ravend Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καλησπέρα μόλις απέκτησα το τελευταίο μακμπουκ το 13αρι με την 10.6.7 πάνω κι έχω κάποιες αποριούλες γτ ειλικρινά θα με τρελάνει! δεν υπαρχει ποια η συντομευση cmd+space για την αλλαγη γλώσσας?τι παιζει?? επίση; οταν σκρολλάρω στο ιντερνετ με τα σύο δάχτυλα οι σελίδα μικραίνει λες και πατάω cmd - . χαζες απορίες αλλά με έχουν τρελλάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μελακι Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 CMD + space απο τη μάνα του είναι το spotlight. για αλλαγή της συντόμευσης πολύ απλά πας system preferences -> Keyboard -> Keyboard ShortCuts -> Select the previous input source εκεί βάζεις τη συντόμευση που θες, μην ξεχάσεις να αλλάξεις το spotlight. εγώ το έχω σε CMD + S με το αλλο δεν ξέρω τι παίζει γιατί δεν εχω φοητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 δεν υπαρχει ποια η συντομευση cmd+space για την αλλαγη γλώσσας?τι παιζει?? System Preferences -> Keyboard -> Keyboard Shortcuts -> Keyboard & Text Input -> Select the previous input source και βαζεις αυτο που σε βολευει... εδιτ: με προλαβε... επίση; οταν σκρολλάρω στο ιντερνετ με τα σύο δάχτυλα οι σελίδα μικραίνει λες και πατάω cmd - . μηπως εχεις ενεργοποιημενο κανενα MagicPrefs ή BetterTouchTool ή κατι τετοιο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 με τη γλώσσα κομπλέ, με το άλλο οχι! δεν εχω κατι εγκατεστημένο έξτρα, οταν σκρολλάρω πχ στο ινσομνια αρχ'ιζει σε κάποιο σημέιο να μικραίνουν τα πάντα στη σελίδα λες και τα κάνω σμύκρινση κ πρεπει να πατήσω cmd + για να το φέρω στα κανπνοκά του επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Στις ρυθμίσεις του trackpad,(system preferences),two fingers,screen zoom,options τί είναι τικαρισμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 πως ακριβως σκρολλαρεις? μηπως συγκλινουν τα δακτυλα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 λες να κανων pinch??γιατι οπως το κοιταξα τωρα μαλλον αυτο κανω.και τωρα που το απενεργοποιησα δεν φαινεται να γινεται. μεχρι να το συνηθισω δηλαδη γτ ειχα μαθει το παλιο του λευκου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 για να μην ανοίγω άλλο θέμα,επειδη οι απορίες κάθε μέρα περι snow leopard αυξάνουν και η πρόσβαση στο διαδύκτιο είναι περιορισμένη θα ρωτάω εδώ. τι παίζει με το itunes και τα podcasts? κάνω subscribe και download και κολλάει το σύμπαν,πρέπει να κάνω force quit για να νιώσει. γιατί γίνεται αυτό? παίζει ρόλο η ασταθής συνδεση που έχω στο ίντερνετ? επίσης πολύ συχνά εμφανίζεται η γνωστή πολύχρωμη σφαίρα του waiting χωρίς προφανή λόγο, hardware test εκανα και όλα δουλεύουν ρολόι όπως δείχνει τι πρέπει να ξέρω για τις αδυναμίες του snow?καθώς τόσα χρόνια με leopard και τέτοια θέματα δεν είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Θες έξτρα ραμ αν έχεις 2GB και προφανώς μηρίζομαι οτι εχεις σκληρό στις 5.400 και πας για τις 7200 η καλύτερα SSD. επίσης Repair Disk permissions και τσέκαρε ποσο άδειο χώρο έχεις στο σκληρό. αν μετα απο ολα αυτα δεν στρώνει clear install. /bye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 μιλάμε για γο τελευταιο 13αρι δισκο ελευθερο στα 250gb. δεν νομιζω οτι οφειλεται εκει το θεμα γτ απο οτι διαβασα με μια αναζητηση στο google πολλοι εχουν τετοιο θεμα αλλα λυση δεν ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.