brickoman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως, πλάκα-πλάκα, στην ορκωμοσία μου στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο πατέρας μου είχε φέρει μια βιντεοκάμερα (ήταν πριν μιάμιση δεκαετία και υπήρχαν οι κασέτες τότε) και κατά την έξοδο (μετά την λήξη της ορκωμοσίας) έλεγξαν τις κασέτες και τα φιλμ. Δεν αστειεύονται με κάποια πράγματα....
ektelion Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ομολογώ ότι δεν παρακολούθησα όλη τη συζήτηση εξ' αρχής, οπότε δεν ξέρω τι ειπώθηκε. Απλά την αναζωπύρωσα ελέω Angry Joe. Σίγουρα πρόκειται για στρατόπεδο νευραλγικής σημασίας, το γνωρίζω γιατί γνωρίστηκα στα ΛΥΒ με παιδιά που υπηρετούσαν εκεί ή σε άλλες μονάδες της Λήμνου, οπότε αυτό από μόνο του προσθέτει βαθμούς υποψίας. Από εκεί και πέρα, την προσωπική μου άποψη την εξέφρασα δυο ποστ πιο πάνω. Την οποία φυσικά ούτε εγώ μπορώ να αποδείξω, αλλά you know what they say about opinions. 1
zeniath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ektelion καλά ναι, δεν αξίζει να ασχολούμαστε καν με τον Angry Joe ή με κάτι σχόλια που είχα δει στο PCGamer. Συμφωνούμε ότι έπρεπε να φυλακιστούν, δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου. Απλά σχολιάζω την τροπή που πήρε εδώ η συζήτηση και πόσο άνετα τους βγάλαμε κατασκόπους. Το να βγάζεις κάποιον άνετα κατάσκοπο τείνει στο άλλο άκρο από τον Angry Joe (που και πάλι είναι ένα κατακριτέο άκρο). Άλλωστε, άλλο να πεις (όχι εσύ προφανώς) <<Ίσως να ήταν κατάσκοποι ρε παιδιά. Δεν το ξέρω αλλά μην το προσπερνάμε>> κι άλλο <<Μα ήταν κατά 80% κατάσκοποι, τι συζητάμε τώρα. Δεν έπρεπε καν να βγουν από την φυλακή>> Εγώ σου λέω ότι κατά 80% μάλλον ήταν λόγω συμβάντων που έχουν γίνει στα 20 χρόνια που μπαινοέβγαινα στα στρατόπεδα, θες το δέχεσαι δεν θες δεν το δέχεσαι, αλλά σίγουρα δεν είμαι κάθετος στην άποψη αυτή, μπορεί να ήταν απλά ηλίθιοι αλλά όπως πιο παλιά είχα δει να τους μαζεύουν σαν δημοσιογράφους/επενδυτές σε ακίνητα/ψαράδες/τουρίστες έτσι μπορεί και πλέον στην νεότερη εποχή να εργάζονται σαν developers σε στρατιωτικά παιχνίδια που στην τελική με αυτή την ιδιότητα φαίνονται πιο πιστευτοί. Γιατί λέω ότι δεν έπρεπε να βγουν από την φυλακή; Γιατί δεν είχε γίνει δίκη ακόμα και εφόσον έχεις περιθώριo το 18μηνο μπορείς να τους κρατήσεις και άσε τα internet nerds να κλαίγονται στα forums. Από την άλλη όμως έπρεπε να είχε γίνει η δίκη και να είχε αποφασιστεί αν έπρεπε να παραμείνουν προφυλακισμένοι ή όχι αλλά με τις απεργίες των δικαστικών τι περιμένεις. Τες πα για να ξεμπερδεύουμε, έπρεπε να είχε γίνει δίκη για να αποφασιστεί να αποφυλακιστούν ή όχι και αν είχε γίνει η δίκη στην ώρα της και η απόφαση ήταν η αποφυλάκιση τότε έπρεπε να είχαν αφεθεί ελεύθεροι πιο νωρίς. Όλα τα άλλα αν ήταν ή δεν ήταν κατασκόπια είναι καθαρά στην άποψη του καθενός αλλά δεν έχει νόημα να λέει κανένας "τι μαλακίες λέει ο άλλος ρε φίλε", δεν συμφωνείς με την άποψή μου μπράβο σου, δεν συμφωνώ με την δική σου μπράβο μου, δε θα καθίσουμε όμως να τσακωνόμαστε για υποθέσεις που δεν μπορούν -για την ώρα- να αποδειχθούν και δεν έχει νόημα να συνεχίζεται ένας παράλογος διάλογος που λέμε όλοι τα ίδια και τα ίδια, τα είπαμε μια φορά τελείωσε το thread είναι για το Arma 3 όχι για το αν η μουσμουλιά έβγαλε μούσμουλα 1
Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα που γύρισαν τα παλικάρια θα το βγάλουν.Θα'ναι καλοί μαζί μας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Περιμένω αρκετά άμεσα ή έμμεσα anti-greek πράγματα in-game. 1
SlackulatoR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ναι να αναγράφετε ένα "We are sorry Greece" σε ένα χωράφι πάνω στο νησί, το μόνο που θα ήταν λογικό να βάλουν μετά την πατάτα τους.
john2gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 ArmA 3 Alpha Coming To Steam On March 5th, Alpha Lite On March 14th
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 "Λυπούμαστε, αλλά η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να παίξει την Alpha" 2
nzeppos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 κουρσαροι ολου του κοσμου ενωθειτε... Άντε να υψώσουμε τα τιμημένα λάβαρα...
SOADNICK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 πες το λιγο πιο πλαγια ρε παιδι μου, μην φαει τσαμπα λουκετο ή εμεις ban. xD "Λυπούμαστε, αλλά η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να παίξει την Alpha" στην final ομως? Q3 2013 Final Release λεει ο συνδεσμος του john2gr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 πες το λιγο πιο πλαγια ρε παιδι μου, μην φαει τσαμπα λουκετο ή εμεις ban. xD στην final ομως? Q3 2013 Final Release λεει ο συνδεσμος του john2gr Για πλάκα το έγραψα, δεν είπαν πουθενά κάτι τέτοιο. Αφού έβαλα και trollface.
SOADNICK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για πλάκα το έγραψα, δεν είπαν πουθενά κάτι τέτοιο. Αφού έβαλα και trollface. α οκ δε φτανει που τους δινουμε και νησι για το παιχνιδι
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 http://www.arma3.com/ θα έχει 3 εκδόσεις για να αγοράσουμε http://www.arma3.com/buy?#arma_supporter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα