Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαβαιως και θα στην πω.Με μια πολλη γνωστη περιπτωση κιολας.

http://www.pare-dose.net/?p=1829

Τωρα δεν φταιω αν καποιοι ειναι στον κοσμο τους και νομιζουν οτι αυτα γινονται μονο σε κατι απομωνομενα χωρια..

Η τουλαχιστον ας πουν οτι ηθελαν να την πουν και αυτοι σε αλλους και το εριξαν στην..υπερβολη. :rolleyes:

Οι νομοι υπαρχουν. Για να μπορεσει η Κουνεβα να κανει εστω και μια καταγγελια, σημαινει οτι στηριχτηκε πανω σε καποιο νομο. Το αν οι νομοι δεν εφαρμοζονται, δεν ειναι προνομιο μονο του μεταναστευτικου, το βλεπουμε καθημερινα και στο δικο μας πετσι μεσα σε αυτο το κωλοχανειο (που ελεγε ο Καραμανλης), που ζουμε.

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα το ιδιο λεμε :-) (στο επομενο ποστ απο αυτο που παρεθεσες )

Εγω δεν παταω σε μαγαζια που απασχολουν αλλοδαπους πια.Φυσικα δεν εχω τιποτα με τους αλλοδαπους , αλλα με τους Ελληνες εργοδοτες που προτιμουν να προσλαμβανουν αυτους παρα μερικους απο -απο τους παρα πολλους ανεργους-Ελληνες *. Τιμωρια απο εμενα.<_<

* φυσικα πολυ συχνα μπουρδολογουν λεγοντας οτι οι Ελληνες (μωρε)δεν προτιμουν αυτες τις δουλειες...

Δημοσ.
Εγω δεν παταω σε μαγαζια που απασχολουν αλλοδαπους πια.Φυσικα δεν εχω τιποτα με τους αλλοδαπους , αλλα με τους Ελληνες εργοδοτες που προτιμουν να προσλαμβανουν αυτους παρα μερικους απο -απο τους παρα πολλους ανεργους-Ελληνες *. Τιμωρια απο εμενα.<_<

* φυσικα πολυ συχνα μπουρδολογουν λεγοντας οτι οι Ελληνες (μωρε)δεν προτιμουν αυτες τις δουλειες...

Σε κάθε μαγαζί που πηγαίνεις τσεκάρεις όοολο το προσωπικό, ακόμη κι αυτούς που δεν έρχονται σε επαφή με το κοινό; Τους ζητάς ταυτότητες κλπ.;

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις το πόσο μη-εφικτό είναι κάτι τέτοιο, έτσι;

Δημοσ.

Σε κάθε μαγαζί που πηγαίνεις τσεκάρεις όοολο το προσωπικό, ακόμη κι αυτούς που δεν έρχονται σε επαφή με το κοινό; Τους ζητάς ταυτότητες κλπ.;

Καταλαβαίνεις το πόσο μη-εφικτό είναι κάτι τέτοιο, έτσι;

Αρχισατε τις υπερβολες :rolleyes:

Αν σε ενα φαστφουνταδικο βλεπω (ναι ξερω ποιοι ειναι ,οχι γιατι ζηταω ταυτοτητες , αλλα γιατι ειναι μικρη πολη ) οτι απασχολει αλλοδαπους θα παω στο διπλα , ας ειναι και μικροτερο που απασχολει κατα κυριο λογο Ελληνες.Η μηπως πρεπει να ζητησω ταυτοτητα για να καταλαβω τον Πακιστανο στο βενζιναδικο.

Θα σας εκπληξω αλλα ζουν αναμεσα μας.Μηπως δεν τους εχετε παρει καν χαμπαρι ? (για αυτο και μερικοι ειναι τοσο ..''ανθρωπιστες'' που λεει και ενας προηγουμενος φορουμιτης.)

Η μηπως οι αλλοδαποι δεν εχουν και μαγαζια ? Αλλα τι λεω , μπουκοταζ ειναι λεξη αγνωστη στην Ελλαδα :rolleyes: .(δεν ζω και με το αγχος μην τυχον κανω και λαθος ).

Υ.Γ .Ντουγρου στους πλανοδιους με τις τσαντες .Και μετα 'αισχος , τι κανει το κρατος με τους μεταναστες' :lol:

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή ζουν και παραζούν ανάμεσά μας επαναλαμβάνω οτι αυτό που ισχυρίζεσαι οτι κάνεις είναι τελείως μη εφικτό. Αλλά ακόμη και θεωρητικά να ήταν εφικτό, θα ήταν άστοχο.

