newlynx Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αν και παίζω BF3 το Arma είναι πραγματικά φοβερό. Αλλά λόγω δυσκολίας είναι για λίγους....
kjtzemis Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 επειδη δεν εχω καταλαβει, εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι? επεισης ισχυει οτι ειναι στην Λίμνο? απο γραφικα πως παει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Όχι ακόμα. Ναι. Καλό φαίνεται.
Millennium Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παλι να αναβαθμισουμε θελουν αλλα δεν θα τους κανουμε τη χαρη.
alexhs gk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Χαιρετώ τους φίλους του Arma. Θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το συκεκριμένο παιχνίδι καθώς το βλέπω τώρα στα βίντεο και το ερωτεύομαι πραγματικά. Μέχρι τώρα έπαιζα μόνο Cod. Ποιά είναι η άποψη σας για το παιχνίδι, αξίζει? Κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά? Γενικά ποια είναι η φιλσοφία του Arma. Είναι απαιτητικό πολυ? Δηλαδη για να τ παίξει κάποιος νορμαλ πρέπει να έχει σουπερ ουαου υπολογιστή? Ολα αυτά τα επιπλέον με divers κτλπ περιλαμβάνονται σε κάποιο πατσ η είναι κανονικά στο παιχνίδι? Για πόσα γίγα μιλάμε? Γενικά τι έχετε να μου πείτε για το παιχνίδι. Οπως καταλαβαίνεται είμαι τελείως άσχετος γιαυτό θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας.
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αν κρίνουμε από τον προηγούμενο τίτλος της σειράς και αυτό πρέπει να είναι αρκετά απαιτητικό κυρίως σε κάρτα γραφικών και να έχεις και ένα σύγχρονο επεξεργαστή. Στο θέμα δυσκολίας είναι και αυτό σε μεγάλο βαθμό καθώς σε αντίθεση με όλα τα σύγχρονα fps στο Arma αν φας μια σφαίρα απλά η τραυματίζεσε με συνέπεια να σκοτωθείς σε λίγο η απλά σε σκοτώνεσαι με την μια.. Από την άλλη αυτό το πράγμα έχει δημιουργήσει μια φανατική κοινότητα του παιχνιδιού που λιώνουν στην κυριολεξία ιδίως με το multiplayer κομμάτι του.
alexhs gk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Από θέμα συσκολίας μου αρέσει αυτό. Εχω τον i3 4gb ram και μια ATI 5670 http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/pc-peripheral/3245078/ati-radeon-hd-5670-review/ Αυτό πότε βγαίνει? Single Player έχει?
Apoll Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μόνο και μόνο που έχει Λήμνο θα το πάρω. Το γύρισα ανάποδα με το τάγμα επί 16 μήνες το νησί. Εν έτη 96-97. (Κανείς από 285 εδώ, επί εποχής Ψυκάκου; )
mchls Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Confirmed: ArmA 3 will take advantage of PhysX 3.0 SDK The studio is currently in the process of upgrading from PhysX 2 to PhysX 3.0 and that’s one of the reasons why ArmA 3′s Community Alpha has been pushed back – which is currently slated for an August release. ArmA 3′s Multiplayer mode will also support PhysX effects, so kudos to Bohemia for going into the extra trouble of upgrading to PhysX 3.0.
mchls Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ElWZbZ_mL38 http://www.youtube.com/watch?v=lwXw0g2fweA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα