vaggelisp7406 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Παιδια το θεμα δεν ειναι οτι αυτος που σκοτωσε τον 44χρονο ειναι η οχι αλλοδαπος και μεταναστης ή λαθρομεταναστης.Το θεμα ειναι οτι εχασε την ζωη του ενας ανθρωπος που δεν χαρηκε την πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης του.Τωρα για το αν ηταν Αλβανος ή Ελληνας ειτε δεν ξερω και εγω τι εθνικοτητας ο δολοφονος δεν με απασχολει καθολου.Ακομα και η ιδια μου η μανα να ηταν αυτη που τον σκοτωσε θα την καταδικαζα με τον ιδιο ακριβως λογο..Ειναι σαν να λεμε α! εγω τον σκοτωσα με μια πετρα τον ανθρωπο,θα φαω 5 χρονια φυλακη και απο την αλλη α! εγω τον σκοτωσα με 100 μαχαιριες και τον εκανα κομματια μετα,θα φαω ισοβια.Δεν παει ετσι φιλε,κατα την γνωμη μου παντα..Το αποτελεσμα ειναι ενα,τον σκοτωσε,δεν με ενδιαφερει με πιο τροπο,το αποτελεσμα μετραει.Ας μπει στην φυλακη μεχρι να σαπισει,ειτε ειναι μεταναστης,ειτε λαθρομεταναστης ειτε σας ειπα,να ειναι η ιδια μου η μανα.
green gordon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ναι ναι εχω αφησει εδω πιο κατω το κοτερο στην Αγιου Μελετιου.Το δυομισαλιτρο το βαζω σε παρκινγκ.Ειμαι βολεμενος τι να κανουμε.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 να απελαθουν ολοι και να παρουν μαζι και τον ntinaras. [ειρωνια ΟFF] Ναι ναι εχω αφησει εδω πιο κατω το κοτερο στην Αγιου Μελετιου.Το δυομισαλιτρο το βαζω σε παρκινγκ.Ειμαι βολεμενος τι να κανουμε. νταξει μωρε,κανεις δεν ειναι βολεμενος στην ελλαδα.
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Η χώρα έχει φτάσει στην κατάσταση που είναι επειδή κυκλοφορούν ψευτοανθρωπιστές χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα. Και έχουμε πολλούς τέτοιους και εδώ μέσα..
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εγω ntinaras ακολουθω τον τροπο σκεψης σου. εμπρος ολοι στον δρομο που χαραξες. με την λογικη του παραμυθιου και τα επιχειρηματα χωρις λογικη και βαση. λυση ακομα δε μας εδωσες εσυ.
benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Να επανερχοταν η θανατικη ποινη για τα ιδιαιτερως ειδεχθη εγκληματα η ειστε κατα?
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Η χώρα έχει φτάσει στην κατάσταση που είναι επειδή κυκλοφορούν ψευτοανθρωπιστές χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα. Και έχουμε πολλούς τέτοιους και εδώ μέσα.. κανουν μπαμ "πουφ" απο χιλιομετρο
freedubus Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως κλέβω γιατί στην κατάσταση που έφτασε η κώρα δεν γίνεται αλλιώς.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 δηλαδη για την οικονομικη κατασταση της χωρα φταινε οι ψευτοανθρωπιστες? για να ισχυει κατι τετοιο πρεπει να ειναι τουλαχιστον το 50% του πληθυσμου τα τελευταια 70 χρονια.
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Να επανερχοταν η θανατικη ποινη για τα ιδιαιτερως ειδεχθη εγκληματα η ειστε κατα? η θανατικη ποινη ειναι η τελευταια λυση. αλλα πραγματα ΠΡΕΠΕΙ να γινουν πριν απο αυτο.
benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Η χώρα έχει φτάσει στην κατάσταση που είναι επειδή κυκλοφορούν ψευτοανθρωπιστές χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα. Και έχουμε πολλούς τέτοιους και εδώ μέσα.. Μονο εδω θα διαφωνησω.Αν και εχουν λαθος εγω θα τους αποκαλουσα ρομαντικους ανθρωπιστες.Δεν φταινε αυτοι,μαλλον η Ελιτ των πλουσιων,οι τραπεζες,τα οικονομικα μεγαλοσυμφεροντα και οι ανηθικοι πολιτικοι.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εγω ntinaras ακολουθω τον τροπο σκεψης σου. εμπρος ολοι στον δρομο που χαραξες. με την λογικη του παραμυθιου και τα επιχειρηματα χωρις λογικη και βαση. λυση ακομα δε μας εδωσες εσυ. \θες λυση?αντι να σφαξεις τον αφγανο που σου κλεψε το κρουασαν,τραβα σφαξε τον μπομπολα,τον βγενοπουλο,το κοκκαλη η τον βαρδινογιαννη να δεις πως καθαριζει η χωρα.
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αν σου πω ότι περισσότερο μ ενοχλούν αυτοί που βάζαν τους 300 πακιστανούς μέσα σε δημόσια ιδρύματα απ τους πολιτικούς? Οι πολιτικοί είναι τομάρια το ξέρουμε όλοι. Το να λέμε όμως φταίνε οι πολιτικοί περισσότερο απ όλους άρα όλα τα υπόλοιπα σκατά τα αφήνουμε ως έχουν μας έφτασε να κολυμπάμε στα σκατά όπως ο ίδιος είπες.
benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 η θανατικη ποινη ειναι η τελευταια λυση. αλλα πραγματα ΠΡΕΠΕΙ να γινουν πριν απο αυτο. Σκεφτομαι μονο για τα ιδιαιτερως ειδεχθη.
green gordon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Στις χωρες που τοσο πολυ θαυμαζεις και δεν θα γουσταρες να ειναι με αγγουρια και σκατα πρεπει να σε ενημερωσω οτι με αυτα που γραφεις αυτη τη στιγμη θα σου ειχανε βαλει μια χατζαρα απο την εξοδο του εντερου ως τον εγκεφαλο,(οσος υπαρχει). Αυτα τα λιγα για μια χωρα που σε αφηνει να γραφεις τις παπαριες σου ελευθερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.