dermitzos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Α ετσι παει? Οταν στερουμαστε επιχειρηματων, γραφουμε μια μπαρουφα που θα μας βολευε να εχει πει ο αλλος και οταν δεν μπορουμε να το στηριξουμε (γιατι προφανως ειναι ψεμα) απανταμε "δε θα σου κανω τη χαρη"? Genious λεμε! Όταν με ξαναρώτησες για λινκ σου τα παρέθεσα, και μετά μου έλεγες πως αυτό δεν αποδεικνύει κάτι. Όταν εγώ σε ρώτησα για λινκ μου απάντησες αυτό: google: "Αφγανοι λαθρομεταναστες δολοφονια" και μετρα αποτελεσματα. Με το σκεπτικό ότι τα blogs και ο "Στόχος" είναι ανεξάρτητα δημοσιογραφικά sites. Και στην τελική, έχω και σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω σε σένα σε αυτή την αντιπαράθεση.
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τη συγκεκριμενη αποψη δεν την υποστηριξα, αλλα συμφωνησα εν μερει και την σχολιασα. Ακομα και να την υποστηριξα ξαναρωταω, τι σχεση εχω εγω με τον Τσε για τον οποιο μου εκανες διαλεξη για ενα ολοκληρο ποστ, για να μου δειξεις οτι ειμαι αντιφατικος? Και που ειδες να εχω αβαταρ τον Τσε ξαναρωταω Α ετσι παει? Οποτε στερεισαι επιχειρηματων, προσαπτεις στον αλλο μια μπαρουφα που θα σε "διευκολυνε" αν την ειχε πει, και στη συνεχεια που αδυνατεις να το στηριξεις (γιατι προφανως ειναι ψεμα) απαντας "δε θα σου κανω τη χαρη"? Genious λεμε! Ρε Midi δεν τους ξερεις τους ''ανθρωπιστες''? Οταν λες κατι που δεν τους συμφερει, και τους φερεις σε δυσκολη θεση,προχωρανε σε διαστρεβλωσεις οσων ειπες για να βγουν λαδι και να επηρεαζουν αυτους που ειναι προβατα σαν αυτους.Για μενα ,μην ασχολεισαι,ας τους να λενε ηλιθιοτητες ,κατα βαθος μονοι τους γελοιοποιουνται. Εδω το σχολιο του Χεγκελ και μονο που ηταν προδρομος του Κομμουνισμου ''καθε λαος εχει την κυβερνηση που του αξιζει'' που ουσιαστικα ειναι προτροπη στους λαους για επανασταση και για αναληψη των ιστορικων και κοινωνικων τους ευθυνων,αντι να τις μεταθετουν αλλου και να δημιουργουν ανεργια σε αλλους προλεταριους αλλων χωρων,την κανει γαργαρα ο ''φιλος'' γιατι ειναι ανικανος να απαντησει.Εφαγε την ταπα και αρχισε τις ασυναρτησιες.Εγω θα συνεχιζα την αποκαθηλωση αλλα πρεπει να φυρω σε μια δουλεια.Και επισης τους βαρεθηκα,θελω και ο αλλος να εχει ενα καποιο επιπεδο οταν αντιπαρατιθεμαι και να λεει κατι συγκεκριμενο αντι για γενικοτητες χωρις νοημα. (Σημειωση προς αποφυγη παρεξηγησης: Δεν αναφερομαι στον Δερμιτζο.)
apd453 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Και ποιος είπε ότι είμαι κουμουνιστής? Και ποιος είπε ότι είμαι αναρχικός? Προσωπικά πρώτα κοιτάω τον άνθρωπο. Δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία του ούτε η ιδεολογία του. Το επίπεδο του καθενός φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο απαντάει και τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί. Ξεκίνα την επανάσταση σου κατηγορώντας τους λαθρομετανάστες για τα δεινά σου λοιπόν.
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το επίπεδο του καθενός φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο απαντάει και τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί. Μονο σε αυτο συμφωνουμε.
apd453 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μονο σε αυτο συμφωνουμε. Κρίνεσαι και κρίνομαι λοιπόν. Οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων και ο εξοπλισμός ( από τη μαμά ) έρχονται σε αντίθεση με το 'κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει'. Στη θεωρία όλα καλά. Στη πράξη χαλάει το πράγμα. Όλα είναι αλυσίδα φίλε μου (χωρίς εισαγωγικά). Ο ένας έχει την ανάγκη του άλλου. Το να κοιτάει ο κάθε λαός τη πάρτι του χωρίς να τον νοιάζει πως τη περνάει ο γείτονας μας έφερε σε αυτό το σημείο. Όσους λαθρό και να εξαφανίσεις θα έρθουν κι άλλοι. Με το να τους κατηγορείς και να τους εκμεταλλεύεσαι το μόνο που θα κερδίσεις είναι να μισήσουν μεγαλώνοντας το πρόβλημα και τίποτε άλλο. Είμαι υπέρ της βίας αλλά εκεί που πρέπει και όχι στο κάθε καημένο.
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Για να κανουμε μια προσπαθεια σοβαρης συζητησης λοιπον με φιλικοτητα.Απλα να μου ασκεις κριτικη σε αυτα που λεω αν θελεις να σε θεωρω αξιοπιστο και καλοπροαιρετο συνομιλητη και οχι να λες πραγματα που δεν εγραψα.Θα θεωρησω λοιπον οτι καποια πραγματα που απεδωσες σε μενα το εκανες απο λάθος. Δεν ανηκω σε καποιο κομμα τωρα.Μικρος γραφτηκα στην ΚΝΕ αλλα δυστυχως ηταν τοσο κολλημενοι και προβατα που σε 4 μηνες εφυγα.Τοσο τους αντεξα.Υπηρχαν ομως και μερικα εξαιρετικα παιδια,ανοιχτομυαλοι αλλα λιγοι,απλα το αναφερω για να ειμαι δικαιος.Αυτο το λεω για την πρωτη προταση περι χρηματοδοτησης που ανεφερες. Στο οτι ο ενας εχει την αναγκη του αλλου στην παγκοσμια κοινοτητα, συμφωνω απολυτα.Αλλα οταν ερχεται ο κατατρεγμενος απο μια υπαναπτυκτη μουσουλμανικη χωρα στην δικη μου,δεν κανει αυτο που λες εσυ οτι ''κοιτάει ο κάθε λαός τη πάρτι του χωρίς να τον νοιάζει πως τη περνάει ο γείτονας μας''?Οταν ο Πακιστανος γινεται ,εστω αθελα του,δεκανικι του καπιταλισμου και κανει ακομη πιο δυσκολη την ζωη του Ελληνα προλεταριου,εργατη,δεν εγκληματει εις βαρος του?Δεν γινεται παιγνιο του καπιταλιστη που τον αναγκαζει να ερθει σε συγκρουση με τον Ελληνα εργαζομενο?Και μετα οταν δεν βρισκει δουλεια στην ρημαγμενη χωρα μου και απο το βασικο εντιστικτο της επιβιωσης ορμωμενος,αρχιζει και βιαζει και σφαζει Ελληνες εργαζομενους,σε τι διαφερει απο ενα στρατο κατοχης που μου στερει την ζωη και την ελευθερια και την εργασια?Για μενα λοιπον,αν και συμπασχω σε ανθρωπινο επιπεδο μαζι τους,σε πολιτικο ειμαι εναντιον τους γιατι μεταθετουν το παγκοσμια προβλημα της ανεργιας και της ανισης κατανομης του πλουτου,που το εχει δημιουργησει ο βαρβαρος καπιταλισμος στην δικη μου χωρα,αντι να κατσουν,να ματωσουν,να πολεμησουν και να φτιαξουν μια δημοκρατικοτερη χωρα στον τοπο τους. Σε αυτα περιμενω με ενδιαφερον να διαβασω την συγκεκριμενη τοποθετηση σου. Επισης δεν θελω να εξαφανισω κανεναν λαθρο,οπως αναφερεις εγω και σε αλλα νηματα εχω γραψει οσους αντεχουμε να τους κρατησουμε ,αυτους που δεν μπορουμε να τους απελασουμε.