SOADNICK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Nice, ότι πρέπει για τους Τούρκους.. Γιατι ξερω γω οι τουρκικες κατασκοπευτικες υπηρεσιες περιμενουν το Arma 3 για να καταστρωσουν το σατανικο τους σχεδιο, δε μπορουσαν απλα να στειλουν εναν κατασκοπο-τουριστα να παρει ματι? Οπου ηταν στρατοπεδα/βασεις βαλαν απλα αλανες/χωραφια? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ναι αλλά εδώ τους δίνουν έτοιμο Simulator, άλλο να πάρεις μάτι και άλλο να μάθεις και το πιο ξεκάρφωτο δρομάκι της Ελλάδας.
SOADNICK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δεν ειναι 100% αντιγραφη, η πραγματικη Λημνος εχει εκταση 476km^2 ενω αυτη του παιχνιδιου 270km^2
SOADNICK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 http://www.arma3.com/ θα έχει 3 εκδόσεις για να αγοράσουμε http://www.arma3.com/buy?#arma_supporter δηλαδη αν αγορασω την Alpha με 25ε μολις βγει το κανονικο θα εχω προσβαση και σε αυτο, χωρις να χρειαστει να πληρωσω? στην ουσια να αγορασω το κανονικο με 25ε?
iliastra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ναι ειναι πολυ δυσκολο για την τουρκια να κανει 3-4 εναεριες παραβιασειςκαι να φωτογραφησει ολο το νησι.....ή μηπως πιστευετε οτι η τουρκια δεντο εχει κανει και δεν εχει χαρτη του νησιου??? (και συ να μπεις στοgooglemap θα εχεις σχεδον το καθε δρομακι)οποιος εχει ζησει στηνμυτιληνη-χιο-λημνο θα ξερει ποσες παραβιασεις και ποσες αναχαιτισειςγινονται πανω απο το κεφαλι του....δεν ειμαι υπερ των ατομων που εκαναν την "κατασκοπεια", ισα ισα πρεπει να δικαστουν γιατι ειναι πολυ σοβαρο αυτο το ζητημα, αλλα μην ειστε αφελεις οτι οι τουρκοι δεν ξερουν το νησι.....οταν το αεροπλανο πεταει λιγα μετρα πανω απο το κεφαλι σου ειναι καθαρα γιατι εχει καταγραφικο εξοπλισμο και καταγραφει τα παντα......
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Έχουν γραφτεί διάφορες απόψεις στις προηγούμενες σελίδες.Πάλι τα ίδια θα λέμε...?
Plug Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Σε αυτό: δηλαδη αν αγορασω την Alpha με 25ε μολις βγει το κανονικο θα εχω προσβαση και σε αυτο, χωρις να χρειαστει να πληρωσω? στην ουσια να αγορασω το κανονικο με 25ε? θα απαντήσει κανείς;
zvarthangalos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Πάντως τα γραφικά μου φαίνονται κάτι σαν κολάζ και ειδικά τα σπίτια σαν να τα κοτσάρισαν απο πάνω.
SOADNICK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Πάντως τα γραφικά μου φαίνονται κάτι σαν κολάζ και ειδικά τα σπίτια σαν να τα κοτσάρισαν απο πάνω. το θεμα ειναι, οτι σε ολα τα σπιτια/κτηρια μπορεις να μπεις οπως επισης και να τα καταστρεψεις.
Alithinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το θέμα το χε αναλύσει και ο Angry Joe. Το κάθε δρομάκι και λεπτομέρεια του νησιού,μέχρι και οι γλάστρες στις ταράτσες,φαίνονται ξεκάθαρα στο Google Earth. Και όχι μόνο της Λίμνου,ολόκληρος ο κόσμος.
newlynx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Όχι άλλο κάρβουνο.... Ας μείνουμε στον σχολιασμό του παιχνιδιού καλύτερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Από PC Gamer: Arma 3 preview — hands-on with the Arma 3 alpha 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα