Προς το περιεχόμενο

q6600 unstable oc

lostgravity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα φαντάσου το vid είναι 1.2375v :P

μου φαινεται πολυ περιεργο που ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα :confused:

Καρφωσε τα ρεύματα pll και vtt στις τιμές που σου είπα πρίν και κάνε stability test να δουμε... αν σταθεροποιηθεί τοτε αρχιζεις και τα καταβαζεις ξεκινόντας απο το vcore οσο πιο χαμηλά είναι δυνταόν για να είσαι σταθερός! αααα και απενεργοιποισε και το spread spectrum

χωρις να πειραξω vtt k pll ανεβασα λιγο ακομα το vcore (στο 1.4 περιπου) και φαινεται να εχει σταθεροποιηθει.οι θερμοκρασιες ειναι normal,αν παραμεινει stable με αυτη την ταση να το αφησω,η παιζει να δημιουργηθει προβλημα στο μελλον λογω του οτι ειναι καπως υψηλη?οι μνημες ενταξει ηταν?αν τις αφησω 667mhz και κανω τα timings 4-4-4-12 παιζει να στραβωσει παλι η δουλεια?

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με το oc... Q6660 στα 3.40 και ειμαι μια χαρα...

Παιζει να ειμαι ατυχος και να ειναι ο δικος μου προβληματικος

με τι ρυθμισεις ακριβως για τα 3.4?οταν λες μια χαρα?ετρεξες καποιο προγραμμα να δεις stability?

Δημοσ.

απο θέμα τάσης δεν έχει πρόβλημα, μέχρι 1.51 είναι οκ. εγώ τον δικό μου τον τρέχω εδώ και καιρό στα 1.425(3.6ghz) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.. σταθερός στα πάντα. ίσως απλά δεν έπεσες σε καλό κομάτι... :-(

Δημοσ.

Ρε χρυσο μου παιδί γιατι δεν δοκιμάζεις αυτά που σου είπα πριν??? τι έχεις να χάσεις?? Μπορεί να πετύχεις κάτι καλύτερο με χαμηλότερο vcore... αν και όπως σου ξαναείπα οι 65αριδες δεν κολώνουν με το ρεύμα εφόσον έινια κρύοι!!

Δημοσ.

δες λιγο το bios m και προσπαθησε να τρεξεις με το PROGRAMMA OCCT ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙς ΣΤΟ ΣΕΚΤΙΟΝ ΑΡΧΕΙΑ με τις ρυθμισεις μου αν εχεις αλλαξει ψυκτρα δεν θα ειναι ακριβως τα ιδια στις ιδιες καρτελες αλλα πιστευω βοηθανε το νορθμπριτζ δεν το εχω πειραξει προσπαθησε με 8*400 οπως το εχω βαλει και τις αλλες ρυθμισεις

Δημοσ.

Αν θυμαμε καλα(γιατι παει καιρος που εκανα) ειχα τρεξει το Prime95 και ειμουν οκ....

EDIT: Ρυθμισεις, 9x378+3400mhz voltage sto auto και spd στο 2.50

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...