-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μα τί μπούρδες είναι αυτές! Στη Γερμανία δήλαδή οι Ελληνες και οι μουσουλμανικές σαβούρες που είναι όλοι μετανάστες έχουν την ίδια αντιμετώπιση?Οχι μονο στη Γερμανία.. Σε οποιοδήποτε ανεπτυγμένο κράτος.. Αντε στην Ελλάδα είμαστε ρατσιστές.. και οι πλούσιοι Ευρωπαίοι όλοι ρατσιστές είναι? Ατομα σάν εσένα μας κάνουν ρατσιστές βασικά.. Παντως στο Βερολινο που χα παει, μια χαρα ειδα μουσουλμανους,ινδους και αφρικανους να δουλευουν σε διαφορα ποστα η να εχουν και δικα τους μαγαζακια. Το ιδιο και στο Παρισι.
nikosgia Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Eίμαι και εγώ της γνώμης, λαθρομετανάστες σε ενα καραβάκι και στην ευχή της παναγίας....Αυτό που φοβάμαι όμως είναι οτι εκεί που οδεύουμε με την κρίση, το έγκλημα έστω για 20 ευρω, δεν θα θα είναι προνόμιο μόνο των αλλοδαπών.....Όταν σφίξουν τα λουριά κι'άλλο...μας βλέπω Άγρια Δύση....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Να την πάλι η ταμπέλα. ΕΣΕΙΣ. Αυτά είναι. Οι παραθέσεις των απαντήσεών σου στα μηνύματά μου είναι για να καταδείξουν ότι κάποιος προσπαθεί με κάθε τρόπο ώστε να δημιουργήσει αυτό το κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού στον κόσμο. Είτε αυτός ο κάποιος είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο, είτε οποιοσδήποτε που προσπαθεί να εκπληρώσει τις προσωπικές του επιθυμίες προς όφελός του ή ομοιδεών του. Το πρώτο σου ποστ σε αυτό το νήμα ήταν περί λαθρομεταναστών με σκοπό να βαφτίσεις τους κακοποιούς λαθρομετανάστες, άρα και όλους τους μετανάστες κακοποιούς. Είναι αυτό που λένε στην έκθεση "παραλογισμός". Τι δεν καταλαβαίνεις από τις απαντήσεις μου; Tην ταμπελα την εχεις μονος σου στο avatar σου βασικα, δεν στην βαζει κανενας, απορω γιατι διαμαρτυρεσαι με caps κιολας. Απο κει και περα οι απαντησεις σου κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι απλα για να υποδειξουν ενα ορθογραφικο λαθος σε μια εκθεση 600 λεξεων. Οπως σου ειπα, εστω να δεχτω οτι τη δολοφονια δεν την κανανε λαθρομεταναστες Αφγανοι αλλα νομιμοι, απλα και μονο για να προχωρησει η συζητησει και να μη προσκολαμε σε μη ουσιωδη θεματα. Με δεδομενο οτι οι Αφγαβοι ειναι νομιμοι λοιπον, σου ξαναλεω οτι οσα γραφω για τους λαθρομεταναστες δεν αλλαζουν ουτε στο ελαχιστο, ουτε επηρεαζονται απο αυτο. Και απλα περιμενω να δω κατι ουσιωδες πανω σε οσα γραφω για τους λαθρομεταναστες, αλλα εδω και 5-6 ποστ σου μαλλον περιμενω αδικα.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παντως στο Βερολινο που χα παει, μια χαρα ειδα μουσουλμανους,ινδους και αφρικανους να δουλευουν σε διαφορα ποστα η να εχουν και δικα τους μαγαζακια. Το ιδιο και στο Παρισι. Μαλλον Νικο μου αγνοεις την ραγδαια ανοδο της ακραιας δεξιας σε ολες τις Ευρωπαικες χωρες και ειδικα στην Γαλλια οπου ηγειται η κορη του Λεπεν? Αν θες να σου φερω λινκς απο εγκριτες ευρωπαικες εφημεριδες,βροχη.
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παντως στο Βερολινο που χα παει, μια χαρα ειδα μουσουλμανους,ινδους και αφρικανους να δουλευουν σε διαφορα ποστα η να εχουν και δικα τους μαγαζακια. Το ιδιο και στο Παρισι. θα πρεπε να τους στειλουμε ολους εκει αναλογα το ποσοστο που εχει εμπλακει η καθε χωρα στις εισβολες του ΝΑΤΟ να δεις πως θα καθαριζε ολη η ελλαδα. αλλα εχουμε μαθει μια ζωη να γλυφουμε ζαρκοζι,μερκελ,κλιντον και λοιπα γλοιωδη υβριδια. αναμενω να δω ποτε θα χτιστει το Χ μεγαθηριο στο κεντρο να καθαρισει αυτοματως η αθηνα σε μια βδομαδα.
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μαλλον Νικο μου αγνοεις την ραγδαια ανοδο της ακραιας δεξιας σε ολες τις Ευρωπαικες χωρες και ειδικα στην Γαλλια οπου ηγειται η κορη του Λεπεν? Αν θες να σου φερω λινκς απο εγκριτες ευρωπαικες εφημεριδες,βροχη. Τη γνωριζω την ανοδο της ακρας δεξιας. Αυτο πως σχετιζεται με αυτο που λεω? Σου λεω οτι, (υποθετω νομιμοι) μεταναστες απο αφρικη,ασια και οχι μονο, υπαρχουν σε μεγαλο ποσοστο σε αυτες τις πολεις. Το βερολινο ειναι πολυπολιτισμικο(και φαντασου οτι 2 γενιες πριν ηταν ναζι) , το παρισι το ιδιο.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παντως εδω στην γειτονια μου εχουν ενας,δυο Πακιστανοι μικρομαγαζα,ειναι καλοι ανθρωποι και κοιτανε την δουλεια τους.Ε και αυτοι φωναζουν να φυγουν οι υπεραριθμοι μεταναστες γιατι εχουν πεσει θυματα καμμιας δεκαριας ληστειων.Οι μισες απο δικους τους,Πακιστανους και Αφγανους.Ας ερθει οποιος δυσπιστος εδω να τον ξεναγησω να του τα πουν οι ιδιοι..
QQTilt Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Έξω και το 20% των ελλήνων που είναι άνεργοι. Ασόβαρος. Το λιγότερο..
Tenshi Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πάντως μου αρέσει η καραμέλα: "Είμαι περαστικός,δέν θέλω να μείνω Ελλάδα". Κατα τ'άλλα πέφτουν τυχαία πάνω στους συνοριοφύλακες στουν Έβρο και μετά καρφί για Αθήνα.Το γαμώτο είναι οτι η Αθήνα/Ν. Αττικής δέν συνορεύει με καμία ευρωπαϊκή χώρα...
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τη γνωριζω την ανοδο της ακρας δεξιας. Αυτο πως σχετιζεται με αυτο που λεω? Σου λεω οτι, (υποθετω νομιμοι) μεταναστες απο αφρικη,ασια και οχι μονο, υπαρχουν σε μεγαλο ποσοστο σε αυτες τις πολεις. Το βερολινο ειναι πολυπολιτισμικο(και φαντασου οτι 2 γενιες πριν ηταν ναζι) , το παρισι το ιδιο. Σχετιζεται ως εξης. Αναλογικα με τον πλυθησμο της Ελλαδας και τους εδω υπεραριθμους αλλοδαπους,θα ειχαν στην Γερμανια 20.000.000 παρανομους μεταναστες.Θα γινοταν της φρικης,οπως γινεται εδω η οχι? Μετα ,ασχετα με τις αποψεις που εχω εγω η εσυ,δεν συμφωνεις οτι σε μια δημοκρατικη χωρα,μια κινηση ανοιγματος σε μεταναστευση θα πρεπει να αποφασισθει βασει της βουλησης του λαου και οχι ερημην του απο μια χουφτα πολιτικων?Απαντησε μου σε παρακαλω σε αυτο.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Insomnia poll για λαθρομεταναστευση? Καλη ιδεα αλλα εχετε υποψη σας οτι το insomnia προλο που μου ειναι πολυ αγαπητο,δεν εκφραζει τον μεσο Ελληνα πολιτη.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλη ιδεα αλλα εχετε υποψη σας οτι το insomnia προλο που μου ειναι πολυ αγαπητο,δεν εκφραζει τον μεσο Ελληνα πολιτη. Και ποιόν εκφράζει τότε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.