Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.. αλλα δεν εχουν τα @@ ξερουν οτι δε τους συμφερει και θα ξεφτιλιστουν.

αποχη θελατε? φατε αποχη τωρα

θα ηθελα δημοψηφισμα για το αν οι 9 γριες στο καρπενησι θελουν να αυξηθει η συνταξη τους κατα 1 ευρω η αν θα φτιαχτει καινουριο πανεπιστημιο η νοσοκομειο.

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ήξερα τι έχει προηγηθεί μεταξύ σας γι'αυτό και μου φάνηκε υπερβολική η αντίδρασή σου. Αν κι απ'τη στιγμή που έκανες πλάκα πιστεύω θα έπρεπε και να αντιδράσεις πιο ήπια.

Τέλος πάντων, παρεξήγηση. Φταίει που πήρα στα σοβαρά εκείνο το ποστ, οπότε ζητώ συγνώμη.

Οχι, παρακαλω δεν εχεις κανενα λογο να ζητησεις συγνωμη.Εισαι ευγενεστατος,και σε ευχαριστω πολυ για τη ευθιξια σου.Απλα βιαστηκες λιγο να βγαλεις συμπερασμα.

Δημοσ.

Οταν μια γιαγια,για παραδειγμα ,που παιρνει συνταξη πεινας δεν μπορει να εξεταστει αμμεσα γιατι οταν παει περιμενουν σειρες παρανομων μεταναστων στα νοσοκομεια,ποιος φταιει που ειναι ξενη στον τοπο της και εχει ανυπαρκτη ιατρικη περιθαλψη?

Τα χρηματα για να ταιζονται οι διαφοροι παρανομοι μεταναστες που στιβαζονται κατα εκατονταδες χιλιαδες στην χωρα μας,δεν τα πληρωνει ο Ελληνικος λαος?Εχει καμμια υποχρεωση?

Και ρε παιδια,αφηστε αυτες τις αφελεις αποψεις του ΚΚΕ για δουλικοτητα στις ΗΠΑ.Εκεινοι δεν ηταν μεχρι ξεφτιλας δουλικοι στην πρωην Σοβιετικη Ενωση οταν εγκληματουσε στην εισβολη της Σοβιετικης Ενωσης στο Αφγανισταν και βιαζαν και σκοτωναν Αφγανους?Μερικοι δεν εχετε διαβασει ιστορια μου φαινεται.

Ειμαστε μια μικρη χωρα,που δεν θα υπηρχαμε αν δεν καναμε καποιεςυποχωρησεις στην εξωτερικη πολιτικη μας.Εδω εχουν κανει αλλες χωρες πολυ πιο πλουσιες απο μας,και πιο ισχυρες στρατιωτικα.Θα κανουμε τα παληκαρια στους Αμερικανους?Διπλωματια λεγεται το θεμα κοιταξε το.

δεν μας ενδιαφερει τι λεει το καθενα κομμα.

ο καθενας εκφραζει την προσωπικη του αποψη εδω,εκτος κι αν υπονοεις οτι ειμαστε υποψηφιοι βουλευτες.

Δημοσ.

ειναι ηδη πολυ αργα γι αυτο.ας προσεχαμε πριν καμια 20ετια.

οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε.

Aυτο εχεις με λιγα λογια να πεις για την δολοφονια αυτου του ανθρωπου?

Η για τις αιτιες που την προκαλεσαν?

Επισης ετσι απο περιεργια ψηνεσαι να σε φιλοξενησω Πατησια?

Δημοσ.

Παντως στο Βερολινο που χα παει, μια χαρα ειδα μουσουλμανους,ινδους και αφρικανους να δουλευουν σε διαφορα ποστα η να εχουν και δικα τους μαγαζακια. Το ιδιο και στο Παρισι.

Αυτοί που λες τους άφηναν οι Γερμανοί να δουλεύουν μαύρα χωρίς χαρτιά; Λαθρομετανάστης στη Γερμανία δεν υφίστασταται σαν έννοια. Τους εξοστρακίζουν αν τυχόν βρούν κάποιους.

Δημοσ.

Aυτο εχεις με λιγα λογια να πεις για την δολοφονια αυτου του ανθρωπου?

Η για τις αιτιες που την προκαλεσαν?

Επισης ετσι απο περιεργια ψηνεσαι να σε φιλοξενησω Πατησια?

εχω παει πατησια πολλες φορες.

δεν ειπα πουθενα οτι καλα καναν και τον φαγανε,ελεος.τζιζους δηλαδη.αυτο συμπερανες?

Δημοσ.

