Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανακατανομη του πλουτου?

Μέσω βαθμωτής φορολόγησης. Αν μιλάμε για επαναστάσεις και κολλεκτίβες, θα σκοτώσω κόσμο για την ιδιοκτησία μου.

Δημοσ.

Μέσω βαθμωτής φορολόγησης. Αν μιλάμε για επαναστάσεις και κολλεκτίβες, θα σκοτώσω κόσμο για την ιδιοκτησία μου.

Αυτό είναι ένα ζήτημα...

Σκέψου όμως ότι όπως εμείς έχουμε να υπερασπιστούμε την 'ιδιοκτησία' μας, άλλοι δεν έχουν καθόλου ιδιοκτησία επομένως και τίποτα να χάσουν ... φοβού τους φτωχοδιάβολου ... Εδω τα σκυλια μας και τα γατια μας περνανε καλυτερα απο οτι οι Αφγανοι ... Λογικο ειναι οταν βλεπουν τον αλλον να δινει 40 ευρω για να κουρεψει και να κανει πεντικουρ στο σκυλι του (true story) να εξοργίζονται...

Δημοσ.

Θα ξαναγράψω κάποια πράγματα από τα ποστ μου μήπως και διαβαστούν γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα κρατάνε από αυτά ότι τους συμφέρει για να στηρίξουν τα ανύπαρκτα επιχειρήματα-ειρωνείες τους, εφόσον δεν είναι επιχειρήματα αλλά λεκτικά ''μαλώματα'':

Όταν οι Έλληνες πήγαιναν και συνεχίζουν να πηγαίνουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΄΄κλέβουν΄΄ τις δουλειές των ανθρώπων εκεί είναι καλά πολύ καλά.

Όχι αγαπητοί μου στην ΕΛΛΑΔΑ οι μόνοι μετανάστες είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, και εμένα ο καθηγητής των ισπανικών μου πακιστανός είναι που ισπανοφέρνει, και ο παθολόγος μου πακιστανος λαθρομετανάστης είναι και ας λέει ότι είναι Ιορδανός, και η φιλενάδα της μάνας μου πακιστανή είναι , από την Ιταλία, λαθρομετανάστης (ναι στο μυαλό μερικών φοβάμαι ότι και οι Ευρωπαίοι χρειάζονται ειδική άδεια για να έρθουν στην Ελλάδα, γι αυτό και μερικοί είναι και λαθραίοι, εφόσον δεν έχουν αυτή την άδεια....να σημειώσω ότι από τότε που μπήκαμε στην ΕΕ ούτε διαβατήριο δεν χρειάζονται για να έρθουν στην Ελλάδα.)...δεν επιμένω στα παραδείγματα...

Ναι είναι πολύ σωστό και ηθικό να αφήνουμε ανθρώπους να πεινάνε, αφού έχουμε μεγάλο ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα, τι να τους κάνουμε ας ψοφήσουν στο δρόμο...

Ναι είναι πιο ηθικό ένα ανεπτυγμένο κράτος να αφήνει ανθρώπους να κοιμούνται στο δρόμο (ακόμα και ομοεθνείς έτσι, όχι μόνο πακιστανούς -αφού τους αγαπάνε τόσο μερικοί εδώ μέσα-) από το να τους βάζουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ(αν είναι ποτέ δυνατόν...) κάπου να μείνουν.

Να πω και στον μεγάλο και φιλελεύθερο δάσκαλο που ''μαλώνει'' κιόλας, πως αν έχει την ηλικία που ελπίζω να έχει είναι δική του ευθύνη που οι λαθρομετανάστες κοιμούνται στην πόρτα του, καθώς το κράτος μιας χώρας εκλέγεται από τον λαό, και αντιπροσωπεύει τον λαό, επομένως στα χάλια που είναι οι πολιτικοί που ψήφισες αγαπητέ μου, στα ίδια χάλια είσαι και εσύ και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός που τους ψήφισε, όχι μόνο τους τωρινούς, και τους προηγούμενους και αν αναρωτιέσαι για τη δική μου ηλικία, πολύ φοβάμαι ότι πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που ψήφισα επομένος αν κάποιος πρέπει να απολογείται εδώ μέσα αυτός είσαι εσύ, και σταμάτα τη γκρίνια για τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ γιατί ΕΣΥ ήσουν που τους τσουβάλιασες όλους νόμιμους, λαθραίους, εργαζόμενους, εγκληματίες όλοι το ίδιο και αυτό ήθελα να τονίσω και έφερα για παράδειγμα τους Ευρωπαίους(μέσω της υπερβολής που λέμε, αλλά που να καταλάβεις...)γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα, μια χαρά σου άρεσε και πήγαινες και ψώνιζες και έκανες και πολλά άλλα.

Και για να κλείσω επιτέλους αυτόν τον σουρεαλιστικό ''διάλογο''-μονόλογο μιας και η άλλη πλευρά δεν απαντούσε ακριβώς, κάποιος σοφός έλεγε το εξής:

αν έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις κάποιον, τότε βοήθησέ τον.Αν δεν μπορείς, τουλάχιστον μη του κάνεις κακό.

Αν νομίζεις ότι σταματώντας να πηγαίνεις σε μαγαζιά Ελλήνων που έχουν προσλάβει ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(μποϊκοτάροντας μια ελληνική επιχείρηση, αλλά τέλος πάντων...) γιατί για όλους μιλούσες όχι μόνο για τους λαθραίους, ή σε μαγαζιά ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ γενικά, ότι θα καταφέρεις να διώξεις τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΕΣ από τη χώρα, (γιατί ελπίζω ότι ουσιαστικά σε αυτούς αναφέρεσαι απ ότι βγάζω δηλαδή από τα μηνύματά σου γιατί δεν είσαι και ιδιαίτερα σαφής)είσαι βαθιά νυχτωμένος.Δεν έχω ιδέα πόσοι από τους πακιστανούς που είναι στην Ελλάδα δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους,λογικά ελάχιστοι συγκριτικά με το σύνολό τους που βρίσκεται εδώ, το μόνο που ξέρω είναι ότι εάν πραγματικά θες να φύγουν από τους δρόμους της Αθήνας όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υποφέρουν εδώ, μιας και η χώρα δεν αντέχει να τους κρατήσει, υπάρχουν μόνο 2 τρόποι:

Είτε να τους δώσεις χαρτιά, να ανοίξεις τα σύνορα και να τους αφήσεις να φύγουν για την Ευρώπη, που γι αυτό είναι εδώ άλλωστε, ελπίζω να μην πιστεύεις πως ήρθαν για να μείνουν, είτε να τους στείλεις πίσω στη χώρα τους.Η Ελλάδα είναι ικανή αυτή τη στιγμή που μιλάμε να εφαρμόσει με μεγάλη ευκολία οποιαδήποτε από τις 2 αυτές επιλογές, το γιατί οι πολιτικοί μας δεν το κάνουν, σκέψου το μόνος σου.Εσύ τους ψήφισες, με τον ίδιο τρόπο σκέφτεστε λογικά, βρες την άκρη σου.

Αυτά και στο λέω ξεκάθαρα ότι δεν τα λέω με τη λογική της γατούλας ''κρίμα οι μετανάστες'' που φαντάζεσαι αλλά με τη λογική του ανθρώπου που έχει περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας και όταν βλέπει τη μάνα να ταΐζει τα παιδιά της από τα σκουπίδια πληγώνεται, και να ξέρεις ότι και οι Έλληνες έχουν περάσει από αυτή τη θέση.Δεν τους δικαιολογώ, αλλά τους λυπάμαι.Αν αυτό σου φαίνεται ακραία ψευτοανθρωπιστική άποψη, λυπάμαι και εσένα και τη γη που σε σηκώνει...

Περισυ ηταν η πρωτη φορα που ψηφισες ? Ααα...μικρο και αθωο :wub: (οσο απο εργασιακη εμπειρια, κατευθειαν απο την ..πενταημερη θα μπορουσε καποιος να πει)

Αρα δικαιολογεισαι... B)

Δημοσ.

Περισυ ηταν η πρωτη φορα που ψηφισες ? Ααα...μικρο και αθωο :wub: (οσο απο εργασιακη εμπειρια, κατευθειαν απο την ..πενταημερη θα μπορουσε καποιος να πει)

Αρα δικαιολογεισαι... B)

Ναι είναι γνωστό ότι για να έχεις ορθή άποψη πάνω σε κοινωνικά προβλήματα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 25 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό τομέα.Γι αυτό βλέπεις άτομα ηλικίας 50+ να παίρνουν πρωτοβουλίες και να προσπαθούν να λύσουν τέτοια ζητήματα, και να τα καταφέρνουν κιόλας...

Όσο για το περί ηλικίας, τι να σου πω, αν περιμένεις η δική σου γενιά (που εσύ δεν μου έχεις πει την ηλικία σου ακόμα...)να φέρει κάποια αλλαγή σε γελάσανε, ο καιρός που μπορούσες εσύ να κάνεις κάτι(και δεν έκανες)έχει περάσει, τώρα με τέτοια νοοτροπία, συγνώμη που σου το λέω δεν πας πουθενά.Το μόνο που με κάνει να χαίρομαι είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα άτομα που γνωρίζω (από 30 και κάτω) έχουν παρόμοιες χαζοανθρωπιστικές ιδέες με εμένα.

Καλό κουράγιο

Δημοσ.

Ποιοι να καταλαβουν ? Και γιατι να καταλαβουν , λες να θελουν ολοι οι υπολοιποι τους μεταναστες ?

http://www.trtgreek.com/trtworld/gr/newsDetail.aspx?HaberKodu=a4d8c21f-d5d7-4491-a55c-70c5028482c6

Και ποιος ειναι αυτος που θα δυσκολευτει να περασει τις θεσεις του , στην αναγκη να τσαμπουκαλευτει με τους υπολοιπους εταιρους ? .Αυτος που εξαρταται οικονομικα απο τους αλλους... -_-

Και για να κλείσω επιτέλους αυτόν τον σουρεαλιστικό ''διάλογο''-μονόλογο μιας και η άλλη πλευρά δεν απαντούσε ακριβώς, κάποιος σοφός έλεγε το εξής:

Είτε να τους δώσεις χαρτιά, να ανοίξεις τα σύνορα και να τους αφήσεις να φύγουν για την Ευρώπη, που γι αυτό είναι εδώ άλλωστε, ελπίζω να μην πιστεύεις πως ήρθαν για να μείνουν, είτε να τους στείλεις πίσω στη χώρα τους.Η Ελλάδα είναι ικανή αυτή τη στιγμή που μιλάμε να εφαρμόσει με μεγάλη ευκολία οποιαδήποτε από τις 2 αυτές επιλογές, το γιατί οι πολιτικοί μας δεν το κάνουν, σκέψου το μόνος σου.Εσύ τους ψήφισες, με τον ίδιο τρόπο σκέφτεστε λογικά, βρες την άκρη σου.

Αυτά και στο λέω ξεκάθαρα ότι δεν τα λέω με τη λογική της γατούλας ''κρίμα οι μετανάστες'' που φαντάζεσαι αλλά με τη λογική του ανθρώπου που έχει περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας και όταν βλέπει τη μάνα να ταΐζει τα παιδιά της από τα σκουπίδια πληγώνεται, και να ξέρεις ότι και οι Έλληνες έχουν περάσει από αυτή τη θέση.Δεν τους δικαιολογώ, αλλά τους λυπάμαι.Αν αυτό σου φαίνεται ακραία ψευτοανθρωπιστική άποψη, λυπάμαι και εσένα και τη γη που σε σηκώνει...

