Zapee995 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το παιχνιδι γενικα πως τρεχει?? Θεωρηται πλεον final release?
Assassinotetios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Είναι full release ναι αλλά συνεχίζει να είναι βαρύ as fuck ειδικά στον Altis. :/ Και το Wasteland (δεν το παίζω αλλά το δοκίμασα) είναι σχεδόν unplayable στον Altis. Γενικά servers με μεγάλα mission files είναι αυτοί που τρέχουν και πιο αργά. Γενικά όμως στο Wasteland είναι IMO το μεγαλύτερο πρόβλημα όσον αφορά τα frames.
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Arma 3′s third and final episode for The East Wind releases later this month
Andrew13_98 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ωραίο game, θελω να το πάρω όταν πάρω pc Έχει και zompies όπως το dayz?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ωραίο game, θελω να το πάρω όταν πάρω pc Έχει και zompies όπως το dayz? άμα βάλεις κάποια mods όπως το breaking point έχει
Andrew13_98 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αχα οκεικ ευχαριστώ ^^ Εγώ που δεν έχω παίξει κάποιο game της σειράς/ κατηγορίας, θα έχω μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής; (μόνο την σειρά battlefield έχω παίξει, αλλά μάλλον δεν έχει καμία σχέση με το arma)
Assassinotetios Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αχα οκεικ ευχαριστώ ^^ Εγώ που δεν έχω παίξει κάποιο game της σειράς/ κατηγορίας, θα έχω μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής; (μόνο την σειρά battlefield έχω παίξει, αλλά μάλλον δεν έχει καμία σχέση με το arma) Να θα πρέπει να προσαρμοστείς στην προσαρμοστικότητα του ArmA. Γενικά το ArmA είναι ότι θέλουν οι χρήστες να είναι. Από hardcore στρατιωτικός εξωμοιωτής μέχρι rpg style "life" mods.
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 15th anniversary για την Bohemia και Free Weekend για το παιχνίδι το σκ.
totalius Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Με το pc της υπογραφής θα εχω κανα πρόβλημα να παίξω; Το single player λέει τίποτα ή μόνο το online αξίζει;
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Με το pc της υπογραφής θα εχω κανα πρόβλημα να παίξω; Το single player λέει τίποτα ή μόνο το online αξίζει; εντάξει είσαι,αλλά τα arma να ξέρεις ότι είναι τα πιο κακογραμμένα παιχνίδια ever.. αυτά τα παιχνίδια είναι για mp μόνο και μεγάλες ομάδες.Μη κοιτάτε το sp
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Video από το "Battle Royale".Δημοφιλές mod για το παιχνίδι. http://battleroyalegames.com/#battle
gianakakis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Είναι πολύ ωραίο το battle royale , έπαιξα τρια παιχνίδια χτες κατάφερα να φτάσω μέχρι τους 4 τελευταίους σε ένα , μιλάμε η ανδρεναλίνη στο φουλ , μόνο έναν κακομοίρη τον λυπήθηκα γιατί ήμουν σε ένα σπίτι και έκανα loot οπότε ακούω την μηχανή από μια γουρούνα να σταματάει ,βγαίνω έξω τον βαράω μου έριξε και αυτός λίγες σφαίρες αλλά δεν πέτυχε τίποτα , τελικά αυτός είχε μόνο ένα οπλάκι πάνω του ,ενώ εγώ είχα m4a1.. Επίσης παίζει κανείς Altis Life? Είναι ένα άλλο mod σε φάση roleplay πάρα πολύ καλό και αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=1y07acXxKvg
Millennium Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Tι trailer και DLC είναι αυτό Πρωταπριλιάτικο ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα