Socratis_g Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 24 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 24 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος θάνατος σε όλους τους αλλοδαπούς και θάνατος σε όσους έλληνες τους εκμεταλλεύτηκαν.
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Χτυπάνε τα κουδούνια πρωί πρωί και αμα δεν ανοίξεις ξαναχτυπάνε γαμώ το θράσος τους γαμώ.. Έτσι, αλητεία. Τουλάχιστον ο Μπάμπης ο Ματζιώκας από τη θέση 34 που παίρνει 4 φορές τη μέρα για την προσφορά της Εμπορικής είναι Έλληνας, πρέπει να ζήσει.
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Είδες κάπου στο post μου να γράψω "έρχονται και χτυπάνε οι βουλγάρες" ή "έρχονται και χτυπάνε οι πακιστανοί"? Το ίδιο μου κάνει να με ξυπνήσει Έλληνας ή Λευκορώσος. Χαλαρώστε όμως μερικοί με την προστασία των αλλοδαπών γιατί έχετε καταντήσει γραφικοί..
Traumatias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Θα ξαναγράψω κάποια πράγματα από τα ποστ μου μήπως και διαβαστούν γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα κρατάνε από αυτά ότι τους συμφέρει για να στηρίξουν τα ανύπαρκτα επιχειρήματα-ειρωνείες τους, εφόσον δεν είναι επιχειρήματα αλλά λεκτικά ''μαλώματα'': Όταν οι Έλληνες πήγαιναν και συνεχίζουν να πηγαίνουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΄΄κλέβουν΄΄ τις δουλειές των ανθρώπων εκεί είναι καλά πολύ καλά. Όχι αγαπητοί μου στην ΕΛΛΑΔΑ οι μόνοι μετανάστες είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, και εμένα ο καθηγητής των ισπανικών μου πακιστανός είναι που ισπανοφέρνει, και ο παθολόγος μου πακιστανος λαθρομετανάστης είναι και ας λέει ότι είναι Ιορδανός, και η φιλενάδα της μάνας μου πακιστανή είναι , από την Ιταλία, λαθρομετανάστης (ναι στο μυαλό μερικών φοβάμαι ότι και οι Ευρωπαίοι χρειάζονται ειδική άδεια για να έρθουν στην Ελλάδα, γι αυτό και μερικοί είναι και λαθραίοι, εφόσον δεν έχουν αυτή την άδεια....να σημειώσω ότι από τότε που μπήκαμε στην ΕΕ ούτε διαβατήριο δεν χρειάζονται για να έρθουν στην Ελλάδα.)...δεν επιμένω στα παραδείγματα... Ναι είναι πολύ σωστό και ηθικό να αφήνουμε ανθρώπους να πεινάνε, αφού έχουμε μεγάλο ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα, τι να τους κάνουμε ας ψοφήσουν στο δρόμο... Ναι είναι πιο ηθικό ένα ανεπτυγμένο κράτος να αφήνει ανθρώπους να κοιμούνται στο δρόμο (ακόμα και ομοεθνείς έτσι, όχι μόνο πακιστανούς -αφού τους αγαπάνε τόσο μερικοί εδώ μέσα-) από το να τους βάζουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ(αν είναι ποτέ δυνατόν...) κάπου να μείνουν. Να πω και στον μεγάλο και φιλελεύθερο δάσκαλο που ''μαλώνει'' κιόλας, πως αν έχει την ηλικία που ελπίζω να έχει είναι δική του ευθύνη που οι λαθρομετανάστες κοιμούνται στην πόρτα του, καθώς το κράτος μιας χώρας εκλέγεται από τον λαό, και αντιπροσωπεύει τον λαό, επομένως στα χάλια που είναι οι πολιτικοί που ψήφισες αγαπητέ μου, στα ίδια χάλια είσαι και εσύ και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός που τους ψήφισε, όχι μόνο τους τωρινούς, και τους προηγούμενους και αν αναρωτιέσαι για τη δική μου ηλικία, πολύ φοβάμαι ότι πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που ψήφισα επομένος αν κάποιος πρέπει να απολογείται εδώ μέσα αυτός είσαι εσύ, και σταμάτα τη γκρίνια για τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ γιατί ΕΣΥ ήσουν που τους τσουβάλιασες όλους νόμιμους, λαθραίους, εργαζόμενους, εγκληματίες όλοι το ίδιο και αυτό ήθελα να τονίσω και έφερα για παράδειγμα τους Ευρωπαίους(μέσω της υπερβολής που λέμε, αλλά που να καταλάβεις...)γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα, μια χαρά σου άρεσε και πήγαινες και ψώνιζες και έκανες και πολλά άλλα. Και για να κλείσω επιτέλους αυτόν τον σουρεαλιστικό ''διάλογο''-μονόλογο μιας και η άλλη πλευρά δεν απαντούσε ακριβώς, κάποιος σοφός έλεγε το εξής: αν έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις κάποιον, τότε βοήθησέ τον.