benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 η πιο αξιολογη απαντηση / λυση δοθηκε στο ποστ #132 Σωστος! Αλλα .χωρις παρεξηγηση,ειναι λιγο σπαστικο το avatar με τον νεοναζι μηχανοβιο.(Νοου οφφενς.)
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εσενα μπορει να θες φτασει στον δικο σου για λογους που μονο εσυ ξερεις.Εμενα δεν θελω ρε φιλε. Μαλλον εσυ παντως εισαι στην κοσμαρα σου. κι εγω μπορει να μη θελω πολλα πραγματα. πιθανοτατα θα φτασει και στο δικο σου,εκτος κι αν εισαι κανας απο τους γνωστους βολεμενους,που εχουν και ευθυνη για τη πορεια της χωρας.μαλλον ναι ε? βιλιτσα ε? αυθαιρετο ε? 2μισαλιτρο αμαξι ε? κοτερακι ε? κλεβουμε την εφορια ε?
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ντινάρα κατάλαβα μετά από 2 ώρες ότι είσαι 7 χρονών. Thanx για την κουβέντα και την παρέα.
pournaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 εμεις ανηκουμε στην ευρωπαικη ενωση η ευρωπαικη ενωση ανηκει στις ηπα. Α οκ, και οι ΗΠΑ ανηκουν στους ΕΛ, που ως γνωστον ειναι προγονεοι των Ελληνων, αρα εχουμε λουπα... Ειπα κι εγω, δεν μπορει να ειναι να ειναι τοσο απλα τα πραγματα, υπαρχει υποβαθρο. Οι Ηπα ελεγχουν την Ευρωπη, η ευρωπη την Ελλαδα, οι μεταναστες φτανουν μεχρι τις ΗΠΑ, αλλα επειδη δεν μπαινουν, οι ΗΠΑ τους στελνουν στην ελλαδα. Εμεις εδω απο την αλλη, επειδη εχουμε λερωμενη τη φωλια μας, διοτι καθε μερα τους σκοτωνουμε περιπου το 1% του πληθυσμου τους και τους κλεβουμε και τα πετρελαια (παιρνουμε το θερμανσης εμεις, το κινησης το παιρνουν οι ΗΠΑ), κανουμε την παπια και τους δεχομαστε, αλλιως μπορει να επιτεθουν οι ΗΠΑ στην ευρωπη, οποτε θα επιτεθει και η ευρωπη στην ελλαδα. Και προκειμενου να γινει 3ος παγκοσμιος πολεμος, εμεις δεν πρεπει να κυνηγησουμε τους Αφγανους που χτυπησαν το 44χρονο. Αρα με μια και μονο αποφυγη συλληψης, αποτρεπουμε ενα παγκοσμιο πολεμο.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οχι,ζησε στο δικο σου κοσμο που ολα ειναι αγγελικα πλασμενα,και φυσικα οι ελληνες ειναι οσο γαματοι οι αρχαιοι ελληνες,η κατασταση της χωρας οφειλεται σε τυχαια γεγονοτα και φυσικα σε 1-2 χρονια η οικονομια θα ανθισει και θα μπορουμε παλι να πηγαινουμε καθε μερα στα μπουζουκια. Ντινάρα κατάλαβα μετά από 2 ώρες ότι είσαι 7 χρονών. Thanx για την κουβέντα και την παρέα. γυρνα μερικες σελιδες πισω και ξαναδιαβασε οσα εγραψα,αν φυσικα μπορεσεις να απαντησεις σοβαρα σε κατι χωρις να τρολαρεις
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Που με είδες να τρολάρω? Σου απαντάμε τόση ώρα με σοβαρά επιχειρήματα. Σου λέω ότι τρώνε γάτες και σφάζουν για 40Ε και μου λες και οι Κινέζοι τρώνε σκύλους και οι Έλληνες σφάζουν για 1000Ε.
green gordon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 κι εγω μπορει να μη θελω πολλα πραγματα. πιθανοτατα θα φτασει και στο δικο σου,εκτος κι αν εισαι κανας απο τους γνωστους βολεμενους,που εχουν και ευθυνη για τη πορεια της χωρας.μαλλον ναι ε? βιλιτσα ε? αυθαιρετο ε? 2μισαλιτρο αμαξι ε? κοτερακι ε? κλεβουμε την εφορια ε? Τσακαλε μου εσυ.Γι αυτο εξαλλου μενω στα πατησια.
benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ντιναρα εγω αν και διαφωνω με καποια συμπερασματα σου ,κατανοω την πικρια σου για την υποκρισια καποιων συμπατριωτων μας. Αλλα μου δινεις την εντυπωση του εντελως απογοητευμενου με την χωρα του,κατι σαν να βυθιζεται ο Τιτανικος και εσυ πινεις σαμπανια πριν βυθιστει το πλοιο,μεταφορικα. Εγω επειδη την αγαπω την χωρα μου και τους κατοικους με ολα τα ελαττωματα τους θελω να μπει στην σωστη πορεια.Παντως για τους βολεξακηδες συμφωνω μαζι σου.Αναφερομαι σε αυτο που ειπες οτι μονο οταν νοιωθουν προσωπικα την πιεση ευαισθητοποιουνται.Ενω πριν αδιαφορουσαν για τους φτωχοτερους συμπατριωτες τους.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Που με είδες να τρολάρω? Σου απαντάμε τόση ώρα με σοβαρά επιχειρήματα. Σου λέω ότι τρώνε γάτες και σφάζουν για 40Ε και μου λες και οι Κινέζοι τρώνε σκύλους και οι Έλληνες σφάζουν για 1000Ε. ναι εχεις δικιο τοτε.με ανακαλυψες ,γεννηθηκα το 2004.τοτε με την ολυμπιαδα. να στο πω πιο απλα οταν εισαι μεσα σε μια βαρκα και βουλιαζει και εχει 50 τρυπες,δεν αρχιζεις να τρομπαρεις τα νερα εξω αν δε κλεισεις πρωτα τις τρυπες γιατι θα εισαι σα τις ξανθιες στην ερημο που σκουπιζουν.
benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τσακαλε μου εσυ.Γι αυτο εξαλλου μενω στα πατησια. Πολυ Πατησιωτες στον νημα ειμαστε,ετσι?Ποιοτητα.
insomniaGREEK Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Προσωπικά χαίρομαι που η Ελλάδα έχει τα χάλια της και πέρνει αυτό που της αξίζει.. Όποτε πήγαινα σε δημόσιες υπηρεσίες πάντα με πρόσβαλαν και μου μιλούσαν απότομα κάτι αμόρφωτα βλαχαδερά και τώρα με κοιτάνε με ένα παράπονο στα χείλη.. χα χα χαχ α Τα λαμόγια, τα ψώνια, τα κομματοσκυλα και λοιπά κατοικίδια κομματικών οίκων έχουν μείνει με τα κλεμμένα και τα ακίνητα και τρώνε απο τα έτοιμα.. Τα παιδάκια πάνε σχολείο και ξέρουν οτι θα φύγουν μετανάστες απο τώρα οπότε δέν έχουν άγχος για εξετάσεις.. Η γενιά των 700 Ευρώ έγινε η γενιά των ανασφάλιστων χαμάληδων του όσο όσο.. Οι φοιτητές δέν στέλνουν κάν βιογραφικό σε εταιρίες.. Οι παπούδες ταίζουν παιδιά και εγγόνια.. Οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί κάνουν δουλειά χειρότερα απο αγγαρία και δέν τους βγαινει πλέον αυτό το εξουσιαστικό.. Επιτέλους αυτό το ευρωπαικο καρκίνωμα που λέγεται Ελλάδα τρώει την θεραπεία του.. Οι λαθρομετανάστες σε λίγα χρόνια θα λένε ότι οι νεοέλληνες προέρχονται απο αυτούς και ότι είναι νόμιμοι.. Οι Ελληνες είναι παράνομοι σε αυτή τη χώρα!
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 να απελαθουν ολοι και να παρουν μαζι και τον ntinaras. [ειρωνια ΟΝ] μετα να βγουμε απο το ΝΑΤΟ ωστε να μην κλεβουμε πια το πετρελαιο απο τις φτωχες χωρες. επισης να γινει υποχρεωτικο το τζακι στα σπιτι ωστε να μην χρειαζομαστε πετρελαιο θερμανσης. Μετα να καταργησουμε τον στρατο και να χαρισουμε την θρακη στην τουρκια και την κρητη στην αιγυπτο για ολες τις κακουχιες που τους καναμε πριν 3500 χρονια. να επιστρεψουν ολοι οι στρατιωτες μας απο ολο τον κοσμο πισω και να σταματησουν να σκοτωνουν σομαλους καΙ αφγανους για τις ελληνικες πολυεθνικες που εχουν καταλαβει την παγκοσμια οικονομια. να δωσουμε σε ολους τους λαθρομεταναστες μηνιαιο μισθο 1000 ευρω και μαζι και ενα χαρτι υπογεγραμμενο απο ολους τους πολιτικους που να ζηταει συγγνωμη που δεν το καναμε απο την αρχη που ηρθαν. να γινει αμεση τροποποιηση του συνταγματος ετσι ωστε οι αλλοδαποι να κανουν οτι θελουν οπου θελουν και οποτε θελουν και να μην επηρεαζονται απο τους ελληνικους νομους. οι ανεργοι της ελλαδας θα εξαφανιστυν γιατι ολοι θα πανε να δουλεψουν σε κατασκευαστικες που θα φτιαχνουν τα νεα σπιτια των λαθρομεταναστων στην εκαλη και στα λοιπα ΒΠ. να γκρεμιστουν ολοι οι ναοι εκκλησιες και η ακροπολη και να φτιαχτει ενα τεραστιο τζαμι στην θεση της ετσι ωστε ολοι να πηγαινουν να προσκυνανε μια τεραστια μαυρη πετρα που επεσε απο τον ουρανο. τελος μια ετησια συνδρομη pampers για τον ntinaras ωστε να λυθει το ψυχολογικο προβλημα που μας ανεφερε πιο πανω σχετικα για το πως νιωθει μεσα στα σκατα.. [ειρωνια ΟFF]
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ντιναρα εγω αν και διαφωνω με καποια συμπερασματα σου ,κατανοω την πικρια σου για την υποκρισια καποιων συμπατριωτων μας. Αλλα μου δινεις την εντυπωση του εντελως απογοητευμενου με την χωρα του,κατι σαν να βυθιζεται ο Τιτανικος και εσυ πινεις σαμπανια πριν βυθιστει το πλοιο,μεταφορικα. Εγω επειδη την αγαπω την χωρα μου και τους κατοικους με ολα τα ελαττωματα τους θελω να μπει στην σωστη πορεια.Παντως για τους βολεξακηδες συμφωνω μαζι σου.Αναφερομαι σε αυτο που ειπες οτι μονο οταν νοιωθουν προσωπικα την πιεση ευαισθητοποιουνται.Ενω πριν αδιαφορουσαν για τους φτωχοτερους συμπατριωτες τους. αγαπας τη χωρα σου με τους κατοικους και τα ελαττωματα τους,οποια και να ειναι?ακομα και τους δολοφονους? ακομα και τα ατομα που σου καρφωνουν μαχαιρια στη πλατη και κυριολεκτικα και μεταφορικα? ειχα μια μικρη ελπιδα οτι φετος θα ειχαν αλλαξει τα πραγματα στους εγκεφαλους των ανεγκεφαλων,αλλα τσαμπα ηλπιζα... οποτε οσο και να προσπαθεις να βοηθησεις τη χωρα με το τροπο σου μη περιμενεις να μπει σε σωστη πορεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.