Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση nintendo

ditsikts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχει αγοραστεί η συσκευή από Αγγλία το δέχεται η nortec Ελλάδας αν πάθει κάτι η συσκευή ή πρέπει να σταλεί Αγγλία;

Δημοσ.

εντάξει παλικάρια το ξέρω ότι είναι σκυλιά, είχα super nes, game boy, nintendo64.

Το game boy τη στον ήλιο κατακαλοκαίρο το είχα ξεχάσει, την στην βροχή, δούλευε απροβλημάτιστα για 10 χρόνια μέχρι που το χάρισα.

Ποτέ δε ξέρεις όμως πως θα κάτσει.

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό βρε παιδιά απο τη στιγμή που έχει Ευρωπαική εγγύηση και είμαστε στην Ευρωπαική Ένωση γιατί να μην το καλύπτη δηλαδή γιατί πράγμα είναι αυτή η εγγύηση; <_<

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό βρε παιδιά απο τη στιγμή που έχει Ευρωπαική εγγύηση και είμαστε στην Ευρωπαική Ένωση γιατί να μην το καλύπτη δηλαδή γιατί πράγμα είναι αυτή η εγγύηση; <_<

δεν εχεις αδικο

γενικα ισχυει αυτο που λες, αλλα νομιζω στην περιπτωση της nintendo πως οχι

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο

γενικα ισχυει αυτο που λες, αλλα νομιζω στην περιπτωση της nintendo πως οχι

Είχα και εγώ πρόβλημα με κάποια άλλη συσκευή απο Αγγλία με Ευρωπαική εγγύηση και το πήγα service στην εδώ αντιπροσωπεία και αναγκάστηκα να το πληρώσω..αλλιώς δεν το φτιάχνανε με δικαιολογίες ανόητες..κατά τη γνώμη μου εκμεταλεύωντε τον καταναλωτή έδω και για να βρείς το δίκιο σου πρέπει να πας νομικά πράγμα που οι περισσότεροι δεν το κάνουν.

Γιατί άλλο δηλαδή να υπάρχει η Ευρωπαική εγγύηση..; (Στο χαρτί της εγγύησης έλεγε Ελλάδα και είχε την εν λόγο αντιπροσωπεία..)

Δημοσ.

εγώ το 3Ds απο αγγλία το πήρα,αν βγάλει πρόβλημα λογικά στην nintendo of uk θα πρέπει να το πάω,λογικά θα σου στέλνουν coffin για να το βάλεις και να το στείλεις όπως είχε γίνει με το 360(χτύπα ξύλο). αν βγάλεις άκρη με την nortec σώθηκες....

Δημοσ.

Είχα και εγώ πρόβλημα με κάποια άλλη συσκευή απο Αγγλία με Ευρωπαική εγγύηση και το πήγα service στην εδώ αντιπροσωπεία και αναγκάστηκα να το πληρώσω..αλλιώς δεν το φτιάχνανε με δικαιολογίες ανόητες..κατά τη γνώμη μου εκμεταλεύωντε τον καταναλωτή έδω και για να βρείς το δίκιο σου πρέπει να πας νομικά πράγμα που οι περισσότεροι δεν το κάνουν.

Γιατί άλλο δηλαδή να υπάρχει η Ευρωπαική εγγύηση..; (Στο χαρτί της εγγύησης έλεγε Ελλάδα και είχε την εν λόγο αντιπροσωπεία..)

εκεινη την στιγμη πρεπει να πας στην εδω αντιπροσωπεια, και να παρεις στα κεντρικα της Ευρωπης απο εκει, να δω τι θα λεγαν ο καθενας... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...