SOADNICK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 "Αναβαθμιστηκε" κανεις αλλος στην Βeta (απο οσους ειχαν αγορασει την Alpha)? Η τελικη ποτε βγαινει? Αυγουστο?
Zapee995 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Παλι καλα που μας το θυμισες! Θα μπω να τσεκαρω. Το ειχα πρατησει πραγματικα, ακομα και cf το παιχνιδι σερνοταν....Ελπιζω να εγινε κανα optimization. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2013 από Zapee995
fr4ntic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά (lol) ~ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ~ Ο χάρτης στην alpha/beta είναι το νησί Αγ.Ευστράτιος ( Stratis στο game ) νότια της Λήμνου. Οι τύποι έχουν κάνει τρομερή δουλειά από όσο έχω παίξει. Μένει να δούμε Λήμνο τώρα που λογίκα θα είναι τρομερός χαρτης( για Dayz ειδικότερα ). Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από fr4ntic 3
Plug Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά (lol) ~ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ~ Ο χάρτης στην alpha/beta είναι το νησί Αγ.Ευστράτιος ( Stratis στο game ) νότια της Λήμνου. Οι τύποι έχουν κάνει τρομερή δουλειά από όσο έχω παίξει. Μένει να δούμε Λήμνο τώρα που λογίκα θα είναι τρομερός χαρτης( για Dayz ειδικότερα ). Μνημείο Σιαλμα. Κώλοέλληνες εθνικιστές παιδί μου
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 H Bohemia Interactive θύμα των hackers http://www.gameworld.gr/news/other-games/item/13867-h-bohemia-interactive-%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-hackers
g8anos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εχει κανενα performance optimization η beta? Η alpha σε ultra σε εμενα ψιλοσερνοταν ~20 fps (amd8120, ati7950oc, 32gb ram)
severus snape Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Γεια παιδια,θελω την βοηθεια σας σχετικα με τα updates του arma 3,δεν μπορω να βρω απο που τις κατεβαζουν,εγω τωρα ψαχνω την update 0.74,πειτε μου σας παρακαλω απο που να την κατεβασω!
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Single-Player is Episodic, In September, we're launching Arma 3 across digital and retail stores worldwide with new singleplayer, multiplayer and sandbox content along with our crown jewel, the Altis terrain. You can check out the details of our launch content over here. Our campaign, however, will be made available across 3 free episodes after release. Supplied as free DLC to everyone who owns the game, the first episode, Survive, will be available within the first 4 weeks of launch. The Adapt and Win episodes follow in the months thereafter. Read on for our rationale behind this move and for some new details about our release package.
nzeppos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι ωραία, snipers, οι αγαπημένοι μου... ...not.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τέτοιου είδους είναι οι δικοί μου.Αυτοί που κάθονται 10 μέτρα πιο κάτω σε μια γωνίτσα πάνω στον φράχτη δεν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα