μου,ουτε με αποσχολουν οι μπεντσιες.Αλλα μαλλον εσενα ειναι το χομπυ σου. :devil:

Επισης θα σε κανω αναφορα γιατι εγω δεν σε εβρισα αλλα εσυ με αποκαλεις σχιζοφρενη.Αλλα δεν περιμενα τιποτε καλυτερο απο σενα γιατι εχω δει ποιος εισαι απο αυτα που γραφεις.

Δημοσ.

σωστά,μόνο οι ακρο-δεξιοί,οι ακοροάλλοι είναι οκ

Οι ακροάλλοι δεν βγαίνουν παγανιά για να δείρουν.

(άραγε ο ένας βγαίνει για να κλέψει επειδή πεινάει, και ο άλλος για διασκέδαση, λάθος άτομα μήπως θέλουμε να απελαθούν;;; )

Δημοσ.

οι ακροδεξιοι μιλανε γιατι καποιοι ανοιξαν τις πορτες για να γεμισει η Ελλαδα δολοφονους εγκληματιες και οτι αλλο φανταστεις απο ασια, αφρικη κτλ. δε τα λενε επειδη ξυπνησαν ετσι ενα ωραιο πρωι. ολη αυτη η κατασταση οδηγει στην αντιδραση. ειδικα οταν ενα "κρατος" δεν κανει τπτ για αυτ την κατασταση..

Δημοσ.

Ναι ρε.

Γιατί οι δικοί μας πλένονται, ξυρίζονται, διαβάζουν Άδωνη και Λιακό και οδηγάνε μπέμπα.

Δημοσ.

Οι ακροάλλοι δεν βγαίνουν παγανιά για να δείρουν.

πλακα μας κανεις ? ζεις αλλου? τραβα σε πανεπιστημια, τραβα σε εστιες να θαυμασεις το μεγαλειο των ακροαριστερων μπαχαλακηδων που οποιος δε συμφωνει μαζι τους πρεπει να ριχτει στην πυρα..

Δημοσ.

οι ακροδεξιοι μιλανε γιατι καποιοι ανοιξαν τις πορτες για να γεμισει η Ελλαδα δολοφονους εγκληματιες και οτι αλλο φανταστεις απο ασια, αφρικη κτλ. δε τα λενε επειδη ξυπνησαν ετσι ενα ωραιο πρωι. ολη αυτη η κατασταση οδηγει στην αντιδραση. ειδικα οταν ενα "κρατος" δεν κανει τπτ για αυτ την κατασταση..

Και τότε γιατί δέρνουνε μετανάστες (που μερικές φορές δεν ΄χουν κάνει και τίποτα μπεμπτό εκτός του ότι είναι απλά και μόνο μετανάστες και όχι λάθροι..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...