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή ζούν ανάμεσά μας ξαναλέω οτι αυτό που ισχυρίζεσαι οτι κάνεις είναι τελείως μη εφικτό.

Μπορει να ειναι εφικτο στο πλαισιο της γειτονιας (ακομα και αν αυτη ειναι μερος μια πολυ μεγαλης-πυκνοκατοικημενης..πολιτισμικης πολης ).Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις τον κοσμο.Μπορει απλως να προσπαθησει οσο γινεται τα λεφτα του (χωρις βεβαια να επιβαρυνεται ιδιαιτερα )να τα δινει σε Ελληνες .Αλλο παραδειγμα.Φουρνος .Ειναι δυο στην γειτονια μου, η αν θες στην ακτινα δρασης μου.Ο ενας δουλευει με αλλοδαπους (μη με ρωτησεις πως το ξερω.. :D ) , ο αλλος ειναι καθαρα οικογενειακη επιχειρηση.Γιατι να προτιμησω τον πρωτο ? Εβαλε αγγελια προσληψης στο μαγαζι , στον οαεδ ?Οχι , απλως βρηκε το ευκολο κερδος, στερωντας πιθανοτατα θεσεις εργασιας απο Ελληνες.Ε δεν θα δει φραγκο απο εμενα.. :rolleyes:

Υ.Γ Δεν ισχυουν τα ιδια παντου, αλλο η Αθηνα , αλλο η επαρχιακη πολη , αλλο το χωριο.Αν σε μια περιοχη δεν μπορεις καν να ξεχωρισεις ακριβως επειδη ειναι τοσοι πολλοι, ε σορρυ αλλα αυτη η περιοχη αργησε μαλλον να αντιδρασει ,επρεπε να το κανει οσο ηταν καιρος .Καποιοι τους δινουν δουλειες , καποιοι τους παρεχουν στεγη , καποιοι ψωνιζουν στα μαγαζια τους.Εκει πρεπει να αντιδρασουν οι υπολοιποι,με μπουκοταζ η καταγγελια οταν υπαρχει κατι παρανομο , ειναι ο πιο ειρηνικος και πιθανοτατα αποτεσματικος τροπος να νιωσουν οτι δεν ειναι επιθυμητοι εδω

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 22 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Σωστός φίλε μπλε.....Επιτέλους!Θετικι ψιφο στους Ελληνες!!Καιρός να στηρικσουμε τη πατρίδα μας ρε γαμοτο!!!!

Σωστός φίλε μπλε.....Επιτέλους!Θετικι ψιφο στους Ελληνες!!Καιρός να στηρικσουμε τη πατρίδα μας ρε γαμοτο!!!!

Εσύ δεν έφαγες ban το πρωί; :confused:

Όπος ανάφερα και σε μήνυμα στον διαχιριστη ( αν και παράβηκα και άλλον κανωνα του φορυμ κανωντας δεύτερο όνομα) πραγματικά δεν είχα διάθεση γαι φλειμ.Απλά με έπνιξε το δίκιο μου και εκφραστικά άσχημα....Θα προσπαθήσω να είμαι πιο κοσμιως πλέον και του ζήτησα μια δεύτερη ευκερια....Χειλια συγνώμη σε όλους για την αναστάτοση.

Όπος ανάφερα και σε μήνυμα στον διαχιριστη ( αν και παράβηκα και άλλον κανωνα του φορυμ κανωντας δεύτερο όνομα) πραγματικά δεν είχα διάθεση γαι φλειμ.Απλά με έπνιξε το δίκιο μου και εκφραστικά άσχημα....Θα προσπαθήσω να είμαι πιο κοσμιως πλέον και του ζήτησα μια δεύτερη ευκερια....Χειλια συγνώμη σε όλους για την αναστάτοση.

Με τον hackerw32 εχετε συγγενεια;

Τι ενοοεις δε καταλαβαίνω;Δε ξερό απο υπολογηστες πόσο μάλλον να ειμε και χάκερ...

Δημοσ.

Μπορει να ειναι εφικτο στο πλαισιο της γειτονιας (ακομα και αν αυτη ειναι μερος μια πολυ μεγαλης-πυκνοκατοικημενης..πολιτισμικης πολης ).Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις τον κοσμο.Μπορει απλως να προσπαθησει οσο γινεται τα λεφτα του (χωρις βεβαια να επιβαρυνεται ιδιαιτερα )να τα δινει σε Ελληνες .Αλλο παραδειγμα.Φουρνος .Ειναι δυο στην γειτονια μου, η αν θες στην ακτινα δρασης μου.Ο ενας δουλευει με αλλοδαπους (μη με ρωτησεις πως το ξερω.. :D ) , ο αλλος ειναι καθαρα οικογενειακη επιχειρηση.Γιατι να προτιμησω τον πρωτο ? Εβαλε αγγελια προσληψης στο μαγαζι , στον οαεδ ?Οχι , απλως βρηκε το ευκολο κερδος, στερωντας πιθανοτατα θεσεις εργασιας απο Ελληνες.Ε δεν θα δει φραγκο απο εμενα.. :rolleyes:

Υ.Γ Δεν ισχυουν τα ιδια παντου, αλλο η Αθηνα , αλλο η επαρχιακη πολη , αλλο το χωριο.Αν σε μια περιοχη δεν μπορεις καν να ξεχωρισεις ακριβως επειδη ειναι τοσοι πολλοι, ε σορρυ αλλα αυτη η περιοχη αργησε μαλλον να αντιδρασει ,επρεπε να το κανει οσο ηταν καιρος .Καποιοι τους δινουν δουλειες , καποιοι τους παρεχουν στεγη , καποιοι ψωνιζουν στα μαγαζια τους.Εκει πρεπει να αντιδρασουν οι υπολοιποι,με μπουκοταζ η καταγγελια οταν υπαρχει κατι παρανομο , ειναι ο πιο ειρηνικος και πιθανοτατα αποτεσματικος τροπος να νιωσουν οτι δεν ειναι επιθυμητοι εδω

Ελπίζω πραγματικά να μην σου χρειαστεί ποτέ να πας σε κάποια χώρα του εξωτερικού, γιατί απ ότι φαίνεται εσύ έχεις πρόβλημα τραγικού πραγματικά ρατσισμού απέναντι σε όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη, ακόμη και σε ανθρώπους δηλαδή που ζουν χρόνια εδώ και δουλεύουν και πληρώνουν φόρους κ.λ.π.Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι να αντιμετωπίζεις τους μετανάστες έτσι, όχι μόνο επειδή και εσύ άνθρωπος είσαι αλλά και ως Έλληνας, μέλος ενός λαού που επωφελήθηκε στο έπακρο από τη μετανάστευση και που πάντα ταξίδευε και ζούσε σε χώρες του εξωτερικού.

Τι να πω δηλαδή σε αυτή τη ζωή...υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι(και μιλάω από αυτά που βλέπω γύρω μου) οι οποίοι μεγάλωσαν στην Ελλάδα, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα, σπούδασαν στην Ελλάδα και τώρα δουλεύουν στην Ελλάδα, την θεωρούν 2η πατρίδα δηλαδή.Εσύ (και ο καθένας από εμάς) δεν έχεις κανένα δικαίωμα να θες να διώξεις αυτούς τους ανθρώπους από τη χώρα, απολύτως κανένα, αλλά και καμία δικαιολογία πέρα από τα κόμπλεξ.

Αυτή είναι ακραία ρατσιστική-εθνικιστική σχεδόν χιτλερική(γιατί ο Χίτλερ ήθελε να τους εξαφανίσει κιόλας, όχι απλά να τους διώξει από τη χώρα...πες μου τώρα ότι έχεις και τέτοιες βλέψεις...) συμπεριφορά και θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω την ηλικία σου, γιατί αν είσαι και μικρός και κουβαλάς τέτοια νοοτροπία έχουμε σοβαρό πρόβλημα σαν χώρα, μάλλον εσένα και τους δικούς σου ομοίους πρέπει να διώξουμε....

Δημοσ.

Ελπίζω πραγματικά να μην σου χρειαστεί ποτέ να πας σε κάποια χώρα του εξωτερικού, γιατί απ ότι φαίνεται εσύ έχεις πρόβλημα τραγικού πραγματικά ρατσισμού απέναντι σε όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη, ακόμη και σε ανθρώπους δηλαδή που ζουν χρόνια εδώ και δουλεύουν και πληρώνουν φόρους κ.λ.π.Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι να αντιμετωπίζεις τους μετανάστες έτσι, όχι μόνο επειδή και εσύ άνθρωπος είσαι αλλά και ως Έλληνας, μέλος ενός λαού που επωφελήθηκε στο έπακρο από τη μετανάστευση και που πάντα ταξίδευε και ζούσε σε χώρες του εξωτερικού.

