Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε ομως αυτοι ειναι νομιμα κατοικοι!!!Και κανεις δεν μπορει να τους στερισει να μεινουνε στην χωρα τους αν δεν εχουν κανει τιποτα κακο!

Δημοσ.

A θες να πεις δηλαδη οτι οι Αφγανοι που εισηλθαν με ταξιδιωτικα εγγραφα στη χωρα μας, ειναι νομιμοι καταγεγραμενοι πολιτες της Ελληνικης Δημοκρατιας.

και btw τι εννοεις "δεν αναφερει πουθενα οτι ειναι λαθρομεταναστες?". Στο indymedia αναφερεσαι? Γιατι τα περισσοτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια αναφερονται σε Αφγανους λαθρομεταναστες.

Αλλος απο δω. Και οι Αλβανοι λαθρομεταναστες ειναι στη πλειοψηφια τους, που ειδες να λεω πως δεν με ενοχλουν?

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231109257

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4631658

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=276898

http://news247.gr/ellada/afganoi_dolofonia_44xronos.867003.html

Ή με γελούν τα μάτια μου, ή δεν γράφει πουθενά για λαθρομετανάστες.

Δημοσ.

Έξω και το 20% των ελλήνων που είναι άνεργοι.

Έχουν φύγει ήδη όσοι μπορούσαν.. οι υπόλοιποι και πολύ περισσότεροι ψάχνουν να βρούν άκρη να φύγουν.. Στην Ελλάδα θα μείνουν μονο τα λαμόγια και τα μαλακισμένα των βορείων προαστίων..

Δημοσ.

Και να φυγουν ρε φιλε οι αλλο που θα πανε????Τι τους περιμενει εξω ??Αυτοι που θα φυγουν ειναι αυτοι που ειπες πως θα μεινουν!!

Δημοσ.

Ναι οκ. Και ο Λαζοπουλος προχθες στην εκπομπη του ελεγε οτι ηταν Ελληνες οι δολοφονοι.

Τελος παντων που θες να καταληξεις? Και νομιμοι μεταναστες να ηταν, δεν αλλαζει τιποτα απολυτως απο οσα γραφω για τους λαθρομεταναστες.

Αρα ποια ειναι η ουσιωδης γνωμη σου, περαν του να μαντευεις οτι δεν ηταν λαθρομεταναστες επειδη δεν το γραψανε 5 sites ?

Δημοσ.

Ναι οκ. Και ο Λαζοπουλος προχθες στην εκπομπη του ελεγε οτι ηταν Ελληνες οι δολοφονοι.

Τελος παντων που θες να καταληξεις? Και νομιμοι μεταναστες να ηταν, δεν αλλαζει τιποτα απολυτως απο οσα γραφω για τους λαθρομεταναστες.

Αρα ποια ειναι η ουσιωδης γνωμη σου, περαν του να μαντευεις οτι δεν ηταν λαθρομεταναστες επειδη δεν το γραψανε 5 sites (ασχετα αν το γραψανε αλλα τοσα).

Από απλή περιέργεια, ποια είναι τα άλλα τόσα;

Δημοσ.

Από απλή περιέργεια, ποια είναι τα άλλα τόσα;

google: "Αφγανοι λαθρομεταναστες δολοφονια" και μετρα αποτελεσματα.

Και ξαναρωταω. Τιποτα πιο ουσιωδες απτο να μαντευεις οτι δεν ηταν λαθρομεταναστες, εχεις να πεις, η τα επιχειρηματα σου αρκουνται σε αυτο?

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Τί δεν σε ενοχλούν οι άλλοι? Τα αλβανά δέν σε ενοχλούν που έχουν πιάσει όλες τις πλατείες της Αθηνας και κατουράνε σάν τα κοπρόσκυλα όπου βρούν? Αυτοί παλεύονταν όταν υπήρχαν δουλειές στις οικοδομές.. Τωρα είναι να φύγουν και αυτοί.. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

Για αρχή εγώ λέω να φύγουν φασιστάκια σαν εσένα. Πώς το βλέπεις?

{ Α, και δεν ειμαι ΒΠ, δυτικα ειμαι. }

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξεκινήσαμε καλά: κόσμια είπα, για ζώα και φασιστάκια διαβάζω. Επειδή τρίτο μήνυμά μου σε αυτό το νήμα δεν πρόκειται να υπάρξει, απλά ενημερώνω πως όποιο μήνυμα σβηστεί με την επόμενη φουρνιά, συνοδεύεται από τριάντα ημέρες εκτός insomnia.

Παρενθετικά, υπάρχει μηχανισμός αποστολής αναφοράς για όποιο μήνυμα κρίνετε προβληματικό. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε αυτή τη λειτουργία.

Θα ευχόμουν καλή συνέχεια, αλλά και η αισιοδοξία έχει τα όριά της.

Δημοσ.

μαζι και το 1m στρατιωτακια-δημοσιοι των κομματων; :rolleyes:

Και οι άνεργοι ρε παιδί μου.:Ρ

Δημοσ.

Πως μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο για 120€????????????????

1. Για πόσα δηλαδή θα άξιζε να τον σκοτώσουν;

2. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Οι κλέφτες δεν ρωτάνε πόσα έχεις πάνω σου για να αποφασίσουν αν θα σε ληστέψουν. Έρχονται αποφασισμένοι. Αντιστέκεσαι, σου βγαίνουν τα ένστικτα, ανεβαίνει η αδρεναλίνη κατακόρυφα, βγάζουν όπλο/μαχαίρι και σε αφήνουν στον τόπο. Μετά σου παίρνουν ο,τι έχεις πάνω σου. Όλα αυτά γίνονται σε 5 δευτερόλεπτα. Οι αντιδράσεις και των 2 πλευρών είναι σχεδόν πάντα απρόβλεπτες.

Δημοσ.

Ομολογώ ότι δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να μαχαιρώνει και να κλέβει. Ξέρω όμως αρκετούς που αγοράζουν κινητά και κάμερες στη μαύρη αγορά, τα οποία και γνωρίζουν προφανώς ότι είναι προϊόντα κλοπής.

Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.

Εγώ πάντως όσο προσπαθώ να βρώ τέτοια "διαμαντάκια", τόσο πέφτω σε περισσότερες μαϊμουδες :cry:

Έξω και το 20% των ελλήνων που είναι άνεργοι. 99% των ΔΟ

φίξντ :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...