Προς το περιεχόμενο

ArmA 3

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρεϊ πίσω από τα καμμινια είναι το χωριό μου.

νταξ το παιχνίδι δε ξέρω αν θα το παίξω αλλά μια βόλτα από το σπίτι μας θα την κάνω :D

Y.Γ στο 4:24 δείχνει στιγμιαία κάτι ανεμογεννήτριες οι οποίες αν είναι αυτές που υποψιάζομαι (στην περιοχή μας) δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα!

βρίσκονται στα θεμέλια και στο game τις δείχνει τελειωμένες. Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω τα αμερικανάκια δεδομένου ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν ξεκίνησε καν τώρα ; :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά η βλακεία δεν έχει όριο. Λαϊκισμός και δημαγωγία τα χαρακτηριστικά μερικών πολιτικών που νομίζουν ότι θα πουλήσουν ιδεολογία μέσα από τέτοια θέματα. Για τα θέματα εθνικής ασφαλείας μάλλον δεν έχει δει το google maps.

Ρεϊ πίσω από τα καμμινια είναι το χωριό μου.

νταξ το παιχνίδι δε ξέρω αν θα το παίξω αλλά μια βόλτα από το σπίτι μας θα την κάνω :D

Y.Γ στο 4:24 δείχνει στιγμιαία κάτι ανεμογεννήτριες οι οποίες αν είναι αυτές που υποψιάζομαι (στην περιοχή μας) δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα!

βρίσκονται στα θεμέλια και στο game τις δείχνει τελειωμένες. Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω τα αμερικανάκια δεδομένου ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν ξεκίνησε καν τώρα ; :ph34r:

Τελειωμένες ανεμογεννήτριες πάντως είχε αρκετές όταν ήμουν εκεί, Μπορεί να είναι οπουδήποτε.. Αλλα λίγη θεωρία συνωμοσίας βοηθάει πάντα.. :P

Τελειωμένες ανεμογεννήτριες πάντως είχε αρκετές όταν ήμουν εκεί, Μπορεί να είναι οπουδήποτε.. Αλλα λίγη θεωρία συνωμοσίας βοηθάει πάντα.. :P

Δεν είχα υπόψιν μου για τελειωμένες (δε μένω στο νησί) το είπα με πάσα επιφύλαξη. Αν το επιβεβαιώνεις καλώς ;)

Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω τα αμερικανάκια δεδομένου ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού δεν ξεκίνησε καν τώρα ; :ph34r:

H Bohemia Interactive είναι Τσέχικη..

Δεν είχα υπόψιν μου για τελειωμένες (δε μένω στο νησί) το είπα με πάσα επιφύλαξη. Αν το επιβεβαιώνεις καλώς ;)

Απέναντι από το στρατόπεδο που ήμουν στα κορφοβούνια είχε τελειωμένες από το '06. :P (και βασικά εκεί νομίζω οτι είναι και το μέρος που λές).

Τεσπά όπως και να'χει το game μου δίνει την εντύπωση οτι θέλει 3 φορές το pc μου για να τρέξει σωστά οπότε... :P

• 4 μήνες μετά...

New Screenshots

Ultra-realistic military sim to contain fictional near-future vehicles and weaponry. Upon hearing the news, four retired colonels smash crystal brandy decanters while blustering angrily through their majestic militarised moustaches. If you think you can stay resolute while squinting at intensely detailed visual representations of things that do not exist, Arma III may be the game for you.

e8k7jp.jpg

PC exclusive Arma 3 delayed

PC exclusive Arma 3 has been delayed.

The official Arma 3 website says the game's due out "Q4 2012", which means it's set for launch at some point from October through to December. It was due out in the summer.

Bohemia Interactive has issued Eurogamer the following short statement on the delay of Arma 3.

"We did not reveal exact release date so far but our target was for some time and still is Q4 2012 (instead of early plans of late summer that was announced initially)," said a spokesperson.

"However, we are prepared to give development additional time if it will need it to ensure as good experience as possible. As soon as we have more specific release dates and plans we are going to communicate it clearly.

"Right now we are also finalizing release plans for Carrier Command: Gaea Mission which we definitely want to release prior Arma 3."

καλά μας τα παρουσιάζουν όλα αυτά αλλά αν δεν δούμε σωστές αλλαγές στον ήχο δεν αλλάζει και πολύ από τα προηγούμενα... :fear: ...αντε να το αγαπήσουμε λίγο παραπάνω μιας κ έχει τη λήμνο μέσα :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ARMA III gets player alpha, “extensive beta”

Bohemia’s confirmed a “Community Alpha” program for ARMA III, an early player test after E3.

Bohemia’s Dan Musil said: “Following E3, we plan to open up the game to our players. This process starts with the release of a playable build of Arma III. We call it the ‘Community Alpha’. It’s intended to enable people who’d like to try the game early on in development help us to shape it up – and make Arma III the greatest release of the series. Ours is a large and complex game – being developed by a relatively small team – so we really appreciate your opinions, thoughts and feedback.

“The Community Alpha will be quite limited in terms of the assets it includes, with the goal of providing enough content to experiment with the brand new bits of gameplay and technology. It also enables our passionate community to prepare their mods for the very latest version of the Real Virtuality engine. Then, later on in the year, we’d like to open up our game up even further with a more extensive beta program. The exact details, however, we intend to set out closer to their launch.”

do5oww.jpg

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...