QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αλλα και γενικοτερα της καταστασης που επικρατει.Γιατι δεν πας να πεις τις ιδεες σου σε αυτους που βλεπουν τα πλανοδια παρανομα παζαρια μπροστα απο τα μαγαζια τους ? Και κανεις να μην κανει τιποτα ? Εμένα λες blues?
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναι οχι μονο τους παρανομους.Δηλαδη τι να κανουμε , πρεπει να ψωνισουμε απο τον αλλοδαπο ψιλικατζη και οχι απο τον Ελληνα, πρεπει να παμε να ψωνισουμε στα κινεζικα , πρεπει να λεμε ωχου αδελφε οταν ξερουμε στον κυκλο μας τοσους ανεργους και βλεπουμε παρολα αυτα να δινουν δουλεια (χειρωνακτικη αν θες ) σε αλλοδαπους...για να μην μας πουνε οτι δεν ειμαστε ανθρωπιστες η επειδη εσεις εχετε παθει πολυπολιτισμικο σοκ ? Η επειδη την εχετε δει ..κοσμοπολιτες , βαζοντας τον καθηγητη ισπανικων και τον ρωσο επιστημονα στην εξισωση? Και ναι , ενας ακομα λογος που κραταει εδω τους λαθρο-μεταναστες ,πολυ περισσοτερο παλιοτερα, ηταν η ευκολη ευρεση (μαυρης) εργασιας ,εξαιτιας των χαλαρων ελεγκτικων κρατικων μηχανισμων και επομενως της ευκολης και φθηνοτερης λυσης που επελεγαν πολλοι εργοδοτες. Η αλήθεια είναι πως όλοι γκρινιάζουν γιατί δε βρίσκουν θέση στην οικοδομή και τα λιοχώραφα. Πάει ο Έλληνας να δουλέψει στο χωράφι, τίγκα στον Πακιστανό. Δοκιμάζει μετά στην οικοδομή, όλη η ανατολική Ευρώπη. Πάει να ανοίξει μαγαζί να πουλάει τα ρούχα των Ελληνικών βιομηχανιών υφασμάτων, παπάρια, τίγκα στον Κινέζο. Ε τι να κάνει ο άνθρωπος, μόνο το δημόσιο μένει μετά ως τελευταία λύση ανάγκης.
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλά πραγματικά δεν το πιστεύω ότι νομίζεις πως η πλειοψηφία των μεταναστών που μένουν εδώ -με τους λαθραίους μέσα- έχουν δουλειά... Επίσης :να αγοράζεις και από τους 2.Γιατί δηλαδή στο εξωτερικό, ψώνιζαν από έλληνες που πουλούσαν hot dog στο δρόμο, και εσύ να μην ψωνίσεις από τον αντίστοιχο μετανάστη που είναι σήμερα στην Ελλάδα???Όταν στήριζαν τους Έλληνες ήταν καλά, τώρα που χρειάζεται να το κάνουμε εμείς βγάζουμε την ουρά μας απέξω??Θα μου πεις εκείνα ήταν πλούσια κράτη.Δεν το πάω έτσι αλλά σου είπα την άποψη μου για το τι πιστεύω πως είναι το μόνο που μπορεί να γίνει με τους μετανάστες.Δεν τα ξαναλέω έχω να τελειώσω και την εργασία κάποια στιγμή... Έχεις δει κανέναν Πακιστανό να πουλάει hot dog? Γιατί εγώ δεν έχω δει. Έχεις ακούσει για Έλληνες που πήγαν εξωτερικό να τρώνε γάτες, να βιάζουν 80 χρονες, να έχουν αποκλείσει το ιστορικό κέντρο κάποιας απ της πόλεις που πήγαν και να σκοτώνουν για 40Ε? Εγώ πάντως όχι..
