Προς το περιεχόμενο

ArmA 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξεκινησα δειλα δειλα σε 1600Χ900 ελειψει καλης καρτας (αναμενω τις εξελιξεις)!!

το ωραιο ειναι μεσα στα μενου και στις ρυθμισεις (video)μεταβαλεται στα δεξια τα fps αναλογα τι βαζεις-βγαζεις!!

gtuv.png

6rgb.png

προς το παρον παιζω διαλεγοντας απο αυτες τις επιλογες !!
w3ux.png

6pya.png

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1
Δημοσ.

Το έβαλα και 'γω, maxed out (Ultra/FSAA 8x/16xAF/Visibility maxed) συνήθως βλέπω 40-45FPS αλλά πέφτει και στα 25-30 και το GPU usage κατεβαίνει και στο 50%, λολ

Μάλλον θέλουμε νέους οδηγούς.

CPU Scale

55gxer.png

Δημοσ.

ρε παιδιά ακόμη δεν έχω καταλάει την λογική του παιχνιδιού.Από βίντεο που είδα (μονο για multiplayer μιλαω) τι γινεται πανε σε αποστολες ; δεν βγαινεις απλα στο πεδιο μαχης και διαλεγεις αν παρεις τανκς κτλ και κανεις οτι θες οπως στο BATLEFIELD.Πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο πάντως σαν παιχνίδι αλλά και αρκετά ρεαλιστικό.Δυστηχως δεν ετυχε να ασχοληθω με την σειρα arma

• Moderators
Δημοσ.

Χλαπάτσα, η σειρά ArmA (και τα Flashpoint -πριν το 2- πιο πριν) έχει στυλ εξομοιωτή.
Ανάλογα με τις αποστολές, έχει briefing, συγκεκριμένους στόχους, κλπ.

Βέβαια αν παίξεις κανένα scenario ενάντια σε παίχτες online, CTF και τέτοια είναι πιο "battlefield" ας πούμε, αλλά και πάλι, πολύ διαφορετικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει κανένας τρόπος να εξερευνήσω το χάρτη του παιχνιδιού χωρίς να παίζω campaign?Θέλω να δω πως έχουν κάνει τη Λήμνο αλλά δε βρίσκω καμιά ρύθμιση για "free roaming".

Btw με 3770 και 7970ghz είχα γύρω στα 40-50fps στα 1080p αλλά τo loading έκανε ώρα παρόλο που η εγκατάσταση έχει γίνει στον ssd.

Δημοσ.

Ξέρετε αν υπάρχει κανένας τρόπος να εξερευνήσω το χάρτη του παιχνιδιού χωρίς να παίζω campaign?Θέλω να δω πως έχουν κάνει τη Λήμνο αλλά δε βρίσκω καμιά ρύθμιση για "free roaming".

Btw με 3770 και 7970ghz είχα γύρω στα 40-50fps στα 1080p αλλά τo loading έκανε ώρα παρόλο που η εγκατάσταση έχει γίνει στον ssd.

Εχω την ιδια απορια... (δεν εχει βγει campaign ακομα!)

Ωχ...

Δημοσ.

Θέλει οδηγούς το παιχνίδι και patch, τα γραφικά του είναι crap και έχει low gpu usage..

• Moderators
Δημοσ.

Create αποστολή, βάλε ό,τι θες μέσα (ελικόπτερο καλύτερα) και play. :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτοί βγάλαν την Beta και θέλουν να την πουλήσουν, το campaign λέει στις 13 Οκτωβρίου πλλάάκα μας κάνετε ρέέ  μάλλον θα έπρεπε  να αναβάλουν την κυκλοφορία για ακόμη έναν χρόνο,  ας συνεχίσουμε τώρα το

Black List και τα λέμε όταν το διορθώσουν. :devil:

Δημοσ.

Μεταξύ μας... ( :P)

Tα παιχνίδια της Bohemia Interactive δεν ήταν ποτέ η επιτομή του polished. ;)

Σωστός. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...