Και γιατι σε πειραζουν οι ειρωνιες οπως λες , και ο 'σουρεαλιστικος διαλογος ' ? Μα αφου δεν εχεις διαβασει καν το θεμα.Απλως λες τα δικα σου, ριχνοντας και τους χαρακτηρισμους σου (και μετα σε ενοχλει το 'τσουβαλιασμα' ).Μου λες (μου ''αποκαλυπτεις'' δηλαδη ) αυτα που εχω αναφερει εγω σε προηγουμενα ποστ.Ε τι διαλογο να κανουμε ? :-)

Δημοσ.

Αρα δικαιολογεισαι... B)

:shock:

Πραγματικά ότι χειρότερο διάβασα σήμερα.

Δημοσ.

Θα ξαναγράψω κάποια πράγματα από τα ποστ μου μήπως και διαβαστούν γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα κρατάνε από αυτά ότι τους συμφέρει για να στηρίξουν τα ανύπαρκτα επιχειρήματα-ειρωνείες τους, εφόσον δεν είναι επιχειρήματα αλλά λεκτικά ''μαλώματα'':

Όταν οι Έλληνες πήγαιναν και συνεχίζουν να πηγαίνουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΄΄κλέβουν΄΄ τις δουλειές των ανθρώπων εκεί είναι καλά πολύ καλά.

Όχι αγαπητοί μου στην ΕΛΛΑΔΑ οι μόνοι μετανάστες είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, και εμένα ο καθηγητής των ισπανικών μου πακιστανός είναι που ισπανοφέρνει, και ο παθολόγος μου πακιστανος λαθρομετανάστης είναι και ας λέει ότι είναι Ιορδανός, και η φιλενάδα της μάνας μου πακιστανή είναι , από την Ιταλία, λαθρομετανάστης (ναι στο μυαλό μερικών φοβάμαι ότι και οι Ευρωπαίοι χρειάζονται ειδική άδεια για να έρθουν στην Ελλάδα, γι αυτό και μερικοί είναι και λαθραίοι, εφόσον δεν έχουν αυτή την άδεια....να σημειώσω ότι από τότε που μπήκαμε στην ΕΕ ούτε διαβατήριο δεν χρειάζονται για να έρθουν στην Ελλάδα.)...δεν επιμένω στα παραδείγματα...

Ναι είναι πολύ σωστό και ηθικό να αφήνουμε ανθρώπους να πεινάνε, αφού έχουμε μεγάλο ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα, τι να τους κάνουμε ας ψοφήσουν στο δρόμο...

Ναι είναι πιο ηθικό ένα ανεπτυγμένο κράτος να αφήνει ανθρώπους να κοιμούνται στο δρόμο (ακόμα και ομοεθνείς έτσι, όχι μόνο πακιστανούς -αφού τους αγαπάνε τόσο μερικοί εδώ μέσα-) από το να τους βάζουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ(αν είναι ποτέ δυνατόν...) κάπου να μείνουν.

Να πω και στον μεγάλο και φιλελεύθερο δάσκαλο που ''μαλώνει'' κιόλας, πως αν έχει την ηλικία που ελπίζω να έχει είναι δική του ευθύνη που οι λαθρομετανάστες κοιμούνται στην πόρτα του, καθώς το κράτος μιας χώρας εκλέγεται από τον λαό, και αντιπροσωπεύει τον λαό, επομένως στα χάλια που είναι οι πολιτικοί που ψήφισες αγαπητέ μου, στα ίδια χάλια είσαι και εσύ και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός που τους ψήφισε, όχι μόνο τους τωρινούς, και τους προηγούμενους και αν αναρωτιέσαι για τη δική μου ηλικία, πολύ φοβάμαι ότι πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που ψήφισα επομένος αν κάποιος πρέπει να απολογείται εδώ μέσα αυτός είσαι εσύ, και σταμάτα τη γκρίνια για τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ γιατί ΕΣΥ ήσουν που τους τσουβάλιασες όλους νόμιμους, λαθραίους, εργαζόμενους, εγκληματίες όλοι το ίδιο και αυτό ήθελα να τονίσω και έφερα για παράδειγμα τους Ευρωπαίους(μέσω της υπερβολής που λέμε, αλλά που να καταλάβεις...)γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα, μια χαρά σου άρεσε και πήγαινες και ψώνιζες και έκανες και πολλά άλλα.

αν έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις κάποιον, τότε βοήθησέ τον.Αν δεν μπορείς, τουλάχιστον μη του κάνεις κακό.

Αν νομίζεις ότι σταματώντας να πηγαίνεις σε μαγαζιά Ελλήνων που έχουν προσλάβει ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(μποϊκοτάροντας μια ελληνική επιχείρηση, αλλά τέλος πάντων...) γιατί για όλους μιλούσες όχι μόνο για τους λαθραίους, ή σε μαγαζιά ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ γενικά, ότι θα καταφέρεις να διώξεις τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΕΣ από τη χώρα, (γιατί ελπίζω ότι ουσιαστικά σε αυτούς αναφέρεσαι απ ότι βγάζω δηλαδή από τα μηνύματά σου γιατί δεν είσαι και ιδιαίτερα σαφής)είσαι βαθιά νυχτωμένος.Δεν έχω ιδέα πόσοι από τους πακιστανούς που είναι στην Ελλάδα δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους,λογικά ελάχιστοι συγκριτικά με το σύνολό τους που βρίσκεται εδώ, το μόνο που ξέρω είναι ότι εάν πραγματικά θες να φύγουν από τους δρόμους της Αθήνας όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υποφέρουν εδώ, μιας και η χώρα δεν αντέχει να τους κρατήσει, υπάρχουν μόνο 2 τρόποι:

Απο την αλλη παρατηρω, οτι ενω το συγκεκριμενο νημα, ειναι περισσοτερο για τους μεταναστες χωρις χαρτια (μιας και καποιοι ξυνιζουν μολις ακουνε "λαθρο-μεταναστες"), θεωρω οτι εισαι εξ ολοκληρου οφ τοπικ, με το να προσπαθεις να μιλησεις για ολους τους μεταναστες που υπαρχουν ανα τον κοσμο, και που μεσα σε αυτους βρισκεται και ο καθηγητης ισπανικων σου, αλλα και ολοι οι ελληνες στο εξωτερικο. Δηλαδη πρεπει ας πουμε να εξισωσω τον Τοξοβολο, με τον ταδε Πακιστανο που εφτασε εδω με καποιο καικι τα μεσανυχτα, και επειδη και οι δυο βρισκονται σε ξενη χωρα, να τους βλεπω το ιδιο; Γινεται; Στεκει αυτο;

Το οτι καποιος δε θελει να πηγαινει σε μαγαζια που δουλευουν μεταναστες, γουστο του και καπελο του, και απο τη στιγμη κιολας που ουτε μας προτρεπει να κανουμε το ιδιο, ουτε μας βριζει ως ψευτο αγωνιστες επειδη δεν κανουμε το ιδιο, ουτε βγηκε να τους βρισει, ουτε να τους βαρεσει, αδιαφορο μου ειναι, ο καθενας μπορει να πορευεται οπως νομιζει. Στην τελικη μιας και ολα ειναι αλυσιδα, αν ποτε ο blues πετυχαινε (σε ενα αλλο συμπαν) το σκοπο του, οι μεταναστες θα εμεναν ανεργοι, θα γυρναγαν στη χωρα τους, θα επαιρναν τη δουλεια των ελληνων, οι οποιοι θα γυρναγαν στη χωρα μας, πραγμα βεβαια ουτοπικο, αλλα ο καθενας μας εχει τα ονειρα του :rolleyes:

Δημοσ.

Pournara:

1ον δεν εξίσωσα εγώ τους μετανάστες που αναφέρεις αλλά ο bluesattack ο οποίος αναρωτιέται γιατί δεν μποϊκοτάρουμε τους μετανάστες γενικά και αόριστα, όχι τους ''χωρίς χαρτιά, που ήρθαν εδώ παράνομα, χωρίς ιατρικούς ελέγχους κ.τ.λ'' και αυτό ήταν που με έκανε να σχολιάσω.Που και έτσι να έλεγε δεν θεωρώ σωστό το όλο σκεπτικό αλλά δεν είναι αυτό το θέμα εδώ.