Traumatias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έχεις δει κανέναν Πακιστανό να πουλάει hot dog? Γιατί εγώ δεν έχω δει. Έχεις ακούσει για Έλληνες που πήγαν εξωτερικό να τρώνε γάτες, να βιάζουν 80 χρονες, να έχουν αποκλείσει το ιστορικό κέντρο κάποιας απ της πόλεις που πήγαν και να σκοτώνουν για 40Ε? Εγώ πάντως όχι.. Όχι, πολύ απλά γιατί οι Έλληνες εκεί που πήγαν είχαν να φάνε, δεν πεινούσαν Να σε δω όταν πεινάσεις πόσες γάτες θα φας... Γιατί να πουλάει hot dog???Θα πήγαινε κανένας να αγοράσει????? Πουλάνε μπανάνες στο δρόμο, μετράει???
bluesattack Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλά πραγματικά δεν το πιστεύω ότι νομίζεις πως η πλειοψηφία των μεταναστών που μένουν εδώ -με τους λαθραίους μέσα- έχουν δουλειά... Επίσης :να αγοράζεις και από τους 2.Γιατί δηλαδή στο εξωτερικό, ψώνιζαν από έλληνες που πουλούσαν hot dog στο δρόμο, και εσύ να μην ψωνίσεις από τον αντίστοιχο μετανάστη που είναι σήμερα στην Ελλάδα???Όταν στήριζαν τους Έλληνες ήταν καλά, τώρα που χρειάζεται να το κάνουμε εμείς βγάζουμε την ουρά μας απέξω??Θα μου πεις εκείνα ήταν πλούσια κράτη.Δεν το πάω έτσι αλλά σου είπα την άποψη μου για το τι πιστεύω πως είναι το μόνο που μπορεί να γίνει με τους μετανάστες.Δεν τα ξαναλέω έχω να τελειώσω και την εργασία κάποια στιγμή... Ενταξει να πουμε τα αυτονοητα.Ναι οι μεταναστες αποτελεσαν φθηνα εργατικα χερια.Σε παρα πολλες περιπτωσεις επεσαν θυματα εκμεταλλευσης ,με καταφορη καταπατηση των εργασιακων τους δικαιωματων.Σε αλλες περιπτωσεις βεβαια οι ιδιοι απεμπολησαν αυτα τα δικαιωματα για μεγαλυτερο και γρηγοροτερο κερδος που συχνα επεστρεφε στις πατριδες τους (καλα εκαναν ,κανενα προβλημα για αυτους).Ναι λοιπον πολλοι ενταχθηκαν , εκαναν οικογενειες , ζουν ειρηνικα στις τοπικες κοινωνιες , τις οποιες πια στηριζουν και οικονομικα.Αλλοι επιδοθηκαν στο εγκλημα. Και καταληγω.Ναι μια χαρα οταν ψωνιζουν απο τους Ελληνες μεταναστες .Εδω θα πρεπει να κοιταξουμε τα δικα μας , τα οποια ειναι η γινονται με ταχυ ρυθμο δραματικα.Λογω της οικονομικης καταστασης εννοω .Εκτος αν δεν το βλεπεις αυτο.. Ουτε εγω τα ξαναλεω , βαρεθηκα...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έχεις δει κανέναν Πακιστανό να πουλάει hot dog? Γιατί εγώ δεν έχω δει. Έχεις ακούσει για Έλληνες που πήγαν εξωτερικό να τρώνε γάτες, να βιάζουν 80 χρονες, να έχουν αποκλείσει το ιστορικό κέντρο κάποιας απ της πόλεις που πήγαν και να σκοτώνουν για 40Ε? Εγώ πάντως όχι.. Ενταξει το Πακισταν ειναι κ κοντα στα 200 μυρια ανθρωποι,βαλε ενα δις Ινδια κ ενα μιση Κινα.Τι να κλασει ο Ελληνας με 17 εκατομυρια πληθυσμο παγκοσμιως (μεσα κ η Κυπρος).Κ να ηθελαν να αποκλεισουν κανα κεντρο πολεως δεν βγαινουν τα νουμερα
bluesattack Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η αλήθεια είναι πως όλοι γκρινιάζουν γιατί δε βρίσκουν θέση στην οικοδομή και τα λιοχώραφα. Πάει ο Έλληνας να δουλέψει στο χωράφι, τίγκα στον Πακιστανό. Δοκιμάζει μετά στην οικοδομή, όλη η ανατολική Ευρώπη. Πάει να ανοίξει μαγαζί να πουλάει τα ρούχα των Ελληνικών βιομηχανιών υφασμάτων, παπάρια, τίγκα στον Κινέζο. Ε τι να κάνει ο άνθρωπος, μόνο το δημόσιο μένει μετά ως τελευταία λύση ανάγκης. Σωστο.Αλλα , αλλα επειδη υπηρχε αυτη η νοοτροπια, η επειδη αν θες λεφτα υπηρχαν ,αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να διατηρησουμε το ιδιο σκεπτικο αιωνιως , ουτε οτι η λαθρομεταναστευση δεν αποτελει τεραστιο προβλημα, στην ηδη επιβεβαρυμενη ελληνικη οικονομια
Ntinaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έχεις δει κανέναν Πακιστανό να πουλάει hot dog? Γιατί εγώ δεν έχω δει. Έχεις ακούσει για Έλληνες που πήγαν εξωτερικό να τρώνε γάτες, να βιάζουν 80 χρονες, να έχουν αποκλείσει το ιστορικό κέντρο κάποιας απ της πόλεις που πήγαν και να σκοτώνουν για 40Ε? Εγώ πάντως όχι.. φανταζομαι ξερεις οτι το 41 τρωγανε μπριζολες,χαβιαρια,σνιτσελ και μπεργκερς στην αθηνα. φυσικα ολοι τρωγανε εξω,στα πρωτοκλασατα εστιατορια της παραλιακης.
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όχι, πολύ απλά γιατί οι Έλληνες εκεί που πήγαν είχαν να φάνε, δεν πεινούσαν Να σε δω όταν πεινάσεις πόσες γάτες θα φας... Γιατί να πουλάει hot dog???Θα πήγαινε κανένας να αγοράσει????? Πουλάνε μπανάνες στο δρόμο, μετράει??? Ε ναί είχαν να φάνε γιατί πήγαν ΝΟΜΙΜΑ σε χώρες που ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ χρειάζονταν εργατικό δυναμικό κάθε είδους. Γιατί δεν ξεκίνησαν να πάνε στην Ουγκάντα ξέρω γω να τρώνε τα βυζιά τους μεταξύ τους? Γιατί δεν ξεκίνησαν χωρίς κανένα χαρτί που να λέει ποιοι είναι να πάνε στην Times Sq ή στην Dam στο Αμστερνταμ να βιάσουν καμία 80χρονη μπαφιάρα Ολλανδέζα γιαγιά? Γιατί δεν ήταν τριτοκοσμικού υπανάπτικτοι γι αυτό.
slygeo87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σωστο.Αλλα , αλλα επειδη υπηρχε αυτη η νοοτροπια, η επειδη αν θες λεφτα υπηρχαν ,αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να διατηρησουμε το ιδιο σκεπτικο αιωνιως , ουτε οτι η λαθρομεταναστευση δεν αποτελει τεραστιο προβλημα, στην ηδη επιβεβαρυμενη ελληνικη οικονομια Τι συμφωνείς ρε μεγάλε τότε. Θα πήγαινες να μαζέψεις ελιές;
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 φανταζομαι ξερεις οτι το 41 τρωγανε μπριζολες,χαβιαρια,σνιτσελ και μπεργκερς στην αθηνα. φυσικα ολοι τρωγανε εξω,στα πρωτοκλασατα εστιατορια της παραλιακης. Τη διαφορά της κατοχής απ την παράνομη μετανάστευση την αντιλαμβάνεσαι? Αν όχι πάρε την τραυματία και καθήστε ξεστραβωθείτε, θα βοηθήσει..
Traumatias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σωστο.Αλλα , αλλα επειδη υπηρχε αυτη η νοοτροπια, η επειδη αν θες λεφτα υπηρχαν ,αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να διατηρησουμε το ιδιο σκεπτικο αιωνιως , ουτε οτι η λαθρομεταναστευση δεν αποτελει τεραστιο προβλημα, στην ηδη επιβεβαρυμενη ελληνικη οικονομια Πες μου ότι όντως δεν έπιασες την ειρωνεία...έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ήταν ειρωνικό, σκέψου μόνο πόσους νέους άνεργους Έλληνες που ψάχνουν δουλειά στα χωράφια, και επειδή δεν βρίσκουν θέλουν να μπουν στο δημόσιο ξέρεις..........
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τι συμφωνείς ρε μεγάλε τότε. Θα πήγαινες να μαζέψεις ελιές; Ναι για ποιο λόγο να μην πάει αν δεν έχει δουλειά??
slygeo87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μα δε θα πάει. Ούτε αυτός ούτε κι εγώ. Βρες τις διαφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.