Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτους τους καποιους που λες τους ξερει ο λαος και η κοινωνια.

ειναι αυτοι που διακτινιζονται οποτε καποιος λαθραιος κανει ενα εγκλημα.. και προσπαθουν να τον υπερασπιστουν λεγωντας παραμυθες και εχωντας πολιτικη καλυψη. ειναι αυτοι που τους μετεφεραν σαν προβατα απο την κρητη στο πανεπιστημιο(!) για να εκβιασουν μια ολοκληρη κοινωνια, ειναι αυτοι που απειλουν και τραμπουκιζουν αμα δεν περναει ο λογος τους.

και το ξερω πως αμα τακτοποιηθουν αυτοι, τοτε θα φυγουν καιι τα παιδια απο την ουγκαντα

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι.δεν διαφωνω.πιστευεις οτι ολους αυτους θα τους χαλαγε να ειχανε χαρτια και να δουλευανε σαν ανθρωποι?δε νομιζω.

φυσικα παντα υπαρχουν τα ζωα,δολοφονοι,κλεφτες που προτιμουν το ευκολο χρημα.αυτους στο διαολο,μαζι με οποιονδηποτε αλλον αντιστοιχο οποιασδηποτε καταγωγης. :devil:

ελα μη παιζουμε τη κολοκυθια

λες και δε ξερεις οτι υπαρχουν 5-10 ατομα που κυβερνανε την ελλαδα και ειναι μεγιστοι διαπλεκομενοι,και δε μιλαω για πολιτικους,γιατι αυτοι ειναι οι μαριονετες.

Εφ όσον δεν έχουν όμως χαρτιά χαλάει εμένα να βρίσκονται εδώ. Και το παιδί-τρολ προηγουμένως με είπε έμμεσα ναζιστή γι αυτό. Ναι ή όχι?

Δεν έγραψα πουθενά ότι φταίνε για όλα και μόνο οι λαθρομετανάστες Ντινάρα.

Αλλά σου λέω το ότι φταίνε και άλλοι δεν θα πρέπει να με κάνει να θεωρούμαι φασίστας όταν δεν θέλω να βρίσκονται παράνομα κάποιοι στη χώρα μου..

Δημοσ.

αυτους τους καποιους που λες τους ξερει ο λαος και η κοινωνια.

ειναι αυτοι που διακτινιζονται οποτε καποιος λαθραιος κανει ενα εγκλημα.. και προσπαθουν να τον υπερασπιστουν λεγωντας παραμυθες και εχωντας πολιτικη καλυψη. ειναι αυτοι που τους μετεφεραν σαν προβατα απο την κρητη στο πανεπιστημιο(!) για να εκβιασουν μια ολοκληρη κοινωνια, ειναι αυτοι που απειλουν και τραμπουκιζουν αμα δεν περναει ο λογος τους.

και το ξερω πως αμα τακτοποιηθουν αυτοι, τοτε θα φυγουν καιι τα παιδια απο την ουγκαντα

μαζι σου.

αλλα σκεψου το πρακτικα,τι ειναι πιο ευκολο να συλλαβεις?εναν που δινει εντολες και ειναι untouchable,η 300-3.000-30.000 ατομα που εχει για πιονια?

οσο υπαρχουν αστυνομικοι,παρακρατικοι,δημοσιογραφοι κλπ που ολοι προστατευουν τα μεγαλα λαμογια οι απο κατω θα αλωνιζουν,και θα ειναι απλα αναλωσιμοι.

Εφ όσον δεν έχουν όμως χαρτιά χαλάει εμένα να βρίσκονται εδώ. Και το παιδί-τρολ προηγουμένως με είπε έμμεσα ναζιστή γι αυτό. Ναι ή όχι?

Αλλά σου λέω το ότι φταίνε και άλλοι δεν θα πρέπει να με κάνει να θεωρούμαι φασίστας όταν δεν θέλω να βρίσκονται παράνομα κάποιοι στη χώρα μου..

χαρτια δινεις πολυ ευκολα αμα θελεις.αλλα δεν θελεις,γιατι τους θελεις να δουλευουν μαυρα,να ειναι αφαντοι οταν θελεις,να δημιουργουν ανασφαλειες,εγκληματικες ενεργειες και να σπερνουν φοβο.

θιχτηκες για το ναζιστη?εγω τι θα πρεπε να πω για το 7χρονο δηλαδη? :rolleyes:

ουτ εγω εγραψα οτι δεν φταινε οι μεταναστες για κανενα προβλημα,αλλα σου λεω οτι τους ελεγχουνε οπως ελεγχουνε τα παντα.

Δημοσ.

παλι αλλου το πας. τεσπα.

πρεπει να την κανω γιατι εχει δουλεια αυριο πρωι πρωι . καλη συνεχεια και ανοιξτε τα ματια σας

Δημοσ.

δε το παω αλλου,απλα προσπαθω να σου πω οτι η λυση του προβληματος δεν ειναι τοσο απλη οσο φαινεται απο μακρια.

