agent_smith Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Περπατάς το βραδυ μονος στο δρόμο και έχεις πέντε ευρώ πάνω σου. Σε πλησιάζει ένας τυπάκος και σου λέει φέρε ότι λεφτά έχεις πάνω σου γρήγορα. Στραβώνεις δεν τα δίνεις και αρχίζει καβγάς , τραβάει μαχαίρι και σε σφάζει. Την επομενη μέρα οι εφημερίδες γραφουν "ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ" Έχω πολύ φαντασία? μάλλον όχι αφού έχω τύχει μπροστά σε τέτοιο περιστατικό (δεν κατέληξε σε σφάξιμο γιατί βρέθηκε κόσμος , αν δεν είχε βρεθεί όμως?) Όχι για 120 ευρώ.... , για 1 ευρώ σε σκοτώνουν. Και το ποιο τραγικό είναι ότι εάν αμυνθείς και κάνεις κακό στον κλέφτη σε πάνε και μέσα εδώ στην Ελλάδα.
apd453 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Και το ποιο τραγικό είναι ότι εάν αμυνθείς και κάνεις κακό στον κλέφτη σε πάνε και μέσα εδώ στην Ελλάδα. Απλά πρέπει να αποδείξεις ότι ήσουνα σε άμυνα. Όπως και σε όλο το κόσμο. Πράγμα πολύ λογικό γιατί αλλιώς ο καθένας θα πάστωνε κάποιον στο ξύλο και θα έλεγε ότι ο άλλος του επιτέθηκε πρώτος.
insomniaGREEK Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Απλά πρέπει να αποδείξεις ότι ήσουνα σε άμυνα. Όπως και σε όλο το κόσμο. Πράγμα πολύ λογικό γιατί αλλιώς ο καθένας θα πάστωνε κάποιον στο ξύλο και θα έλεγε ότι ο άλλος του επιτέθηκε πρώτος. Αμα μου τα έλεγες εμένα μπροστά μου αυτά που γράφεις εδω για τους λαθρομετανάστες απο το καναπέ σου σε βεβαιώνω ότι θα βρισκόσουν μετά σε πάρα πολύ μεγάλη άμυνα.. Και το ποιο τραγικό είναι ότι εάν αμυνθείς και κάνεις κακό στον κλέφτη σε πάνε και μέσα εδώ στην Ελλάδα. Ρε ποιό κακό? Εδώ κλέφτης έκλεψε 4 αμάζια πολυτελείας απο μάντρα και επειδή βγήκε δημόσια ο ιδιοκτήτης της και κατανόμασε τον κλέφτη του κάνανε μήνυση για προσωπικά δεδομένα και τώρα πρέπει να δώσει στον κλέφτη και τα άλλα αμάζια απο την μάντρα.. χα χα χα.. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ!
pournaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εγώ λέω σε όλους που τα χώνουν στους λαθρό ότι η ζωή είναι μια ρόδα που γυρίζει. Δυστυχώς έτσι πως έχει γίνει η Ελλάδα μπορεί ο καθένας μας να βρεθεί λαθρομετανάστης αύριο. Κάποτε Έλληνες κρυβόταν στα αμπάρια πλοίων και έφευγαν σαν λαθρό και αυτοί. Αν ρωτήσετε Γερμανό δεν θα σου και τα καλύτερα για τους Έλληνες μετανάστες τότε. Πρώτοι μαφιόζοι μαζί με τους Πολωνούς, Ρώσους και Ιταλούς. Έχουμε κάποιους Ανθρώπους εδώ που μας τους έχουν φορτώσει και δε ξέρουμε τι να τους κάνουμε. Δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα ότι το όνειρο του Πακιστανού Π.Χ. ήταν να έρθει Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι να μην ήξερε καν που βρίσκετε αυτή η χώρα πριν βρεθεί εδώ. Και αυτοί θέλουν να φύγουν και δε τους αφήνουν από την άλλη. Να φύγουν δεν μπορούν. Όταν τα καταφέρουν μας τους γυρνάνε πίσω. Να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους δε μπορούν. Να δουλέψουν δε μπορούν. Και όσοι δουλεύουν παράνομα φροντίζουμε εμείς οι πολιτισμένοι Έλληνες να τους ρουφήξουμε το μεδούλι για ένα ξεροκόμματο. Ο άνθρωπος πάνω από όλα τα άλλα είναι ζώο και μάλιστα περίεργο ζώο. Και όταν το ζώο πεινάει ή