insomniaGREEK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Φταίνε αυτοί, και όχι οι πολιτικές αυτής της χώρας. Σωστά. Αφού δέν φταίνε αυτοί γιατί δέν πέρνεις κανέναν στο σπίτι σου να τον ταίσεις και να τους δώσεις και τη γυναίκα σου ή την αδελφή σου να τους σερβίρει?
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κανένας τους δέν είναι έντιμος και για αυτό έρχονται σε μια χρεωκοπημένη χώρα να ζήσουν χωρίς πόρους.. Στηνεται ο ένας στον άλλο και κλέβουν με την πρώτη ευκαιρία ότι βρούν.. Μιάς που ήρθαν εδώ ας κάτσουν.. Να τους πάνε όμως σε τίποτε ξερονήσια και να τους αφήσουν να φάνε ο ένας τον άλλο να ησυχάσουμε.. Και αλλο στατιστικο πορισμα...0% εντιμοι... Ωραιοι ειστε! Χρειαζεται να πω οτι εχω πολλα παραδειγματα αλλοδαπων που ειναι "εντιμοι" και δεν ληστευουν/σκοτωνουν/βιαζουν? Ας βαλω καλυτερα μια εικονα ..
status Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Απο τα βόρεια προάστια είσαι παλικάρι? Αστο.. Δεν σε αφορά το θέμα.. Νότια, τέρμα νότια σου λέω όμως.:Ρ
dermitzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν ειναι επισιμες οι μετρησεις ! Σας λεω γι αυτα που ακουω !!! Υπαρχει μηπως καποιος εδω μεσα που πιστευει οτι αυτοι οι δυο τους επιασε η καλοσινη και πηγαν να παραδωθουν????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!! Και εγώ ακούω διάφορα. Αν είναι να το πάμε έτσι... Και κανείς δεν είπε ότι τους έπιασε η καλοσύνη ή ότι πήγαν μόνοι τους στην ΓΑΔΑ. Τους έπιασαν και ομολόγησαν. Αφού δέν φταίνε αυτοί γιατί δέν πέρνεις κανέναν στο σπίτι σου να τον ταίσεις και να τους δώσεις και τη γυναίκα σου ή την αδελφή σου να τους σερβίρει? Αν σου πω ότι έχει γίνει θα με βγάλεις ψεύτη. Οπότε αυτή η συζήτηση δεν αποσκοπεί πουθενά. Παράτα το.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Oπως και να χει ο λαθρομεταναστης οταν εισβαλλει στη χωρα αυτη δεν ερχεται με στοχο να δημιουργησει, να παραγει, να συνεισφερει στην κοινωνια, αλλα ερχεται με μοναδικο στοχο να ξεφυγει απτη δυστυχια του στο κρατος του και να απομηζυσει οτι μπορει παρασιτοζωοντας σε μια χωρα με ανωτερο βιοτικο επιπεδο. Μερικοι ερχονται με σκοπο να κλεψουν, αλλοι γινονται στην πορεια κλεφτες. Και για ενα φιλο που ρωτησε, οταν βρισκονται σε μια ξενη κοινωνια, ξενη χωρα και εχουν ερθει με στοχο να παρασιτοζωουν σε βαρος των Ελληνων, σιγουρα δε θα τους νοιαξει η ανθρωπινη ζωη ενος "κακου" Ελληνα για 120Ε. Εννοια ειχανε.
green gordon Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Να τους δωσουμε επιδομα,νομιμα χαρτια και να τους ζητησουμε συγνωμη για την ταλαιπωρια. Α ναι και να τους φτιαξουμε και τζαμι. Λευτερια στους κακομοιρους μεταναστες.
dermitzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Oπως και να χει ο λαθρομεταναστης οταν εισβαλλει στη χωρα αυτη δεν ερχεται με στοχο να δημιουργησει, να παραγει, να συνεισφερει στην κοινωνια, αλλα ερχεται με μοναδικο στοχο να ξεφυγει απτη δυστυχια του στο κρατος του και να απομηζυσει οτι μπορει παρασιτοζωοντας σε μια χωρα με ανωτερο βιοτικο επιπεδο. Μερικοι ερχονται με σκοπο να κλεψουν, αλλοι γινονται στην πορεια κλεφτες. Και για ενα φιλο που ρωτησε, οταν βρισκονται σε μια ξενη κοινωνια, ξενη χωρα και εχουν ερθει με στοχο να παρασιτοζωουν, σιγουρα δε θα τους νοιαξει η ανθρωπινη ζωη για 120ε. Εννοια ειχανε. Το παραπάνω είναι η ταμπέλα που αναφέρθηκε σε άλλο topic. Σε όλους τους μετανάστες τους κοτσάρουμε και το "λαθρο-"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το παραπάνω είναι η ταμπέλα που αναφέρθηκε σε άλλο topic. Σε όλους τους μετανάστες τους κοτσάρουμε και το "λαθρο-" Καποιο λαθος κανεις. Εγω μιλαω για τους λαθρο-μεταναστες. Οι υπολοιποι (δηλαδη αυτοι που νομιμα εισηλθαν στη χωρα) δεν με ενοχλουν καθολου και δεν αναφερθηκα πουθενα σε αυτους.
dermitzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν αναφέρει πουθενά ότι οι συγκεκριμένοι είναι λαθρομετανάστες.
FilipposMD Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ομολογώ ότι δεν ξέρω προσωπικά κανέναν που να μαχαιρώνει και να κλέβει. Ξέρω όμως αρκετούς που αγοράζουν κινητά και κάμερες στη μαύρη αγορά, τα οποία και γνωρίζουν προφανώς ότι είναι προϊόντα κλοπής. Γι' αυτό θα πω το εξής. Όσοι αγοράζουν κλεμμένα είναι συνυπεύθυνοι για τα εγκλήματα. Φυσικά δεν έχουν την ίδια ευθύνη μ' αυτόν που σκοτώνει, αλλά δεν είναι αθώοι. Το λέω, μεταξύ άλλων, και επειδή δεν είναι όλοι ξένοι λαθρομετανάστες αυτοί που αγοράζουν τα κλεμμένα κινητά και λαπτοπ. Ούτε όσοι πηγαίνουν στα κωλάδικα και στους οίκους ανοχής είναι όλοι λαθρομετανάστες. Η παρανομία και η μετανάστευση αυξάνουν την εγκληματικότητα, αλλά το έγκλημα δεν προκύπτει αυτόματα μέσα σε μια άγια κοινωνία. Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.
ClouD Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Oπως και να χει ο λαθρομεταναστης οταν εισβαλλει στη χωρα αυτη δεν ερχεται με στοχο να δημιουργησει, να παραγει, να συνεισφερει στην κοινωνια, αλλα ερχεται με μοναδικο στοχο να ξεφυγει απτη δυστυχια του στο κρατος του και να απομηζυσει οτι μπορει παρασιτοζωοντας σε μια χωρα με ανωτερο βιοτικο επιπεδο. Μερικοι ερχονται με σκοπο να κλεψουν, αλλοι γινονται στην πορεια κλεφτες. Μια φορά μου έδωσε ένας μετανάστασης ένα εγχειρίδιο για το πως παρασιτοζωείς σε ένα υψηλού βιοτικού επιπέδου κράτος. Η μαλακία ήταν πως δεν ήξερα τη γλώσσα. Προσπάθησα από την εικονογράφηση, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είμαι σίγουρος ότι παίζει μεγάλη προετοιμασία και οργανωμένο σχέδιο μια και έχουν την άνεση στον τόπο τους να υπολογίσουν τη φυγή.