2ον δεν είμαι της άποψης ότι ο καθένας πορεύεται όπως θέλει, είμαστε μέλη μιας κοινωνίας και όταν κάποιος κάνει κάτι που βλάπτει μέρος αυτής της κοινωνίας (ακόμα και χωρίς να παραβιάζει κάποιο νόμο)όχι μόνο έχουμε δικαίωμα να επέμβουμε αλλά είμαστε και υποχρεωμένοι να το κάνουμε, αυτό είναι προσωπική μου άποψη και φυσικά δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση, το λέω γενικά.

3ον, πιστεύεις ότι αυτό που κρατάει τους μετανάστες εδώ (και τους λαθραίους μαζί) είναι το γεγονός ότι ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ????

4ον, πιστεύεις ότι ακόμα και αν όλοι αυτοί φύγουν από τη χώρα θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας και θα γυρίσουν οι Έλληνες μετανάστες του εξωτερικού???Έχω την εντύπωση ότι εσύ ήσουν που ειρωνεύτικες το πόσοι είναι οι γιατροί από τη Ρωσσία στην Ελλάδα. Εφόσον λοιπόν είναι υπερβολικά λίγοι, ακόμα και αν φύγουν, ο Έλληνας γιατρός που δουλεύει στο εξωτερικό (και δεν είναι ένας, στην προκειμένη περίπτωση είναι πολλοί)σε τι θα ωφεληθεί να γυρίσει στην Ελλάδα??Τις δουλειές που κάνει η πλειοψηφία των μεταναστών εδώ, δεν υπάρχουν Έλληνες που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό για να τις κάνουν, έχουν περάσει αυτές οι εποχές για την Ελλάδα.

Edit:bluesattack εγώ αυτό σχολίασα αρχικά και σε αυτό αναφερόμουν:

''Μπορει να ειναι εφικτο στο πλαισιο της γειτονιας (ακομα και αν αυτη ειναι μερος μια πολυ μεγαλης-πυκνοκατοικημενης..πολιτισμικης πολης ).Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις τον κοσμο.Μπορει απλως να προσπαθησει οσο γινεται τα λεφτα του (χωρις βεβαια να επιβαρυνεται ιδιαιτερα )να τα δινει σε Ελληνες .Αλλο παραδειγμα.Φουρνος .Ειναι δυο στην γειτονια μου, η αν θες στην ακτινα δρασης μου.Ο ενας δουλευει με αλλοδαπους (μη με ρωτησεις πως το ξερω.. ) , ο αλλος ειναι καθαρα οικογενειακη επιχειρηση.Γιατι να προτιμησω τον πρωτο ? Εβαλε αγγελια προσληψης στο μαγαζι , στον οαεδ ?Οχι , απλως βρηκε το ευκολο κερδος, στερωντας πιθανοτατα θεσεις εργασιας απο Ελληνες.Ε δεν θα δει φραγκο απο εμενα..

Υ.Γ Δεν ισχυουν τα ιδια παντου, αλλο η Αθηνα , αλλο η επαρχιακη πολη , αλλο το χωριο.Αν σε μια περιοχη δεν μπορεις καν να ξεχωρισεις ακριβως επειδη ειναι τοσοι πολλοι, ε σορρυ αλλα αυτη η περιοχη αργησε μαλλον να αντιδρασει ,επρεπε να το κανει οσο ηταν καιρος .Καποιοι τους δινουν δουλειες , καποιοι τους παρεχουν στεγη , καποιοι ψωνιζουν στα μαγαζια τους.Εκει πρεπει να αντιδρασουν οι υπολοιποι,με μπουκοταζ η καταγγελια οταν υπαρχει κατι παρανομο , ειναι ο πιο ειρηνικος και πιθανοτατα αποτεσματικος τροπος να νιωσουν οτι δεν ειναι επιθυμητοι εδω ''

Δημοσ.

Pournara:

1ον δεν εξίσωσα εγώ τους μετανάστες που αναφέρεις αλλά ο bluesattack ο οποίος αναρωτιέται γιατί δεν μποϊκοτάρουμε τους μετανάστες γενικά και αόριστα, όχι τους ''χωρίς χαρτιά, που ήρθαν εδώ παράνομα, χωρίς ιατρικούς ελέγχους κ.τ.λ'' και αυτό ήταν που με έκανε να σχολιάσω.Που και έτσι να έλεγε δεν θεωρώ σωστό το όλο σκεπτικό αλλά δεν είναι αυτό το θέμα εδώ.

3ον, πιστεύεις ότι αυτό που κρατάει τους μετανάστες εδώ (και τους λαθραίους μαζί) είναι το γεγονός ότι ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ????

Ναι οχι μονο τους παρανομους.Δηλαδη τι να κανουμε , πρεπει να ψωνισουμε απο τον αλλοδαπο ψιλικατζη και οχι απο τον Ελληνα, πρεπει να παμε να ψωνισουμε στα κινεζικα , πρεπει να λεμε ωχου αδελφε οταν ξερουμε στον κυκλο μας τοσους ανεργους και βλεπουμε παρολα αυτα να δινουν δουλεια (χειρωνακτικη αν θες ) σε αλλοδαπους...για να μην μας πουνε οτι δεν ειμαστε ανθρωπιστες η επειδη εσεις εχετε παθει πολυπολιτισμικο σοκ ? Η επειδη την εχετε δει ..κοσμοπολιτες , βαζοντας τον καθηγητη ισπανικων και τον ρωσο επιστημονα στην εξισωση?

Και ναι , ενας ακομα λογος που κραταει εδω τους λαθρο-μεταναστες ,πολυ περισσοτερο παλιοτερα, ηταν η ευκολη ευρεση (μαυρης) εργασιας ,εξαιτιας των χαλαρων ελεγκτικων κρατικων μηχανισμων και επομενως της ευκολης και φθηνοτερης λυσης που επελεγαν πολλοι εργοδοτες.

Δημοσ.

Το χω γράψει σε παρόμοιο θέμα, αλλά χρειάζεται και εδώ, είμαι φοιτητής, αγαπώ τους Πακιστανούς, χαρακτηρίζω όλους τους Έλληνες βλάχους και θ αλλάξω τον κόσμο.

Τέτοιους έχουμε γεμίσει γι αυτό πάμε έτσι καλά.

Δημοσ.

Αλλα και γενικοτερα της καταστασης που επικρατει.Γιατι δεν πας να πεις τις ιδεες σου σε αυτους που βλεπουν τα πλανοδια παρανομα παζαρια μπροστα απο τα μαγαζια τους ? Και κανεις να μην κανει τιποτα ?

Δημοσ.

Καλά πραγματικά δεν το πιστεύω ότι νομίζεις πως η πλειοψηφία των μεταναστών που μένουν εδώ -με τους λαθραίους μέσα- έχουν δουλειά...

Επίσης :να αγοράζεις και από τους 2.Γιατί δηλαδή στο εξωτερικό, ψώνιζαν από έλληνες που πουλούσαν hot dog στο δρόμο, και εσύ να μην ψωνίσεις από τον αντίστοιχο μετανάστη που είναι σήμερα στην Ελλάδα???Όταν στήριζαν τους Έλληνες ήταν καλά, τώρα που χρειάζεται να το κάνουμε εμείς βγάζουμε την ουρά μας απέξω??Θα μου πεις εκείνα ήταν πλούσια κράτη.Δεν το πάω έτσι αλλά σου είπα την άποψη μου για το τι πιστεύω πως είναι το μόνο που μπορεί να γίνει με τους μετανάστες.Δεν τα ξαναλέω έχω να τελειώσω και την εργασία κάποια στιγμή...

Εdit:Tilt ένα πράγμα μόνο:χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα έλεος!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...