Προς το περιεχόμενο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 44χρονου

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη λες να τους πας πισω στη χωρα τους,στην οποια εισαι εσυ και τους κλεβεις το πετρελαιο και σκοτωνεις το 1% του πληθυσμου της καθε μερα...

?

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Ελλάδα δεν εκμεταλλεύεται τα πετρέλαια ΚΑΜΙΑΣ χώρας Ντινάρα..

Καλά το ότι σκοτώνει και τον πληθυσμό της δεν το σχολιάζω καν.

εισαι μελος του νατο?ναι

χρησιμοποιει το νατο βασεις σου για τις βρωμοδουλειες του?ναι

εχεις στειλει στρατο σε γιουγκοσλαβια,ιρακ,αφγανισταν,σομαλια και λοιπες χωρες που κοβει βολτες το νατο?ναι

το νατο κλεβει,σκοτωνει,βιαζει,εξαυλωνει τα παντα?ναι

φαντασου λοιπον,ειμαστε 2πλα ηλιθιοι που οχι μονο κανουμε ολα αυτα,αλλα τα κανουμε και χωρις κερδος ετσι απλα για να γλυψουμε.

βασικα 3πλα ηλιθιοι γιατι μονο εμεις δεχομαστε τους μεταναστες απο αυτες τις χωρες.

Δημοσ.

Εμένα απλώς με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασες στη κριτική που σου έκανε. Δεν απαντώ εκ μέρους κανενός.

Επίσης, η φράση "μέσος όρος" είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να θίξεις πολλούς χωρίς να έχει δικαίωμα να στη πει κανείς.

Φιλε Παππου...

Δεν θελω να συνεχισω το θεμα γιατι πρωτον ειναι off topic και δευτερον εσβησαν το ποστ του οι mods.Οποτε δειχνοτας σεβασμο στο site,συνεχιζω και ξεχναω.Αλλα ψαξε σε παρακαλω οσο θελεις τους τελευταιους μηνες και αν δεις μια φορα που να του επιτεθηκα υποδειξε μου τη.Εδω και μερικες μερες ,ερχεται απροκλητα και μου επιτιθεται επειδη προφανως δεν με συμπαθει.Δικαιωμα του αναφαιρετο.Εγω ποτε δεν ασχοληθηκα προσωπικα μαζι του παντως.Ας το αφησουμε το θεμα,δεν με απασχολει.Για το αλλο σχολιο σου,ναι μεσα απο χιουμορ περασα και την αποψη μου οτι μερικοι ειναι αυνανομπεντσακηδες χωρις δημιουργικοτητα.Αλλα αναφερθηκα σε μεσο ορο,μια γενικη εκφραση,δεν προσβαλα με προσωπικους χαρακτηρισμους κανεναν ,οποτε δεν παρεβηκα τους κανονισμους του site.Υπαρχουν αυτοι που ειπα,υπαρχουν και ποιοτικα παιδια.

Δημοσ.

Ε τοτε να βγουμε απο το νατο.Εξω απο το σπιτι μας παντως το βραδυ δεν θα βγουμε.

ειναι ηδη πολυ αργα γι αυτο.ας προσεχαμε πριν καμια 20ετια.

οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε.

Δημοσ.

εισαι μελος του νατο?ναι

οτι ναναι πραγματικα.

αντε πεσμας και που σκοτωνουμε σομαλους και αφγανους με τα παγκοσμια στρατευματα μας που εχουν απλωθει σε ολο τον πλανητη για να ρουφηξουν το πετρελαιο!

και δεν τους δεχομαστε ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και μετα αντε βγαλτους οταν εχεις επαγγελματιες ανθρωπιστες , εβραιους και αριστερους να το παιζουν πονεμενοι ενω κοινως χεστηκανε ολοι τους για τον "μεταναστη" αρκει να παιρνουν τις επιχορηγησεις για τις ΜΚΟ που εστηναν και οταν αποκαλυφτηκαν ολα ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ οτι πληρωνει τα παντα για να το παιζουν μαγκες με τα λεφτα του οι δηθεν "ανθρωπιστες"

Δημοσ.

εισαι μελος του νατο?ναι

χρησιμοποιει το νατο βασεις σου για τις βρωμοδουλειες του?ναι

εχεις στειλει στρατο σε γιουγκοσλαβια,ιρακ,αφγανισταν,σομαλια και λοιπες χωρες που κοβει βολτες το νατο?ναι

το νατο κλεβει,σκοτωνει,βιαζει,εξαυλωνει τα παντα?ναι

φαντασου λοιπον,ειμαστε 2πλα ηλιθιοι που οχι μονο κανουμε ολα αυτα,αλλα τα κανουμε και χωρις κερδος ετσι απλα για να γλυψουμε.

βασικα 3πλα ηλιθιοι γιατι μονο εμεις δεχομαστε τους μεταναστες απο αυτες τις χωρες.

Με ρώτησε κανείς αν θέλω να είμαι στο ΝΑΤΟ? ΟΧΙ

Με ρώτησε κανείς αν θέλω το ΔΝΤ? ΟΧΙ

Με ρώτησε κανείς αν θέλω να πάω στρατό? ΟΧΙ

Ηλίθιος θα ένιωθα παριστάνοντας τον ανθρωπιστή με φόβο κάθε βράδυ να μου βιάσουν την αδερφή.

Δεν τον παρτιστάνω όμως και κάποιοι με λένε ρατσιστή..

Δημοσ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.. αλλα δεν εχουν τα @@ ξερουν οτι δε τους συμφερει και θα ξεφτιλιστουν.