Αν δεν μπορείς, τουλάχιστον μη του κάνεις κακό. Αν νομίζεις ότι σταματώντας να πηγαίνεις σε μαγαζιά Ελλήνων που έχουν προσλάβει ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(μποϊκοτάροντας μια ελληνική επιχείρηση, αλλά τέλος πάντων...) γιατί για όλους μιλούσες όχι μόνο για τους λαθραίους, ή σε μαγαζιά ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ γενικά, ότι θα καταφέρεις να διώξεις τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΕΣ από τη χώρα, (γιατί ελπίζω ότι ουσιαστικά σε αυτούς αναφέρεσαι απ ότι βγάζω δηλαδή από τα μηνύματά σου γιατί δεν είσαι και ιδιαίτερα σαφής)είσαι βαθιά νυχτωμένος.Δεν έχω ιδέα πόσοι από τους πακιστανούς που είναι στην Ελλάδα δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους,λογικά ελάχιστοι συγκριτικά με το σύνολό τους που βρίσκεται εδώ, το μόνο που ξέρω είναι ότι εάν πραγματικά θες να φύγουν από τους δρόμους της Αθήνας όλοι αυτοί οι άνθρωποι που υποφέρουν εδώ, μιας και η χώρα δεν αντέχει να τους κρατήσει, υπάρχουν μόνο 2 τρόποι: Είτε να τους δώσεις χαρτιά, να ανοίξεις τα σύνορα και να τους αφήσεις να φύγουν για την Ευρώπη, που γι αυτό είναι εδώ άλλωστε, ελπίζω να μην πιστεύεις πως ήρθαν για να μείνουν, είτε να τους στείλεις πίσω στη χώρα τους.Η Ελλάδα είναι ικανή αυτή τη στιγμή που μιλάμε να εφαρμόσει με μεγάλη ευκολία οποιαδήποτε από τις 2 αυτές επιλογές, το γιατί οι πολιτικοί μας δεν το κάνουν, σκέψου το μόνος σου.Εσύ τους ψήφισες, με τον ίδιο τρόπο σκέφτεστε λογικά, βρες την άκρη σου. Αυτά και στο λέω ξεκάθαρα ότι δεν τα λέω με τη λογική της γατούλας ''κρίμα οι μετανάστες'' που φαντάζεσαι αλλά με τη λογική του ανθρώπου που έχει περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας και όταν βλέπει τη μάνα να ταΐζει τα παιδιά της από τα σκουπίδια πληγώνεται, και να ξέρεις ότι και οι Έλληνες έχουν περάσει από αυτή τη θέση.Δεν τους δικαιολογώ, αλλά τους λυπάμαι.Αν αυτό σου φαίνεται ακραία ψευτοανθρωπιστική άποψη, λυπάμαι και εσένα και τη γη που σε σηκώνει...
Traumatias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν θέλω να φανταστώ τον δείκτη IQ σου ...από το διάβασμα ίσως????Από τι άλλο θα μπορούσε να είναι όταν κάποιος σου λέει γ λυκείου, εσύ τι φαντάζεσαι??Γκόμενες και πάρτι στις παραλίες
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μεταξύ μας κοπελιά, στη Γ λυκείου ο καθένας μας είχε 20 παρατσούκλια. Μπορεί να 'χες σπάσει καμιά μύτη στο βόλευ, μπορεί να 'χες περάσει μέσα από κάνα τζάμι, μπορεί να 'χες πηδήξει απ' το μπαλκόνι στην πενταήμερη, δε λέει κάτι για το δείκτη IQ κανενός αυτό. Καλά, εκτός αν είχες πηδήξει όντως απ' το μπαλκόνι, αυτό κάτι θα έλεγε. Κατά τα άλλα, οι όμορφες προθέσεις δεν εξασφαλίζουν και όμορφη πραγματικότητα. Και ενώ διαφωνώ με το μποϋκοτάζ με τη μορφή που προτείνεται, το "πρέπει να έχουν όλοι να φάνε" δε γίνεται, αυτή τη στιγμή με τους ρυθμούς που χρειάζονται.
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σωστά εγώ πριν τελειώσω το λύκειο μπάνιο σε θάλασσα δεν ήξερα τι θα πει, γυναίκα δεν είχα αγγίξει. Τα βιβλία μου, τη σάκα μου και τα φυτά που καλλιεργούσα. Και μην είσαι επιθετική γιατί για το δικό σου IQ να δεις πως αναρωτιέμαι εγώ..
Traumatias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναι ισχύει αυτό για την γ λυκείου, απλά για μια στιγμή σκέφτηκα ότι μπορεί να ειρωνεύεται, και μιας και το συνέχισε είπα να του το κόψω Δεν απαιτώ να έχει όλος ο κόσμος να φάει, είναι υπερβολικά ουτοπικό, το κατανοώ, έχω συναίσθηση. Απαιτώ όμως να μην στερούμαι το φαγητό από κάποιον αν μπορεί να το έχει και το διεκδικεί κιόλας(γιατί όταν δουλεύεις, όπως και αν δουλεύεις διεκδικείς, παλεύεις)όποιος και αν είναι αυτός ο κάποιος.
Traumatias Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ηρέμησε ρε συ QQTilt σόρρυ, είπαμε νόμιζα ότι ειρωνευόσουν, και αυτού του είδους η ειρωνεία με εκνευρίζει αφάνταστα (να ειρωνεύεσαι δηλαδή όταν κάποιος εκφράζει μια άποψη, χωρίς να παραθέτεις κανένα επιχείρημα).Και δεν ήμουν και τόσο επιθετική, σου έγραψα και
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ήσουν επιθετική, ίδρωσα και αγχώθηκα. Τέσπα οκ αφού ζήτησες συγγνώμη έληξε..
-nick- Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 , το "πρέπει να έχουν όλοι να φάνε" δε γίνεται, αυτή τη στιγμή με τους ρυθμούς που χρειάζονται. Ανακατανομη του πλουτου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.