Jimmakos91 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παιδια εαν καποιος παιζει ArmA 3 και θελει καποιον για παρεα για missions και τετοια, εαν επισης σας αρεσουν ζομπι missions και σχετικα dayZ mods, καντε κανα add στο steam, εχω βαρεθει να παιζω μονος μου ή με τους ξενους και το να πρεπει να μιλαμε και αγγλικα συνεχεια. δυστυχως δεν ασχολουμαι πολυ με το milsim αλλα περισσοτερο με το survival sim. στο steam θα με βρειτε εδω: http://steamcommunity.com/id/Jimmakos
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 https://www.instant-gaming.com/en/183-buy-key-steam-arma-3/ αν ξέρεις τί παιχνίδι πας να αγοράσεις και έχεις άτομα πολλά να παίξεις ναι αξίζει,αν νομίζεις ότι είναι COD-φάση άστο. Tελικά... είναι (κυρίως) για multiplaying ή αξίζει και το solo; Διότι όπως έχω πει, αδιαφορώ πλήρως για multiplaying, πάντα μόνος μου θέλω να παίζω...
Exploticon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ειπα να το παρω κι εγω τωρα που επαιξε στα 11 ευρω
g8anos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 και εγω πηρα όλο το πακέτο με τανόα, τωρα στα στεαμ sales, αλλά δεν εχω ασχοληθεί ακόμα μιας κ λιώνω το hitman. Όταν το ξεκινήσω ψάχνω κ εγω παρέα, έχει περισσότερο γέλιο co-op
Panos1221 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Για coop ένα ωραίο mode είναι το Antistasi ψάξτε το. Πάντως σε coop αν κάποιος ενδιαφέρεται να το παίξουμε ας στείλει μήνυμα 1
matheostsik Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Παιδια υπαρχει κανεις που να παιζει στο exile και να γουσταρει Pvp,βαση κλπ...ειμαστε ηδη 3 ατομα και ψαχνουμε κιαλους pm
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 58 λεπτά πριν, etze είπε αντε να δουμε mobile game?
etze Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε mobile game? να πανε να γαμηθουνε αμα βγαλουν mobile game.. #arma4
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Τζάμπα οι δηλώσεις Arma Reforger is a $30 appetizer for Arma 4, and it's out today
etze Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) αντε να δουμε κατεβαζω Arma Reforger edit: μαλακια ειναι, επαιξα το tutorial και πατησα refund. παρα πολλα τα θεματα δυστυχως και εχει πολυ δρομο ακομα για να γινει κατι καλο. η enfusion εχει πολυ potential παντως αλλα το θεμα ειναι τι θα θυσιασουν απο pc για να τρεχει κομπλε και σε κονσολες Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από etze 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα