Προς το περιεχόμενο

ArmA 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν γράφω βιβλίο η γυρίσω ταινία για την παιδική πορνογραφία, θα θεωρηθεί επαγγελματισμος αν πηδηξω τίποτα ανήλικα;

Δε θα έχω κακό σκοπό, έρευνα θα κάνω για να είμαι ρεαλιστικός.

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά για να μαθευτούν και κανά δυο πληροφορίες παραπάνω, τους έπιασαν την ώρα που φωτογράφιζαν της εγκαταστάσεις Exocet MM40 Block 3 που σαν εγκαταστάσεις είναι κάτι παραπάνω από απόρρητες.

Χώρια ότι χρόνια τώρα η ΜΙΤ χρησιμοποιεί πολίτες Ευρωπαϊκών χωρών όπως Ολλανδία Αυστρία,Τσεχία για κατασκοπία χωρίς να μπορεί να κατηγορηθεί -εύκολα- από το Ελληνικό κράτος. Σας το λέω γιατί με πατέρα αντιστράτηγο και έχοντας ζήσει από κοντά την κρίση των Ιμίων και χρόνια σε παραμεθόριες περιοχές αυτά τα πράγματα τα έχω μάθει από συζητήσεις και με τον πατέρα μου και με ανθρώπους της ΕΥΠ.

Μπορεί να λένε ότι θέλουνε αλλά να ξέρετε ότι κατά 80%, ήταν κατάσκοποι με κάλυμμα το ότι είναι game developers απλά λόγω κρίσης αναγκάστηκε η Ελληνική πλευρά να τους αφήσει ελεύθερους. Από 'κει και πέρα όποιος θέλει πιστεύει ότι τον συμφέρει ή ότι θα ήθελε να ισχύει.

Ο angry joe από την άλλη σαν entertainer είναι πολύ καλός και έχει πλάκα, όταν όμως πάει να το παίξει σοβαρός να προσπαθήσει να μιλήσει για σοβαρά ζητήματα, όπως όλοι οι αμερικάνοι, λέει ένα κάρο βλακείες που διάβασε από άλλους χωρίς να έχει δικιά του άποψη.

Πάλι καλά που κατά 80% ήταν κατάσκοποι και η Bohemia είναι πληρωμένη εταιρεία κατασκόπων (γιατί διαφορετικά δεν θα είχε και λόγο να κάνει τέτοιο αγώνα που έκανε και να σηκώσει σελίδες για τους δύο developers). Κι αν είναι δυνατόν, πως τόλμησε ο Ivan μόλις γύρισε στην Bohemia να βοηθήσει στην ανάπτυξη του DayZ Standalone. Αίσχος. Κι εκεί θα βάλει το χεράκι του και θα πετάει easter egg τα αμυντικά συστήματα της Ελλάδας. Σαφώς και έφταιγαν και γι αυτό μπήκαν φυλακή (και θα έπρεπε να ενημέρωναν τις αρχές γι αυτό που ήθελαν να κάνουν ώστε να μην φοβούνται τίποτα), αλλά μην τα ισοπεδώνετε όλα πια. Σε λίγο θα βγει η id Software ως club μαύρης μαγείας μιας και τα παιχνίδια της έχουν πεντάλφες.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω για Ελληνικό κράτος, Ελληνικό στρατό και με πιάνουν τα γέλια, πραγματικά..

Είμαστε μια κατεστραμένη χώρα, που όλοι κοιτάμε το κωλαράκι μας, το συμφέρον μας και θέλουμε το κακό των συνανθρώπων μας.

Λέει βλακείες..? Έχει απόλυτο δίκιο γι' αυτό που είπε οτι το ελληνικό κράτος και στρατός ήθελε να αποδείξει οτι δουλεύει. Τίποτα δεν δουλεύει σωστά σε αυτή τη χώρα χρόνια τώρα.

υγ : αύριο θα έρθει βομβαρδιστικό απο Τσεχία που θα γράφει πάνω Bohemia Interactive, και η βόμβα που θα ρίξει θα γράφει "For Ivan and Martin! Haha suckers we were spies!!"... -_-

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά, αλλά ας μην γενικοποιούμε τα πράγματα. Ο λόγος που θεωρώ άτοπη τη στάση του Angry Joe και του κάθε Angry Joe είναι ότι έχασε το δάσος για τα δέντρα. 

Φίλε JohnVani18, συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω. Για εμένα δύο είναι τα μεγάλα ελαττώματα που έχουμε ως λαός. Πρώτον, είμαστε καχύποπτοι. Πρώτα θα κατηγορήσουμε τον άλλο για δόλο κι ύστερα θα αναλογιστούμε την πιθανότητα του honest mistake - και αν. Δεύτερον, είμαστε ζηλόφθονες. Ισχύει απόλυτα για εμάς το κλασικό ρητό "καλύτερα να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα παρά να γεννήσει η δική μου". Από την άλλη, όμως, και τα απαξιωτικά και απόλυτα σχόλια που ακούμε πλέον εκνευριστικά συχνά όταν κάποιος πολιτικός εκφράζει κάποια σωστή άποψη ή όταν κάποιος υπεύθυνος κάνει κάτι σωστό, έχουν καταντήσει γραφικά. Εντάξει, όλοι είμαστε πικραμένοι, όλοι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά όλοι φταίμε και αν θέλουμε να γίνει κάτι σωστό σε αυτή τη χώρα ας αλλάξουμε πρώτα εμείς με μικρές καθημερινές επαναστάσεις. Με bitching/dissing, δεν έχει επιτευχθεί ποτέ τίποτα και πουθενά στον κόσμο.

Ωραία, λοιπόν, όλα τα παραπάνω, αλλά το ερώτημα είναι το εξής: Πες ότι δεν γνωρίζεις τίποτα για τους περί ων ο λόγος developers (που ούτως ή άλλως δεν γνωρίζεις). Έπρεπε ή δεν έπρεπε να κρατηθούν άπαξ και συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να παρανομούν; Η απάντηση πιστεύω είναι μονόδρομος. Από εκεί και πέρα αν είναι να αρχίσουμε τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, να προσθέσω κι εγώ ότι ο Ολυμπιακός πέρσι πήρε το Ευρωπαϊκό στο μπάσκετ. Εξίσου σχετικό είναι ως επιχείρημα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτό δεν διαφωνώ, όπως είπε και ο john2gr, έπρεπε να ενημερώσουν τις αρχές πριν κάνουν οτι είναι να κάνουν.

Απο την άλλη, αφού έγινε τόσος ντόρος, ανακατεύθηκε και η ίδια η Τσεχία για να επιβεβαιώσει οτι είναι όντως developers και να αφεθούν ελεύθεροι, ε τι διάολο δηλαδή?

Αλλά βέβαια, στην Ελλάδα είμαστε, που εδώ μόνο με μέσα και λοιπές λαδιές προχωράς. Αν έχεις κονέ και χωριό να σφάξεις, ελεύθερος θα βγείς.

Τέλος, μερικοί επιμένουν οτι είναι κατάσκοποι. Θυμάμαι σχόλιο (του οροκουσάκι νομίζω) να λέει για εκτέλεση και τέτοια.. Αν είναι δυνατόν!

Δημοσ.

Σε αυτό δεν διαφωνώ, όπως είπε και ο john2gr, έπρεπε να ενημερώσουν τις αρχές πριν κάνουν οτι είναι να κάνουν.

Απο την άλλη, αφού έγινε τόσος ντόρος, ανακατεύθηκε και η ίδια η Τσεχία για να επιβεβαιώσει οτι είναι όντως developers και να αφεθούν ελεύθεροι, ε τι διάολο δηλαδή?

Αλλά βέβαια, στην Ελλάδα είμαστε, που εδώ μόνο με μέσα και λοιπές λαδιές προχωράς. Αν έχεις κονέ και χωριό να σφάξεις, ελεύθερος θα βγείς.

Τέλος, μερικοί επιμένουν οτι είναι κατάσκοποι. Θυμάμαι σχόλιο (του οροκουσάκι νομίζω) να λέει για εκτέλεση και τέτοια.. Αν είναι δυνατόν!

Δεν ζήτησε κανεις το κεφάλι κανενός(αποσο εχω διαβάσει),ολοι είπαμε οτι ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αυτο γινόταν,μάλλον θα τους μέτραγαν πόσες κουμπότρυπες εχουν και δε θα άνοιγε και ρουθούνι,αλλα επειδή η Ελλάδα ειναι για κλωτσιές,τα γράφουμε ολα εκεί που δε πιάνει η μελάνη,κανουμε το γούστο και άντε γεια!

άλλωστε,πολλοι απο τους ίδιους τους Έλληνες,έχοντας χασει καθε ικμάδα αυτοσεβασμού,θα σκεφτούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εμάς.

Δημοσ.

Αυτοί που θέλουν μπορντρούμι, είναι αυτοί που έφτασαν αυτή τη χώρα σε τέτοιο βαθμό εξαθλείωσεις.

Και μαζί τους, να μπούνε και αυτοί που τόσα χρόνια τους ψηφίζουν.

Δημοσ.

Είναι μια χώρα, μικρή-μεγάλη δεν έχει σημασία, και απαγορεύει με νόμο να βγάζουν φωτογραφίες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σκοπιές, f16, δεν έχει σημασία. Μια ωραία πρωία έρχονται 2 τύποι, Τσέχοι ή Τούρκοι δεν έχει σημασία, και αρχίζουν να τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έχει καμία σημασία αν είναι κατάσκοποι ή όχι?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μια χώρα, μικρή-μεγάλη δεν έχει σημασία, και απαγορεύει με νόμο να βγάζουν φωτογραφίες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σκοπιές, f16, δεν έχει σημασία. Μια ωραία πρωία έρχονται 2 τύποι, Τσέχοι ή Τούρκοι δεν έχει σημασία, και αρχίζουν να τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Έχει καμία σημασία αν είναι κατάσκοποι ή όχι?

Και πες ότι πας στην Ιαπωνία και ξαφνικά σε μπαγλαρώνουν στο ξύλο και σε πάνε μέσα επειδή δεν έβαλες σαγιονάρες και ο νόμος τους απαγορεύει να κυκλοφορείς με τα παπούτσια σου. Δίνοντας αυτό το - σαφώς τραβηγμένο - παράδειγμα θέλω να πω ότι σημασία έχει να βλέπεις σφαιρικά το θέμα κι όχι από την δική σου μεριά και μόνο. Με το δικό σου σκεπτικό, ο Ιάπωνας θα πει <<Στα @@ μου που δεν ήξερε την νομοθεσία μου ο hurin, να φάει ισόβια>>. Ελπίζω να κατάλαβες πόσο λάθος σκέφτεσαι στην παρούσα φάση.

PS: Όσο γενικά για την νομοθεσία... μην σχολιάσω πως φτιάχτηκε και από ποιους και πόσο για τον πέορ είναι. Αντισυνταγματικό ήταν και το χαράτσι (όπως πολύ σωστά είπες, απαγορευόταν με νόμο) αλλά ξαφνικά εξαιτίας της 'φάσης' που είναι η Ελλάδα πέρασε κάτι αντισυνταγματικό. Οπότε μην βλέπω ένθερμους της νομοθεσίας μας όταν έχουμε κάτι ωραίες λίστες Λαγκάρντ και για τις οποίες κανένας ακόμα δεν έχει μπει μέσα (και κόβω πουλί ότι θα μπει ο πιο ασήμαντος για να πουν ότι έγινε κάτι... αν δεν προσπαθήσουν να το κουκουλώσουν με άλλα πράγματα για να ξεχαστεί. Με το Βατοπέδι τι έγινε είπαμε; I rest my case). Μα πόσο ωραία είναι με τους ξένους - που αποδεικνύεται ότι ήταν developers - να δείχνουμε τα δόντια μας και με τους 300 που έχουν ντροπιάσει την χώρα να κάνουμε τις πάπιες. Πραγματικά για γέλια και για κλάματα

Δημοσ.