νοιώθει εγκλωβισμένο, αδικημένο κλπ θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Εν ανάγκη θα φάει άλλον άνθρωπο. Δεν είναι όλοι εξ ορισμού εγκληματίες, σαδιστές, συμπονετικοί κλπ. Μπορεί οι καταστάσεις να μας ωθήσουν να αντιδράσουμε διαφορετικά χωρίς να το θέλουμε ή χωρίς να είμαστε τέτοιου είδους άνθρωποι. http://www.youtube.com/watch?v=tbWn7dgADUI&feature=related Σαν μοναδα τον καθε λαθραιο που εχει ερθει εδω, δεν τον αντιμετωπιζεις με εχθρα αλλα με συμπονια. Απο κει και περα ομως, σαν συνολικη κινηση, ειναι κατι που δημιουργει προβλημα, και πρεπει να αντιμετωπιστει αμεσα. ΚΑλως η κακως, οταν καποτε μπαιναμε στα αμπαρια οπως λες, ξεραμε που θα παμε, διοτι ηταν εποχη που και η γερμανια, και η ΗΠΑ ηθελαν εργατικα χερια για την αναπτυξη τους. Εδω τι θελουμε εμεις; Εχουμε τις τρελες εργασιες και θελουμε εργατικο δυναμικο; Και παλι το ποσοστο που πηγε ειτε νομιμα ειτε παρανομα, δεν εφτασε ποτε το 2/10 που ειναι αυτη τη στιγμη εδω. Αρα υπαρχει αμεση αναγκη για λυση, οποια κι αν ειναι αυτη. Πρεπει να απελαθουν; Πρεπει να νομιμοποιηθουν; Δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι η κατασταση με την παρουσα μορφη της δεν ειναι βιωσιμη,
apd453 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ποιος είπε το αντίθετο. Τα ίδιο λέμε. Απλά δε δέχομαι το μετανάστης=εγκληματίας που πάει να περάσει. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη και αν δε βοηθηθούν (από εμάς, από την ΕΕ κλπ) το πρόβλημα θα γίνεται χειρότερο για αυτούς αλλά και για εμάς. Ο λόγος είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν κακός/καλός εδώ. Υπάρχουν και ζουν και δε μπορεί κανείς να τους εξαφανίσει. Το πως δε το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Ευρώπη έχει βολευτεί και μας τους έχει πασάρει όλους εδώ στους μαλάκες τους Έλληνες. Αντί λοιπόν να ρίχνονται ευθύνες σε ανθρώπους που ΔΕΝ φταίνε ας κοιτάξουμε πως θα λυθεί το πρόβλημα και ας τα χώσουμε στην Ευρώπη που κάνει το Κινέζο και μας τους στέλνουν πακέτο πίσω όταν τους πιάνουν στις χώρες τους. Στη τελική το Πακιστάν και το Αφγανιστάν Π.Χ. βρίσκονται σε αυτή τη κατάσταση λόγο της αφαίμαξης και από τη "πολιτισμένη" Ευρώπη. Κάποτε πρέπει να πληρώσει αλλιώς θα μας φάνε και δε θα έχουν και άδικο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Απ αυτο και μονο που λες, φαινεται ποσο βαθια μεσανυστα εχεις στο θεμα. Η συντιπτικη πλειοψηφια των αλβανων (αλλα και των αλλων εθνικοτητων πιστευω) ηρθαν λαθραια. Αυτο μπορω να στο εγγυηθω.Και ο γραφων λαθραια ηρθε. Κατ αρχην η διαδικασια νομιμοποιησησς των μεταναστων ξεκινησε το 1998. Οπποτε μεχρι τοτε ηταν ολοι παρανομοι/λαθραιοι. Αυτα τα λεω για να μην νομιζουμε οτι ο τροπος με τον οποιο εισερχεται κανεις σε μια χωρα τον καθιστα εγκληματια ή φιλησυχο πολιτη. Βασικα απτο ποστ σου μπορω να πω οτι δεν καταλαβα και πολλα και κυριως τι ακριβως διαφορετικο εγραψα εγω αποσα λες εσυ. Πιθανως να ηθελες να κανεις καναν αλλον quote αλλα να εκανες κατα λαθος εμενα. Που ειπα εγω οτι οι Αλβανοι εισηλθαν νομιμα στη χωρα, που το ανακαλυψες ακριβως στα λεγομενα μου? Λαθρομεταναστες καραμπινατοι ειναι κι αυτοι.
benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ο κυριος λογος που αυτες οι χωρες ειναι φτωχες ειναι οτι ειναι παντελως αμορφωτοι και οτι η θρησκεια τους συμβαλει στο φαινομενο της πληθυσμιακης εκρηξης.Με λιγα λογια,γεννανε σαν λαγοι και μετα τρεχουν σαν κυνηγημενα ζωα σε αλλες χωρες πιο προηγμενες με ανωτερο βιοτικο επιπεδο και χαμηλο η ισορροπημενο δεικτη γονιμοτητας στην Ευρωπη,και απαιτουν να τους θρεψουν,μην αναλαμβανοντας τις βασικες τους ευθυνες. Pakistan's yearly population from 1950 to 2011 : 1950 40,382,000 2011 187,343,000 http://en.wikipedia....ics_of_Pakistan Με λιγα λογια ειναι μια πληθυσμιακη ωρολογιακη βομβα,αμορφωτων ισλαμιστων,που αν ποτε τους δωθει δυνατοτητα μονιμης εγκαταστασης σε μια μικρη η μεσαια χωρα,θα προκαλεσουν μεσα σε λιγες δεκαετιες πληθυσμιακη αλλοιωση. Επισης οχι μονο δεν αφομοιωνονται στις δυτικες χωρες που τους εχουν δεχτει μονιμα αλλα επιμενουν φανατικα στην διατηρηση των αναχρονιστικων και οπισθοδρομικων αποψεων τους. Δεν γινεται σε μια δημοκρατικη Ευρωπαικη χωρα που σωστα δεχεται την ανεξιθρησκεια,τα ισα δικαιωματα προς ολες τις κοινωνικες ομαδες να εχεις μια ομαδα ανθρωπων που η θρησκεια τους ,επισημα ακομη και τωρα στον 21 αιωνα,επιτασει τον θανατο σε οποιον αποστατησει απο αυτη και παει σε αλλη η γινει αθεος.Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι ουτε θα ειναι ποτε συμβατοι με την Ευρωπη.Εδω το μινι αποσπασμα απο την γνωστη σοβαροτατη Βρεττανικη εκπομπη the Big Debate οπου ο Richard Dawkins ξεσκεπαζει σε ενα σημειο την αληθεια. http://www.youtube.com/watch?v=7XRCYlZ4XOQ
-nick- Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλα ο Dawkins ειναι καραγκιοζακος ... ιεραποστολος του αθεισμου και του 'ορθου λογου'. Τεσπα. Επειδη καποιος ανεφερε παραπανω ιστορια με 'αχαριστους' μεταναστες που απασχολουσε ο πατερας του, να ανεφερω και εγω τη δικια μου ιστορια. Ο παππους ειχε/εχει συνεργειο με ανταλλακτικα φορτηγων , καδων κλπ. Απασχολουσε μεταξυ αλλων 2 πακιστανους ( νομιμα, με ενσημα κλπ). Ο ενας απο αυτους μαλιστα πηγε αγγλια να δουλεψει , με συστατικη επιστολη απο τον παππου και τον δεχτηκε. Ο αλλος εμεινε ελλαδα.Δουλευταραδες και οι δυο, στελνανε τα περισσοτερα λεφτα στην οικογενεια τους στο πακισταν. Τωρα που αρρωστησε αυτος που ειναι ελλαδα πηγε σπιτι και του εδειξε τοσο πολυ την ευγνωμοσυνη του για την στηριξη που του εχει παρεχει που το φυλαγε το χερι, και εδειξε φανερα στεναχωρημενος που ηταν σε αυτην την κατασταση, Midi Miliz : Οι περισσοτεροι οντως μπηκαν λαθραια αλλα νομιμοποιηθηκαν στην πορεια, αρα πλεον ειναι νομιμοι
apd453 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μήπως αναγκάστηκαν να είναι έτσι γιατί εδώ και αιώνες τον παίρνουν από τα αυτιά από τους "πολιτισμένους"? Μήπως γιατί ΠΟΤΕ δεν αφέθηκαν στην ησυχία τους αυτοί οι λαοί έτσι ώστε να αναπτυχθούν? Μιλάνε οι Δυτικοί για πολιτισμό όταν η μπλούζα που φοράμε πιθανόν να ράφτηκε από υποσιτισμένο 10χρονο?
pournaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ποιος είπε το αντίθετο. Τα ίδιο λέμε. Απλά δε δέχομαι το μετανάστης=εγκληματίας που πάει να περάσει. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη και αν δε βοηθηθούν (από εμάς, από την ΕΕ κλπ) το πρόβλημα θα γίνεται χειρότερο για αυτούς αλλά και για εμάς. Ο λόγος είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν κακός/καλός εδώ. Υπάρχουν και ζουν και δε μπορεί κανείς να τους εξαφανίσει. Το πως δε το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Ευρώπη έχει βολευτεί και μας τους έχει πασάρει όλους εδώ στους μαλάκες τους Έλληνες. Αντί λοιπόν να ρίχνονται ευθύνες σε ανθρώπους που ΔΕΝ φταίνε ας κοιτάξουμε πως θα λυθεί το πρόβλημα και ας τα χώσουμε στην Ευρώπη που κάνει το Κινέζο και μας τους στέλνουν πακέτο πίσω όταν τους πιάνουν στις χώρες τους. Στη τελική το Πακιστάν και το Αφγανιστάν Π.Χ. βρίσκονται σε αυτή τη κατάσταση λόγο της αφαίμαξης και από τη "πολιτισμένη" Ευρώπη. Κάποτε πρέπει να πληρώσει αλλιώς θα μας φάνε και δε θα έχουν και άδικο. Εδω λοιπον βρισκεται το καιριο σημειο. Εστω λοιπον οτι το ακραιο σεναριο λεει οτι ολους αυτους που ειναι σημερα εδω, καταφερνεις να τους νομιμποιησεις - βρεις δουλεια - ενταξεις σιγα σιγα στο κοινωνικο συνολο. Το προβλημα δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις αυτους που βρεθηκαν μεχρι σημερα εδω, αλλα το τι θα κανεις ωστε στα επομενα 1-2 χρονια να μη "βρεθουν" εδω αλλοι τοσοι. Για να βρεθουν καποιοι εδω σημαινει οτι τους αφησαμε να βρεθουν. Και αν (καλως), δεχτουμε οτι αυτοι εδω εχουν αναγκη τη βοηθεια μας, μετα απο δυο χρονια ας πουμε, παλι αλλοι τοσοι θα εχουν την ιδια αναγκη. Οσο για τη λογικη της "αφαιμαξης", ας φανε πρωτα τους δικους τους αρχηγους, που τους εχουν για αιωνες στο σκοταδι της θρησκειας τους, και τους πινουν το αιμα, για να ζουν 10 οικογενειες τυπου Χουσειν, Λαντεν κλπ σαν βασιλιαδες, και μετα ας ερθουν και εδω. Το να ειναι ακομη προβατα και υποχειρια στον καθε θρησκευτικο ηγετη, και ετοιμοι να πεθανουν για αυτους, ενω εμεις οι "κακοι" πρεπει να πληρωσουμε, δεν ειναι κατι που πρεπει να δεχτουμε ετσι αβιαστα.
-nick- Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Οσο για τη λογικη της "αφαιμαξης", ας φανε πρωτα τους δικους τους αρχηγους, που τους εχουν για αιωνες στο σκοταδι της θρησκειας τους, και τους πινουν το αιμα, για να ζουν 10 οικογενειες τυπου Χουσειν, Λαντεν κλπ σαν βασιλιαδες, και μετα ας ερθουν και εδω. Εχεις εν μερει δικιο σε αυτο. Να σου πω ομως κατι : Οταν πηγαινω δημοτικο ηρθαν δυο αδερφια ιρακινοι (απο πλουσια οικογενεια εκει , τωρα αυτοι βρισκονται σουηδια να φανταστεις, ολη η οικογενεια). Μου λεγαν οτι πριν τον πολεμο, ουσιαστικα δεν υπηρχε φτωχια στη χωρα τους, ηταν αρκετα πλουσιο κρατος, με τους περισσοτερους να εχουν δικα τους σπιτια και αρκετα μεγαλα για τα δεδομενα της ελλαδας. Μετα τον πολεμο, το χαος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Midi Miliz : Οι περισσοτεροι οντως μπηκαν λαθραια αλλα νομιμοποιηθηκαν στην πορεια, αρα πλεον ειναι νομιμοι Αν και με τους νομιμους δε τραβαω ιδιαιτερα ζορια μιας και πληρωνουν πλεον τους φορους τους κλπ, δεν παραβλεπω οτι τη δεκαετια του 90 μας δημιουργησαν δεκαδες κοινωνικα, οικονομικα, παραοικονομικα κλπ προβληματα. Οπως ακριβως συμβαινει και με τους τωρινους ΠακιστανοΜπαγκλαντεσοΙνδοΝιγηριανους. Οχι οτι δεν υπαρχουν πολλοι Αλβανοι που συνεχιζουν να δημιουργουν σοβαρα προβληματα ακομα. Αλλα πλεον φτασαμε στο αδιανοητο σημειο να τους θεωρουμε αμελητεα μειοψηφια ως ποσοστο "λαθρομεταναστων", επειδη γεμισαμε Ασιατες και Αφρικανους λαθραιους. Ασε που ενας (Αλβανος) γειτονας στο πατρικο μου, ελεγε οτι σκοπευει να φυγει απτην Ελλαδα λογω κρισης και να επιστρεψει στην Αλβανια. Εισεβαλλαν, αφαιμαξαν χρημα με τον εναν η τον αλλο τροπο και τωρα που δεν εμεινε χρημα ουτε για σαλιο στην Ελλαδα, τα μαζευουν και επιστρεφουν πισω, περιφρονωντας την χωρα στην οποια βρηκανε ψωμι. (btw στο καλο να πανε και να μη ξαναγυρισουν, μακαρι να ακολουθουσαν κι αλλοι λαθραιοι το παραδειγμα αυτο).
apd453 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ο Χουσειν και ο Λαντεν με τις ευχές των δυτικών ήταν εξουσία. Οπότε άκυρο. Είναι πρόβατα γιατί αντί να κάθονται να διαβάζουν έχουν σαν προτεραιότητα να καλύψουν άλλες βασικότερες ανάγκες επιβίωσης που εμείς οι "πολιτισμένοι" τους στερούμε. Ο λόγος είναι απλός. Μπλουζάκι του 10ευρου δε θα έβλεπες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα αν δεν υπήρχαν οι "απολίτιστοι" να σου τα ράψουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μπλουζάκι του 10ευρου δε θα έβλεπες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα αν δεν υπήρχαν οι "απολίτιστοι" να σου τα ράψουν. Ναι, σωστα. Ας ειναι καλα οι Αλβανοι και οι Πακιστανοι λαθρομεταναστες στη χωρα μας που αγοραζουμε laptops με 400 ευρω, τηλεορασεις LCD με 200 ευρω κλπ. Αν δεν ηταν ετουτοι ακομα 1.000.000δραχμες (3.000 ευρω) θα ειχε το φθηνοτερο laptop. Σοβαρα τωρα, πιστευεις οτι η τιμη στα μπλουζακια (και διαφορα αλλα προιονται) επεσε στα 10 ευρω την τελευταια 10ετια χαρη στους λαθρομεταναστες ? Μηπως εχεις ακουστα την Κινα?
apd453 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μάλλον δεν κατάλαβες. Απαντάω στον Τσε που λέει ότι είναι απολίτιστοι λόγο ράτσας στην ουσία. Απλά μη περνιέσαι για πολιτισμένος όταν το pc που έχεις το έφτιαξε ο "δεν έχω στον ήλιο μοίρα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.