Αυτοί που λες τους άφηναν οι Γερμανοί να δουλεύουν μαύρα χωρίς χαρτιά; Λαθρομετανάστης στη Γερμανία δεν υφίστασταται σαν έννοια. Τους εξοστρακίζουν αν τυχόν βρούν κάποιους.

Ναι, για δες και πού τους έστελναν σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙ.

Δημοσ.

υπαρχουν τα πατησια που παει ο κοσμος και τα "πατησια" που οταν νυχτωνει ξερεις οτι απο καποια μερη δεν σε παιρνει να περασεις.

σαν λυση ντιναρα τι προτεινεις εσυ μιας και μας θετεις τις αποψεις σου? γιατι πανω κατω εχουμε συμπερανει το προς τα που κλεινεις.. οκ.

Δημοσ.

Α ενταξει αφου εχεις παει....ολα καλα....

εσυ εχεις παει στο αφγανισταν,στη σομαλια?

Δημοσ.

Α ενταξει αφου εχεις παει....ολα καλα....

μην γινεσαι κακος. εχει περασει το παιδι. εχει αποψη και για αυτο αφου ειδε τους δρομους πισω απο το τζαμι του ηλεκτρικου :P

Δημοσ.

μη το παμε στο κομματικο δεν εχει νοημα,γιατι ειτε θα σβηστει ειτε θα μιλαμε μεχρι το 2030.

ζουμε σε καπιταλισμο οπου ο μεγαλος τρωει το μικρο.

σου χω κακα νεα.ανηκουμε στους μικροτερους.

θα ηθελα να μαθω αν θα ελεγες τα ιδια αν ησουν εποπ και σε ειχανε στειλει σε εμπολεμη ζωνη σε αλλη χωρα χωρις να ξερεις το γιατι.οπως ειχανε ερθει πριν 70 χρονια οι γερμανοι εδω.

μετα φανταζομαι υπηρχαν αντιστοιχοι και λεγανε τι σκατα θελουν οι ελληνες στο βερολινο και το μοναχο...

Που ακριβώς είδες ότι το πάω στο κομματικό?

Δεν είμαι εποπ γιατί αυτό τουλάχιστον μπορώ να το διαλέξω.. Όπως δεν είμαι και μπάτσος. Όπως δεν είμαι και λαθρομετανάστης.

Δε νομίζω οι Έλληνες όπου πήγαν μετανάστες να τρώγανε γάτες, ούτε να σφάζαν για 50Ε, ούτε να βιάζαν 90 χρονες. Μην ακούσω για links, έχουν γίνει δεν θα κάτσω να ψάξω τώρα, βλέπω Big Game.

Δημοσ.

υπαρχουν τα πατησια που παει ο κοσμος και τα "πατησια" που οταν νυχτωνει ξερεις οτι απο καποια μερη δεν σε παιρνει να περασεις.

σαν λυση ντιναρα τι προτεινεις εσυ μιας και μας θετεις τις αποψεις σου? γιατι πανω κατω εχουμε συμπερανει το προς τα που κλεινεις.. οκ.

δε προτεινω καμια λυση,γουσταρω που σαπιζει η χωρα και παμε μεσα στα σκατα,γιατι ακομα και σημερα οι περισσοτεροι ειναι στη κοσμαρα τους και ενοχλουνται μονο οταν φτασει το αγγουρι στο δικο τους κωλο. :devil:

Δημοσ.

ειναι ηδη πολυ αργα γι αυτο.ας προσεχαμε πριν καμια 20ετια.

οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε.

Στο νατο μπηκαμε το '52 και οχι πριν 20 χρονια, κλεινουμε αισιως 60 χρονια...

Αρα λοιπον αυτα τα 60 χρονια, ειμαστε υπευθυνοι ως ελληνες για οτιδηποτε εχει γινει, και μιας και ειμαστε υπευθυνοι αυτοι ερχονται εδω ως εκδικηση για αυτα που τους κανουμε. Κι επειδη εμεις σαν ελλαδα τους κανουμε τα χειροτερα, δεν πανε σε καμμια απο τις 27 αλλες χωρες του νατο, ολοι εδω, να μας εκδικηθουν για το κακο που τους καναμε...

Δημοσ.

δε προτεινω καμια λυση,γουσταρω που σαπιζει η χωρα και παμε μεσα στα σκατα

αυτο θελαμε να διαβασουμε νασαι καλα αγορι μου με τα επιχειρηματα σου . οταν πας για παραπληροφορηση και trollies καλο θα ειναι να μην χανεις την ψυχραιμια σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...