insomniaGREEK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Να τους δωσουμε επιδομα,νομιμα χαρτια και να τους ζητησουμε συγνωμη για την ταλαιπωρια. Α ναι και να τους φτιαξουμε και τζαμι. Λευτερια στους κακομοιρους μεταναστες. Ρε πέρασα μια βόλτα στην Ομόνοια πρόσφατα που είχα μια δουλειά και είδα να περνάει μια πιτσιρίκα με το φιλαράκο της και η κοπελίτσα φορούσε ένα άσπρο καλοκαιρινό φουστανάκι και κάνανε το λάθος να πέσουν σε ένα κοπάδι απο αυτά τα ζώα και τους περικυκλώσανε και βάζανε κολόχερο στο κοριτσάκι που ήταν δέν ήταν 16 χρονών.. Ελληνες ηταν τα παιδάκια.. ο πιτσιρίκος ήθελε να του ορμήξει αλλα έβλεπε τους άλλους γύρω του που τον κοροιδεύανε και έκανε πίσω.. Ετσι μου ήρθε να ορμήξω στα ζώα και να τους αρχίσω στις μπουνιές.. Ρατσιστή θα με λεγανε πάλι.. 16 χρονών παιδάκια!
thanos2718 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτοι αν ηθελαν δεν μπορουσαν να τους πιασουν!Απλα ειδαν οτι δεν τους επερνε πια να ειναι εξω και πηγαν φυλακη για μια καλυτερη ζωη!!!!
insomniaGREEK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καποιο λαθος κανεις. Εγω μιλαω για τους λαθρο-μεταναστες. Οι υπολοιποι (δηλαδη αυτοι που νομιμα εισηλθαν στη χωρα) δεν με ενοχλουν καθολου και δεν αναφερθηκα πουθενα σε αυτους. Τί δεν σε ενοχλούν οι άλλοι? Τα αλβανά δέν σε ενοχλούν που έχουν πιάσει όλες τις πλατείες της Αθηνας και κατουράνε σάν τα κοπρόσκυλα όπου βρούν? Αυτοί παλεύονταν όταν υπήρχαν δουλειές στις οικοδομές.. Τωρα είναι να φύγουν και αυτοί.. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δεν αναφέρει πουθενά ότι οι συγκεκριμένοι είναι λαθρομετανάστες. A θες να πεις δηλαδη οτι οι Αφγανοι που εισηλθαν με ταξιδιωτικα εγγραφα στη χωρα μας, ειναι νομιμοι καταγεγραμενοι πολιτες της Ελληνικης Δημοκρατιας. και btw τι εννοεις "δεν αναφερει πουθενα οτι ειναι λαθρομεταναστες?". Στο indymedia αναφερεσαι? Γιατι τα περισσοτερα ειδησεογραφικα πρακτορεια αναφερονται σε Αφγανους λαθρομεταναστες. [/font] Μια φορά μου έδωσε ένας μετανάστασης ένα εγχειρίδιο για το πως παρασιτοζωείς σε ένα υψηλού βιοτικού επιπέδου κράτος. Η μαλακία ήταν πως δεν ήξερα τη γλώσσα. Προσπάθησα από την εικονογράφηση, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Είμαι σίγουρος ότι παίζει μεγάλη προετοιμασία και οργανωμένο σχέδιο μια και έχουν την άνεση στον τόπο τους να υπολογίσουν τη φυγή. Ναι, παρακατω. Το συμπερασμα απτο παραπανω ευφυολογημα φαντασιας ποιο ειναι? Τί δεν σε ενοχλούν οι άλλοι? Τα αλβανά δέν σε ενοχλούν που έχουν πιάσει όλες τις πλατείες της Αθηνας και κατουράνε σάν τα κοπρόσκυλα όπου βρούν? Αυτοί παλεύονταν όταν υπήρχαν δουλειές στις οικοδομές.. Τωρα είναι να φύγουν και αυτοί.. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Αλλος απο δω. Και οι Αλβανοι λαθρομεταναστες ειναι στη πλειοψηφια τους, που ειδες να λεω πως δεν με ενοχλουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.