Τι να πω δηλαδή σε αυτή τη ζωή...υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι(και μιλάω από αυτά που βλέπω γύρω μου) οι οποίοι μεγάλωσαν στην Ελλάδα, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα, σπούδασαν στην Ελλάδα και τώρα δουλεύουν στην Ελλάδα, την θεωρούν 2η πατρίδα δηλαδή.Εσύ (και ο καθένας από εμάς) δεν έχεις κανένα δικαίωμα να θες να διώξεις αυτούς τους ανθρώπους από τη χώρα, απολύτως κανένα, αλλά και καμία δικαιολογία πέρα από τα κόμπλεξ.

Αυτή είναι ακραία ρατσιστική-εθνικιστική σχεδόν χιτλερική(γιατί ο Χίτλερ ήθελε να τους εξαφανίσει κιόλας, όχι απλά να τους διώξει από τη χώρα...πες μου τώρα ότι έχεις και τέτοιες βλέψεις...) συμπεριφορά και θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω την ηλικία σου, γιατί αν είσαι και μικρός και κουβαλάς τέτοια νοοτροπία έχουμε σοβαρό πρόβλημα σαν χώρα, μάλλον εσένα και τους δικούς σου ομοίους πρέπει να διώξουμε....

Aρ(ι)ες μαρες .

Οι οποιες ανηκουν συνηθως στις εξης περιπτωσεις :

1.Σε αυτους που αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα, στρουθοκαμηλιζουν δηλαδη, νομιζοντας οτι ετσι δεν θα τους αγγιξει τιποτα , παρολο μεσα στην δινη του τυφωνα.Σε αυτους δηλαδη που βρισκονται ακομα σε κατασταση σοκ.

2.Βολεμενους εργασιακα ,που νιωθοντας μεγαλυτερη ασφαλεια , εχουν επιδοθει σε ενα ''ανθρωπιστικο'' ..αγωνα , αντιμετωπιζοντας τα γεγονοτα αυτα σαν ιστοριες απο εξωτικο μυθιστορημα , με ολιγο απο Ανατολη, Δυση , και ενιοτε με μια κατασκοπευτικη πινελια (cia κλπ).

3.Ρομαντικους , που θελουν ειρηνη παντου στον κοσμο.Θα μπορουσαν να ειναι και υποψηφιοι σε καλλιστεια.Πιθανοτατα δεν εχουν βγει καν στο εργασιακο στιβο

4.Εκμεταλλευτες της καταστασης (αλλα και των αλλοδαπων ) που με την προβια του ανθρωπιστη ελπιζουν και παλευουν για διαιωνιση αυτης της καταστασης.Εις βαρος και των φτωχων , ανεργων συμπατριωτων τους.

bold : Οποιος λοιπον θελει να δωσει προτεραιοτητα στους Ελληνες, οποιος αγωνια περισσοτερο για το μελλον το δικο του, της οικογενειας του, των φιλων του,των συμπατριωτων του ,του Ελληνα αγροτη , ψαρα , εργατη , κτηνοτροφου , παρα για του Πακιστανου...ειναι χιτλερικος.Και ας μην προτεινε τιποτα βιαιο και ακραιο .Για να ειμαστε ακριβεις , προτεινε να προτιμαμε επιχειρησεις που απασχολουν Ελληνες και να ψωνιζουμε απο αυτους. .Και αντε τωρα να ξεπλυνει την ρετσινια απο τον φραπεδο-αγανακτουντα ''ανθρωπιστη''.

Δημοσ.

Άνθρωπέ μου, μου λες ότι δεν είναι ακραίο να μποϊκοτάρεις μια επιχείρηση επειδή προσλαμβάνει αλλοεθνείς????Σε είδα πόσο νοιάζεσαι για τον Έλληνα φούρναρη και τον μποϊκοτάρεις επειδή προσέλαβε Ρουμάνο στο ταμείο...

Λες ότι δεν ήταν γραμμένοι στον ΟΑΕΔ και προφανώς δουλεύουν χωρίς να πληρώνουν φόρους.Εκεί είναι το πρόβλημά σου εσένα?Γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες που να δουλεύουν χωρίς ένσημα, χωρίς τίποτα???Μήπως να τους μποϊκοτάρουμε και αυτούς και να τους διώξουμε από τη χώρα????Φτιάξε μία λίστα με ότι πιστεύεις εσύ ότι κάνει κακό στη χώρα και στείλτο στους υπουργούς, να τους διώξουμε όλους τώρα, όλα αυτά τα σκουπίδια που παίρνουν το ψωμάκι από τον φτωχό και ανίκανου να υπερασπιστεί τον εαυτό του Έλληνα, τον κατεστραμμένο από τους κακούς μετανάστες που ήρθαν στη χώρα και του παίρνουν τις δουλειές και έφεραν την Ελλαδίτσα μας σε αυτή τη θέση.

