dermitzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 google: "Αφγανοι λαθρομεταναστες δολοφονια" και μετρα αποτελεσματα. Βλέπω μόνο κάτι blogs και το stoxos.gr Σοβαρά δημοσιογραφικά sites δηλαδή. Και οι άνεργοι ρε παιδί μου.:Ρ Κοίτα λίγο πιο πάνω :Ρ
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ρε παιδια, το θεμα δεν ειναι αν ηταν λαθρο η οχι οι δολοφονοι. Το θεμα ειναι το τσουβαλιασμα εκατομυρριων ανθρωπων επειδη ενα ποσοστο - το οποιο συνηθως το μονο κοινο που εχει ειναι οτι ειναι αλλοδαποι - εγκληματουν (τους λογους δεν θα τους αναφερω, δεν εχει σημασια σχετικα με αυτο που θελω να πω). Ζω στα δυτικα προαστια, σε περιοχη που απο το 90-95+ ηταν φουλ σε μεταναστες (αλβανους , ιρακινους κλπ) και τωρα ακομα περισσοτερους (αφρικανους, πακιστανους κλπ) και ειναι αρκετα ασφαλης περιοχη, δεν φοβαμαι να κυκλοφορησω και αργα νυχτα σε οποιαδηποτε μερος της.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Βλέπω μόνο κάτι blogs και το stoxos.gr Σοβαρά δημοσιογραφικά sites δηλαδή. Eσεις δεν ειστε που λετε τους δημοσιογραφους αλητες ρουφιανους, και εσεις δεν ειστε που λετε πως η ενημερωση τους ειναι κατευθυνομενη, ενω την αληθεια την βρισκουμε σε διαφορα αποκαλυπτικα blogs, πχ indymedia? Τωρα πως επικαλεισαι τα δημοσιευματα μεγαλων sites και ακυρωνεις αυτα των blogs? Ρωταω τριτη φορα και απαντηση δε θα παρω γιατι δεν υπαρχει. Τιποτα πιο ουσιωδες σε αυτα που εγραψα περι λαθρομεταναστων εχεις να γραψεις, πλην του να μαντευεις με ποιο τροπο μπηκαν απτα συνορα οι Αφγανοι που σκοτωσαν τον 44χρονο Ελληνα? Ρε παιδια, το θεμα δεν ειναι αν ηταν λαθρο η οχι οι δολοφονοι. Το θεμα ειναι το τσουβαλιασμα εκατομυρριων ανθρωπων επειδη ενα ποσοστο - το οποιο συνηθως το μονο κοινο που εχει ειναι οτι ειναι αλλοδαποι - εγκληματουν (τους λογους δεν θα τους αναφερω, δεν εχει σημασια σχετικα με αυτο που θελω να πω). Ζω στα δυτικα προαστια, σε περιοχη που απο το 90-95+ ηταν φουλ σε μεταναστες (αλβανους , ιρακινους κλπ) και τωρα ακομα περισσοτερους (αφρικανους, πακιστανους κλπ) και ειναι αρκετα ασφαλης περιοχη, δεν φοβαμαι να κυκλοφορησω και αργα νυχτα σε οποιαδηποτε μερος της. Τι θα ελεγες για μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας οποιαδηποτε ωρα της ημερας, αλλα κατα προτιμηση βραδακι? Θα την καθιερωνες στην καθημερινοτητα σου? Αν οχι, γιατι? (Απαντηση τυπου, δενβγαινω βραδια, η στο κεντρο δεν εχει τα μαγαζια του τυπου μου, δεν πιανεται ως απαντηση. Πιστευω να καταλαβαινεις το ποιντ της ερωτησης μου).
insomniaGREEK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγώ άμα πεινούσα και σκότωνα τον άνθρωπο αυτό μέσα στο θολωμένο μου μυαλό δέν θα μπορούσα να την πουλήσω την κάμερα.. Θα την πέταγα στα σκουπίδια και κοιτούσα να εξαφανιστώ απο την Ελλάδα.. Αυτοί την παζάρεψαν και καλά για 120 ευρώ..