Αλλα πρωτη πρωτεραιοτητα ,για μενα εχει ο Ελληνας.Δεν εχασα 2 συγγενεις στον τελευταιο Παγκοσμιο Πολεμο για να ειναι ανεργοι οι Ελληνες και να απολαμβανουν την χωρα μου οι ξενοι.Εδω να ξανατονισω οτι αν και ειμαι αριστερος,ειμαι πατριωτης. Εσυ φανταζομαι δεν θελεις να δουλευουν οι ξενοι συμβαλλοντας στην ανεργια των Ελληνων,ετσι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Όταν με ξαναρώτησες για λινκ σου τα παρέθεσα, και μετά μου έλεγες πως αυτό δεν αποδεικνύει κάτι. Όταν εγώ σε ρώτησα για λινκ μου απάντησες αυτό: Με το σκεπτικό ότι τα blogs και ο "Στόχος" είναι ανεξάρτητα δημοσιογραφικά sites. Και στην τελική, έχω και σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να απαντάω σε σένα σε αυτή την αντιπαράθεση. Γελανε και τα πληκτρολογια με αυτα που γραφεις ρε! Με ρωτησες που γραφτηκε οτι οι δολοφονοι του 44χρονου ειναι λαθρομεταναστες και σου ειπα να το κανεις google. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ειπα πως ολοι οι λαθρομεταναστες ειναι "κλεφτες, δολοφονοι, απατεωνες κλπ"? Οοοοοτι του φανει του λολοστεφανη... ΥΓ. Καλα κανεις και ασχολεισαι με αλλα πραγματα απτο να απαντας σε εμενα "Mr υπερανω και καλα", ειδικα οταν οι συλλογισμοι σου μοιαζουν με τον παραπανω. Το να εκτιθεσαι συνεχως δε λεει, πραγματι
apd453 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ο Ελληνικός λαός πότε μάτωσε? Ότι "ελευθερία" απολαμβάνεις την κέρδισες με σπρώξιμο άλλων. Φυσικά με ανταλλάγματα για τα οποία γκρινιάζεις/ζω τώρα. Η γεωγραφική σου θέση, οι υπηρεσίες που πρόσφερες και η πλήρη εξάρτηση των κυβερνήσεων σου από τους "πολιτισμένους" σε έκαναν την Ελλάδα του σήμερα και όχι ο αγώνας του Έλληνα. Κοινός τα συμφέροντα ΆΛΛΩΝ και όχι τα δικά μας. Δυστυχώς για κάποιους άλλους λαούς η τύχη ήταν διαφορετική. Ίσως γιατί ήταν οι μόνοι οι οποίοι πήγαν να αντισταθούν στους μεγάλους και έφαγαν καφέ πουρέ. Ίσως γιατί στο σύστημα εξ ορισμού κάποιος πρέπει να είναι ο Άγγλος λόρδος και κάποιος ο Πακιστανός λουστράκος. Οι ρόλοι στην ιστορία αλλάζουν. Τώρα ο Κινέζος σηκώνει κεφάλι και κάποιος πρέπει να γίνει Κινέζος στη θέση του Κινέζου. Ο Έλληνας πληρώνει τα λάθει του λοιπόν. Δεν του φταίει κανείς Πακιστανός. Νομίζοντας ότι ο Πακιστανός είναι το πρόβλημα σου βοηθάς να πολλαπλασιαστούν οι Πακιστανοί του πλανήτη και πιθανόν να έρθει η σειρά σου να γίνεις Πακιστανός. Ας τσαμπουκαλευτούμε σε αυτούς που ευθύνονται για την υπάρχουσα κατάσταση και όχι στα θύματα. Μη πέφτουμε στη παγίδα. Είναι σαν να μου λες ότι ευθύνεται ο υπάλληλος της τράπεζας που η τράπεζα σου τοκίζει τη πιστωτική με 17%.
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ο Ελληνικός λαός πότε μάτωσε? Ότι "ελευθερία" απολαμβάνεις την κέρδισες με σπρώξιμο άλλων. Φυσικά με ανταλλάγματα για τα οποία γκρινιάζεις/ζω τώρα. Η γεωγραφική σου θέση, οι υπηρεσίες που πρόσφερες και η πλήρη εξάρτηση των κυβερνήσεων σου από τους "πολιτισμένους" σε έκαναν την Ελλάδα του σήμερα και όχι ο αγώνας του Έλληνα. Κοινός τα συμφέροντα ΆΛΛΩΝ και όχι τα δικά μας. Δυστυχώς για κάποιους άλλους λαούς η τύχη ήταν διαφορετική. Ίσως γιατί ήταν οι μόνοι οι οποίοι πήγαν να αντισταθούν στους μεγάλους και έφαγαν καφέ πουρέ. Ίσως γιατί στο σύστημα εξ ορισμού κάποιος πρέπει να είναι ο Άγγλος λόρδος και κάποιος ο Πακιστανός λουστράκος. Οι ρόλοι στην ιστορία αλλάζουν. Τώρα ο Κινέζος σηκώνει κεφάλι και κάποιος πρέπει να γίνει Κινέζος στη θέση του Κινέζου. Ο Έλληνας πληρώνει τα λάθει του λοιπόν. Δεν του φταίει κανείς Πακιστανός. Νομίζοντας ότι ο Πακιστανός είναι το πρόβλημα σου βοηθάς να πολλαπλασιαστούν οι Πακιστανοί του πλανήτη και πιθανόν να έρθει η σειρά σου να γίνεις Πακιστανός. Ας τσαμπουκαλευτούμε σε αυτούς που ευθύνονται για την υπάρχουσα κατάσταση και όχι στα θύματα. Μη πέφτουμε στη παγίδα. Είναι σαν να μου λες ότι ευθύνεται ο υπάλληλος της τράπεζας που η τράπεζα σου τοκίζει τη πιστωτική με 17%. Συγνωμη αλλα δεν με πειθουν τα επισχειρηματα σου και διαφωνω οτι ο Ελληνας δεν ειναι αγωνιστης και δεν ματωσε. Εμενα ο ενας παππους και πολεμησε και στο Ανταρτικο ξαναπολεμησε και Μακρονησο πηγε.Ηταν δηλαδη και αγωνιστης για την πατριδα του και για τα κοινωνικα του πιστευω.Ο αλλος επισης πολεμησε και τον εκτελεσαν οι Ναζι στην αντισταση.Πιστευω οτι ειναι εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες με συγγενεις σαν και μενα. Επισης απεφυγες να μου πεις πιο συγκεκριμενα που εχω ακριβως εχω αδικο σε αυτα που εγραψα. Να σε ρωτησω κατι τελευταιο εφοσον εχουμε διαφορετικη θεωρηση των πραγματων και δεν μου απαντας συγκεκριμενα.Αν θελεις μου απαντας,δεν ειναι υποχρεωτικο.Επειση διακρινω μια αντιπαθεια στους Ελληνες,εσυ εισαι Ελληνας?
feodor Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Βασικα απτο ποστ σου μπορω να πω οτι δεν καταλαβα και πολλα και κυριως τι ακριβως διαφορετικο εγραψα εγω αποσα λες εσυ. Πιθανως να ηθελες να κανεις καναν αλλον quote αλλα να εκανες κατα λαθος εμενα. Που ειπα εγω οτι οι Αλβανοι εισηλθαν νομιμα στη χωρα, που το ανακαλυψες ακριβως στα λεγομενα μου? Λαθρομεταναστες καραμπινατοι ειναι κι αυτοι. Επειδη ειπες οτι με τους λαθρομεταναστες εχεις προβλημα και οχι με οσους μπαινουν νομιμα στην ελλαδα. Απλα ηθελα να σε πληροφορησω οτι σχεδον ολοι οι μεταναστες εχουν εισελθει λαθραια στην χωρα. Οποτε αυτο που λες, οτι δεν εχεις προβλημα με τους μη-λαθρομεταναστες ειναι λιγο ατοπο, καθοτι δεν υπαρχουν τετοιοι. Στη συνεχεια βεβαια νομιμοποιηθηκαν (οπως σου ειπα, απο το 1998 περιπου) Ασε που ενας (Αλβανος) γειτονας στο πατρικο μου, ελεγε οτι σκοπευει να φυγει απτην Ελλαδα λογω κρισης και να επιστρεψει στην Αλβανια. Εισεβαλλαν, αφαιμαξαν χρημα με τον εναν η τον αλλο τροπο και τωρα που δεν εμεινε χρημα ουτε για σαλιο στην Ελλαδα, τα μαζευουν και επιστρεφουν πισω, περιφρονωντας την χωρα στην οποια βρηκανε ψωμι. (btw στο καλο να πανε και να μη ξαναγυρισουν, μακαρι να ακολουθουσαν κι αλλοι λαθραιοι το παραδειγμα αυτο). Αφαιμαξαν χρημα??? Μηπως να δουλευαν τσαμπα οι ανθρωποι για να εισαι ευχαριστημενος? Οσοι φευγουν μπορει να πανε πισω τα χρηματα στην αλβανια, αλλα τα δουλεψαν. Προσφεραν δουλεια, παρηγαγαν. Δηλαδη εσυ αμα δουλεψεις, τα χρηματα δεν εχεις δικαιωμα να τα κανεις οτι θελεις? Δεν ειναι οτι τα εκλεψες. Εδω οι πολιτικοι και αλλα λαμογια επιχειρηματιες εχουν λογαριασμους σε ελβετειες με κλεμμενα λεφτα και συ κολλας στους μεταναστες.
agent_smith Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ο Ελληνικός λαός πότε μάτωσε? Ότι "ελευθερία" απολαμβάνεις την κέρδισες με σπρώξιμο άλλων. Φυσικά με ανταλλάγματα για τα οποία γκρινιάζεις/ζω τώρα. Να ρωτήσω κάτι καλοπροαίρετα. Σχολείο πήγες; Ιστορία έμαθες; Εκτός αν δε το διατύπωσες σωστά. Για ποια ελευθερία ακριβός μιλάς; Για την μεταπολιτευτική η γενικά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Επειδη ειπες οτι με τους λαθρομεταναστες εχεις προβλημα και οχι με οσους μπαινουν νομιμα στην ελλαδα. Απλα ηθελα να σε πληροφορησω οτι σχεδον ολοι οι μεταναστες εχουν εισελθει λαθραια στην χωρα. Οποτε αυτο που λες, οτι δεν εχεις προβλημα με τους μη-λαθρομεταναστες ειναι λιγο ατοπο, καθοτι δεν υπαρχουν τετοιοι. Στη συνεχεια βεβαια νομιμοποιηθηκαν (οπως σου ειπα, απο το 1998 περιπου) Η πλειοψηφια των Ρωσσων η και Ρωσσωποντιων στη χωρα μας εισηλθαν νομιμα αν δεν απατωμαι. Υπαρχουν και τετοιοι. Και διαφοροι Αλβανοι την τελευταια 10ετια κυριως μπαινουν νομιμα πλεον, λογω συγγενων νομιμοποιημενων κλπ. Να ρωτήσω κάτι καλοπροαίρετα. Σχολείο πήγες; Ιστορία έμαθες; Λες και δεν ξερεις την απαντηση που θα παρεις. "Μα στο σχολειο δεν μας μαθαινουν την αληθινη ιστορια!"
agent_smith Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Η πλειοψηφια των Ρωσσων η και Ρωσσωποντιων στη χωρα μας εισηλθαν νομιμα αν δεν απατωμαι. Υπαρχουν και τετοιοι. Και διαφοροι Αλβανοι την τελευταια 10ετια κυριως μπαινουν νομιμα πλεον, λογω συγγενων νομιμοποιημενων κλπ. Λες και δεν ξερεις την απαντηση που θα παρεις. "Μα στο σχολειο δεν μας μαθαινουν την αληθινη ιστορια!" χαχα Το Αγγλικό version του Wikipedia επιβεβαιώνει πάντως την Ελληνική επανάσταση!
dermitzos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Γελανε και τα πληκτρολογια με αυτα που γραφεις ρε! Με ρωτησες που γραφτηκε οτι οι δολοφονοι του 44χρονου ειναι λαθρομεταναστες και σου ειπα να το κανεις google. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ειπα πως ολοι οι λαθρομεταναστες ειναι "κλεφτες, δολοφονοι, απατεωνες κλπ"? Οοοοοτι του φανει του λολοστεφανη... ΥΓ. Καλα κανεις και ασχολεισαι με αλλα πραγματα απτο να απαντας σε εμενα "Mr υπερανω και καλα", ειδικα οταν οι συλλογισμοι σου μοιαζουν με τον παραπανω. Το να εκτιθεσαι συνεχως δε λεει, πραγματι Μία συζήτηση πρέπει να αποσκοπεί κάπου και να φέρνει ένα αποτέλεσμα. Ανάμεσα σε εμάς τους δύο αυτή η συζήτηση δεν αποσκοπεί πουθενά. Γιατί να την συνεχίσω; Και σε παρακαλώ άσε τους χαρακτηρισμούς για αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.