kospas12345 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα, έχω έναν ACER ASPIRE 5738G ο οποίος τον τελευταίο καιρό χωρίς να γίνεται καμία χρήση στο laptop βαράει συνεχώς 100%.... Για να γίνω πιο κατανοητός, αν αφήσεις το ποντίκι και κλείσεις όλα τα προγράμματα και εφαρμογές από το προσκήνιο, η χρήση του CPU ανεβοκατεβαίνει συνεχώς μία 100% μία 50% και πάλι το ίδιο... καθώς βέβαια φαίνεται και η δραστηριότητα στο ανάλογο διάγραμμα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Έχω βγάλει το antivirus (ESET) έχω βγάλει ότι μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση. Το σύστημά μου είναι VISTA 32bit αυθεντικά. Έχετε καμία ιδέα για πιο λόγο συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? για την ιστορία αναφέρω ότι η θερμοκρασία είναι 60βαθμοί στον κάθε πυρήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κατέβασε αυτό http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653 Ανέβασε φώτο να την δει κάποιος και να δεις και εσύ τι απασχολεί το cpu
kng Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δοκίμασε να σκανάρεις το σκληρό με κάποιο πρόγραμμα τύπου Ad-aware. "Κάτι" τρέχει στο background. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ιός.
driftingcris Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 rull32.... Δεν ξερω τι ακριβως κανει τουτο αλλα οταν τρεχει σε εμενα ο cpu ειναι 50% και πανω........
karmen1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ^^^^Δες τα πμ σου μια και είναι θέμα άλλου να μην ξεφύγουμε...
pc_expert Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μενού έναρξη > εκτέλεση (run) > msconfig > enter >καρτέλα διεργασίες > εκεί βλέπεις τι τρέχει στο μηχάνημά σου και πόσους πόρους αποροφά από CPU και RAM. Μπορείς να διακόψεις τη διεργασία που σου δημιουργεί το πρόβλημα. Επίσης πρέπει να πάς και στη καρτέλα boot.ini (εφαρμογές εκκίνησης) να αποεπιλέξεις την εφαρμογή που δεν θέλεις να εκκινεί μαζί με τα vista σου. Δέν είναι απαραίτητο να κατεβάσεις εφαρμογή για να δείς τι διεργασίες τρέχουν backround τα windows σου.
lexmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Κάποιες διεργασίες δεν εμφανίζονται πάντα στο msconfig... Για αρχή θα κατέβαζα αυτό που λέει η Karmen για να δούμε τι και πως και μετά αρχίζουμε και ψάχνουμε για το τι και πως.
kospas12345 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Παιδιά δοκίμασα τα πάντα. Αφαιρόντας πολλά πράγματα από το προσκήνιο σίγουρα βελτιώθηκε η κατάσταση όμως δεν έχει επανέλθει στα φυσιολογικά.... Μήπως ευθύνονται τα vista για όλα αυτά; Μήπως πρέπει να περάσω τα 7άρια; Μήπως επίσης είναι φυσιολογική λειτουργία του CPU? που μπορώ να δω τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου CPU για την φυσιολογική του λειτουργία; Ευχαριστω
javaneze Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αφαιρεσε την μπαταρια και βαλτον να δουλευει με ρευμα μονο και ξανακοιτα το cpu usage.
pc_expert Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τα Vista από μόνα τους τρέχουν πολλά από πίσω. Καταρχάς όλες οι εφαρμογές adobe (flash , acrobat) , java , windows update , google update , [εκτυπωτής] update κλπ... απασχολούν υπερβολικά την CPU στην εκκίνηση. Αν έχεις και antivirus? Ακόμα περισσότερo. Επίσης κάθε εκκίνηση προσπαθεί να φτιάξει λίστα με τις πιό συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές για να τις τρέχει πιό γρήγορα .Notifiers... Γενικά κλαύτα SVISTA. Βάλε τα 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.