nikoskon Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το ότι σου έτυχε ελαττωματικό μοντέλο, δεν έχει να λέει.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το ότι σου έτυχε ελαττωματικό μοντέλο, δεν έχει να λέει. Στό θέμα που είχε με τις κάρτες μνημης συμφωνώ οτι μαλλον ήταν ελαττωματικό μοντέλο,αλλά επειδή την ίδια συσκευη την έχουν και άλλοι 2 φίλοι,η ποιότητα του touch είναι ίδια ,και αυτο ωφείλεται στο ότι είναι resistive η οθόνη (κατι που το θεωρω απαραδεκτο πλεον να βγαινουν κινητα με τετοιες οθονες),και η ευκρινεια επισης πολυ χαμιλη,και το ότι ανεβαζει θερμοκρασια ισχυει και στα 3 τηλεφωνα,γιατι το παρατηρησα...
oldnew Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δε βγαίνουν πλέον κινητά με resistive οθόνη. Το συγκεκριμένο είναι παλαιο , γι αυτο. Οντως η οθόνη του είναι κακή. Τα υπόλοιπα μαλλον δείχνουν ελλατωματικη συσκευη ..
nikoskon Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το Joy έχει resistive screen μεν, αλλά και pad αφής το οποίο βολεύει απίστευτα. Έχει εξαιρετικά γρήγορη και smooth πλοήγηση. Εν ολίγοις δεν είναι για πέταμα, το αντίθετο μάλιστα. Για την θερμοκρασία που λες, εφόσον δεν επηρεάζει την λειτουργία του τηλεφώνου, τότε δεν τίθεται θέμα.
pournaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 150 ευρώ αμα ειναι λιγο περισσοτερο πχ. 160 δεν με χαλαει. ναι αλλα παρολο την μεγαλυτερη αναλυση και οθονη εχει μεγαλα επιπεδα SAR και μονο 4 ωρες ομιλιας την ημερα!!!! θα προτιμουσα να κρατησω τον εγκεφαλο μου για ενα πιο μικρο κινητο με καλυτερη μπαταρια!!! Απο τη στιγμη που θα παρεις smartphone για τα καλουδια που εχει, ξεχνα τη μπαταρια, ειναι πονεμενη ιστορια ολα σχεδον τα ιδια ειναι μολις περασει ο πρωτος καιρος και αρχισει η μπαταρια να "πεφτει". Θα θες σιγουρα καθε βραδυ φορτιση. Αλλα κι εσυ... 4 ωρες ομιλια τη μερα; (κι εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι )
tsourakis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 το ideos x5 πάντως έχει πολύ λίγο SAR...αλλά για μπαταρία δεν ξέρω..υπάρχουν πάντως πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας...
nikster Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Για κανένα από τα 2. Blade, Xperia X8, Ideos X5 και Galaxy i5800. Aυτά κοίτα. Βlade=Brain Toaster και ολα τα υπολοιπα και το Blade εχουν χειροτερα specs απο Optimus One εκτος απο το ideos το οποιο ειναι απιαστο ονειρο+ οτι θα το παρει ο αδερφος μου!!! αν εχετε να προτεινειτε κατι περιπου στα ιδια λεφτα με καλυτερα specs. Αλλα σε ευχαριστω για τις προτασεις σου !!! οσο για μπαταρια δεν σκαω πολυ ετσι και αλλιως και καινουρια που ειχα βαλει στο παλιο επαιζα λιγο java παιχνιδακια και απο 100% πηγαινε 20% μιλαμε μονο για ενα μισαωρακι!! καθε βραδυ για φορτισμα το ειχα!!αυτο μου το δημιουργησε απο την αρχη!!
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το Joy έχει resistive screen μεν, αλλά και pad αφής το οποίο βολεύει απίστευτα. Έχει εξαιρετικά γρήγορη και smooth πλοήγηση. Εν ολίγοις δεν είναι για πέταμα, το αντίθετο μάλιστα. Για την θερμοκρασία που λες, εφόσον δεν επηρεάζει την λειτουργία του τηλεφώνου, τότε δεν τίθεται θέμα. Εγώ πάντως δεν έμεινα ευχαριστημένος καθόλου απο το τηλέφωνο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.