insomniaGREEK Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 να στο πω χυμα και απλα. τους εμποδιζουν οι ΜΚΟ που παιρνουν εκατομμυρια κονδυλια απο την ΕΕ για τους λαθρομεταναστες, τους εμποδιζει η κλαψουρα των δηθεν ανθρωπιστων που δεν δισταζουν να καψουν το κεντρο αμα αγγιξεις εναν αλλοδαπο δολοφονο, τους εμποδιζει η κυβερνηση που εχει ανοιξει τα ποδια σε εβραιους και πολυτισμικοτητα και λαμβανει εντολες απο τριτους και φυσικα ΔΕΝ τους εμποδιζεις εσυ που δεν κανεις τπτ. Τα πες ολα εκτος το "Ζητω η Νικη"!
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 περιεργο,γιατι απο τοτε που χτιστηκε το mall στο μετρο στον αγιο δημητριο εξαφανιστηκαν ολοι οι παρανομοι μικροπωλητες που ηταν χρονια τωρα εκει εγκατεστημενοι και δεν εμποδισε κανεις απο αυτους που γραφεις να τους διωξουν με κοροιδευεις? στο mall στον αγ. δημητριο απεξω ακριβως ειναι στην σειρα οι μαυροι με τα σεντονια απλωμενα που πουλανε την πραματεια τους! το ιδιο και στο mall στο μαρουσι πανω στις ραμπες του ηλεκτρικου/μετρο
Critter Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ntinaras έχεις διαβάσει το "Ο Αγών μου"; Διαβασε το για να μπορέσεις να συννενοηθείς.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ποτε περασες τελευταια φορα?γιατι εκει κοντα μενω. περιμενε να χτιστει και κατι αντιστοιχο στο κεντρο,και να δεις για ποτε θα χει καθαριστει η αθηνα. Ntinaras έχεις διαβάσει το "Ο Αγών μου"; Διαβασε το για να μπορέσεις να συννενοηθείς. περιεργως εχω διαβασει ενα τμημα του βιβλιου γιατι ειχε πεσει στα χερια μου. QQtilt σε πειραξε τωρα το τρολαρισμα οταν ειναι απο αλλους προς εσενα ε?ειδες πως γυριζει ο τροχος?
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 20 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Critter είσαι ο έξυπνος βλάχος της ημέρας εύγε..
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ναι η αθηνα στο κεντρο δεν εχει μεγαλα εμπορικα. πρεπει να χτιστει ενα maill για να καθαρισει.. ρε τι αλλο θα ακουσουμε σημερα..
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 δεν ειναι το θεμα αν θα χτιστει εμπορικο η οχι,το θεμα ειναι οτι εχει βουηξει ο τοπος οτι real estate εχουν αγορασει ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα στο κεντρο, σε τιμες χωμα επειδη ολοι θελουν να φυγουν απο κει. ακομα πιστευεις οτι ειναι τυχαια ολα αυτα τα γεγονοτα?
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Το να θες να υπάρχουν στη χώρα σου μόνο όσοι έχουν δικαίωμα να βρίσκονται σ αυτή σε κάνει χιτλερικό, φασίστα κλπ. Indymedia, αξύριστη μασχάλη και όλα θα πάνε καλά χωριάτες Έλληνες..
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οχι ολα τα γεγονοτα συνδεονται. αλλα εδω σε αυτο το thread συζηταμε για την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων, τους λαθρομεταναστες και καποις ιδεες για λυσεις. δεν ειμαστε εδω να συζητησουμε για real estate και μυστικες συμφωνιες που βγαζουμε απο το μυαλο μας γιατι "ετσι λενε"
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 προσδιορισε τι σημαινει δικαιωμα και προσδιορισε τι εννοεις αξυριστη μασχαλη. γιατι ξυρισμενη μασχαλη εχουν οι γυναικες,οι gay και υποθετω τιποτα κολυμβητες.
green gordon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Θα πουλησω το κοτερο και θα το χτισω εγω. Καληνυχτα.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οχι ολα τα γεγονοτα συνδεονται. αλλα εδω σε αυτο το thread συζηταμε για την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων, τους λαθρομεταναστες και καποις ιδεες για λυσεις. δεν ειμαστε εδω να συζητησουμε για real estate και μυστικες συμφωνιες που βγαζουμε απο το μυαλο μας γιατι "ετσι λενε" εγω σου λεω οτι οσες γαματες ιδεες για λυσεις βρουμε,δεν προκειται να φυγουν γιατι καποιοι τους κρατανε εδω. αμα βρεις αυτους τους καποιους θα δεις οτι οι μεταναστες θα φυγουν απο μονοι τους.
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δικαίωμα σημαίνει να έχεις χαρτιά. Να ξέρουμε που μένεις και το πραγματικό σου όνομα. Το ακούς πρώτη φορά? εγω σου λεω οτι οσες γαματες ιδεες για λυσεις βρουμε,δεν προκειται να φυγουν γιατι καποιοι τους κρατανε εδω. αμα βρεις αυτους τους καποιους θα δεις οτι οι μεταναστες θα φυγουν απο μονοι τους. Μα τους έχουμε βρει ήδη. Μας είπες ότι είναι το ΝΑΤΟ, δηλαδή εμείς οι ίδιοι αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ σύμφωνα πάντα με σένα. Άρα εμείς οι ίδιοι θέλουμε να ναι εδώ..
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οχι.δεν διαφωνω.πιστευεις οτι ολους αυτους θα τους χαλαγε να ειχανε χαρτια και να δουλευανε σαν ανθρωποι?δε νομιζω. φυσικα παντα υπαρχουν τα ζωα,δολοφονοι,κλεφτες που προτιμουν το ευκολο χρημα.αυτους στο διαολο,μαζι με οποιονδηποτε αλλον αντιστοιχο οποιασδηποτε καταγωγης. ελα μη παιζουμε τη κολοκυθια λες και δε ξερεις οτι υπαρχουν 5-10 ατομα που κυβερνανε την ελλαδα και ειναι μεγιστοι διαπλεκομενοι,και δε μιλαω για πολιτικους,γιατι αυτοι ειναι οι μαριονετες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.