Φυσικά δεν μιλάω για τους λαθρομετανάστες που κοιμούνται και ικανοποιούν όλες τους τις ανάγκες στα πεζοδρόμια, μιλάω για τους ανθρώπους που μπήκαν νόμιμα στη χώρα και ζουν εδώ, δεν επιβιώνουν.Για τους λαθρομετανάστες, είναι θέμα της πολιτείας να αποφασίσει τι θα τους κάνει και όχι δικό μας (τώρα που διαβάζω απόψεις εδώ μέσα λέω ευτυχώς για αυτό).

Τώρα αν εσύ θεωρείς το γεγονός ότι πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζει και να εργάζεται σε μια ξένη χώρα ακραία ανθρωπιστική αντίληψή μου ή ότι το λέω επειδή στα χέρια μου οι μετανάστες πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης (μιας και στο μυαλό σου υποθέτω πως όλοι οι μετανάστες είναι άβουλα -στα όρια του ανεγκέφαλου- όντα) ή δεν ξέρω και γω τι, τι να σου πω, τέτοιες απόψεις ούτε από τη γιαγιά μου...

Α!Κάτι για να δω τι θα πεις, μήπως να διώξουμε και τον γιατρό από την Ρωσία που κάνει χειρουργεία ειδικευμένων περιστατικών και σώζει ζωές στην Ελλαδίτσα μας??Όχι εσύ μόνο τον υπάλληλο του φούρνου θες να διώξεις γιατί κλέβει θέσεις από τους φτωχούς Έλληνες(και είμαι 10000% σίγουρη ότι και για τον γιατρό θα πεις να τον διώξουμε για να βάλουμε Έλληνα και έχω ήδη έτοιμη την απάντηση για αυτό...).

Να σημειώσω κιόλας ότι εσύ είσαι αυτός που δεν βλέπει τι γίνεται γύρο του και εσύ είσαι εκείνος που τσουβαλιάζει και που στα μάτια του μετανάστης= πακιστανός, μιας και μόνο στους πακιστανούς (λαθρο)μετανάστες αναφέρεσαι, λες και δεν υπάρχουν άλλοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Άγγλοι, Γάλλοι Ισπανοί, Αιγύπτιοι και δεν ξέρω και γω τι άλλο σε αυτή τη χώρα.Να υποθέσω ότι ούτε για αυτούς νοιάζεσαι, δεν τους είχες υπολογίσει καν (οι ευρωπαίοι είναι πολύ φινετσάτοι για να τους διώξουμε ε?), μόνο για τον φτωχό και τίμιο Έλληνα οικογενειάρχη νοιάζεσαι εσύ....κακοί μετανάστες μας κλέβετε το ψωμί μας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΡΕΕ!!!!Δες και ο Αδόλφος τι έλεγε στους Γερμανούς στης ομιλίες και μετά έλα να συνεχίσουμε....

...Ακόμα δεν μου έχεις πει την ηλικία σου.

Edit: Αυτό:''Καποιοι τους δινουν δουλειες , καποιοι τους παρεχουν στεγη , καποιοι ψωνιζουν στα μαγαζια τους.Εκει πρεπει να αντιδρασουν οι υπολοιποι,με μπουκοταζ η καταγγελια οταν υπαρχει κατι παρανομο , ειναι ο πιο ειρηνικος και πιθανοτατα αποτεσματικος τροπος να νιωσουν οτι δεν ειναι επιθυμητοι εδω'' ξέχασα να το σχολιάσω...μέσα σε όλα...κάποιοι τους δίνουν δουλειές, αντί να τους παρατήσουν να πεινάνε, κάποιοι τους παρέχουν στέγη, αντί να τους αφήνουν να κοιμούνται στους δρόμους, κάποιοι ψωνίζουν από τα μαγαζιά τους (μήπως να τους τα σπάμε κιόλας??Αλλά ξέχασα αυτό είναι σε άλλο θέμα...).Ευτυχώς που δεν είσαι ακραίος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...