ClouD Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι, παρακατω.Το συμπερασμα απτο παραπανω ευφυολογημα φαντασιας ποιο ειναι? Ότι δε χωράνε "ευφυολογήματα" σε μία συζήτηση για τους μετανάστες; Ακόμα κι αν είναι ο μόνος τρόπος να μη σαλτάρεις όταν το ζεις καθημερινά; Δε ξέρω. Ακούω τι σου είπε εσένα.
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τι θα ελεγες για μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας οποιαδηποτε ωρα της ημερας, αλλα κατα προτιμηση βραδακι? Θα την καθιερωνες στην καθημερινοτητα σου? Αν οχι, γιατι? (Απαντηση τυπου, δενβγαινω βραδια, η στο κεντρο δεν εχει τα μαγαζια του τυπου μου, δεν πιανεται ως απαντηση. Πιστευω να καταλαβαινεις το ποιντ της ερωτησης μου). Μιλησα για κεντρο ? Σου ειπα για προαστια ( δυτικα κιολας, οχι κηφισσια ουτε βουλιαγμενη). Στο κεντρο παλια (3-4 χρονια πριν) κυκλοφορουσες σχετικα ακινδυνα ακομα και ομονοια , πλεον οντως εχει γινει πιο επικινδυνη η φαση.Στα στενα της πειραιως εννοειται πως δεν παταω, πρεζα και εγκληματικοτητα παιζει εκει ως επι το πλειστον. Το ιδιο και σε 2-3 αλλες περιοχες(μεταξουργειο,πλ. βικτωριας κλπ.) Κατα τα αλλα σε περιοχες του κεντρου οπως μοναστηρακι,θησειο,ψυρρη,εξαρχεια κυκλοφορω ολες τις ωρες αφοβα. Στα 2-3 υποπτα μερη ομως δεν κυκλοφορουσα ουτε παλιοτερα,οταν δεν ειχαμε τοσους μεταναστες, λογω της εγκληματικοτητας ελληνων.
dermitzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Eσεις δεν ειστε που λετε τους δημοσιογραφους αλητες ρουφιανους, και εσεις δεν ειστε που λετε πως η ενημερωση τους ειναι κατευθυνομενη, ενω την αληθεια την βρισκουμε σε διαφορα αποκαλυπτικα blogs, πχ indymedia? Τωρα πως επικαλεισαι τα δημοσιευματα μεγαλων sites και ακυρωνεις αυτα των blogs? Ρωταω τριτη φορα και απαντηση δε θα παρω γιατι δεν υπαρχει. Τιποτα πιο ουσιωδες σε αυτα που εγραψα περι λαθρομεταναστων εχεις να γραψεις, πλην του να μαντευεις με ποιο τροπο μπηκαν απτα συνορα οι Αφγανοι που σκοτωσαν τον 44χρονο Ελληνα? Να την πάλι η ταμπέλα. ΕΣΕΙΣ. Αυτά είναι. Οι παραθέσεις των απαντήσεών σου στα μηνύματά μου είναι για να καταδείξουν ότι κάποιος προσπαθεί με κάθε τρόπο ώστε να δημιουργήσει αυτό το κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού στον κόσμο. Είτε αυτός ο κάποιος είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο, είτε οποιοσδήποτε που προσπαθεί να εκπληρώσει τις προσωπικές του επιθυμίες προς όφελός του ή ομοιδεών του. Το πρώτο σου ποστ σε αυτό το νήμα ήταν περί λαθρομεταναστών με σκοπό να βαφτίσεις τους κακοποιούς λαθρομετανάστες, άρα και όλους τους μετανάστες κακοποιούς. Είναι αυτό που λένε στην έκθεση "παραλογισμός". Τι δεν καταλαβαίνεις από τις απαντήσεις μου;
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 βασικα η πολυ ηλιθιοι ηταν αυτοι η δεν ειχαν ιδεα οτι ειχε γινει ο χαμος και τους εψαχναν κυριολεκτικα ΟΛΟΙ. αλλιως δεν εξηγειται οτι πηγαν να πουλησουν τη συγκεκριμενη καμερα. αραγε τι σοι ποινη θα εχουν?
