_Theo_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Brazzers 1080p...χαχαχχαχαχαχαχαχ!!! Εγώ το game το αγόρασα αλλά έκανα refund. Ο λόγος ; Υπερβολικά hardcore simulation και άθλιες επιδόσεις στο PC μου. 1
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όλα τα ArmA έτσι είναι (και παλιότερα το έπος Operation Flashpoint). Αυτό είναι άλλωστε και ο σκοπός/στόχος του παιχνιδιού, όσο πιο hardcore γίνεται. Δεν πιστεύω να περίμενες μια εναλλακτική πρόταση για το Battlefield ή το Call of Duty; 3
_Theo_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όλα τα ArmA έτσι είναι (και παλιότερα το έπος Operation Flashpoint). Αυτό είναι άλλωστε και ο σκοπός/στόχος του παιχνιδιού, όσο πιο hardcore γίνεται. Δεν πιστεύω να περίμενες μια εναλλακτική πρόταση για το Battlefield ή το Call of Duty; Όχι αλλά περίμενα μια εναλλακτική πρόταση για το Red Orchestra 2! Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα refund και πήρα τα 22,50 € μου πίσω.
Brazzers 1080p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Brazzers 1080p...χαχαχχαχαχαχαχαχ!!! Εγώ το game το αγόρασα αλλά έκανα refund. Ο λόγος ; Υπερβολικά hardcore simulation και άθλιες επιδόσεις στο PC μου. Όχι αλλά περίμενα μια εναλλακτική πρόταση για το Red Orchestra 2! Ευτυχώς πρόλαβα και έκανα refund και πήρα τα 22,50 € μου πίσω. Thanks για το name. Εχω 4500 ωρες στο αρμα 3 και παραπλησιες στα αλλα αρμα και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ναι ειναι αρκετα δυσκολο παιχνιδι.Ακομα και εγω που θεωρουμαι βετερανος μπερδευω τα μπουτια μου.(Αν με βαλεις τωρα με τοσους μηνες αποχης απλα θα κλαψεις με τις αποδοσεις μου). Συμφωνω με τον πιο πανω οτι εχει δημιουργηθει για να ειναι hardcore και οσο πραγματικο γινεται.Ξαναδωστου μια ευκαιρια στα bundles του καλοκαιριου
Eliaskat Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ναι ρε ακομα arma2 παιζουμε αλλα εχει φοβερα mods το 3 πχ exile 1
Brazzers 1080p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ναι ρε ακομα arma2 παιζουμε αλλα εχει φοβερα mods το 3 πχ exile Αυτο μου αρεσει αν βλεπω να μην πεθαινουν τετοια θρυλικα θα ελεγα κατεμε games 1
Eliaskat Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Fovos κάνε με add @steam αν θες παρέα για το παιχνίδι
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Fovos κάνε με add @steam αν θες παρέα για το παιχνίδι εντάξει,θα σε κάνω.
akpe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Παίζει κανένας altis life; Καμιά πρόταση για server πέραν των altislife.co.uk και gaming asylum;
Eliaskat Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 παιζουμε exile-zero φιλε νεο mod.. δες αν θες εδω http://www.zedmod.de/exilezero/
akpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Παίζω από χτες με ένα φιλαράκι, μου άρεσε αρκετά με τι νικ μπαίνεις; Αν δεις κανέναν akpe ή damien μέσα come say hello
Eliaskat Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αν δεις Storm η Fovos μιλα να σε βαλουμε στο παρεακι.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 παιζουμε exile-zero φιλε νεο mod.. δες αν θες εδω http://www.zedmod.de/exilezero/ ναι ήρθα και γω πλέον! :3
akpe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Άντε να μαζευόμαστε εκεί πέρα γιατί οι RNW έχουν αρχίσει και μου τη βαράνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα