Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit, παιδιά κατάλαβε τι έγραψα ο άνθρωπος, γι' αυτό αναφέρεται σε "νοοτροπίες" και πως δεν πρέπει να διαιωνίζονται.

Σωστο.Αλλα , αλλα επειδη υπηρχε αυτη η νοοτροπια, η επειδη αν θες λεφτα υπηρχαν ,αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να διατηρησουμε το ιδιο σκεπτικο αιωνιως , ουτε οτι η λαθρομεταναστευση δεν αποτελει τεραστιο προβλημα, στην ηδη επιβεβαρυμενη ελληνικη οικονομια

Προφανώς αποτελεί πρόβλημα και αυτό δεν είναι θέμα άποψης, είναι γεγονός.

Αλλά όταν ζεις στη χώρα που προ κρίσης το Greek Dream είναι το δημόσιο, το παιδί θα γίνει επιστήμονας, σε κάθε κωλοχώρι έχει και μια σχολή, όλοι είναι assistant project coordinator ακόμα κι αν δουλεύουν και σε φωτοτυπείο, σόρρυ ρε μπλουζαττάκ, αλλά ο τελευταίος με τον οποίο θα τα βάλω είναι αυτός ο μαλάκας που πέρασε την έρημο σε πατίνι για να κάνει τη δουλειά που κανείς εδώ δεν καταδέχεται να κάνει, με το 1/10 των χρημάτων που θα έπρεπε να παίρνει μόνο και μόνο επειδή αν έμενε εκεί απ' όπου ήρθε θα πέθαινε ή από ΝΑΤΟικά πυρά ή από ασιτία.

Τη γενική άποψή μου την έχω ξαναπεί:

Νομίζω πάλι έχετε πιάσει τα άκρα. Από τη μία μεριά, είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιος μη-δηλωμένος μετανάστης, ο οποίος μη ερχόμενος από την Ελβετία αλλά από το πρώην ανατολικό Ζαΐρ και μη έχοντας τίποτα να χάσει, να καταφύγει σε εγκληματικές πράξεις. Ειδικά όταν του φέρονται σα ζώο και τον εκβιάζουν να δουλεύει για ψίχουλα αλλιώς θα τον δώσουν για απέλαση. Σε αυτή την περίπτωση ας πούμε και με το μπαρδόν, δε θεωρώ τον πεινασμένο μαυρούκο υπεύθυνο, αλλά τον απόγονο του Περικλή που τον ωθεί στο έγκλημα. Ναι; Ναι. Είναι αρκετά προφανές αυτό ακόμα και για σένα.

Από την ίδια μεριά, δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχεις αδήλωτο κόσμο στη χώρα σου. Γιατί μπορεί να ήρθε μεν ο Αμπντουλάχ με τη γυναίκα του και τα παιδιά του και εμπειρία μπετατζή που θέλει να δουλέψει τίμια αλλά δεν τον αφήνουν, αλλά μπορεί να ήρθε και ο Χασάν ο οποίος είναι καταζητούμενος σε 14 χώρες και έχει ανατινάξει 53 πολυκατοικίες. Και εντάξει, κακά τα ψέμματα και Sir Edward να τον λέγανε αντί για Χασάν, δε θα τον ήθελα.

Η έννοια της νόμιμης μετανάστευσης λοιπόν με βρίσκει σύμφωνο από την άποψη του ότι αποτελεί μια βαθμίδα ελέγχου (στη θεωρία) για το τι κουμάσι μπαίνει μέσα. Όχι τι χρώμα είναι και τι γλώσσα μιλάει και σε τι φάντασμα προσεύχεται, αλλά τι άνθρωπος είναι. Είναι σφάχτης, οικογενειάρχης, τι;

ΟΜΩΣ, αυτό δε δουλεύει πρακτικά. Γιατί το σύστημα ελέγχου της Μπανανίας που ΕΣΕΙΣ (και εγώ) φτιάξατε -και όχι ο Χασάν ή ο Αμντουλάχ- δε δουλεύει. Είναι απλώς ανίκανοι ρε παιδί μου, τέλος. Οι αιτίες της ανικανότητας είναι σε 2ο κεφάλαιο εγχώριο και οφτόπικ. Αλλά δε δουλεύει. Και μαζί με τον λαθρομετανάστη Αμπντουλάχ και την οικογένειά του, μπαίνει και ο Χασάν ο σφάχτης και αυτό γίνεται 20 φορές. Και έχεις 20 Αμπντουλάχ και 20 Χασάν. Οι 10 Αμπντουλάχ δεν την παλεύουν να τους πατάνε στο λαιμό, βρίσκουν τους 20 Χασάν και γίνονται 30. Και έχεις 10 άσπρα πρόβατα που τους βγάζεις το αίμα και 30 μαύρα που χύνουν το δικό σου. Τι κάνεις τότε αν είσαι ο φούλον, ο τήζερ και ο ερωδιός;

Λες "να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες! από τότε που ήρθαν μας έχουν ρημάξει!". Και επειδή το ΑΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΣ είναι ανίκανο να κρατήσει έξω τους Χασάν και ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ είσαι το ίδιο ζώο που εκμεταλλεύεται τους Αμπντουλάχ και τους κάνει εγκληματίες, αποφασίζεις να φύγουν όλοι, ακόμα και αυτοί οι κακόμοιροι που δουλεύουν όντως και ας είναι για ψίχουλα. Και λες "να μείνουν μόνο οι νόμιμοι" οι οποίοι μπορεί βέβαια να είναι Ρώσοι, Ιταλοί και Κινέζοι που μάγκα μου, δε θες να σου ζητήσουν τσιγάρο μες στη νύχτα και εσύ να μην είσαι καπνιστής.

Γίνομαι καθόλου κατανοητός; Είναι κάπως σαφές πως για κάθε Χασάν που συλλαμβάνεται, πρέπει να εκτελούνται 2 Γιάννηδες στα σύνορα; Και για κάθε Αμπντουλάχ που του πίνουν το αίμα, πρέπει να γενοκτονείται ένα χωριό που δεν κάνει τίποτα γι' αυτό;

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

QQtilt..........

1ον ναι ήταν τραγικά υποανάπτυκτοι οι Έλληνες τότε

2ον δεν είχαν όλοι χαρτιά

3ον δεν είναι όλοι οι μετανάστες στην Ελλάδα παράνομοι

4ον σε αυτό για το χωράφι:επειδή είναι Έλληνες που έχουν κάποιο πτυχίο του κώλου ή κάποιο πτυχίο που αυτοί θεωρούν σημαντικό και έχουν τη μύτη πολύ ψηλά για να σκύψουν να σκάψουν στα χωράφια.Γι αυτό.

Δημοσ.

Τη διαφορά της κατοχής απ την παράνομη μετανάστευση την αντιλαμβάνεσαι?

Αν όχι πάρε την τραυματία και καθήστε ξεστραβωθείτε, θα βοηθήσει..

το οτι δε κυκλοφορουν τανκ στους δρομους δε σημαινει οτι ο κοσμος εχει να φαει.

τοτε τα κλεβανε οι γερμανοι με τα οπλα τωρα με το χρεος.

απλα δεν εχει φτασει ακομα η ωρα σου που δε θα χεις να φας και γι αυτο δεν αντιδρας

Δημοσ.

το οτι δε κυκλοφορουν τανκ στους δρομους δε σημαινει οτι ο κοσμος εχει να φαει.

τοτε τα κλεβανε οι γερμανοι με τα οπλα τωρα με το χρεος.

απλα δεν εχει φτασει ακομα η ωρα σου που δε θα χεις να φας και γι αυτο δεν αντιδρας

Ποιος σου είπε ότι δεν αντιδρώ? Απλά μάλλον αντιδρώ σε διαφορετικά πράγματα απ ότι εσύ, ή με διαφορετικό τρόπο..

Μα ρε Ντινάρα δεν είπα εγώ πως έχουμε να φάμε. Είπα πως αν τότε που δεν είχαμε να φάμε ερχόντουσαν και 1 εκατομμύριο πακιστανοί θα χαμε να φάμε ακόμα λιγότερα. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Τι δεν καταλαβαίνετε?

Δημοσ.

Έχω πραγματικά απορία ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ μας παίρνουν οι μετανάστες γενικότερα. Είναι το χειρότερο επιχείρημα που μπορεί να πει κάποιος!

Δημοσ.

Πες μου ότι όντως δεν έπιασες την ειρωνεία...έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ήταν ειρωνικό, σκέψου μόνο πόσους νέους άνεργους Έλληνες που ψάχνουν δουλειά στα χωράφια, και επειδή δεν βρίσκουν θέλουν να μπουν στο δημόσιο ξέρεις..........

Κοιτα το επιχειρημα με τα χωραφια (και τις ελιες ) ειναι αστειο .Συμφωνοι , πολλα μερη οι Ελληνες τα εχουν εγκαταλειψει ,και τα μονα ευκαιρα χερια ηταν οι αλλοδαποι.Βεβαια αυτες ηταν ασχολιες της αρπαχτης , στις οποιες δυσκολα μπορει να στηριχθει ενας Ελληνες , που εχει οικογενεια κλπ , ενω αντιθετως για ενα αλλοδαπο που θα ερχοταν να το κανει , πιθανοτατα μονος μεχρι να φερει και την οικογενεια ,για λιγο καιρο ηταν πιο ευκολο.

Ο Ελληνας μπορει να ηταν στον 'κοσμο του' και να ηθελε και ασφαλιση πχ..(μα τι απαιτησεις, τς, τς )

Αλλα περα των χωραφιων υπαρχουν και αλλες θεσεις εργασιες , σε πιο ..αστικο περιβαλλον, βιοτεχνιες, μαγαζια , μικροεπιχειρησεις δηλαδη , θεσεις που θα μπορουσαν να καλυφθουν απο Ελληνες.

Δημοσ.

QQtilt..........

1ον ναι ήταν τραγικά υποανάπτυκτοι οι Έλληνες τότε

2ον δεν είχαν όλοι χαρτιά

3ον δεν είναι όλοι οι μετανάστες στην Ελλάδα παράνομοι

4ον σε αυτό για το χωράφι:επειδή είναι Έλληνες που έχουν κάποιο πτυχίο του κώλου ή κάποιο πτυχίο που αυτοί θεωρούν σημαντικό και έχουν τη μύτη πολύ ψηλά για να σκύψουν να σκάψουν στα χωράφια.Γι αυτό.

1ον γάτες δεν τρώγανε και γριές δε βιάζανε..

2ον 1 εκατομμύριο Έλληνες χωρίς χαρτιά δε νομίζω να έχουν πάει σε ολόκληρο τον κόσμο, πόσο μάλλον σε 1 μόνο χώρα με πληθυσμό 10 εκατομμύρια

3ον έχω γράψει 23342 φορές πως μιλάω ΜΟΝΟ για τους παράνομους μετανάστες

4ον αν οι φίλοι σου ή οι συγγενείς σου είναι έτσι δε σημαίνει πως εκπροσωπούν όλους τους Έλληνες. Λογικό?

Έχω πραγματικά απορία ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ μας παίρνουν οι μετανάστες γενικότερα. Είναι το χειρότερο επιχείρημα που μπορεί να πει κάποιος!

Υπάρχουν δηλαδή κάποιες δουλειές για σένα τις οποίες κάνουν οι μετανάστες στην Ελλάδα και δε μπορούν να κάνουν οι Έλληνες? Δεν έχουν την τεχνογνωσία?

Δημοσ.

Αλλα περα των χωραφιων υπαρχουν και αλλες θεσεις εργασιες , σε πιο αστικο περιβαλλον, βιοτεχνιες, μαγαζια , μικροεπιχειρησεις δηλαδη , θεσεις που θα μπορουσαν να καλυφθουν απο Ελληνες.

Ωραία. Άκου κάτι. Κούλαρε και ακούμπησε για λίγο τη πλάτη σου στον τοίχο όπως είπε και κάποιος.

Κάποια στιγμή όλοι αυτοί που λες ελπίζω να ΑΦΟΜΙΩΘΟΥΝ! (όπως οι Αλβανοί χαχαχαχα). Και ξέρεις τι άλλο ελπίζω; Όχι μόνο να σου τρώνε τη θέση αλλά να τους στέλνεις και βιογραφικό για να δουν αν έχεις τα προσόντα για να καλύψεις τη δουλειά τους στην επιχειρησάρα τους. ΓΑΜΑΤΟ Ε.

Δημοσ.

Μην ακους τιποτα.Και χαρη μας κανουν.Πρεπει να παρακαλαμε να ερθουν οσο γινεται περισσοτεροι .Να ανακαμψει και η οικονομια, ειδικα τωρα που εχει πεσει.

Ωραία. Άκου κάτι. Κούλαρε και ακούμπησε για λίγο τη πλάτη σου στον τοίχο όπως είπε και κάποιος.

Κάποια στιγμή όλοι αυτοί που λες ελπίζω να ΑΦΟΜΙΩΘΟΥΝ! (όπως οι Αλβανοί χαχαχαχα). Και ξέρεις τι άλλο ελπίζω; Όχι μόνο να σου τρώνε τη θέση αλλά να τους στέλνεις και βιογραφικό για να δουν αν έχεις τα προσόντα για να καλύψεις τη δουλειά τους στην επιχειρησάρα τους. ΓΑΜΑΤΟ Ε.

Και τι με νοιαζει ρε πολυπολιτισμικε ...μεγαλοκαπιταλιστη τι πιστευεις η τι ελπιζεις.Και στην δικη σου μουρη θα σκασουν αυτα.Μην κοιτας που ακομα φορας παρωπιδες.Εσυ κουλαρε.

Δημοσ.

1ον γάτες δεν τρώγανε και γριές δε βιάζανε..

2ον 1 εκατομμύριο Έλληνες χωρίς χαρτιά δε νομίζω να έχουν πάει σε ολόκληρο τον κόσμο, πόσο μάλλον σε 1 μόνο χώρα με πληθυσμό 10 εκατομμύρια

3ον έχω γράψει 23342 φορές πως μιλάω ΜΟΝΟ για τους παράνομους μετανάστες

4ον αν οι φίλοι σου ή οι συγγενείς σου είναι έτσι δε σημαίνει πως εκπροσωπούν όλους τους Έλληνες. Λογικό?

1ον και γάτες και ποντίκια και απ όλα αν χρειαζόταν, είναι το ένστικτο της επιβίωσης

2ον δεν νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται στα μαθηματικά, και τραγικά λιγότεροι να ήταν το ίδιο θα μας έκανε

4ον χαχαχαχαχαχαχαχα, αγαπητέ μου, η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι έτσι, άνοιξε τα μάτια σου, δες τους ανθρώπους γύρω σου, τον εαυτό σου και πες μου, πόσοι από αυτούς δουλεύουν οικοδομή ή θα δούλευαν αν δεν έβρισκαν δουλειά στον κλάδο τους.Με ειλικρίνεια πάντα παρακαλώ.

Δημοσ.

1ον και γάτες και ποντίκια και απ όλα αν χρειαζόταν, είναι το ένστικτο της επιβίωσης

2ον δεν νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται στα μαθηματικά, και τραγικά λιγότεροι να ήταν το ίδιο θα μας έκανε

4ον χαχαχαχαχαχαχαχα, αγαπητέ μου, η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι έτσι, άνοιξε τα μάτια σου, δες τους ανθρώπους γύρω σου, τον εαυτό σου και πες μου, πόσοι από αυτούς δουλεύουν οικοδομή ή θα δούλευαν αν δεν έβρισκαν δουλειά στον κλάδο τους.Με ειλικρίνεια πάντα παρακαλώ.

1ον δεν τρώγανε γάτες και ποντίκια όσο και να θες να το πιστέψεις και εσύ η ίδια

2ον όχι δεν θα μας έκανε το ίδιο αν ήταν 200 οι παράνομοι μετανάστες αντί για 1 εκατομμύριο, άρα ναι έγκειται στα μαθηματικά το πρόβλημα, άρα κάνεις λάθος

4ον αχαχαχαααχαχ αγαπητή μου έχω τα μάτια μου ανοιχτά, αλλά μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Ελιές δεν έχω μαζέψει, αλλά έχω τρυγήσει φουλ πχ που το κακό?

Δημοσ.

Κατι ασχετο αλλα γιατι ο κοσμος στην Ελλαδα εχει κολλησει οτι πληθυσμος της ειναι εδω κ 15 χρονια 10εκ?Πλεον ο πληθυσμος της Ελλαδας ειναι 12 εκατομμυρια τουλαχιστον!

Δημοσ.

Είσαι η Κάρυ Μπράντσο, gz..

Δημοσ.

Παιδιά, δεν υπάρχουν αδέσποτες γάτες στη Γερμανία, βρείτε κάνα πιο παραγωγικό επιχείρημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...