αποχη θελατε? φατε αποχη τωρα

Δημοσ.

Your point is?

Δημοσ.

Σύμφωνα με την λογική σου:

Ήθελα να πληρώνω φόρους; ΟΧΙ

Ήθελα να έχω κυβέρνηση τον ΓΑΠ; ΟΧΙ

Ήθελα να υπάρχει η Patty στην ελληνική τηλεόραση; ΟΧΙ

Δυστυχώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες ακόμα και πράξεων που δεν έγιναν με την θέλησή μας.

Δημοσ.

Ηλίθιος θα ένιωθα παριστάνοντας τον ανθρωπιστή με φόβο κάθε βράδυ να μου βιάσουν την αδερφή.

Δεν τον παρτιστάνω όμως και κάποιοι με λένε ρατσιστή..

μη το παμε στο κομματικο δεν εχει νοημα,γιατι ειτε θα σβηστει ειτε θα μιλαμε μεχρι το 2030.

ζουμε σε καπιταλισμο οπου ο μεγαλος τρωει το μικρο.

σου χω κακα νεα.ανηκουμε στους μικροτερους.

θα ηθελα να μαθω αν θα ελεγες τα ιδια αν ησουν εποπ και σε ειχανε στειλει σε εμπολεμη ζωνη σε αλλη χωρα χωρις να ξερεις το γιατι.οπως ειχανε ερθει πριν 70 χρονια οι γερμανοι εδω.

μετα φανταζομαι υπηρχαν αντιστοιχοι και λεγανε τι σκατα θελουν οι ελληνες στο βερολινο και το μοναχο...

Δημοσ.

Φιλε Παππου...

Δεν θελω να συνεχισω το θεμα γιατι πρωτον ειναι off topic και δευτερον εσβησαν το ποστ του οι mods.Οποτε δειχνοτας σεβασμο στο site,συνεχιζω και ξεχναω.Αλλα ψαξε σε παρακαλω οσο θελεις τους τελευταιους μηνες και αν δεις μια φορα που να του επιτεθηκα υποδειξε μου τη.Εδω και μερικες μερες ,ερχεται απροκλητα και μου επιτιθεται επειδη προφανως δεν με συμπαθει.Δικαιωμα του αναφαιρετο.Εγω ποτε δεν ασχοληθηκα προσωπικα μαζι του παντως.Ας το αφησουμε το θεμα,δεν με απασχολει.Για το αλλο σχολιο σου,ναι μεσα απο χιουμορ περασα και την αποψη μου οτι μερικοι ειναι αυνανομπεντσακηδες χωρις δημιουργικοτητα.Αλλα αναφερθηκα σε μεσο ορο,μια γενικη εκφραση,δεν προσβαλα με προσωπικους χαρακτηρισμους κανεναν ,οποτε δεν παρεβηκα τους κανονισμους του site.Υπαρχουν αυτοι που ειπα,υπαρχουν και ποιοτικα παιδια.

Δεν ήξερα τι έχει προηγηθεί μεταξύ σας γι'αυτό και μου φάνηκε υπερβολική η αντίδρασή σου. Αν κι απ'τη στιγμή που έκανες πλάκα πιστεύω θα έπρεπε και να αντιδράσεις πιο ήπια.

Τέλος πάντων, παρεξήγηση. Φταίει που πήρα στα σοβαρά εκείνο το ποστ, οπότε ζητώ συγνώμη.

Δημοσ.

οι δολοφονοι θα απελαθουν η θα πανε φυλακη εδω?

που σημαινει θα τους ταιζουμε κιολας επειδη εσφαξαν εναν ανθρωπο για 120 ευρω που πουλησαν την καμερα?

και μετα απο κανενα 6μηνο θα παρουν και αδεια απο την φυλακη και αντε να τους ξαναβρεις μεχρι να σφαξουν καποιον αλλο

Δημοσ.

Οταν μια γιαγια,για παραδειγμα ,που παιρνει συνταξη πεινας δεν μπορει να εξεταστει αμεσα γιατι οταν παει περιμενουν σειρες παρανομων μεταναστων στα νοσοκομεια,ποιος φταιει που ειναι ξενη στον τοπο της και εχει ανυπαρκτη ιατρικη περιθαλψη?

Τα χρηματα για να ταιζονται οι διαφοροι παρανομοι μεταναστες που στιβαζονται κατα εκατονταδες χιλιαδες στην χωρα μας,δεν τα πληρωνει ο Ελληνικος λαος?Εχει καμμια υποχρεωση?

Και ρε παιδια,αφηστε αυτες τις αφελεις αποψεις του ΚΚΕ για δουλικοτητα στις ΗΠΑ.Εκεινοι δεν ηταν μεχρι ξεφτιλας δουλικοι στην πρωην Σοβιετικη Ενωση οταν εγκληματουσε στην εισβολη της Σοβιετικης Ενωσης στο Αφγανισταν και βιαζαν και σκοτωναν Αφγανους?Μερικοι δεν εχετε διαβασει ιστορια μου φαινεται.

Ειμαστε μια μικρη χωρα,που δεν θα υπηρχαμε αν δεν καναμε καποιες υποχωρησεις στην εξωτερικη πολιτικη μας.Εδω εχουν κανει αλλες χωρες πολυ πιο πλουσιες απο μας,και πιο ισχυρες στρατιωτικα.Θα κανουμε τα παλικαρια στους Αμερικανους?Διπλωματια λεγεται το θεμα κοιταξε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...