Οτι ακριβώς είπε ο συνονόματος απο πάνω.

Πολύ "πατριωτισμός" πέφτει ξαφνικά, για μια χώρα που μας συμπεριφέρεται σαν σκουπίδια, μας καταστρέφει το μέλλον και μας διώχνει.

Δημοσ.

Οτι ακριβώς είπε ο συνονόματος απο πάνω.

Πολύ "πατριωτισμός" πέφτει ξαφνικά, για μια χώρα που μας συμπεριφέρεται σαν σκουπίδια, μας κατασπήρε. τρέφει το μέλλον και μας διώχνει.

Κι από πότε έχει να κάνει το αποτέλεσμα των εκλογών με τον πατριωτισμό ή με τη λογική;

Συγγνώμη που θα το ξαναπώ κι ας φανώ εριστικός, είστε χαρακτηριστικά παραδείγματα,ανθρώπων που μας έφεραν ως εδώ...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει, αλλά το να υπερασπίζεσαι κάτι που δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε αυτή τη χώρα, επίσης δεν έχει λογική.

Μιλάμε για νομοθεσίες απο τη στιγμή που άτομα που θεωρούνται παραδείγματα (πολιτικοί), δεν τους τηρούν ούτε για αστείο και τα εισοπεδώνουν όλα.

Αυτό να το πείς σε αυτούς που επί χρόνια ψηφίζουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, απλά για να βολέψουν τον κώλο τους, όχι σε άτομα που ξέρουν τι γίνεται γύρω τους και έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια πως το σύστημα είναι σάπιο.

Εσύ δηλαδή αν για παράδειγμα ψηφίζεις καρφωτά ΝΔ πάς να σώσεις τη χώρα, ε? Αν όντως το πιστεύεις, βάζοντας αυτό που ψήφισες εκεί που έβαλα ΝΔ, δεν έχω λόγια, παραμόνο "και εις ανώτερα πρόβατο".

Τέλος, ακόμα κι αν είμαι απο τα άτομα που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο (που δεν είμαι), έχω συνηδητοποιήσει τι γίνεται γύρω μου, σε αντίθεση με την υπόλοιπη μάζα που έχει μολυνθεί απο τις μεγαλύτερες γενιές.

Γιατί κακά τα ψέματα, αν οι γονείς ρίχνουν μπλέ/πράσινο/ροζ σε αυτή τη χώρα, πρέπει να ρίξει και το παιδί, δεν μπορεί να έχει δική του άποψη και γνώμη.

Δημοσ.

Παιδιά πάτε καλά; Εδώ σε μουσείο πας, και σου απαγορεύουν να βγάλεις φωτογραφία, ο άλλος έβγαζε στρατόπεδα.

Αν γκρινιάζετε ότι σας συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια, κοιτάξτε πρώτα τον καθρέφτη σας. Αυτός ο ωχ-αδερδισμός, σπάει παπάκια. Αφού όλοι κλέβουν, τίποτα δεν δουλεύει, ας τους αφήσουμε λοιπόν. Μια μαγική μέρα όλα θα λυθούν από μόνα τους.

• Like 2
Δημοσ.

Eίπα κάτι τέτοιο?

Αλλά απο τη στιγμή που ισχύουν αυτά που λένε, γιατί να μην αφεθούν ελέυθεροι?

Όσο για τον καθρέφτη, ασχολίαστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...