καληνυχτα μας

Δημοσ.

Ε! οχι να μιλάς και συ για τρολ. Είμαι σίγουρος οτι το αγάπημενο σου μεταφορικό μέσο είναι το τρολευ με όλα αυτα που γράφεις.

Επίσης οταν μίλησα για ναζιστές εσύ γιατί πετάχτηκες? Το είπα προσωπικά σε σένα? Αυτοπροσδιορίστικες λοιπον. Όπως λέει και ο λαός, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Τέλος, έχω ξαναγράψει οτι όλοι οι λαθρομετανάστες σαφέστατα και πρέπει να οδηγηθούν εκτός Ελλάδας. Με ανθρώπινο φυσικα τρόπο γιατι οι περισσότεροι απο αυτους είναι κατατρεγμένοι και κατεστραμένοι απο τη ζωή και απο τις χώρες τους. Αν θες, μπορω και να στο πάω ακόμα πιο μακριά. Για μένα θα έπρεπε απο εδώ και πέρα να μην επιτρέπεται η είσοδος ούτε σε νόμιμους μετανάστες (δεδομένης της οικ. κατάστασης και της υπερπροσφοράς εργασίας), παρα μόνο σε όσους ζητούν πολιτικό άσυλο και συντρέχει γενικότερα λόγος. Υπάρχει και η Σεγκεν στη μέση βέβαια.

Το πρόβλημα είναι, οτι δεν έχετε καταλάβει οτι την Ελλάδα, αυτοί που νομίζετε οτι είναι σύμμαχοι της στον ΝΑΤΟ και την ΕΕ, την έχουν κάνει την πουτ@να της Ευρώπης οσον αφορά το μεταναστευτικο. Φυσικα όλο αυτο γίνεται σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μας.

Όλα λοιπον αρχίζουν και τελειώνουν με τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Αν ο κάθε υπάνθρωπος πάρει ενα μαδέρι και κυνηγά μαυριδερούς και σχιστομάτηδες, δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλα θα το κάνει χειρότερο και θα οδηγηθουμε στην τελική σε γενικευμένες συρράξεις μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών.

Αν λοιπόν αντι να στραφείτε ένάντια σε αυτούς που εφαρμόζουν τις πολιτικές, στραφείτε στα πιόνια (είτε οικογενειάρχες, είτε εγκληματίες μετανάστες), το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι μία τρύπα στο νερό.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πότε απευθύνονται σε μένα. Άσε τις εξυπνάδες του δημοτικού με τα τρόλευ γιατί μπορώ να σου πω και γω ξέρω γω ότι μετακινείσαι με ποδήλατο χωρίς σέλα.

Τέλος πετάχτηκες ενώ μιλούσαμε 2 ώρες, είπες τη βλακεία σου και τώρα επειδή θίχτηκες και βρήκες χρόνο επέστρεψες.

Καλό σου βράδυ.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό όταν ένας άνθρωπος είναι παράνομος δεν ξέρεις τι είναι μπορεί να είναι ένας κάλος άνθρωπος ένας όχι τόσο καλός άνθρωπος ή ένας πολύ κακός άνθρωπος .

Κατά κριτήριο όταν ο άνθρωπος ζει στην ανέχεια αλλά και σε νόμους και καθεστώτα σκληρά όπως τα μουσουλμανικά κράτη είναι από γεννησιμιού τους βάρβαροι , όταν λοιπόν δεν τον περιορίζεις τότε είναι ελεύθερος να κάνει τα παντα , πόσοι από εμάς δεν θα σκεφτόντουσαν να κανουν πχ μια ληστεία αν ήξεραν ότι δεν θα τον τιμωρούσανε .

Το θέμα λοιπόν είναι να εκδιωχθούν όλοι οι παράνομοι και μείνουν μόνο οι νόμιμοι δεν είπα ότι δεν θέλω ξένους αλλά θέλω να σέβονται τον τόπο μας , αν αυτό δεν γίνει δυστυχώς βλέπω τις εξής δυο λύσεις η θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και ξένων και εκεί δυστυχώς θα πάρει η μπάλα και τους καλούς η θα την μπουλεψουμε εμείς οι Ελληνες για έξω .

Δημοσ.

Καταλαβαίνω πότε απευθύνονται σε μένα. Άσε τις εξυπνάδες του δημοτικού με τα τρόλευ γιατί μπορώ να σου πω και γω ξέρω γω ότι μετακινείσαι με ποδήλατο χωρίς σέλα.

Τέλος πετάχτηκες ενώ μιλούσαμε 2 ώρες, είπες τη βλακεία σου και τώρα επειδή θίχτηκες και βρήκες χρόνο επέστρεψες.

Καλό σου βράδυ.

Αυτο με τη σέλα εμείς το λέγαμε στο γυμνάσιο πάντως.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές, καλό βράδυ και σε σένα.

Δημοσ.

Να καταλαβουν και την δικη μας δεινη θεση.Δεν ειμαστε ΗΠΑ που ειναι 13,5 εκατομμυρια τετραγωνικα,μια μικρη χωρα σε πτωχευση ειμαστε.

Ποιοι να καταλαβουν ? Και γιατι να καταλαβουν , λες να θελουν ολοι οι υπολοιποι τους μεταναστες ?

http://www.trtgreek.com/trtworld/gr/newsDetail.aspx?HaberKodu=a4d8c21f-d5d7-4491-a55c-70c5028482c6

Και ποιος ειναι αυτος που θα δυσκολευτει να περασει τις θεσεις του , στην αναγκη να τσαμπουκαλευτει με τους υπολοιπους εταιρους ? .Αυτος που εξαρταται οικονομικα απο τους αλλους... -_-

Δημοσ.

Καποιο λαθος κανεις. Εγω μιλαω για τους λαθρο-μεταναστες.

Οι υπολοιποι (δηλαδη αυτοι που νομιμα εισηλθαν στη χωρα) δεν με ενοχλουν καθολου και δεν αναφερθηκα πουθενα σε αυτους.

Απ αυτο και μονο που λες, φαινεται ποσο βαθια μεσανυστα εχεις στο θεμα. Η συντιπτικη πλειοψηφια των αλβανων (αλλα και των αλλων εθνικοτητων πιστευω) ηρθαν λαθραια. Αυτο μπορω να στο εγγυηθω.Και ο γραφων λαθραια ηρθε.

Κατ αρχην η διαδικασια νομιμοποιησησς των μεταναστων ξεκινησε το 1998. Οπποτε μεχρι τοτε ηταν ολοι παρανομοι/λαθραιοι.

Αυτα τα λεω για να μην νομιζουμε οτι ο τροπος με τον οποιο εισερχεται κανεις σε μια χωρα τον καθιστα εγκληματια ή φιλησυχο πολιτη.

Δημοσ.

Εγώ λέω σε όλους που τα χώνουν στους λαθρό ότι η ζωή είναι μια ρόδα που γυρίζει.

Δυστυχώς έτσι πως έχει γίνει η Ελλάδα μπορεί ο καθένας μας να βρεθεί λαθρομετανάστης αύριο.

Κάποτε Έλληνες κρυβόταν στα αμπάρια πλοίων και έφευγαν σαν λαθρό και αυτοί. Αν ρωτήσετε Γερμανό δεν θα σου και τα καλύτερα για τους Έλληνες μετανάστες τότε. Πρώτοι μαφιόζοι μαζί με τους Πολωνούς, Ρώσους και Ιταλούς.

Έχουμε κάποιους Ανθρώπους εδώ που μας τους έχουν φορτώσει και δε ξέρουμε τι να τους κάνουμε. Δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα ότι το όνειρο του Πακιστανού Π.Χ. ήταν να έρθει Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι να μην ήξερε καν που βρίσκετε αυτή η χώρα πριν βρεθεί εδώ.

Και αυτοί θέλουν να φύγουν και δε τους αφήνουν από την άλλη.

Να φύγουν δεν μπορούν. Όταν τα καταφέρουν μας τους γυρνάνε πίσω.

Να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους δε μπορούν.

Να δουλέψουν δε μπορούν.

Και όσοι δουλεύουν παράνομα φροντίζουμε εμείς οι πολιτισμένοι Έλληνες να τους ρουφήξουμε το μεδούλι για ένα ξεροκόμματο.

Ο άνθρωπος πάνω από όλα τα άλλα είναι ζώο και μάλιστα περίεργο ζώο. Και όταν το ζώο πεινάει ή νοιώθει εγκλωβισμένο, αδικημένο κλπ θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Εν ανάγκη θα φάει άλλον άνθρωπο.

Δεν είναι όλοι εξ ορισμού εγκληματίες, σαδιστές, συμπονετικοί κλπ. Μπορεί οι καταστάσεις να μας ωθήσουν να αντιδράσουμε διαφορετικά χωρίς να το θέλουμε ή χωρίς να είμαστε τέτοιου είδους άνθρωποι.

http://www.youtube.com/watch?v=tbWn7dgADUI&feature=related

Δημοσ.

Πως μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο για 120€????????????????

Περπατάς το βραδυ μονος στο δρόμο και έχεις πέντε ευρώ πάνω σου. Σε πλησιάζει ένας τυπάκος και σου λέει φέρε ότι λεφτά έχεις πάνω σου γρήγορα. Στραβώνεις δεν τα δίνεις και αρχίζει καβγάς , τραβάει μαχαίρι και σε σφάζει. Την επομενη μέρα οι εφημερίδες γραφουν "ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ"

Έχω πολύ φαντασία? μάλλον όχι αφού έχω τύχει μπροστά σε τέτοιο περιστατικό (δεν κατέληξε σε σφάξιμο γιατί βρέθηκε κόσμος , αν δεν είχε βρεθεί όμως?)

Όχι για 120 ευρώ.... , για 1 ευρώ σε σκοτώνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...