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγώ άμα πεινούσα και σκότωνα τον άνθρωπο αυτό μέσα στο θολωμένο μου μυαλό δέν θα μπορούσα να την πουλήσω την κάμερα.. Θα την πέταγα στα σκουπίδια και κοιτούσα να εξαφανιστώ απο την Ελλάδα.. Αυτοί την παζάρεψαν και καλά για 120 ευρώ.. Aφού θα πεινούσες, γιατί θα έκανες ολόκληρη δολοφονία για μια κάμερα; Για να την πετάξεις μετά;
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 βασικα η πολυ ηλιθιοι ηταν αυτοι η δεν ειχαν ιδεα οτι ειχε γινει ο χαμος και τους εψαχναν κυριολεκτικα ΟΛΟΙ. αλλιως δεν εξηγειται οτι πηγαν να πουλησουν τη συγκεκριμενη καμερα. αραγε τι σοι ποινη θα εχουν? Πολλάκις ισόβια, υποθέτω.
insomniaGREEK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Να την πάλι η ταμπέλα. ΕΣΕΙΣ. Αυτά είναι. Οι παραθέσεις των απαντήσεών σου στα μηνύματά μου είναι για να καταδείξουν ότι κάποιος προσπαθεί με κάθε τρόπο ώστε να δημιουργήσει αυτό το κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού στον κόσμο. Είτε αυτός ο κάποιος είναι ειδησεογραφικό πρακτορείο, είτε οποιοσδήποτε που προσπαθεί να εκπληρώσει τις προσωπικές του επιθυμίες προς όφελός του ή ομοιδεών του. Το πρώτο σου ποστ σε αυτό το νήμα ήταν περί λαθρομεταναστών με σκοπό να βαφτίσεις τους κακοποιούς λαθρομετανάστες, άρα και όλους τους μετανάστες κακοποιούς. Είναι αυτό που λένε στην έκθεση "παραλογισμός". Τι δεν καταλαβαίνεις από τις απαντήσεις μου; Μα τί μπούρδες είναι αυτές! Στη Γερμανία δήλαδή οι Ελληνες και οι μουσουλμανικές σαβούρες που είναι όλοι μετανάστες έχουν την ίδια αντιμετώπιση?Οχι μονο στη Γερμανία.. Σε οποιοδήποτε ανεπτυγμένο κράτος.. Αντε στην Ελλάδα είμαστε ρατσιστές.. και οι πλούσιοι Ευρωπαίοι όλοι ρατσιστές είναι? Ατομα σάν εσένα μας κάνουν ρατσιστές βασικά..
firewalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 βασικα η πολυ ηλιθιοι ηταν αυτοι η δεν ειχαν ιδεα οτι ειχε γινει ο χαμος και τους εψαχναν κυριολεκτικα ΟΛΟΙ. αλλιως δεν εξηγειται οτι πηγαν να πουλησουν τη συγκεκριμενη καμερα. αραγε τι σοι ποινη θα εχουν? Καλά, η πώληση μπορεί να έγινε και 20 λεπτά μετά.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Στα Nea on line γραφει οτι αρχικα ειχαν συλληφθει σε επιχειρηση σκουπας.Αρα για να προσαχθουν ηταν λαθραιοι. http://www.tanea.gr/...1&artId=4631658 Επειδη ειμαι αρκετα μεγαλος στην ηλικια και ξερω την πολη μου καλα,γιατι εχω δουλεψει και μεγαλωσει απο μικρο παιδι σε αυτην βλεπω,ακουω και μαθαινω απο τον εργαζομενο κοσμο,οτι τουλαχιστον το 80% των πιο ειδεχθων εγκληματων ειναι απο αλλοδαπους.Και μαλιστα δειχνει και φυλετικο,ρατσιτικο μισος κατα των Ελληνων γιατι διακατεχονται απο κομπλεξ κατωτεροτητας και θρησκευτικο μισος. Ελα στη θεση τους. Ζεις σε μια χωρα χωρις υποδομες,κουρελης και ενδεης και οταν στην χωρα σου η γυναικα θεωρειται απο την ηλιθια αναχρονιστικη θρησκεια σου μιασμα και ξαφνικα εδω βλεπεις ομορφες,ελευθερες γυναικες να ντυνονται ελευθερα και απενοχοποιημενα,καλοντυμενους ανθρωπους ενος κατα πολυ ανωτερου βιοτικου επιπεδου. Απο αποψη κουλτουρας και μορφωσης εισαι μηδεν και δεν υπαρχει περιπτωση με νομιμο μεσο να ανεβεις κοινωνικα και βιοτικα γιατι εισαι καταδικασμενος να μεινεις εργατης.Οταν σε εχουν κοροιδεψει και σου εχουν παρει οτι ειχες και δεν ειχες για να σε φερουν εδω οι δουλεμποροι,και βλεπεις οτι ακομη και εδω υπαρχει ανεργια και δεν γινεται λογω κουλτουρας κι νοοτροπιας να ενταχθεις τι θα κανεις?Για αυτο ειναι θεμα χρονου και μονο ποτε αυτοι οι ανθρωποι θα γινουν φονιαδες και βιαστες,γιατι ζουν στην πληρη απελπισια και σε συνθηκες αποκτηνωσης,ηδη κατω στο κεντρο απο ενα σημειο και μετα σκυλοβρωμαει σκατα και κατουρα. Στην Ελλαδα που υποτιθεται οτι ειμαστε δημοκρατικη χωρα,αποφασισαν να μας κανουν ''πολυπολιτισμικη χωρα'' οι πολιτικοι μας,χωρις να ρωτησουν σε δημοψηφισμα(οπως εγινε στην Ελβετια πριν 2 χρονια και το 98% του λαου ψηφισε ΟΧΙ στην πολυπολιτισμικοτητα)τον κυριαρχο λαο.Εφοσον λοιπον σπερνουν ανεμους ας ετοιμαστουν να θερισουν θυελλες γιατι λιγο ακομη θελει ο λαος να ξεσπασει.Οχι μονο κατα των συνεχως παρανομουντων αλλοδαπων αλλα και κατα απενταντι σε μια αισχρη μειοψηφια λιγοτερο του 2% που ενεργει προδοτικα κατα του λαου μας και διαστρεβλωνει καθε εννοια δικαιου και βριζοντας ως φασιστα καθε Ελληνα που αγαπα την πατριδα του,ακομη και αν την θελει αμιγως Ελληνικη.Αλλωστε αυτο ειναι κατι που πρεπει να αποφασιστει δημοκρατικα και οχι να επιβληθει δια της βιας. Εσεις τι πιστευετε οτι θα εβγαζε η καλπη σε ενα τετοιο δημοψηφισμα?Εγω νομιζω θα γινοταν της Ελβετιας.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Oπως και να χει ο λαθρομεταναστης οταν εισβαλλει στη χωρα αυτη δεν ερχεται με στοχο να δημιουργησει, να παραγει, να συνεισφερει στην κοινωνια, αλλα ερχεται με μοναδικο στοχο να ξεφυγει απτη δυστυχια του στο κρατος του και να απομηζυσει οτι μπορει παρασιτοζωοντας σε μια χωρα με ανωτερο βιοτικο επιπεδο. Μερικοι ερχονται με σκοπο να κλεψουν, αλλοι γινονται στην πορεια κλεφτες. Εγώ πάλι ξέρω ότι έρχονται με σκοπό να περάσουν στην Ευρώπη. Ομολογώ ότι δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να μαχαιρώνει και να κλέβει. Ξέρω όμως αρκετούς που αγοράζουν κινητά και κάμερες στη μαύρη αγορά, τα οποία και γνωρίζουν προφανώς ότι είναι προϊόντα κλοπής. Γι' αυτό θα πω το εξής. Όσοι αγοράζουν κλεμμένα είναι συνυπεύθυνοι για τα εγκλήματα. Φυσικά δεν έχουν την ίδια ευθύνη μ' αυτόν που σκοτώνει, αλλά δεν είναι αθώοι. Το λέω, μεταξύ άλλων, και επειδή δεν είναι όλοι ξένοι λαθρομετανάστες αυτοί που αγοράζουν τα κλεμμένα κινητά και λαπτοπ. Ούτε όσοι πηγαίνουν στα κωλάδικα και στους οίκους ανοχής είναι όλοι λαθρομετανάστες. Η παρανομία και η μετανάστευση αυξάνουν την εγκληματικότητα, αλλά το έγκλημα δεν προκύπτει αυτόματα μέσα σε μια άγια κοινωνία. Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή. Quoted for emphasis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.